Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρολο που δε τον παω σα χαρακτηρα καθολου , οπως και να το κανουμε ειναι επιθετικος για γουστα :mrgreen:

Παντως πρεπει να δωσουμε λεφτα για 10ακι, νεο,βραζιλιανο,αερινο με σουτ και καθετη φωτια.

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο πρόπερσυ ακόμη τον έχω μέσα στη καρδιά μου αυτό το παίκτη. Ας μη ξεχνάμε πως άλλο έλληνα φορ σε τέτοια ηλικία δεν έχουμε. Δεν τον βάζω στην ιδια κλάση με κλάους.

Ας μην ξεχνάμε πως στο ολυμπιακό τους πήγε στο τσαμπιονς λικγ μονος του ουσιαστικά,αφού επαιζα αναγκαστικά λόγω τραυματισμών των υπολοίπων.Απλά μου φαίνεται περίεργο,πως δε τον θελει κανείς στον ολυμπιακό.

Ισως επειδή ειναι αλητακος,νυκτόβιος κτλ.

Σε μάς κάνει,θα καλοπεράσει στη σαλονίκη.Κι είναι καρνάβαλος...

Δυστυχώς ο παοκ,φέτος χρειάζεται επένδυση μεγάλη...Μεγάλη για τα δεδομένα μας μιλάω.Η μιση ομάδα είναι 33 φεύγα,που σημαίνει πως δεν αντέχουν άλλη τέτοια χρονια.

Ας προωθήσουν τους μικρούς μας και ας ειμαστε 4-5-6-7 για 2-3 χρόνια,δεν έγινε και τίποτα.

Δείτε που ήταν η ντόρτμουντ για μια 8ετία...και που είναι τώρα και που θα είναι σε 2-3 χρόνια.

Δημοσ.

Τον βλέπω να πλακώνει δύο - δύο τα πιτόγυρα στη Λαμπράκη.

Καλά μιλάμε από εκεί είχα περάσω 2-3 χρονάκια γιατί όλο γυρνάω από τη κάτω μεριά. Αν και έμενα πολλά χρόνια εκεί. 1-2 αφού χώρισε ο μάκης με το βλάχο έφυγα.

Τι έχει γίνει ρε παιδιά. Ο δρόμος του φαγητού. Πίτσες, πιτόγυρα, κρέπες, κρύα, ζεστά, παγωτά. Πολύ φαΐ μιλάμε.

Δημοσ.

Παρολο που δε τον παω σα χαρακτηρα καθολου , οπως και να το κανουμε ειναι επιθετικος για γουστα :mrgreen:

Παντως πρεπει να δωσουμε λεφτα για 10ακι, νεο,βραζιλιανο,αερινο με σουτ και καθετη φωτια.

Κάτι σαν τον Κακά αλλά στο πιο νέο δηλαδή;

Δημοσ.

Ο κακά και νέος να ήταν δεν έκανε για τον ΠΑΟΚ.

Εγώ λέω αφού έχουμε Ποικιλίδη και Παυλάρα να πάρουμε Τσιμπούρ και iron Mike.

Δημοσ.

Ο κακά και νέος να ήταν δεν έκανε για τον ΠΑΟΚ.

Εγώ λέω αφού έχουμε Ποικιλίδη και Παυλάρα να πάρουμε Τσιμπούρ και iron Mike.

χαχαχα, θα μας πεθάνεις απογεματιάτικα!

Τι είπες τώρα ρε...Πιτόγυρο απο μάκη. Μη με κάνεις να κατέβω θεσνικη μονο για αυτό.

Δημοσ.

χαχαχα, θα μας πεθάνεις απογεματιάτικα!

Τι είπες τώρα ρε...Πιτόγυρο απο μάκη Food Plaza. Μη με κάνεις να κατέβω θεσνικη μονο για αυτό.

fixed

ελληνικά

Δημοσ.

Μάκη λες.

Εγώ βλάχο φανατίλα. Γούστα είναι αυτά. (βλάχος για τους μη γνώστες είναι ο πρώην συνέταιρος με το Μάκη απέναντι)

Του Μάκη πολύ λαδίλα μου κάθεται χώρια που τον βλάχο τον ξέρω καλά και μου τα κάνει ακόμη πιο μπαμπάτσικα. Ένα γύρο τον τρως με το αδιάβροχο παρακαλώντας το θεό να μη μείνεις από χολή γιατί θα πρέπει να πιεις τουμποφλό για να χωνέψεις.

Το plaza (Σκρα Καλαμαριά υποθέτω) τον χάλασε πολύ το γύρο από τότε που μετακόμισε πιο πάνω. Γνώμη μου.

Δημοσ.

Γυράδικο και τα μυαλά στα κάγκελα. :P . Kαι μετά μια choco-banana απο valentino για να δέσει το γλυκό....

Στα του topic τώρα με ποιον τρόπο θα έρθει ο Μήτρογλας στον Παοκ ?

Δημοσ.

Ακουσα πως ο Ολυμπιακος δινει Μητρο και Γ. Παπαδοπουλο και το πολυ μεχρι 2εκ.

Απο το σκυλο το ειχα διαβασει αρα μουφια θα ειναι λογικα..

Δημοσ.

Δινοντας το βιερίνεια και με κανα 3ρι μύρια;;; :-D :-D :-D

Για αστείο καλό είναι.

Τελικά τον Μήτρογλου τον θέλουν όλοι εκτός από τους γαύρους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...