Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προφανώς ενοχλεί ο σχολιασμός μου για την ατιμωρησία του παίχτη απάτη. Ενώ υπάρχουν απίστευτα πολλά βίντεο ποτέ κανείς δεν τον κάλεσε για απολογία. Βίντεο που γελάνε και οι πέτρες.

Πάντως δεν υποστηρίζω μια ομάδα που αποδεδειγμένα στο παρελθόν δωροδόκησε (όχι μία φορά) και παρόλα αυτά δεν έπεσε ποτέ Β.

Καλά ρε εσείς από Αθήνα έχετε το θράσος και μιλάτε για εμάς?

Ποιοι είστε εσείς όμως θα μου πεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξέρεις τί γίνεται; Απο το θέατρο μπορεί να διακωμωδείται το άθλημα, άλλα δεν παράγει βία όπως τα ανεξέλεγκτα μπουνίδια εκτός φάσης.

Ισα ισα. Το θεατρο οταν μενει ατιμωρητο ή τα σκληρα μαρκαρισματα τυπου Ανατολακη, Αβρααμ, κλπ κλπ παραγουν απειρως μεγαλυτερα "ποσά" βιας.

Η αδικια ειναι αυτη κυριως που παραγει βια. Εγω πιστευω οτι αν το πρωταθλημα ηταν δικαιο και δεν ευνοουνταν μερικες συγκεκριμενες ομαδες τοσο(τα τελευταια πολλα χρονια ο Ολυμπιακος κυριως αλλά και η ΑΕΚ και ο Παναθηναικος εναντια στις αλλες ομαδες) τοτε τα φαινομενα βιας θα ηταν πολυ μικροτερα.

α)Δεν είναι επικίνδυνος όταν σχεδόν σε κάθε φάση τσαμπουκαλεύεται ?

Όταν πλακώνεται στις μπουνιές και βαράει εκτός φάσης ?

β)Όταν πάει πχ στο Καραΐσκάκη και βρίζει και προκαλεί τον κόσμο (τους κάφρους) ?

α)Ναι αμα τα εκανε ολα αυτα ναι. Αλλά δεν τα κανει.

Ολα αυτα που λες σε καθε αγωνα και σε καθε φαση κλπ ειναι παντελως ακυρα. :-( :-(

β)Να παιζει καλα ο διαιτητης και να μην βουτανε οι βουτηχτες και μετα μιλαμε για την συμπεριφορα του....

Ρε παιδιά όχι και παιχταράς ο garcia τι ανέκδοτο είναι αυτό πάλι. Μονο στημένα έχει.

Ενταξει τοση μπαλα βλεπεις, τοσα λες....

Ελα ρε δεν εχουν τσιπα. Εχουν ευνοηθει 15764896749877777777777048209850857 φορες και μιλανε για ευνοια και για τον Γκαρσια.

τι λεει αυτος ρε?

εμεις απο Αθηνα?

τι ειστε εσεις βρε κ δεν θαπρεπε να μιλαμε?

κ αν μου πεις οτι αυτος ο ψυχακιας σου αρεσει κ τον εχεις σε υψηλο επιπεδο πχ Βιερινια τοτε παω πασο.....

Συγνώμη Anaksimandros4 που σου έθιξα τον πυγμάχο.

*ρε συ apd453 αυτό το κόμπλεξ με την Αθήνα που φταίει για τα πάντα πότε θα το ξεπεράσετε....

Συγνώμη Anaksimandros4 που σου έθιξα τον πυγμάχο.

*ρε συ apd453 αυτό το κόμπλεξ με την Αθήνα που φταίει για τα πάντα πότε θα το ξεπεράσετε....

Οταν σταματησει να φταιει.

Ισα ισα. Το θεατρο οταν μενει ατιμωρητο ή τα σκληρα μαρκαρισματα τυπου Ανατολακη, Αβρααμ, κλπ κλπ παραγουν απειρως μεγαλυτερα "ποσά" βιας.

