apd453 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δε τον πάω μία τον εν λόγο κύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Castillo - Garcia - Cirillo - Μητρογλας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μ'αυτούς τους 4 που εγραψες, προβλέπω ρεκόρ κόκκινων/κιτρινων καρτών σε μια σαιζόν... χαχαχα. Δε ξέρω,δε γουστάρω καστίγιο...Δε μου κάθεται καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Τελικά τον Μήτρογλου τον θέλουν όλοι εκτός από τον Βαλβέρδε. Φίξντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Σιγά τον παίχτη.Εαν είναι αυτός ο καλύτερος επιθετικός στην ηλικία του τότε έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα στο να βγάζουμε επιθετικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Σιγά τον παίχτη.Εαν είναι αυτός ο καλύτερος επιθετικός στην ηλικία του τότε έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα στο να βγάζουμε επιθετικούς. και ποιος είναι ρε συνονόματε ;;; σημ: καλός επιθετικός είναι αυτός που βάζει γκολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μα αυτό είναι το θέμα ότι είναι στους καλύτερους γιατί δεν υπάρχουν πολλοί και αυτό δείχνει ότι έχουμε πρόβλημα σαν χώρα σε αυτή την θέση. Πιτσιρικάδες καλύτεροι από τον Μήτρογλου; Πετρόπουλος,Γεωργιάδης,Κλάους,Φορτούνης Ο Μήτρογλου παίχτης επιπέδου Αλεξανδρή είναι και 1000 φορές πιο τεμπέλης.Τίποτα παραπάνω.Αν δουλέψει πολύ μπορεί να φτάσει το επίπεδο του Αλεξανδρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ειναι ο Πετροπουλος καλυτερος απο τον Μητρογκολ ?? Ρε Νικο κοψες τις πιπες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Κάτσε ρε φίλε.Τι Μητρογκόλ;2 έβαλε με τον ΠΑΟ πέρυσι.Τόσο πολύ μέτρησαν;Τέλος πάντων.Εγώ επιθετικό που δεν ξέρει να πλασάρει δεν πρόκειται να υπερασπιστώ ποτέ.Ας τον κρατήσετε στον Ολυμπιακό να παίζει αντί για Τζιμπούρ,Μιραλάς,Πάντελιτς αφού είναι τόσο καλός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Κάτσε ρε φίλε.Τι Μητρογκόλ;2 έβαλε με τον ΠΑΟ πέρυσι.Τόσο πολύ μέτρησαν;Τέλος πάντων.Εγώ επιθετικό που δεν ξέρει να πλασάρει δεν πρόκειται να υπερασπιστώ ποτέ.Ας τον κρατήσετε στον Ολυμπιακό να παίζει αντί για Τζιμπούρ,Μιραλάς,Πάντελιτς αφού είναι τόσο καλός. Πες μου εναν ελληνα επιθετικο νεο που θα μπορουσε να παει σε μια ομαδα και να τη σωσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ οπως εκανε ο Μητρογλου με τον Πανιωνιο ?? Θυμιζω σε 9 ματς εβαλε 8 γκολ με τη φανελα του Πανιωνιου .. Ειναι το πιο hot ονομα ελληνα παιχτη αυτη τη στιγμη στην αγορα αφου δε θα μεινει στον Ολυμπιακο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Κάτσε ρε φίλε.Τι Μητρογκόλ;2 έβαλε με τον ΠΑΟ πέρυσι.Τόσο πολύ μέτρησαν;Τέλος πάντων.Εγώ επιθετικό που δεν ξέρει να πλασάρει δεν πρόκειται να υπερασπιστώ ποτέ.