Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. αποθεωση της αλητειας χτες στην τουμπα.

2. αφου περασαν τα αισχη του Καραισκακη στα ψιλα λογικο ειναι να παρουν φορα και οι υπολοιποι καφροι παντως χρωματος.

3. Τεραστιες οι ευθυνες του Ζαγορακη

Δημοσ.

"- Σε καθε εντος εδρας αγωνα του Παοκ 300-500 ατομα μπαινουν με ντου με την βοηθεια των security της ομαδας και διοικητικων παραγοντων της.

- Σε καθε εντος εδρας αγωνα του Παοκ απο την 1 το μεσημερι εκατονταδες ειναι στους γυρω δρομους πινοντας και "πινοντας".

- Σε καθε εντος εδρας αγωνα του Παοκ 3 ωρες πριν την σεντρα του αγωνα με την ανοχη της αστυνομιας που βρισκεται επιτοπου δεκαδες ατομα ανεβαζουν με σκοινι ενα σωρο "πραγματα" στην Θυρα4.

- Σε καθε εντος εδρας αγωνα του Παοκ εκατονταδες απο αυτους αποκλειουν την προσβαση για πολλη ωρα με καδους επι της οδου Λαμπρακη τραμπουκιζοντας κατα περαστικων και οδηγων.

Τωρα ας μαζευτουν αυτοι οι 30000 να διαμαρτυρηθουν ειρηνικα για μια εταιρια που τα τσεπωνει χοντρα απο παντου (στοιχημα -νομιμο και παρανομο,διαρκειας κτλ).Εδω θα ειμαστε να γελαμε με την καταντια των Ελληνων."

^^ 28 Ιανουαριου 2011

Τελικα ειναι απυθμενος ο πατος.Φυσικα τα χτεσινα ηταν στημενα οπως ηταν και το αποτελεσμα.Ας ψαξουν οι αρμοδιοι ποσα εχουν τσεπωσει απο το παρανομο στη Ρωσια αυτες οι εταιριες και οι προεδροι τους αλλα και ορισμενοι παικτες που ειναι στο κολπο.Και μην μου πει κανεις απεδειξε το.Δεν αποδεικνυω τιποτα.Ολη η χωρα ειναι ενα απεραντο "στησιμο".Δεν χρειαζονται αποδειξεις πλεον.Μονο εκτελεσεις βαρυτατων ποινων.

Οσοι πηγαν χθες στο γηπεδο και περιμεναν να προκριθει ο Παοκ μαλλον ζουν στον δικο τους κοσμο ή πινουν τοσο που εχουν χασει επαφη με την πραγματικοτητα.

Αν δηλαδη τιμωρουνταν με 10 αγωνιστικες ο Ολυμπιακος δεν θα εμπαιναν μεσα?Τους ενδιαφερει νομιζεις Mika αν τιμωρειται αλλη ομαδα ή οχι?Η΄ακομη πιστευεις οτι υπαρχουν καθαροι αγωνες στο Ελλαδισταν?Ας μου φερουν αυτους τους τυχαρπαστους προεδρους-παραγοντες τυπου Ζαγορακη, να τους βαλω σε ενα ομορφο υπογειο και σε 3 ωρες θα εχουν ολοι τις απαντησεις που θελουν..

Δημοσ.

να τους βαλω σε ενα ομορφο υπογειο και σε 3 ωρες θα εχουν ολοι τις απαντησεις που θελουν..

Στα λόγια όλοι πρώτοι είμαστε και δή στα ιντερνετικά...

Εαν έχεις αποδείξεις,μπορείς να αποτανθείς στις ανάλογες υπηρεσίες.Εξάλλου το θέμα είναι της μόδας με παράγοντες,ιδιοκτήτες,δικηγόρους και συναφή.

Εαν δεν έχεις,τα γράφεις στο ινσόμνια και σε κάνα μπλογκάκι για να γίνεται τζέρτζελο.Εσύ,εγώ και όλοι οι άλλοι.

Το θέμα είναι απλό.Σε κάποιες ομάδες νομίζουν πως κάνουν οι οπαδοί κουμάντο.Οπως παοκ,αεκ,αρη για παράδειγμα.Θεωρώντας λοιπόν πως με τα χρήματα τους κάνουν κουμάντο (που είναι μια αλήθεια) κάνουν ο,τι θέλουν στα γήπεδα,μέσα και έξω.

Μ'αρέσει που θέλουμε να λέμε πως θα φτιάξουμε και λέσχες να διοικούμε εμείς τις ομάδες.Κούνια που μας κούναγε...

Δημοσ.

Αυτοί που μπήκαν μέσα ήταν 10 παιδάκια όλα κι όλα. Ένας πάτησε χορτάρι.

Δεν τους κατηγορώ. Είναι οι τελευταίοι που φταίνε.

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον ΠΑΟΚ. Όσοι ασχολούνται έστω και λίγο το βλέπουν.

Όποιος δεν μπορεί η δε θέλει να μη ασχοληθεί.

Προσωπικά είμαι υπέρ της πολυφωνίας κι ας είμαι στη πείνα.

Μου κάνει πιο healthy από εκδρομές τύπου "κρύο σαντουτσ κέρασμα του προέδρου"

Δημοσ.

Βασικά ανήκουν και αυτοί στα "αγνά παιδιά". Το σενάριο να είναι αναρχικοί ερευνάται ως ανυπόστατο, καθώς δεν συνέπεσε κάποια εθνική επέτειος.

Δημοσ.

τα mat όμως τον τσάκωσαν τον κάφρο σε κλάσματα δευτερολέπτου live...και πολύ καλά του κάνανε

στα αντίστοιχα "καφριλικια" του νότου δεν είδαμε τίποτα...

Δημοσ.

τα mat όμως τον τσάκωσαν τον κάφρο σε κλάσματα δευτερολέπτου live...και πολύ καλά του κάνανε

στα αντίστοιχα "καφριλικια" του νότου δεν είδαμε τίποτα...

τον τσακωσαν αλλα αν ειναι να πανε σημερα και να τον βγαλουν ειναι να σα να μην εγινε,κανονικα πρεπει να φαει 2-3χρονακια.

Δημοσ.

ας μεινει και αυτος μηνες λοιπον. αν και στην χωρα της ατιμωρισιας δυσκολο

Δημοσ.

ας μεινει και αυτος μηνες λοιπον. αν και στην χωρα Αθηνα της ατιμωρισιας δυσκολο

fixed

τις καμπάνες τις τρώνε οι υπόλοιποι...

Δημοσ.

το κατεστημενο της Αθηνας ε;

η πιο χιλιπαιγμενη κασετα του ελληνικου ποδοσφαιρου.

κατι μπαχαλακηδες του ηρακλη που την βγαλαν λαδι πριν λιγους μηνες ηταν Αθηναιοι;

ρητορικη η ερωτηση

Δημοσ.

Εμένα η απορία μου είναι ότι αφού οι οπαδοί του παοκ καταδικάζουν την εισβολή από 50 άτομα τότε γιατί δεν τους απομόνωσαν? Ας τους πλάκωναν στο ξύλο. Που είναι οι σύνδεσμοι? Μήπως είναι όλοι τα ίδια χάλια?

Επίσης τόσο πράμα μέσα το έριχναν μόνο τα 50 άτομα? Η νοοτροπία είναι γενικότερη.

Το να είσαι παοκ είναι ντροπή πλέον, η neanderthal συμπεριφορά δεν είναι μόδα, το μπαογκ δεν είναι αστείο πια.

Δημοσ.

Το να είσαι παοκ είναι ντροπή πλέον, η neanderthal συμπεριφορά δεν είναι μόδα, το μπαογκ δεν είναι αστείο πια.

Ενω οι γαυροι ειναι το αφαν γκατε της κοινωνιας...ολοι τα ιδια σκατε ειναι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...