AnatoliGR Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ώπα βγάλε κάνα flash έτσι όπως στρίβεις θα σκοτώσεις κανένα... είπε κανεις ότι δεν τιμωρήθηκε δικαια?όχι... για πες μας τώρα για την παράγκα του πειραιά... δε νομίζω να ξέχασες τι έγινε στο καραϊσκάκη.. ξέρω ξέρω, δεν έχει σχέση, καραμέλες εμείς του παοκ κλπ... όταν τα λέτε εσείς όμως, δεν είναι καραμέλα ... είναι γλειφιτζούρι πειραιώτικο τι σου εκανε ο πειραιας?στο οακα ηταν καλυτερα?παντου γινοντε μλκιες.εμεις μιλαμε για το καραγκιοζη που θελει να λεγεται ποδοσφαοριστης. εντωμεταξυ καθε ομαδα που παιζει στην τουμπα κανει προσευχες να φυγει ζωντανος για το σπιτη.......για πες μας εδω τι εχεις να πεις?
tsakonas Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 τι μου έκανε εμενα η ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα? η αναφορά στον πειραιά ήταν για την καραμέλα κλπ... έλα τώρα τι μου λες? ότι γίνετε στο ένα γήπεδο γίνεται και στο άλλο....το λες k εσύ επίσης, από τότε με το ntiogko, ο garcia ήταν παναγίτσα...δεν είναι ο μονος οξύθυμος στο ελληνικό πρωτάθλημα...έχουμε πολλούς. όπως είπα και πριν, για όλα φταίει η κάκιστη διαιτησία, μπορούσε κάλλιστα να είναι ακριβώς αντίθετη και να λέμε τα ίδια πράματα εναντίων της αεκ. αν ο διαιτητής χάσει τον έλεγχο του αγώνα, οι παίχτες είναι εύκολο να ξεφύγουν.
Erwdios Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Η κακή διαιτησία; Δηλαδή ο ΠΑΟΚ χθες αντιμετώπισε εχθρική διαιτησία; Μιλάμε έχετε φτάσει στο σημείο να παίρνετε τα καρπούζια, ούτε καν τα σπόρια και διαμαρτύρεστε ακόμα; Δεν υπάρχει γιατρικό για μερικούς... Ελπίζω οι 4 αγωνιστικές να αποτελέσουν δεδικασμένο για μελλοντικούς επίδοξους πυγμάχους και να μην έχουμε καμία έκπτωση
apd453 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 εντωμεταξυ καθε ομαδα που παιζει στην τουμπα κανει προσευχες να φυγει ζωντανος για το σπιτη.......για πες μας εδω τι εχεις να πεις? Αυτά σε ταΐζουν στην TV. Δεν σε παρεξηγώ που τα πιστεύεις. Απλά ότι σου λέει η TV δεν πάει να πει ότι είναι αλήθεια. Δεν είναι αυτή όμως. Αν έρθεις σε κανένα ματσ στη Τούμπα θα καταλάβεις ότι τα πράγματα είναι πολύ νορμάλ για τα Ελληνικά δεδομένα. Δεν γίνεται τίποτε παραπάνω από αυτά που γίνονται και κάτω. Στατιστικά να το πάρεις η Θεσσαλονίκη έχει πολύ λιγότερους κάφρους από Αθήνα λόγο μεγάλης πληθυσμιακής διαφοράς. Την Τετάρτη έπεσε ένας πυρσός στο κόρνερ. Αυτό ήταν. Τη τρομοκρατία που την είδες?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Τωρα σοβαρα, αν παω εγω και κανω ενα σοβαρο αδικημα με βαση τους κανονισμους/νομους στην κοινωνια μας, θα σταθω τυχερος αν φαω φυλακιση με αναστολη. Αν επαναλαβω το ιδιο αδικημα με χειροτερο τροπο πολλακις, και συνεχιζω να τιμωρουμαι με φυλακιση με αναστολες, εκτος του οτι καθε φορα θα το διαπρατω εκ του ασφαλους (αρα θα γινομαι ολο και πιο επικινδυνος), θα ειμαι και σκανδαλωδως ευνοημενος. Του Γκαρσια επρεπε να του ειχανε κοψει την μπαλα. Ο ανθρωπος ειναι παλαβος, οταν λεω παλαβος, εννοω οτι εχει προβλημα στον εγκεφαλο. Επισης ο Γκαρσια καθε φορα που τιμωρειται για ενεργειες σαν τη χθεσινη, επρεπε να τιμωρειται διπλα και τριπλα λογω "μη προτερου εντιμου βιου". Και στην τελικη τι να τους κανουμε αυτους τους παιχτες στο πρωταθλημα μας και τους κραταμε? Αμπαλοι, αχρηστοι που μονο δυσφημουν το συλλογο τους (να θυμισω που ειχε εξαφανιστει και γυρισε πισω οταν του καπνισε-->ρεζιλικια για τον ΠΑΟΚ που τον εχει ακομα στο ροστερ του και μαλιστα 11δατο) αλλα και τους συναδελφους του ποδοσφαιριστες.
dark Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Τώρα που θα χάσει 4 αγώνες και κρεμάει την ομάδα του που μπορούσε να έβγαινε CL και χάνει χρήμα τον θεωρείτε ακόμα ήρωα και πολύτιμο για την ομάδα του ? Οι συμπαίκτες του που ενδεχομένως να χάσουν χρήμα τι τον θεωρούν ? Αλλά μάλλον θα πείτε ότι άδικα τιμωρείται και αυτά έχει η άτιμη κοινωνία του κράτους των Αθηνών
AnatoliGR Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ! τι ειναι αυτα ρεεεεεεεεεε..... http://www.youtube.com/watch?v=3RGA4QzHpFg κοιτα συμπεριφορα ενος 10χρονου
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέχρι να τροποποιηθούν οι κανονισμοί του insomnia (στους οποίους ορισμένοι ούτε ματιά δεν πρέπει να έχουν ρίξει, αν κρίνω από τις επαναλαμβανόμενες αβάσιμες αναφορές τους), απαγορεύονται οι προσωπικές επιθέσεις αλλά όχι οι επιθέσεις στους παίκτες των ομάδων μας. Γι' αυτό, άλλωστε, και μηνύματα τα οποία χαρακτηρίζουν (ενίοτε με βαριές εκφράσεις) παράγοντες ή παίκτες ομάδων, μένουν, ενώ αντίστοιχα μηνύματα που απευθύνονται σε χρήστες διαγράφονται. Προσωπικά, τίποτε δε θα με χαροποιούσε περισσότερο από το να έχει η ενότητα των Αθλητικών λιγότερα εριστικά μηνύματα και περισσότερο ουσιώδη διάλογο, όμως επειδή ζούμε στον πραγματικό κόσμο και, δυστυχως, το insomnia δε διαθέτει πολυπληθείς ομάδες συντονιστών να παρακολουθούν το χώρο διαρκώς, η κοινότητα και οι συντονιστές επαφίενται στην κοινή λογική των χρηστών και στην ύπαρξη μιας στοιχειώδους περιέργειας να διαβάσουν οι χρήστες τους κανόνες του χώρου που μας φιλοξενεί. Επομένως, παρότι μπορεί να με ενοχλεί το να διαβάζω απόψεις άλλων χρηστών που θεωρούν τον τάδε ή το δείνα παίκτη της ομάδας μου άσχετο, λαμόγιο, γελοίο κτλ, κτλ., αυτό δε μου δίνει το δικαίωμα να απευθύνω αυτούς τους χαρακτηρισμούς σε άλλους χρήστες. Για τυχόν διαφωνίες ή διευκρινίσεις, τα σχόλιά σας αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα είτε σε κάποιον από τους αρμόδιους συντονιστές, είτε απευθείας στο διαχειριστή. Εναλλακτικά, τις προτάσεις σας για τροποποιήσεις/βελτιώσεις των κανονισμών, στο ειδικό νήμα. Ευχαριστώ.
apd453 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Κουβέντα να γίνεται ρε συ Snoob. Εξάλλου ότι και να λένε οι άλλοι το ότι ο GARCIA είναι παλίκαρος δεν αλλάζει.
AnatoliGR Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 οκ Snoob πες κ εσυ την αποψη σου,μπες στην κουβεντα αλλα μην το κλειδωνεις. οχ θα με πεταξει τωρα... Κουβέντα να γίνεται ρε συ Snoob. Εξάλλου ότι και να λένε οι άλλοι το ότι ο GARCIA είναι παλίκαρος δεν αλλάζει. http://www.aek365.gr/a-121190/epsaxnan-ton-gkarsia-oi-dellas-makos.htm ναι παλικαρος οπως το λες.....
Anaksimandros4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Επισης ο Γκαρσια καθε φορα που τιμωρειται για ενεργειες σαν τη χθεσινη, επρεπε να τιμωρειται διπλα και τριπλα λογω "μη προτερου εντιμου βιου". Και στην τελικη τι να τους κανουμε αυτους τους παιχτες στο πρωταθλημα μας και τους κραταμε? Αμπαλοι, αχρηστοι που μονο δυσφημουν το συλλογο τους Αμπαλος εισαι ΕΣΥ που λες τον Γκαρσια αμπαλο και αχρηστο. Ο,τι να'ναι..... :-( Η κακή διαιτησία; Δηλαδή ο ΠΑΟΚ χθες αντιμετώπισε εχθρική διαιτησία; Μιλάμε έχετε φτάσει στο σημείο να παίρνετε τα καρπούζια, ούτε καν τα σπόρια και διαμαρτύρεστε ακόμα; Δεν υπάρχει γιατρικό για μερικούς... Να μου λεει ενας Ολυμπιακος οτι παιρνω το καρπουζι στα θεματα διαιτησιας, ε πραγματικα αυτη η χωρα ειναι αυτο που ειπε ο Δωνης. Δεν υπαρχει ελεος με αυτα που ακουγονται εδω. ΕΛΕΟΣ! :eek:
apd453 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 http://www.aek365.gr/a-121190/epsaxnan-ton-gkarsia-oi-dellas-makos.htm ναι παλικαρος οπως το λες..... Αν έβγαινε θα έλεγες γιατί βγήκε. Από την άλλη οι πολιτισμένοι της ΑΕΚ γιατί τον έψαχναν. Τέλος θα σου υπενθυμίσω πως το ματσ γινόταν στη Τούμπα. Όπως και να έχει ο Γκαρσία μάπες ΔΕΝ θα έτρωγε αλλά μάλλον το αντίθετο. Σου έχει δείξει ο Γκαρσία ότι καταλαβαίνει από Δέλα?
AnatoliGR Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 τι να πω ρε παιδια δλδ απορω.... να τον χαιρεστε τον παιχταρα. για μπαλα μαζευομαστε να δουμε οχι για βρωμοξυλο του Γκαρσια.κ ναι ο Δελλας τον εχει ανετα...κ που να δεις ο Ντιοπ που πηγε ο τρελος κ τουπιασε το λαιμο......παλι καλα που υπηρχαν κ αλλοι παιχτες κ τον ηρεμησαν
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Αμπαλος εισαι ΕΣΥ που λες τον Γκαρσια αμπαλο και αχρηστο. Ο,τι να'ναι..... :-( Εγω τουλαχιστον δεν ειμαι εν δυναμη δολοφονος, δεν πληρωνομαι με καμποσες χιλιαδες ευρω το χρονο και δεν ειμαι θεος για καποιες χιλιαδες κοσμου για ακατανοητους λογους. Αρα δικαιολογουμαι να ειμαι αμπαλος. Ο Γκαρσια ομως που και θεο τον εχετε, και εν δυναμει δολοφονος ειναι και τρελα πουλαει (ακομα και στον ιδιο το συλλογο του, ακομα και σε εσας) και τα τσεπωνει? Καποιους εχει πιασει κοτσους. (Επειδη καποιοι αλλοι τον αφηνουν ακομα να αγωνιζεται).
Προτεινόμενες αναρτήσεις