tzizzz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 νομιζω σας αρεσει το ψεμα και η υπερβολη μεχρι αηδιας. τι επαιξε ο μαυριας πρεμιερ λιγκ?? πολλα παιχνιδια?? χχαχχχαχ ΠΕΡΙΣΥ 6 παιχνιδια πρωταθληματος 150 λεπτα 1 FA Cup 90 λεπτα 1 League Cup 25 λεπτα αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 O Μαυρίας ειναι αρκετα καλος για ελλαδα και ανετα παιζει και εθνική. Έπαιξε και αρκετα ματς premier league. Εννοείτε οτι δεν εχετε έλληνα να στείλετε σαν ΠΑΟΚ στην premier league (κιτσιου τσανδαρης κουλούρης) Οταν στείλετε παιχτη απο ακαδημίες στην Αγγλία τα ξαναλέμε. Ή ο Νινης που πηγε Ιταλία . 25 χρονων εινα σημερα ο νινης και 21 ο Μαυρίας. Περιμενε και θα τους δεις Αυτα για σημερα. Αν παω λιγα χρονια πισω θα θυμηθώ την μιση εθνική. Ο Σταφυλιδης εκανε 38 συμμετοχες στην Fuhlam!!! ΟΚ, championship ειναι αλλα κι εκει δε παιζεις ευκολα.. Και τι εγινε που πηγε ο Νινης στην Ιταλια; Κι εγω θα παω για διακοπες στην Ιταλια αλλα δεν το κανω θεμα.. Ο Μαυριας επι εποχης Πατερα θα ηταν δανεικος στον Πανιωνιο.. Αν πας λιγα (πες πολλα καλυτερα, περνανε τα ατιμα..) χρονια πισω τοτε θα βγεις εκτος θεματος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Στον Ολυμπιακό ο Αριανός απο μωρό, ο Γιαννιώτας! Σπουδαία κίνηση για τον Πλατανιά, θα τον βοηθήσει πολύ! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ο Σταφυλιδης εκανε 38 συμμετοχες στην Fuhlam!!! ΟΚ, championship ειναι αλλα κι εκει δε παιζεις ευκολα.. Και τι εγινε που πηγε ο Νινης στην Ιταλια; Κι εγω θα παω για διακοπες στην Ιταλια αλλα δεν το κανω θεμα.. Ο Μαυριας επι εποχης Πατερα θα ηταν δανεικος στον Πανιωνιο.. Αν πας λιγα (πες πολλα καλυτερα, περνανε τα ατιμα..) χρονια πισω τοτε θα βγεις εκτος θεματος.. offtopic είμαστε έτσι κι αλλιώς. Δεν είναι κριτήρια αυτά για το ποια είναι μεγαλύτερη δύναμη, και ποιος πάει για πρωτάθλημα. Το μόνο αράδιασες παίχτες μικρής αξίας και λιγότερους σε αριθμό απο αυτούς του Παναθηναϊκού στο θέμα "Ακαδημίες". Ο Νίνης και ο Μαυρίας είναι έστω διεθνής. Ο Τσανδάρης και ο Κίτσιου και τον άλλον πως τον είπες δεν νομίζω Ούτε και αν ξεπλήρωσε κάποιος τα χρέη σας σημαίνει κατι απαραίτητα αν δεν έχετε παίχτες και χάνετε όλα τα derby με μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom291 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μεχρι να γινεις ο παλιος καλος παναθηναικος θα συνεχιζεται το ανεκδοτο! Ο παλιος καλος παναθηναικος δεν εχει καμια σχεση. Δεν συγκρινες τον παλιο παναθηναικο με τον τωρινο. Εκει θα συζητουσαμε... Εσυ μας συγκρινες με τον Παοκ!!! Και οχι απλως μας συγκρινες αλλα λες πως ειναι και μεγαλυτερου βεληνεκους ο Παοκ! Ελεος δηλαδη... Τουλαχιστον αναγνωριζεις και εσυ πως οσα λες ειναι ανεκδοτο... Απο εκει και περα ενας ...αχταρμας ... Τι να σου κάμω που δεν είχε παίκτες η ομάδα μου να σου δείξω που είναι το βεληνεκές σου... Ακου εδω τι λεει. Απο την μια μας λεει πως εχει μεγαλο βεληνεκες και απο την αλλη πως δεν εχει παιχτες να μας το αποδειξει.. Ντοινγκ!!!! Μπάλα είναι, γίνονται αυτά. Εγώ πιστεύω ότι είσαι η τέταρτη δύναμη στην Ελλάδα.. Εσύ πιστεύεις ότι σου κλέψανε το πρωτάθλημα.. Let's agree to disagree λοιπόν! Εσυ πιστευεις πως ειναι ο Παναθηναικος τεταρτη δυναμη γιατι ...ετσι. Εγω οτι μας εκλεψαν το πρωταθλημα το εχω στηριξει με στοιχεια... Δεν υπαρχει Let's agree to disagree... Υπαρχει μια αποψη τεκμηριωμενη απο την μια και μια φαντασιωση απο την αλλη... Μην επικεντρωνεις στο τι γινεται στα μεταξυ μας παιχνιδια.. Με αυτη την λογικη ο ΠΑΟΚ ειναι καλυτερος του Ολυμπιακου, μια και τα παμε περιφημα στα μεταξυ μας. Το ζητημα για μενα ειναι καθαρα οικονομικο! Ε, για μενα, τωρα που ηρθε και η ΑΕΚ, εισαι 4ος.. Περα απο το γεγονος πως τα μεταξυ μας παιχνιδια δειχνουν την τεραστια διαφορα αναμεσα στις δυο ομαδες δεν επικεντρωνομαστε εκει... Περυσι πηρα το κυπελλο (με ντορτια μαλιστα...), και τερματισα και απο πανω στο πρωταθλημα. Φετος η διαφορα αυξηθηκε ακομα περισσοτερο. Λες και επαιζα με ομαδες Γ' εθνικης στα play off. Τοση η διαφορα... Αν ηταν καθαρα οικονομικα, ας βλεπαμε ρε παιδι μου στην αρχη του πρωταθληματος ποιος εβαλε τα περισσοτερα και ας μην γινοταν καθολου πρωταθλημα. Παραδειγματα απειρα! Για την ΑΕΚ στο ειχα ξαναπει και πιο παλια. Εσυ πρεπει να ανησυχεις... Αν και πλεον δεν νομιζω να σε απασχολει... Εχεις Ατρομητους και Αστερες να σε απασχολουν αυτη τη στιγμη... Αγωνιστικα ο ΠΑΟΚ ειναι ανυπαρκτος, ποτε δεν ειπα το αντιθετο.. Εισαι λιγο υπερβολικος ομως! Lol και παλι lol! Ανυπαρκτος αλλα μεγαλυτερο βεληνεκες... :shock: Ακολουθει ενας ακομα αχταρμας (αυτα αραγε θεωρεις πως ειναι επιχειρηματα για να στηριξεις το μεγαλυτερο βεληνεκες ή απλα βρηκες ευκαιρια και τα εβγαλες απο μεσα σου?) πως ο Σαββιδης εφερε τον Αρνεσεν, πως ο παοκ εχει βγαλει παιχτες απο την Ακαδημια περισσοτερους απο τον παναθηναικο (εδω γελαμε...), πως πληρωσε 11 μυρια cash κλπ κλπ Ρεζουμε. 1) Υπαρχει διαφορα βεληνεκους αναμεσα στις 2 ομαδες αλλα μαντεψε ποιος ειναι απο πανω στην πραγματικοτητα και οχι ...στα ανεκδοτα... 2) Η μια ομαδα ξεχειλιζει απο υγεια, παιζει ελκυστικο ποδοσφαιρο, εχει χημεια, εχει κορμο, παιχτες που εχουν εκτοξευσει την αξια τους, εχει κανει ηδη κινησεις που την απογειωνουν για το μελλον, και η αλλη εχει ξεφτυλιστει απο Ατρομητους και Αστερες, παιζει ποδοσφαιρο εκτρωμα, εχει μαζεψει ολα τα σαπακια, εχει ολους τους παιχτες υπο διωγμο, οι φιλαθλοι τους εχουν ολους για ξυλο και ετοιμαζεται να αρχισει προετοιμασια σε καμια βδομαδα, 3) Αν θες μπορεις να λες πως εχεις την ελπιδα οτι καποτε στο μελλον ο Παοκ θα φτασει τον Παναθηναικο (πρωτα αυτος ο στοχος πρεπει να μπει και μετα να ξεφυγεις σε βεληνεκες). Δεν μπορεις να λες πως εχει ο Παοκ αυτη τη στιγμη μεγαλυτερο βεληνεκες. Ισως μονο σε κανενα site ανεκδοτων... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλέ μου άνθρωπε πόσες φορές θέλεις να στο πω, το μόνο που μετράω είναι τα ΛΕΦΤΑΑΑΑΑ. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom291 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Τοτε να λες πως ο παοκ εχει περισσοτερα λεφτα απο τον παναθηναικο και να το σταματας εκει, χωρις βεληνεκες και λοιπα ανεκδοτα... Γιατιι το βεληνεκες και το επιπεδο καθε ομαδας δεν εχει παραμετρο μονο τα λεφτα οπως ειδαμε ξεκαθαρα στην συγκεκριμενη περιπτωση, καθως και σε πολλες αλλες βεβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μου αρέσει που μιλάτε για τα περσινά play off.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Τοτε να λες πως ο παοκ εχει περισσοτερα λεφτα απο τον παναθηναικο και να το σταματας εκει, χωρις βεληνεκες και λοιπα ανεκδοτα...<br><br> Γιατιι το βεληνεκες και το επιπεδο καθε ομαδας δεν εχει παραμετρο μονο τα λεφτα οπως ειδαμε ξεκαθαρα στην συγκεκριμενη περιπτωση, καθως και σε πολλες αλλες βεβαια... Θα λέω ότι θέλω και θα σταματάω όπου θέλω και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Πως σου φάνηκε; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom291 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δεν το ειπα απαγορευτικα το ''να λες''. Δεν σε φιμωνω. Πες οτι θες. Πες και οτι ο παοκ εχει μεγαλυτερο βεληνεκες απο την μπαρτσελονα. Μονο μην περιμενεις να σε παρει κανενας στα σοβαρα ή να μην πεσει δουλεμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomisteraki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 το θεμα δεν ειναι να εχεις λεφτα αλλα να κανεις και σωστη δουλεια/διαχειρηση με αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ο σαββιδης θα ειχε 20 μυρια μπατζετ που ειναι ? τωρα καινουριο παραμυθι δεν μπορου να πεισουν παικτες να ερθουν μα αφου τα λεφτα Σαββιδη ειναι εκτος Ελλαδας που ειναι η απλα του? Τζαμπα η Αβαντα στον Αρνεσεν πρωτη φορα βλεπω ομαδα που ο τεχνικος διευθυντης παιρνει παραπανω φραγκα απο τον προπονητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Για πειτε προβλεψη.. Θα κανουν 15 Αυγουστο εκει στο τεχνικο τιμ του ΠΑΟΚ ή θα προλαβουν τουλαχιστον τα σχολεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomato9 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 εδω υποθηκευτηκε ολη η ελλαδα και οι αλλοι ασχολουνται με επενδυσεις στο παραγκοπρωταθλημα. in your head... zombie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Θα στρώσει ο ΠΑΟΚ, μη μασάτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις