devil-ji Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Η δε χαοτική διαφορά νοοτροπίας μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ σαν του λόγου σου και των υπολοίπων Ελλήνων οπαδών Κ το λεει αυτο οπαδος του ολυμπιακου??? Θα πεθανω στα γελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Η δε χαοτική διαφορά νοοτροπίας μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ σαν του λόγου σου και των υπολοίπων Ελλήνων οπαδών Κουλάρισε σε παρακαλώ. Το τραβάς μακριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaksimandros4 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αμέ. Γι'αυτό και ο ψυχάκιας ο Γκαρσία που δεν έχει ξεφύγει μια φορά μόνο αλλά το χει συνήθειο να αμολάει μπουνίδια αδιακρίτως, δεν πρέπει να ξαναπατήσει χορτάρι. Οσο δεν ξαναπατησε χορταρι ο Καρεμπε και ο Ζε Ελιας αλλο τοσο δεν πρεπει να πατησει και ο Γκαρσια. Δηλαδη....... you know. ;) Οσο για τον Γκαρσια 3 φορες ξεφυγε. Δεν ειναι δα και χιλιαδες οπως το παρουσιαζεις. Και το οτι τον λες ψυχακια στο επιστρεφω. Η δε χαοτική διαφορά νοοτροπίας μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ σαν του λόγου σου και των υπολοίπων Ελλήνων οπαδών, αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα συνθήματά σας, στα σχόλια που αποθεώνουν τον ψυχάκια και όχι μόνο. Μαλιστα. Χαοτικη διαφορά νοοτροπιας μεταξυ των οπαδων του ΠΑΟΚ και των υπολοιποων οπαδων. Μαλιστα. Τι να πεις? Ενταξει εμεις δεν σας λεμε Αιθιοπες επειδη ειστε πιο κοντα στην Αιθιοπια απο οτι εμεις, αλλά οκ το οτι μας λετε βουλγαρους κλπ δεν ειναι καταπτυστο και η διαφορα νοοτροπιας μας ειναι τεραστια, χαμηλο το επιπεδο μας, ναι, οπως τα λες..... :-( :-( :-( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Κουλάρισε σε παρακαλώ. Το τραβάς μακριά. Ένα τυχαίο βίντεο και το σταματάω εδώ. http://www.youtube.com/watch?v=-Og51oK2HP0 Παοκ, θρησκεία, τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία... χωρίς σχόλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaksimandros4 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Η δε χαοτική διαφορά νοοτροπίας μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ σαν του λόγου σου και των υπολοίπων Ελλήνων οπαδών Κ το λεει αυτο οπαδος του ολυμπιακου??? Θα πεθανω στα γελια Μα φυσικα. Δεν ειμαστε Βουλγαροι ολοι στην βορεια Ελλαδα ή στην Θεσσαλονικη? Αρα καλα κανουν και μας φωναζουν ετσι? Σωστα?? Υψηλο το επιπεδο τους. Χαοτικη διαφορά με εμας. Εχουν επιπεδο αυτοι. Βουλγαροι ειμαστε ρε. Το ειπε και ο Μπαμπινιωτης. Και μακαρι να γινουμε με τετοιες αποψεις που ακουω. Να μας λενε Βουλγαρους και να μας λενε και απο πανω οτι η διαφορά επιπεδου και νοοτροπιας μας ειναι τεραστια με εμας να ειμαστε οι κακοι. Να γινουμε Βουλγαροι ρε. Να φυγουμε απο αυτους απο την Αθηνα κλπ. Ναι απαρνουμαι και την Ελλαδα αμα ειναι να γλιτωσω απο τετοιες αποψεις και απο τον βιασμο της λογικης. Δεν ειμαι ακραιος. Προτιμω να μην ακουω τετοιες αποψεις παρα να ειμαι Ελληνικη ομαδα. Βουλγαρους δεν μας λενε? Ε που ειναι το περιεργο λοιπον....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Καλύτερα να το σταματήσεις εδώ. Από βίντεο το youTube είναι γεμάτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Έλεος μωρέ με τις υπερβολές. Αν δεν κάνω λάθος είναι η δεύτερη φορά που χτυπάει παίχτη (η πρώτη ήταν με Ντιόγο). Τι λες ρε φιλε μονο η δευτερη ειναι; Εχεις χασει το μετρημα μου φαινεται...Εγω απο τι διαβαζω εδω απο τα σχολια πρεπει να εχει ξεσκισει στα μπουνιδια τουλαχιστον την μιση supaleague. Δεν καταλαβαινετε ενα πραμα και μαλλον δεν θα το καταλαβετε ποτε: O ΓΚΑΡΣΙΑ ΔΕΝ ΒΑΡΑΕΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ... ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ...ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Καλύτερα να το σταματήσεις εδώ. Από βίντεο το youTube είναι γεμάτο Δεν το έβαλα για να τρολάρω. Απλά είναι ενδεικτικό του πως αντιμετωπίζεται ο συγκεκριμένος παίχτης και οι πρακτικές του από τον κόσμο, θέλω να πιστεύω όχι όλους. Υπάρχει, αντίστοιχο ξέρω γω, για τον Καρεμπέ από οπαδούς του ΟΣΦΠ, αν θεωρήσουμε ότι είναι ίδιας συμπεριφοράς και ήθους παίχτης με τον Γκαρσία; Ποιές είναι οι αναμνήσεις μας από τον Καρεμπέ και ποιές θα είναι από τον Γκαρσία; Τι στίγμα θα αφήσει αυτός ο παίχτης και ως τι θα τον θυμόμαστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δηλαδή ο Γκαρσία θα άφηνε ευχάριστες αναμνήσεις αν δεν έπαιζε μπάλα; Το πιστεύεις αυτό τώρα; Μήπως επειδή είναι ο καλύτερος χαφ του ΠΑΟΚ και απ΄τους καλύτερους παίχτες σε μια καλή περίοδο για την ομάδα (την περσινή κυρίως), τον πάει ο περισσότερος κόσμος; Λέω εγώ τώρα. Αλλά βέβαια κάποιοι που βλέπετε 2 ματς του ΠΑΟΚ το χρόνο νομίζετε ότι δεν παίζει και καλή μπάλα, γιατί οι υπόλοιποι (ακόμα και ουδέτεροι) έχουν παραδεχτεί πλέον την αγωνιστική του αξία, άσχετα με το πόσο τον αντιπαθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δεν το έβαλα για να τρολάρω. Απλά είναι ενδεικτικό του πως αντιμετωπίζεται ο συγκεκριμένος παίχτης και οι πρακτικές του από τον κόσμο, θέλω να πιστεύω όχι όλους. Υπάρχει, αντίστοιχο ξέρω γω, για τον Καρεμπέ από οπαδούς του ΟΣΦΠ, αν θεωρήσουμε ότι είναι ίδιας συμπεριφοράς και ήθους παίχτης με τον Γκαρσία; Ποιές είναι οι αναμνήσεις μας από τον Καρεμπέ και ποιές θα είναι από τον Γκαρσία; Τι στίγμα θα αφήσει αυτός ο παίχτης και ως τι θα τον θυμόμαστε; Επειδη μονο τις μαλακιες του δειχνει η τηλεοραση δε σημαινει κατι. Απλα επειδη ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ δε δειχνει ποσο ωραια μπορει να ελεξει το ρυθμο,να κρατησει μπαλα με 2 παιχτες πανω του και να παιξει παθιασμενα. Πχ κανε μια συγκριση σε προβολη βιειρινια-μιραλας φετος να δεις. Ο ενας ειναι μια ομαδα μονος του,βαζει γκολ, μαρκαρει μεχρι το κορνερ,ντριπλαρει για πλακα,περνει κεφαλιες για γκολ ενω ειναι 1,5 μετρο και ο αλλος βαζει γκολ απλα (ανηκοντας στη καλυτερη φετος ομαδα) . Η προβολη ειναι ιδια γιατι θα πουλησει περισσοτερο του μιραλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δηλαδή ο Γκαρσία θα άφηνε ευχάριστες αναμνήσεις αν δεν έπαιζε μπάλα; Το πιστεύεις αυτό τώρα; Μήπως επειδή είναι ο καλύτερος χαφ του ΠΑΟΚ και απ΄τους καλύτερους παίχτες σε μια καλή περίοδο για την ομάδα (την περσινή κυρίως), τον πάει ο περισσότερος κόσμος; Λέω εγώ τώρα. Αλλά βέβαια κάποιοι που βλέπετε 2 ματς του ΠΑΟΚ το χρόνο νομίζετε ότι δεν παίζει και καλή μπάλα, γιατί οι υπόλοιποι (ακόμα και ουδέτεροι) έχουν παραδεχτεί πλέον την αγωνιστική του αξία, άσχετα με το πόσο τον αντιπαθούν. Αγωνιστική αξία έχει πολύ μεγάλη, ειδικά φέτος που έχει σαφέστατη αγωνιστική άνοδο. Δυστυχώς, όμως, είναι τόσο συχνές οι παρασπονδίες του που δε μπορούν να αγνοηθούν και τον έχουν στιγματίσει. Το δικό μου θέμα δεν είναι ο ίδιος ο παίχτης, αλλά η στήριξη που έχει από τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας ΟΧΙ για τη μπάλα που παίζει, αλλά για τον τραμπουκισμό που πουλάει συχνά πυκνά. Αυτό με ενοχλεί περισσότερο. Οπότε καταλήγουμε σε αυτό που είπε ο Erwdios για το τι ποδόσφαιρο θέλουμε να έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δεν το έβαλα για να τρολάρω. Απλά είναι ενδεικτικό του πως αντιμετωπίζεται ο συγκεκριμένος παίχτης και οι πρακτικές του από τον κόσμο, θέλω να πιστεύω όχι όλους. Υπάρχει, αντίστοιχο ξέρω γω, για τον Καρεμπέ από οπαδούς του ΟΣΦΠ, αν θεωρήσουμε ότι είναι ίδιας συμπεριφοράς και ήθους παίχτης με τον Γκαρσία; Ποιές είναι οι αναμνήσεις μας από τον Καρεμπέ και ποιές θα είναι από τον Γκαρσία; Τι στίγμα θα αφήσει αυτός ο παίχτης και ως τι θα τον θυμόμαστε; Οι οπαδοί σ' όλη την Ελλάδα είναι ίδιοι. Άσε τους διαχωρισμούς. Νομίζεις ότι διαφέρετε σε κάτι από μας; ότι είστε καλύτεροι; Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά θα σου θυμίσω ότι αντιμετωπίζατε σαν ήρωα τον Ανατολάκη που έστελνε στο νοσοκομείο τους αντίπαλους επιθετικούς και έμενε σχεδόν πάντα ατιμώρητος. Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα ήταν εγκληματίας και για σας ήταν "σκληροτράχηλος" και παλικάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaksimandros4 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δηλαδή ο Γκαρσία θα άφηνε ευχάριστες αναμνήσεις αν δεν έπαιζε μπάλα; Το πιστεύεις αυτό τώρα; Μήπως επειδή είναι ο καλύτερος χαφ του ΠΑΟΚ και απ΄τους καλύτερους παίχτες σε μια καλή περίοδο για την ομάδα (την περσινή κυρίως), τον πάει ο περισσότερος κόσμος; Λέω εγώ τώρα. Αλλά βέβαια κάποιοι που βλέπετε 2 ματς του ΠΑΟΚ το χρόνο νομίζετε ότι δεν παίζει και καλή μπάλα, γιατί οι υπόλοιποι (ακόμα και ουδέτεροι) έχουν παραδεχτεί πλέον την αγωνιστική του αξία, άσχετα με το πόσο τον αντιπαθούν. +10000000000 Απο τους καλυτερους του πρωταθληματος ηταν και φετος, αλλά μερικοι επειδη εδωσε μια γροθια σε παικτη τους και εχουν δει 1-2 ματς λενε ο,τι να'ναι. Οι οπαδοί σ' όλη την Ελλάδα είναι ίδιοι. Άσε τους διαχωρισμούς. Νομίζεις ότι διαφέρετε σε κάτι από μας; ότι είστε καλύτεροι; Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά θα σου θυμίσω ότι αντιμετωπίζατε σαν ήρωα τον Ανατολάκη που έστελνε στο νοσοκομείο τους αντίπαλους επιθετικούς και έμενε σχεδόν πάντα ατιμώρητος. Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα ήταν εγκληματίας και για σας ήταν "σκληροτράχηλος" και παλικάρι. Fixed. Μην λεμε και ο,τι να'ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αγωνιστική αξία έχει πολύ μεγάλη, ειδικά φέτος που έχει σαφέστατη αγωνιστική άνοδο. Δυστυχώς, όμως, είναι τόσο συχνές οι παρασπονδίες του που δε μπορούν να αγνοηθούν και τον έχουν στιγματίσει. Το δικό μου θέμα δεν είναι ο ίδιος ο παίχτης, αλλά η στήριξη που έχει από τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας ΟΧΙ για τη μπάλα που παίζει, αλλά για τον τραμπουκισμό που πουλάει συχνά πυκνά. Αυτό με ενοχλεί περισσότερο. Οπότε καταλήγουμε σε αυτό που είπε ο Erwdios για το τι ποδόσφαιρο θέλουμε να έχουμε. Στο ξεκίνημα όταν έπαιρνε τις κόκκινες κάποιοι τον υπερασπίζονταν αλλά ακόμα περισσότεροι τον είχαν στη μπούκα γιατί κρέμαγε την ομάδα. Το ότι έγινε καλτ φιγούρα έχει πολύ να κάνει και με την υπερβολική αντιπάθεια που προκαλεί σε οπαδούς άλλων ομάδων (κυρίως του Ολυμπιακού). Ένα άλλο παράδειγμα ας πούμε, όλος αυτός ο χαμός που γίνεται με το Μπουσκέτς τελευταία, τον έχει κάνει πιο συμπαθητικό για εμένα (και μάλλον όχι μόνο για εμένα), ακριβώς επειδή μερικοί για δικούς τους λόγους έχουν ανακηρύξει το Μπουσκέτς σε καταστροφή του ποδοσφαίρου και της ανθρωπότητας, όταν πρόσφατα είδαμε ένα μουντιάλ που στο 90% των αγώνων κάποιος έπεφτε κάτω και έπιανε το κεφάλι του χωρίς λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 κοκκινη για το μπουνιδι ναι, για το φαουλ,με τιποτα παντως... ο διαιτητης ηταν κακιστος απο την αρχη, εδινε λαθος σφυριγματα εκατερωθεν κλπ.....απο τυχη ευνοηθηκαμε.. θα μπορουσε να ηταν και τοο ακριβως αντιθετο... και απο κει ξεκινησαν τα νευρα... μαλακια χωρις garcia για 2 ματς........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις