Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το γιατρικό το θες εσύ...αλλα αντί άλλων.διάβασε ξανά τι grafw.i διαιτησία ήταν κάκιστη γενικώς, το ότι ευνόησε εμάς στην τελική, δε λέει και τίποτα, αφού έκανε ένα σωρό λάθη και εναντίων μας.

το γιατρικό το θες εσύ

εσείς τώρα τι ψάχνετε να βρείτε? μονο ο garcia φταίει?ο διαιτητής έκανε 100 λάθη...όλοι είχαν νεύρα και έπρεπε να βγούν και άλλες κόκκινες πιο νωρίς...κόκκινη μάκος από πιο νωρίς, κόκκινη κοντρέρας, κόκκινη γεωργέας δέλλας κλπ...

αλλα σιγά μην γίνει ποτε αυτό στην ελλάδα

Με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Γκαρσία

http://contra.gr/Soc...AOK/323791.html

Δεν είδα ότι ανέφερες και τον Κοντρέρας... Συγνώμη, γράψε λάθος ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν είναι μονο ο κοντρέρας... δε μπορώ να φανταστώ ότι ο διαιτητής ήταν "στημένος" ... είναι προφανές ότι έκανε λάθη αδιακρίτως.

Και εσείς μας λέγατε ότι οι οπαδοί μπήκαν να πανηγυρίσουν και άρχισαν τα σούτια.

Είναι εντελώς υποκριτικό το όλο σκηνικό.

Τον Γκαρσία πάντως επειδή τον βλέπω συχνά πυκνά τον έχω καλέσει και σπίτι μου για φαγητό (φυσικά ο άνθρωπος δεν έχει έρθει).

Λέτε να τον ταΐσω και τις φάω από πάνω :-D .

Είναι ευγενικότατος, πολύ φιλικός και πολύ ειλικρινείς (έχουμε βρεθεί σε καφέ επανειλημμένος).

Εντάξει το παλικάρι θολώνει καμιά φορά.

Και εγω τον εχω πετυχει σε καφε καποιες φορες. Καμια σχεση με αυτα που εχει κανει στο γηπεδο 3 φορες με τις μπουνιες κλπ. Λες και ειναι αλλος ανθρωπος. Ευγενικος, ησυχος, χαμογελαστος, ευθυς και φιλικος. Απο οτι μας ελεγε αυτο που δεν αντεχει ειναι την υποκρισια και το ψεμα. Και οταν τα βλεπει αυτα εντος γηπεδου θελει να διορθωσει την κατασταση και δεν αντεχει και ξεσπαει. Και κανει ο,τι κανει. Κακως (προφανως) βεβαια.

Πιθανοτατα ολοι τον νομιζουν οτι ειναι ενα τερας και κωλοχαρακτηρας, αλλά καμια σχεση. Απλως ειναι τελειως ευθυς και ντομπρος και οταν δει αδικια/υποκρισια/θεατρινισμους αντιδραει με ασχημο τροπο. Εχει θεμα με τις αντιδρασεις του εντος γηπεδου αλλά ως εκει.

Ε, ναι, αν μιλάει ένας Ολυμπιακός γί´ αυτά που βλέπουν μέχρι και οι τυφλοί, είναι ΈΛΕΟΣ. Όταν ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε στο Καραϊσκάκης πρώτος βγήκα και το είπα, όπως επίσης και για το ντου των ανεγκέφαλων στον αγωνιστικό χώρο, εν αντιθέσει με εσένα, που σου λέω ότι πέρασες με κόκκινο κι εσύ μου λες ότι κι εγώ κάποια στιγμή ίσως να έχω περάσει με κόκκινο και να μη μιλάω... Τετραγωνίσατε τον κύκλο της λογικής ορισμένοι, σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Τώρα, όσον αφορά το Μπατίστ, παίζει να ανταγωνίζεται σε αλητεία τον Γκαρσία, αλλά αυτό που προκαλεί εν προκειμένω, είναι η ατιμωρησία που απολαμβάνει ο συγκεκριμένος. Πόσο μάλιστα όταν αυτή του την ασυλία την απολαμβάνει και σε ευρωπαϊκούς αγώνες όπου δεν τιμωρείται καν με ντισκαλιφιέ. Καταλαβαίνετε λοιπόν εύκολα ότι δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αυτά τα ευτράπελα φίλοι Παοκτζήδες... Το μόνο που μας μένει σαν οπαδοί - φίλαθλοι είναι εμείς να αποδοκιμάζουε τέτοιες ενέργειες και να μην περιμένουμε από καμία διοργανώτρια αρχή να τιμωρήσει το προϊόν της, είτε πρόκειται για τον Γκαρσία, είτε πρόκειται για τον Κουτσουπιά.

Εγω και πολλοι αλλοι τις αποδοκιμαζουμε. Μας αρεσει να πουλαει τσαμπουκα και να μην μασαει και να καταλαβαινει τιποτα, μας αρεσε που ο Ντουντου μεσα στην εδρα σας εγινε κοτα που προσπαθουσε να κρυφτει απο τον Γκαρσια, αλλα δεν μας αρεσουν οι μπουνιες κλπ.

Βεβαια μαλλον οι περισσοτεροι τις επιδοκιμαζουν και τις μπουνιες κλπ, αλλά γιατι ομως?

Τις επιδοκιμαζουν εχοντας τις ως αρμα, ως αντιδραση, στην αδικια που μας πνιγει. Διαιτητικα και εξωαγωνιστικα. Οποτε αδικια εσεις? εμεις εχουμε τον τσαμπουκα και το ξυλο που "σας" δινει ο Γκαρσια ως αντιδραση.

Απλα πραγματα.

**BTW το λογικο ειναι να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ με κανενα τροπο για την ΜΥΘΙΚΗ αδικια που μιλαω και υπαρχει(υπερ του Ολυμπιακου κυριως καθως και των 2 αλλων ομαδων του ΠΟΚ και κατα ολων των αλλων ομαδων-διαιτητικα και εξωαγωνιστικα), γιατι εισαι στην αλλη πλευρα. Απολυτα λογικο. Οποτε ισως να αδυνατεις να κατανοησεις ουτε καν τι λεω.

Οσο για τον Μπατιστ, εκεινο που εκανε ηταν ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, αλλά προσωπικα δεν θυμαμαι αλλη φορα να εχει φερθει αντιαθλητικα εκτός απο μια φαση οπου εδωσε αγκωνια στα πλευρα ενος αλλά πανω στην φαση και πανω σε αψημαχιες της στιγμης μεσα στην φαση.

Γκαρσία ε;

ηθελα να ξερα άραγε τι θα λέγατε αν έπαιζε ο ανατολάκης στο παοκ.

ή ο καραταίδης

ή ο μητρόπουλος

ή ο ιμπαγάσα...ναι ο ιμπαγάσα που έπρεπε φέτος να έχει τουλάχιστο 6-7 απευθείας κόκκινες.

ή ο ζαϊρί

ή ο ντιόγκο,των ντέρμπυ.

ή ο καρεμπέ

Γειά σου ρε γκαρσία,δολοφόνε...Σα δε ντρέπεσαι που τόλμησες να σηκώσεις χέρι σε συνάδελφο.

Όσο για τη διαιτησία,τι να πώ.Το χασε το ματς ο σιδηρόπουλος.Σε πάμπολλες φάσεις.Ειτε στα πεναλτυ,είτε στα φάουλ,είτε στο πειθαρχικό.

η μιση ελλαδα ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ κ το αλλο μισο ειναι αντιΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!!!

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

αν και δεν ειναι του παρωντος εχεις αναρωτηθει ποτε το γιατι?? ^_^

Βασικά έρχεται γερή σκούπα απ'ό,τι κατάλαβα... Εγώ θέλω τα εξής:

1) ΞΕΝΟ προπονητή, σε φάση Σάντος που να έρθει για 5ετία!

2) anti-Cirrilo, anti-Lino, anti-Garcia, όχι anti-Ivic (ας παίξουμε και λίγο 4-4-2) επιθετικό (δεν θέλω να διεγείρω σενάρια, αλλά φαντάζομαι δίδυμο Μήτρογλου - Αθανασιάδη και τρελαίνομαι)!

3) Τον Βρύζα πίσω :-(

Ααααα....

Αιντιμάλε Μήτρογλου.

Τον φαντάζομαι να βάζει γκολ στο βικελίδης και δείχνει κωλαράκι στη 3

Όποτε βλέπω αυτή τη φωτό ΚΛΑΙΩ

kourkouti-osfp-panionios-mitroglou-souza-glx-wsmall.jpg

Είναι γαύρος αρρωστάκι.

Πιστεύω ότι θα γουστάρει και αυτός στον ΠΑΟΚ. Ταιριάζει με το κλίμα της ομάδας.

Και το βράδυ Σκορπιό πρώτο πίστα με λαμέ κουστουμάκι να γίνεται της κακομοίρας. Βιδωμένο τραπεζάκι, μύδια, τσιφτετέλια, πέρδικες και το άβαταρ μου.

http://www.youtube.com/watch?v=_RGG0_-rAcY&feature=player_embedded

ΔΕΝ ΈΠΕΣΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...