Ας τον κρατήσετε στον Ολυμπιακό να παίζει αντί για Τζιμπούρ,Μιραλάς,Πάντελιτς αφού είναι τόσο καλός. Όσο έχεις Μπλάνκο στην ΑΕΚ δε δικαιούσαι να μιλάς για τον Μήτρογλου. Μόνος του έσωσε τον Πανιώνιο κι ας μην ξέρει να κάνει πλασέ. Τώρα αυτό με τον Πετρόπουλο καλύτερο του Μήτρογλου είναι για το thread με τα ανέκδοτα. Για τους άλλους 3 που αναφέρεις, αρνούμαι και να τους σχολιάσω ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Τι μόνος του;Ο Πανιώνιος έχει παίχτες που παίζουν άνετα σε όποια Ελληνική ομάδα θέλεις.Άλλοι με τη μία άλλοι με 1-2 χρόνια πίστωση χρόνου.Επιθετικό δεν είχαν και δεν έμπαινε η μπάλα με τίποτα μέσα.Πήγε ο Μήτρογλου και τα έβαλε.Τους σφύριξαν και λίγο καλύτερα μετά το νταραβέρι και σώθηκαν.Όποιος επιθετικός και να πήγαινε μέτριος θα τον έσωζε.Να πάει στον ΠΑΟΚ με τα αργοκάραβα πίσω του,να αρχίσει και τους γύρους και τα αράγματα θα κάνει 2 χρόνια όχι γκόλ να βάλει,να ακουμπήσει μπάλα.Παίχτης με 1/10 τετ α τετ μέσα είναι. Ο Πετρόπουλος κάθε φορά που μπαίνει μέσα γκολ βάζει και το έχει το παλικάρι και πλασέ και κεφάλι.Ο Μήτρογλου θέλει να βγεί 30 φορές μόνος του για να βάλει 10 γκόλ.Καλά εντάξει.Είναι και καλύτερος από τον Μπλάνκο.χαχαχα Εντωμεταξύ για παίχτες συζητάμε.Για ΑΕΚ λέει ο άλλος.Λες και το ότι η ΑΕΚ δεν έχει επιθετικό επιπέδου κάνει τον Μήτρογλου παιχταρά.Μακάρι να πάρουμε δύο τρείς από αυτούς τους 4 που είπα πιο πάνω και ας παίζει όποια ομάδα θέλει με τον Μήτρογλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Θα συμφωνήσω με τους αποπάνω. Δεν ξέρω αν έχουμε πρόβλημα σαν χώρα με τους επιθετικούς αλλά ο Μήτρογλου είναι σίγουρα από τους καλύτερους στην θέση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Τα θέλει ο κώλος σας τότε.Δώστε Βιερίνια και αφήστε στον πάγκο τον Κλάους για να παίζει ο Μήτρογλου.Του χρόνου άμα δεν μπείτε όμως στα πλέι οφ μην κλαίγεστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Τι μόνος του;Ο Πανιώνιος έχει παίχτες που παίζουν άνετα σε όποια Ελληνική ομάδα θέλεις.Άλλοι με τη μία άλλοι με 1-2 χρόνια πίστωση χρόνου.Επιθετικό δεν είχαν και δεν έμπαινε η μπάλα με τίποτα μέσα.Πήγε ο Μήτρογλου και τα έβαλε.Τους σφύριξαν και λίγο καλύτερα μετά το νταραβέρι και σώθηκαν.Όποιος επιθετικός και να πήγαινε μέτριος θα τον έσωζε.Να πάει στον ΠΑΟΚ με τα αργοκάραβα πίσω του,να αρχίσει και τους γύρους και τα αράγματα θα κάνει 2 χρόνια όχι γκόλ να βάλει,να ακουμπήσει μπάλα.Παίχτης με 1/10 τετ α τετ μέσα είναι. Ο Πετρόπουλος κάθε φορά που μπαίνει μέσα γκολ βάζει και το έχει το παλικάρι και πλασέ και κεφάλι.Ο Μήτρογλου θέλει να βγεί 30 φορές μόνος του για να βάλει 10 γκόλ.Καλά εντάξει.Είναι και καλύτερος από τον Μπλάνκο.χαχαχα Εντωμεταξύ για παίχτες συζητάμε.Για ΑΕΚ λέει ο άλλος.Λες και το ότι η ΑΕΚ δεν έχει επιθετικό επιπέδου κάνει τον Μήτρογλου παιχταρά.Μακάρι να πάρουμε δύο τρείς από αυτούς τους 4 που είπα πιο πάνω και ας παίζει όποια ομάδα θέλει με τον Μήτρογλου. όπου Πετρόπουλος βάλε Μήτρογλου, και όπου Μήτρογλου, Πετρόπουλος και είσαι σωστός... Φίλε Νίκο δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω ότι τον έχεις παρεξηγήσει πολύ τον Μήτρογλου και επίσης δεν ξέρω γιατί έχεις υπερτιμήσει τον Πετρόπουλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις