Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να πω ρε παιδια δλδ απορω....

να τον χαιρεστε τον παιχταρα.

Ε κοιταξε προτιμω 1000 φορες τον Γκαρσια απο το να εχω τον καραγκιοζη Ανατολακη, τον ανοητο Αβρααμ Παπαδοπουλο, τον παλαβο Ζε Ελιας και τον αλητη Αμανατιδη στην ομαδα μου.

Δημοσ.

Ε κοιταξε προτιμω 1000 φορες τον Γκαρσια απο το να εχω τον καραγκιοζη Ανατολακη, τον ανοητο Αβρααμ Παπαδοπουλο, τον παλαβο Ζε Ελιας και τον αλητη Αμανατιδη στην ομαδα μου.

ουδεν σχολιο.....ουτε στα ονειρα σου αυτοι στην ομαδαρα σου

Δημοσ.

Οποιος υποβιβαζει την αγωνιστικη αξια του γκαρσια και την προσφορα του στον παοκ τα τελευταια χρονια, δεν ξερει απο μπαλα.

Οποιος υποστηριζει η επικροτει η δικαιολογει την αξωαγωνιστικη αξια του ουρουγουανου, δεν ξερει απο αθλητισμο...

Δημοσ.

Εγω τουλαχιστον δεν ειμαι εν δυναμη δολοφονος, δεν πληρωνομαι με καμποσες χιλιαδες ευρω το χρονο και δεν ειμαι θεος για καποιους για ακατανοητους λογους.

Αρα δικαιολογουμαι να ειμαι αμπαλος.

Μπορει να κάνεις άλλα πραγματα ομως που δεν τα ξερουμε....

Ο Γκαρσια ομως που και θεο τον εχετε, και εν δυναμει δολοφονος ειναι και τρελα πουλαει (ακομα και στον ιδιο το συλλογο του) και τα τσεπωνει? Καποιους εχει πιασει κοτσους. (Επειδη καποιοι αλλοι τον αφηνουν ακομα να αγωνιζεται).

Εν δυναμει δολοφονος πραγματι ειναι και νομιζω πλεον καταζητειται και απο την NSA.

Τρελα καλα κανει και πουλαει! Ετσι!

Οσο για το ποιους εχει πιασει κοτσους οκ λεγε ο,τι θες ολοι βλεπουμε την προσφορα του....

Δημοσ.

Εγω τουλαχιστον δεν ειμαι εν δυναμη δολοφονος,

Υπερβολικός μέχρι εκεί που δε πάει.

ο άμπαλος

Παρακαλώ να ενημερωθεί το wiki με τη νέα μπουνιά.

Δημοσ.

Μπορει να κάνεις άλλα πραγματα ομως που δεν τα ξερουμε....

Για απαντηση σε αυτα που γραφω, καλα τα πηγε...

Εν δυναμει δολοφονος πραγματι ειναι και νομιζω πλεον καταζητειται και απο την NSA.

Υπερβολικός μέχρι εκεί που δε πάει.

ο άμπαλος

Παρακαλώ να ενημερωθεί το wiki με τη νέα μπουνιά.

Δεν χρειαζεται να σε καταζηταει καποιος για να εισαι και με τη βουλα κινδυνος για να κανεις θρυψαλα τα ποδια των συναδελφων σου ας πουμε...Ουτε χρειαζεται να εισαι καταζητουμενος για να καταλαβουμε οτι γινεσαι επικινδυνος στον αγωνιστικο χωρο.

Τρελα καλα κανει και πουλαει! Ετσι!

Διαβασες την μιση προταση. Το προβλημα ειναι οτι δεν διαβασες πως την πολλη τρελα την εχει πουλησει στο συλλογο του τον ιδιο, και τον κοσμο του, αυτον που τον εχει για θεο.

Οσο για το ποιους εχει πιασει κοτσους οκ λεγε ο,τι θες ολοι βλεπουμε την προσφορα του....

Κοιτα, να αγοραζεις εναν παιχτη και να σου χανει το 1/3 των αγωνων λογω τιμωριων απο ηλιθιες ενεργειες και μονο, σιγουρα δε το λες και το καλυτερο value for money, οσον αφορα την προσφορα του.

Σε οποιαδηποτε αλλη ελληνικη ομαδα αν επαιζε, το πιθανοτερο ειναι να τον ειχανε λιντσαρει οι οπαδοι της ομαδας απο ενα σημειο και επειτα. Οσο για τη γιουχα, τυφλα να χει ο Βυντρα και ο Τζιγκερ.

Δημοσ.

Ηδη εκανες σχολιο.

μα γιατι συγκρινεις παιχτες με τον Γκαρσια?????????εδω κ τοσες ωρες τον κραζουν ολυμπιακοι κ παναθηναικοι(του Αρη που ειναι)οχι για την μπαλα του αλλα για το βρωμοξυλο.εχεις δει κατι παρομοιο με τους παιχτες που ανεφερες πριν?

Δημοσ.

Σε οποιαδηποτε αλλη ελληνικη ομαδα αν επαιζε, το πιθανοτερο ειναι να τον ειχανε λιντσαρει οι οπαδοι της ομαδας.

Όπως λιντσάρατε εσείς το Μπατίστ;

Δημοσ.

Όπως λιντσάρατε εσείς το Μπατίστ;

Ε ναι και καπου εδω αρχιζουν τα ευφυολογηματα.

Ο Μπατιστ α) εκανε μια μεμονωμενη ενεργεια μετα απο χρονια αξιοπρεπους παρουσιας.

β) δεν εχει προκαλεσει τον συλλογο μου με αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα εις βαρος του συλλογου/προπονητη ουτε ΜΙΑ φορα.

γ) Εφαγε το απειρο κραξιμο για την ενεργεια του στον Οζμπολτ εδω μεσα απο οπαδους του ΠΑΟ. Ο Γκαρσια πχ σχεδον αποθεωνεται απο τους οπαδους του.

δ) Μου χει προσφερει ισως και τα 1000πλασια πραγματα απο αυτα που σας/τους προσφερει ο Γκαρσια. Πχ τιτλους σε ολα τα επιπεδα επι σειρα ετων.

Επιμενεις να θεωρεις το παραδειγμα σου, επιχειρημα? Η ερωτηση παει και στον απο κατω σου τον AnatoliTziAr που για λιγο νομισε οτι με ταπωσες με τον Μπατιστ.

Δημοσ.

Σε οποιαδηποτε αλλη ελληνικη ομαδα αν επαιζε, το πιθανοτερο ειναι να τον ειχανε λιντσαρει οι οπαδοι της ομαδας.

Εγώ ζω στη χώρα του Ανατολάκη, Καραγκούνη, Πατέρα, Κόκαλη, Σαλιαρέλη, Κοσκοτά. Στη χώρα που το στήσιμο δεν τιμωρείται με υποβιβασμό. Στη χώρα των πολεμικών ανακοινώσεων. Στη χώρα που μπαίνει ο κόσμος στο γήπεδα και κυνηγάει παίχτες κ.α.

Εσύ που μένεις?

Μάλλον ζούμε σε άλλες χώρες.

Δημοσ.

Ε ναι και καπου εδω αρχιζουν τα ευφυολογηματα.

Ο Μπατιστ α) εκανε μια μεμονωμενη ενεργεια μετα απο χρονια αξιοπρεπους παρουσιας.

β) δεν εχει προκαλεσει τον συλλογο μου με αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα εις βαρος του συλλογου/προπονητη ουτε ΜΙΑ φορα.

γ) Εφαγε το απειρο κραξιμο για την ενεργεια του στον Οζμπολτ εδω μεσα απο οπαδους του ΠΑΟ. Ο Γκαρσια πχ σχεδον αποθεωνεται απο τους οπαδους του.

δ) Μου χει προσφερει ισως και τα 1000πλασια πραγματα απο αυτα που σας/τους προσφερει ο Γκαρσια. Πχ τιτλους σε ολα τα επιπεδα επι σειρα ετων.

Επιμενεις να θεωρεις το παραδειγμα σου, επιχειρημα? Η ερωτηση παει και στον απο κατω που για λιγο νομισε οτι με ταπωσες με τον Μπατιστ.

καλα τα λες αλλα κ παλι ηταν πολυ κακια φαση για εναν τετοιο παιχτη

Δημοσ.

Μάλλον ζούμε σε άλλες χώρες.

Δεν εχεις και αδικο. Την Ελλαδα την "απολαμβανω" απο την τηλεοραση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...