Η αδικια ειναι αυτη κυριως που παραγει βια. Εγω πιστευω οτι αν το πρωταθλημα ηταν δικαιο και δεν ευνοουνταν μερικες συγκεκριμενες ομαδες τοσο(τα τελευταια πολλα χρονια ο Ολυμπιακος κυριως αλλά και η ΑΕΚ και ο Παναθηναικος εναντια στις αλλες ομαδες) τοτε τα φαινομενα βιας θα ηταν πολυ μικροτερα.

Κοίτα, δε θα κάτσω να τα βάλω σε ζυγαριά και να διαμαρτύρομαι σαν τα παιδάκια του δημοτικού "Μα γιατί κυρία τιμωρείτε εμένα; Αφού και ο Κωστάκης πέταγε χαρτάκια!". Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά του Γκαρσία; Είναι! Είναι απαράδεκτη η στήριξη που έχει από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τους τραμπουκισμούς του; Είναι! Τέτοιους ποδοσφαιριστές θέλουμε στα ελληνικά γήπεδα; ΟΧΙ! Τέλος κουβέντας.

http://www.gazzetta.gr/article/item/195215-pablo-vs-garcia

παλι το κατεστημενο της Αθηνας φταιει;;

ΒORINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

Δεν ειναι μπορινγκκκκκκκκκκκκκ ειναι ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!

Οταν σταματησει η αδικια θα σταματησουμε και να την αναφερουμε.

Ως τοτε θα την λεμε.

Εσυ θελεις να μας αδικουνε και να σκασουμε κιολας? Να μας αδικουνε και να μην μιλαμε!

Ωραιος εισαι. Ωραια νοοτροπια.

Φυσικα δεν θα σου κανουμε τη χαρη.

α ρε αδικημενη Παοκαρα... α ρε αδικημενε Γκαρσια.... απονη ζωη στη Τουμπα.... οι παλιοΑθηναιοι φταινε για ολα... ο Μαρινακης φανταζομαι ειναι Σαλονικιος γι αυτο τον θελατε για προεδρο της Λιγκας.

εσείς τώρα τι ψάχνετε να βρείτε? μονο ο garcia φταίει?ο διαιτητής έκανε 100 λάθη...όλοι είχαν νεύρα και έπρεπε να βγούν και άλλες κόκκινες πιο νωρίς...κόκκινη μάκος από πιο νωρίς, κόκκινη κοντρέρας, κόκκινη γεωργέας δέλλας κλπ...

αλλα σιγά μην γίνει ποτε αυτό στην ελλάδα

Με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Γκαρσία

http://contra.gr/Soc...AOK/323791.html

Όποιος δεν βλέπει το Αθηνοκεντρικό κράτος στην Ελλάδα είναι τουλάχιστον τυφλός.

Μαθήματα ηθικής από ΠΑΟ και ΟΣΦΠ???...

Είναι σαν να σε κάνει παρατήρηση ο Ρωχάμης για παρκάρισμα.

Όποιος δεν βλέπει το Αθηνοκεντρικό κράτος στην Ελλάδα είναι τουλάχιστον τυφλός.

ΓΙΑ-ΤΙ ΕΧΕΙ Α-ΘΗ-ΝΑ-Ι-ΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!!!

πλακα εχετε εσεις οι παοκτσηδες. :mrgreen: ατακα 10ετιας την ξανακανετε επικαιρη.

άλλαξε κάτι τα τελευταία 10 χρονια?μεγάλη διαφορα από εσάς με την παράγκα του πειραιά e?

να το πούμε "πειραιωκεντρικο" κράτος τότε, σε βολεύει?

ώπα βγάλε κάνα flash έτσι όπως στρίβεις θα σκοτώσεις κανένα...

είπε κανεις ότι δεν τιμωρήθηκε δικαια?όχι...

για πες μας τώρα για την παράγκα του πειραιά...

δε νομίζω να ξέχασες τι έγινε στο καραϊσκάκη..

ξέρω ξέρω, δεν έχει σχέση, καραμέλες εμείς του παοκ κλπ... όταν τα λέτε εσείς όμως, δεν είναι καραμέλα ...

είναι γλειφιτζούρι πειραιώτικο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...