tsakonas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ο Ραπτόπουλος τουλάχιστο έχει χαβαλε και δεν τρώει φαπες έξω ενω ο κολκας κρύβεται γενικώς τρώει Κράξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom291 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Οταν τον μακρινο Νοεμβρη καποιοι (δεν λεω ονοματα...) πανω στην ευφορια του +5 ελεγαν (χωρις κανενα επιχειρημα βεβαια και παραβλεποντας την πραγματικοτητα) πως ο παναθηναικος ειναι επιπεδου Αστερα και Ατρομητου και πως ο Παοκ ειναι ομαδα αλλου βεληνεκους, ειχα μιλησει με επιχειρηματα απεναντι στις...κρυφες επιθυμιες και φαντασιες και ειχα προβλεψει ακομα και τοτε τι θα γινει. Και τι δεν ειχα ακουσει τοτε...Πως δεν ηξερα τι μου γινεται, πως τρολαρα, πως λεω αρλουμπες και λοιπα ωραια φαντασιοπληκτα... Περασε ο καιρος σιγα σιγα και ειδαμε ενα Παναθηναικο που του κλεψαν το πρωταθλημα, που στα play off η διαφορα του με τις υπολοιπες ομαδες ηταν.... 2 κατηγοριων, που ξεχειλιζει απο υγεια και που πριν τελειωσει ακομα το πρωταθλημα εχει κανει κινησεις που τον απογειωνουν... Και ειδαμε και την ομαδα ''αλλου βεληνεκους'' να τερματιζει τελευταια και καταιδρωμενη, να της κανουν πλακα Ατρομητοι και Αστερες και να ειναι ολη η ομαδα υπο διωγμο για του χρονου... Και ετσι το ανεκδοτο του μεγαλυτερου βεληνεκους ελαβε τελος... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τι να σου κάμω που δεν είχε παίκτες η ομάδα μου να σου δείξω που είναι το βεληνεκές σου... Μπάλα είναι, γίνονται αυτά. Εγώ πιστεύω ότι είσαι η τέταρτη δύναμη στην Ελλάδα.. Εσύ πιστεύεις ότι σου κλέψανε το πρωτάθλημα.. Let's agree to disagree λοιπόν! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom291 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Και ετσι το ανεκδοτο του μεγαλυτερου βεληνεκους ελαβε τελος... Ok εκανα λαθος. Το ανεκδοτο συνεχιζεται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τι να σου κάμω που δεν είχε παίκτες η ομάδα μου να σου δείξω που είναι το βεληνεκές σου... Μπάλα είναι, γίνονται αυτά. Εγώ πιστεύω ότι είσαι η τέταρτη δύναμη στην Ελλάδα.. Εσύ πιστεύεις ότι σου κλέψανε το πρωτάθλημα.. Let's agree to disagree λοιπόν! Sent from my iPhone using Insomnia τι μπάλα είναι ρε φίλε χαχαχ... Σας έχει ξεχαρβαλώσει ο Παναθηναϊκός στις ήτες. 6 συνεχόμμενες; 7; αν μετρήσω και την ητα στο κύπελλο πέρσι. Φέτος 4/4 μόνο νίκες(οι 2 μέσα στην τούμπα). Δηλαδή αν είμασταν πρώτη δύναμη τι χειρότερο θα σας κάναμε απο αυτά που ηδη τραβάτε.. Μήπως είμαστε εμείς η πρώτη δύναμη(ή έστω δεύτερη) και εσείς η 4η...λέω...γιατι έτσι το παζλ δένει καλύτερα. Ok εκανα λαθος. Το ανεκδοτο συνεχιζεται... Με έκανες και γέλασα . thanks. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ok εκανα λαθος. Το ανεκδοτο συνεχιζεται... Μεχρι να γινεις ο παλιος καλος παναθηναικος θα συνεχιζεται το ανεκδοτο! τι μπάλα είναι ρε φίλε χαχαχ... Σας έχει ξεχαρβαλώσει ο Παναθηναϊκός στις ήτες. 6 συνεχόμμενες; 7; αν μετρήσω και την ητα στο κύπελλο πέρσι. Φέτος 4/4 μόνο νίκες(οι 2 μέσα στην τούμπα). Δηλαδή αν είμασταν πρώτη δύναμη τι χειρότερο θα σας κάναμε απο αυτά που ηδη τραβάτε.. Μήπως είμαστε εμείς η πρώτη δύναμη(ή έστω δεύτερη) και εσείς η 4η...λέω...γιατι έτσι το παζλ δένει καλύτερα. Μην επικεντρωνεις στο τι γινεται στα μεταξυ μας παιχνιδια.. Με αυτη την λογικη ο ΠΑΟΚ ειναι καλυτερος του Ολυμπιακου, μια και τα παμε περιφημα στα μεταξυ μας. Το ζητημα για μενα ειναι καθαρα οικονομικο! Ε, για μενα, τωρα που ηρθε και η ΑΕΚ, εισαι 4ος.. Για τον ΠΑΟΚ θα κανω μια σουμα λιγο αργοτερα! Stay tuned! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πάντως, πιστεύω πως πρέπει να επέλθει βαρύς πέλεκυς-τιμωρία για το συφερτό των παικτών του πάοκ. Μέ κάποιο τρόπο, πρέπει να τιμωρηθούν. Φυσικα δν εννοώ μείωση μισθών, ή ξύλο κτλ. Δώστε στα σιχάματα, 1 εβδομάδα, διακοπές και φέρτε τους πίσω για προετοιμασία. Κάψτε τους στη προπόνηση και μετά διακοπή συμβολαίων,λύσιμο, πληρωμή δεδουλευμένων κτλ και ας πάνε στην ευχή της παναγίας για ΝΕΑ προετοιμασία στν επόμενη ομάδα τους. Πραγματικά δε μπορεί να περάσει στο ντούκου όλο αυτό το συνοθύλευμα, σα να μη συνέβη τίποτα. Οκ θα κοστίσει κατι παραπάνω στο σαββίδη, αλλά τουλάχιστο θα πάρει μια ηθική ικανοποίηση. Μου διώξανε στο τζανδάρη (οχι πως ειναι κανας παικταράς, αλλα σε αυτόν τον παοκ μια χαρά έπαιζε) για 10.000 και μοιράζουν 100ρια σε παικταράδες...μαντουρο/μαρτενς και συναφείς. Υ.Γ. εχω απορία να δώ αν διακριθεί ο νομπόα με την εθνικη...μεγάλη απορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 we_will_rise Οικονομικά ναι μπορεί να είστε ο 2ος πιο δυνατός σύλλογος,αγωνιστικά όμως απέχετε έτη φωτός από εμάς. Εδω και 2 χρόνια σας κάνουμε πλάκα στα μεταξύ μας και παίρνουμε εύκολα την πρώτη θέση των play off. Πέρα από τα λεφτά δεν έχει κάτι άλλο ο ΠΑΟΚ για να ζηλέψει η ομάδα μου,έχουμε καλύτερη οργάνωση,ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο και δουλεύουν πολύ σωστά και όλα αυτά βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χρήματα χρειάζεται και πολλά άλλα που δεν έχει ο ΠΑΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 we_will_rise Οικονομικά ναι μπορεί να είστε ο 2ος πιο δυνατός σύλλογος,αγωνιστικά όμως απέχετε έτη φωτός από εμάς. Εδω και 2 χρόνια σας κάνουμε πλάκα στα μεταξύ μας και παίρνουμε εύκολα την πρώτη θέση των play off. Πέρα από τα λεφτά δεν έχει κάτι άλλο ο ΠΑΟΚ για να ζηλέψει η ομάδα μου,έχουμε καλύτερη οργάνωση,ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο και δουλεύουν πολύ σωστά και όλα αυτά βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χρήματα χρειάζεται και πολλά άλλα που δεν έχει ο ΠΑΟΚ. Αγωνιστικα ο ΠΑΟΚ ειναι ανυπαρκτος, ποτε δεν ειπα το αντιθετο.. Εισαι λιγο υπερβολικος ομως! Μπορει να γινεται της πορνης στην διοικηση και ο καθε καημενος να εκανε το κομματι του αλλα αυτα τελειωνουνε φετος. Ο προεδρος, ο Αγγελιδης καταφερε να φερει τον Arnesen, που ηταν τεχνικος διευθυντης στην Τσελσι, κατι ακουω για προπονηταρα και για μπατζετ 20 μυρια! Αρα σοβαρευει η διοικηση.. Επιπλεον ο Σαββιδης εσκασε 11 μυρια cash και ετοιμαζει νεο προπονητικο μαζι με τον Αγγελιδη.. Επισης απο την ακαδημια του ΠΑΟΚ εχουμε αυτη την στιγμη στο ποδοσφαιρο: Αθανασιαδη (15 γκολ φετος νομιζω, ολα μαζι) Σαλπιγγιδη (καποιοι τον θεωρουν καλο παικτη, ηταν και διεθνης) Χριστοδουλοπουλο (διεθνης, παει για ολυμπιακο) Κατσε (διεθνης, πολυ πολυ καλος μεσος) Σταφυλιδης (εκανε γεματη σεζον στην Fuhlam, θα τον κρατησει η Leverkusen) Γλυκος (διεθνης τφ, δε ξερω γιατι εξαφανιστηκε) ενα πιτσιρικακι 11 ετων, ειναι να το παρει η Μπαρτσα στην Μασια Παικτες της σειρας τυπου Κιτσιου, Τζανδαρης, Κουλουρης, Ποζογλου με αρκετες συμμετοχες στην Superleague.. Πιστευω οτι και εκει γινεται καλη δουλεια! Για πες μου τα αντιστοιχα για τον Παναθηναικο! Δεν ειμαι τυφλος, βλεπω ποιος παιζει μπαλα! Απλως πιστευω οτι ο παναθηναικος εχει 2 πραγματα που δεν εχει ο ΠΑΟΚ: 1. Διοικηση που στηριζει εμπρακτως τον προπονητη ακομα κι οταν παει να βγαλει την ομαδα 7η! 2. Πολυ καλη χημεια μεταξυ προπονητη παικτων. Ο ιδιος ο Αναστασιου δε νομιζω οτι ειναι κατι ιδιαιτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάς για παίχτες που βγήκαν από την ακαδημία δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι ποίος έχει καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια και οι επιτυχίες της ομάδας μου σε βάρος της δικιάς σου το μαρτυρούν. Το μόνο καλό που έχετε είναι τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Παντως εκατσε τελεια για τις διακοπες μου θα δουμε ματσακια τον Ιουλιο στην παραλια . Μας βλεπω να χανουμε παντως και απο την Παρτιζάνι Τιράνων... τι ομαδα να προλαβει να κανει σε 20 μερες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάς για παίχτες που βγήκαν από την ακαδημία δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι ποίος έχει καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια και οι επιτυχίες της ομάδας μου σε βάρος της δικιάς σου το μαρτυρούν. Το μόνο καλό που έχετε είναι τα λεφτά. Συζηταμε αλλα θεματα τοτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καρνεζης καπινο μαυριας Νίνης χουχουμης λαγός δωνης τυχαία ονόματα παικτών που έχει βγάλει ο παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια και είναι.και άλλοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καρνεζης καπινο μαυριας Νίνης χουχουμης λαγός δωνης τυχαία ονόματα παικτών που έχει βγάλει ο παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια και είναι.και άλλοι. Οι 4 τελευταιοι ειναι της σειρας. Ο Καπινο εκανε επισημη εμφανιση με την Μαιντς; Ο Μαυρίας ούτε στον ΠΑΟ δεν είναι βασικός.. Ο Νινης ισως γινοταν καλος αν δεν εσπαγε τα ποδια του. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 O Μαυρίας ειναι αρκετα καλος για ελλαδα και ανετα παιζει και εθνική. Έπαιξε και αρκετα ματς premier league. Εννοείτε οτι δεν εχετε έλληνα να στείλετε σαν ΠΑΟΚ στην premier league (κιτσιου τσανδαρης κουλούρης) Οταν στείλετε παιχτη απο ακαδημίες στην Αγγλία τα ξαναλέμε. Ή ο Νινης που πηγε Ιταλία . 25 χρονων εινα σημερα ο νινης και 21 ο Μαυρίας. Περιμενε και θα τους δεις Αυτα για σημερα. Αν παω λιγα χρονια πισω θα θυμηθώ την μιση εθνική. Καρνεζης καπινο μαυριας Νίνης χουχουμης λαγός δωνης τυχαία ονόματα παικτών που έχει βγάλει ο παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια και είναι.και άλλοι.Και αυτοι ειναι ολοι παιχτες απο τις ακαδημίες. Και ο Ρισβανης που καπου δώθηκε να ψηθεί. + ο τριανταφυλλοπουλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις