Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θέμα είναι από ποιον είναι το παραλήρημα.

Κι εγώ ΠΑΟΚ είμαι ρε αλλά δεν πρόκειται να υπερασπιστώ ή να νιώσω περήφανος για την καφρίλα που μας διακρίνει και που είναι και μόδα σε κάποιους κύκλους και ούτε πρόκειται να παραβλέψω την ευθύνη της διοίκησης γι αυτό.

Μια διοίκηση με βούληση προς αυτή την κατεύθυνση έχει τα όπλα και τις δυνατότητες να περιορίσει το φαινόμενο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παραληρημα επειδη λεω πως η ΚΑΘΕ ΠΑΕ εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης απεναντι στην υπαρξη και τον τροπο δρασης των οργανωμενων ?? δε μπορεις να το καταλαβεις οτι η καθε ΠΑΕ συνδεεται με τους οργανωμενους σε πολλα επιπεδα? τι σε ενοχλει σε αυτα που λεω? δε θα ηθελες να δεις οπαδους και οχι οργανωμενους πρεζακηδες καφρους?

Παραλήρημα επειδή λες πράγματα που δεν γίνονται. Πως επηρέασε ο Κόκκαλης τους φονιάδες τους Φιλόπουλου; Πως επηρέασε ο Βαρδινογιάννης τους δικούς του; Αυτοί μάλιστα σκοτωνόντουσαν φορώντας διακριτικά ομάδων.

Κοίτα πως έχει, αν εγώ φορέσω το κασκόλ του ΠΑΟΚ και μπω σε ένα εμπορικό κέντρο και αρχίσω μοιράζω φάπες, χώρια που θα με συλλάβει η αστυνομία, μπορεί ο Σαββίδης να μου κάνει μήνυση επειδή "λερώνω" το εμπορικό του σήμα. Αν δεν φοράω κασκόλ του ΠΑΟΚ, κι ας ξέρει όλος ο κόσμος τι είναι, θα μου κλάσει μια μάντρα ο Σαββίδης!

Αν υπήρχαν οι οπαδοί που λες, θα ήμουν κι εγώ "οργανωμένος οπαδός" :)

Το θέμα είναι από ποιον είναι το παραλήρημα.

Κι εγώ ΠΑΟΚ είμαι ρε αλλά δεν πρόκειται να υπερασπιστώ ή να νιώσω περήφανος για την καφρίλα που μας διακρίνει και που είναι και μόδα σε κάποιους κύκλους και ούτε πρόκειται να παραβλέψω την ευθύνη της διοίκησης γι αυτό.

Μια διοίκηση με βούληση προς αυτή την κατεύθυνση έχει τα όπλα και τις δυνατότητες να περιορίσει το φαινόμενο.

Δεν είμαι περήφανος αλλά ούτε και κατηγορώ τον ΠΑΟΚ επειδή 100 μαλάκες έτυχε να είναι ΠΑΟΚ.

Μια διοίκηση με βούληση προς αυτή την κατεύθυνση έχει τα όπλα και τις δυνατότητες να περιορίσει τα επεισόδια στο γήπεδο. Εκεί θα κρίνω τον Σαββίδη εγώ!

δεν επηρεασε ο Κοκκαλης τους φονιαδες του Φιλοπουλου.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ . και αμα υπαρχει ΘΕΛΗΣΗ .. ΟΛΑ γινονται

και οχι μονο ο κοκκαλης.. αλλα οποιοσδηποτε προεδρος..

Σε αυτο θελω να σταθω! φυσικα και δεν μπορει καποιος να κατηγορησει τον προεδρο καποιας ομαδας και τα καφριλικια αλλων, αλλα μπορει να τον κατηγορησει στο οτι τους αφηνει ασυδοτους . πχ σε μια συναντηση θα θεσει τελεσιδικα.. "κοψτε τις παπαριες αλλιως τερμα το γηπεδο για εσας"  ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ

Δεν είμαι περήφανος αλλά ούτε και κατηγορώ τον ΠΑΟΚ επειδή 100 μαλάκες έτυχε να είναι ΠΑΟΚ.

Μια διοίκηση με βούληση προς αυτή την κατεύθυνση έχει τα όπλα και τις δυνατότητες να περιορίσει τα επεισόδια στο γήπεδο. Εκεί θα κρίνω τον Σαββίδη εγώ!

Δεν έτυχε να είναι 100 μαλάκες ΠΑΟΚ, είναι μια εκκολαπτόμενη νοοτροπία χρόνων το καφριλίκι στην Τούμπα και σε ορισμένους κύκλους είναι μόδα. Στην Τούμπα μένω.

Μια διοίκηση που έχει σχέσεις με τους οργανωμένους μπορεί να κάνει πολλά.

Πάντως ούτε καν στο γήπεδο δεν είδαμε σημάδια πως η δίοικηση έχει σοβαρή βούληση προς την κατεύθυνση που λέμε.

δεν επηρεασε ο Κοκκαλης τους φονιαδες του Φιλοπουλου.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ . και αμα υπαρχει ΘΕΛΗΣΗ .. ΟΛΑ γινονται

και οχι μονο ο κοκκαλης.. αλλα οποιοσδηποτε προεδρος..

Σε αυτο θελω να σταθω! φυσικα και δεν μπορει καποιος να κατηγορησει τον προεδρο καποιας ομαδας και τα καφριλικια αλλων, αλλα μπορει να τον κατηγορησει στο οτι τους αφηνει ασυδοτους . πχ σε μια συναντηση θα θεσει τελεσιδικα.. "κοψτε τις παπαριες αλλιως τερμα το γηπεδο για εσας"  ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ

Θα μου πεις χρυσέ μου ποια είναι αυτά τα ΠΟΛΛΑ; Και το "γήπεδο τέρμα για εσάς" δεν είναι τόσο απλό ξέρεις. Είναι παράνομο να απαγορέψεις την πώληση ενός προϊόντος σε κάποιον. Μόνο διά νόμου μπορεί να γίνει αυτό!

Δεν έτυχε να είναι 100 μαλάκες ΠΑΟΚ, είναι μια εκκολαπτόμενη νοοτροπία χρόνων το καφριλίκι στην Τούμπα και σε ορισμένους κύκλους είναι μόδα. Στην Τούμπα μένω.

Μια διοίκηση που έχει σχέσεις με τους οργανωμένους μπορεί να κάνει πολλά.

Πάντως ούτε καν στο γήπεδο δεν είδαμε σημάδια πως η δίοικηση έχει σοβαρή βούληση προς την κατεύθυνση που λέμε.

Ειδικά στην Τούμπα είναι ψιλοχαλαρά τα πράγματα. Που να δεις τι γίνεται προς Νεάπολη μεριά.

Για το γήπεδο αναμένουμε ξαναλέω! Διάβασα ότι από φέτος θα τους κόψει τον βήχα.

Θα μου πεις χρυσέ μου ποια είναι αυτά τα ΠΟΛΛΑ; Και το "γήπεδο τέρμα για εσάς" δεν είναι τόσο απλό ξέρεις. Είναι παράνομο να απαγορέψεις την πώληση ενός προϊόντος σε κάποιον. Μόνο διά νόμου μπορεί να γίνει αυτό!

Ειδικά στην Τούμπα είναι ψιλοχαλαρά τα πράγματα. Που να δεις τι γίνεται προς Νεάπολη μεριά.

Για το γήπεδο αναμένουμε ξαναλέω! Διάβασα ότι από φέτος θα τους κόψει τον βήχα.

Ναι δυτικά είναι χειρότερα.

Άντε να δούμε.

Mόλις γύρισα απ'το γηπεδάκι με ανάμικτα συναισθήματα...Δε θα πήγαινα, αλλά το'χα υποσχεθεί στο βαφτιστήρι.

Μ'αρεσε που ομάδα έδειξε χαρακτήρα (κυρίως στο 2ο ημίχρονο) με 10 παίκτες. Το παιχνίδι, παρόλο που το έχασε ο διαιτητής/επόπτες σε κάποιες φάσεις, δεν ξέφυγε, πράγμα που δείχνει πως ο τούντορ τουλάχιστο, εχει πειθαρχήσει το χωριό που έπαιρνε με το κιλο της κιτρινες και τις κοκκινες.

Η διαιτησία ήταν άθλια. Ολόσωστη η κόκκινη, με το γράμμα του νόμου, αλλά η σπαρτακ επρεπε να φορτωθεί με 2-3 και τις διπλάσιες κίτρινες.

Αφήνω απ'έξω κατι οφσαιντ ανύπαρκτα κτλ.

Το θέμα ειναι πως ο παοκ εκανε αυτό που έπρεπε απέναντι σε ένα χωριό και πρέπει να πάρει τη νίκη εκεί μεσα για λόγους γοήτρου και μόνον.

...και να πάρει κάνα παίκτη.

Υ.Γ. δε νοείται παίκτης τζαβέλλας, παίζει να'ναι ο μονος που μπορει να φορέσει απλυτη τη φανέλα του την επόμενη εβδομαδα.

Υ.Γ.2 ρικάρντο κόστα. Δε μπορεί αυτός να παίρνει 1 μύριο το χρόνο...

sorry m8, η Chealsea δεν απαγόρευσε την είσοδο σε εκείνους τους κάφρους που έκαναν μλκιες στο μετρό με το ρατσιστικό επεισόδιο?

παίζει να έχουμε διαφορετικούς νόμους; ρωτάω να μαθαίνω γιατί πάντα το είχα απορία πως γίνεται στο εξωτερικό και όχι εδώ...

sorry m8, η Chealsea δεν απαγόρευσε την είσοδο σε εκείνους τους κάφρους που έκαναν μλκιες στο μετρό με το ρατσιστικό επεισόδιο?

παίζει να έχουμε διαφορετικούς νόμους; ρωτάω να μαθαίνω γιατί πάντα το είχα απορία πως γίνεται στο εξωτερικό και όχι εδώ...

Φυσικά έχουμε διαφορετικούς νόμους! Αυτοί είχαν Θάτσερ, εμείς όλο κάτι μαλάκες έχουμε..

• Like 1

Την αποψη σας για τη περίπτωση λουκας...

Η παε επισήμωνς εχει προσφέρει αναπροσαρμογή συμβολαίου προς 1.1 μύρια αν ετος για 3 έτη.

Ο παίκτης θέλει διακαώς να παει στη λακορούνια, οπου ο μισθός του θα'ναι 350.000.

Ποιός ο λουκας που παζάρευε τα 20-30 χιλιαρικα οταν ήταν να πρωτορθεί στον παοκ. Απο τη μία δηλαδή φαινόταν παίκτης φραγκοφονιάς και απο την αλλη "σημερα" πετάει ΠΟΛΛΑ λεφτά (κατ'εμε είναι παρα πολλά) για να παει την ομάδα της...καρδιάς του; με το 1/3 των χρημάτων;

Περίεργο μου φαίνεται.

Οκ απτη μια παιζεις στο ελληνικό πρωτάθληα και απο την αλλη παίζεις πριμέρα, δεκτό. Αλλα είναι 28 ετων, που θα βρεί τέτοιο συμβόλαιο;

Είμαι περίεργος για την εξέλιξη...

αυτό πάλι που ζητησε ο παικτης αδεια 3 ημερες να παει απο κοντά να πείσει την ομάδα  με ξεπερνάει...

Την αλλη βδομάδα δε παίζουμε ευρωπαϊκο; κι ο λούκας θα'ναι 3 ημερες εκτός προπονήσεων,ρυθμού, επειδή θα ταξιδεύει στις ισπανίες;

Τι να πείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...