tomato9 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 το πηρες κι εσυ απο τους μουτσους του noor1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ότι μιλάνε ακόμα οι αγορασμένοι "πρωταθλητές".. Ούτε λίγο ξεφτίλα δεν νιώθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Εγω ξερω για αγορασμενη 3η-5η θεση απο την ημερα ιδρυσης σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomato9 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 ο,τι πιεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 μόλις γύρισα απο γηπεδάκι... ΟΚ μικρής δυναμικότητας ο αντίπαλος, αλλά χορτάσαμε "μπάλα" βρε αδερφέ επιτέλους... Μπράβο στην ομάδα και σε ολα τα πιτσιρίκια που πάλευαν τη κάθε μπαλιά. Χρόνια είχα να δώ κάτι παρόμοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Κι εγώ πήγα γήπεδο χτες. Μου άρεσε χτες που μέχρι το 90 "σφάζονταν" για 6ο γκολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εγω ξερω για αγορασμενη 3η-5η θεση απο την ημερα ιδρυσης σου! Ρε φίλε, τόσα σκάνδαλα κι ακόμα να το αποδεχτείτε? Μετά το παλιό σκάνδαλο της παράγκας τώρα έχουμε την απαγόρευση στον χοντρό να ασχολείται με αθλητική δραστηριότητα. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, αλλά εδώ δεν μιλάμε για καπνό αλλά έχει ντουμανιάσει όλη η Ελλάδα. Τί υποννοείς με την άρνησή σου? Ότι πρόκειται για συκοφαντίες και ένα οργανωμένο σχέδιο των ελοχίμ για να πλήξει τον θρύλο? Αντί να λυπάστε για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου με διαφθορά που θυμίζει χώρα της υποσαχάριας Αφρικής, συνεχίζετε να βρίσκεστε σε άρνηση χάριν της δόξας της ομάδας του δημοσίου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις