Zus Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Λεφτά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αλλιως θα την περναμε την Ευρωλιγκα.. Αλλα παντα ετσι κανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Tι σχέση έχει αυτό βρε φιλαράκι. Τα κέρδη από μια τέτοια συμμετοχή δε τα σκεπτόμαστε; Που κολλάει η ΑΕΚ που έπαιζε στην Α2 και μόλις ανέβηκε; Υποτίθεται οτι είμαστε η τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Tι σχέση έχει αυτό βρε φιλαράκι. Τα κέρδη από μια τέτοια συμμετοχή δε τα σκεπτόμαστε; Που κολλάει η ΑΕΚ που έπαιζε στην Α2 και μόλις ανέβηκε; Υποτίθεται οτι είμαστε η τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Δεν το εχω καθολου με το μπασκετ αδερφε μου, αλλα γενικα για να υπαρχει αυτη η wild card, θα ειναι νομιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Νόμιμη ναι, ηθική όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ποτε ξεκιναει τις Ευρωπαικες υποχρεωσεις ο τελευταιος των play off? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέσα Ιουλίου είναι οι πρώτοι αγώνες, βάλε και την προετοιμασία... Σε δυο εβδομάδες οι τελευταίοι μπαίνουν στο γήπεδο. edit: 22 Ioυνίου η κλήρωση, 16 και 23 Ιουλίου οι δύο αγώνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέσα Ιουλίου είναι οι πρώτοι αγώνες, βάλε και την προετοιμασία... Σε δυο εβδομάδες οι τελευταίοι μπαίνουν στο γήπεδο. edit: 22 Ioυνίου η κλήρωση, 16 και 23 Ιουλίου οι δύο αγώνες. Δεν καταλαβαινω γιατι να μην θελουμε να βγουμε τελευταιοι τοτε.. Εγω θελω να βλεπω ΠΑΟΚ ολο τον χρονο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 O ΠΑΟΚ που είδα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πάντως, ακόμη και αν λάβουμε υπόψη τις απουσίες που είχε, θέλει πάρα πολλή δουλειά και αν ξεκινήσει από το 2ο προκριματικό ουσιαστικά δε θα έχει καθόλου ξεκούραση. Θέλει προπονητή. Δε θέλω να κακολογώ τους ανθρώπους που βάζουν το κεφάλι τους στον τοβρά, αλλά ο Γεωργιάδης δεν κάνει. Είχε τον Παπαδόπουλο σηκωμένο για ζέσταμα από το 25' του πρώτου ημιχρόνου μέχρι που έκλεισε τις αλλαγές στο 81'. Τέτοιο καψόνι, δε θυμάμαι πρόσφατα σε άλλο παίκτη. Και άντε πες ότι περίμενε να δει τι θα γίνει στο πρώτο, να μη βιαστεί. Μισή ώρα και βάλε όρθιο στο δεύτερο, γιατί; Όχι πως θα έμπαινε ο Παπαδόπουλος και θα άλλαζε μαγικά η εικόνα. Αλλά, στοιχειώδης διαχείριση. Θέλει παίκτες. Ορισμένοι δεν κάνουν καθόλου, άλλους τους καίει με τη στάση του. Και πάνω από όλα, θέλει χρόνο. Προγραμματισμός δε μπορεί να υπάρξει αν πρέπει ο νέος τεχνικός διευθυντής να κάνει σχέδιο για έναρξη προπονήσεων σε δύο εβδομάδες. Εκτός κι αν κάποιος πάρει τη θαρραλέα απόφαση, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ τερματίσει τελευταίος, να πει "δε μας νοιάζει η Ευρώπη, πάμε με ό,τι έχουμε κι αν προκριθούμε καλώς" και κάνει σχεδιασμό για την έναρξη του πρωταθλήματος. Αλλά, για να συμβεί αυτό, πρέπει να πάψει να κατεβαίνει ο Σαββίδης στον πάγκο. Και να αποφασίσει, τους ανθρώπους που προσλαμβάνει, να τους αφήσει λίγο να δουλέψουν. Αυτό το πράγμα που έχουμε στην Ελλάδα, "πλερώνω άρα απαγορεύεται να χάνω", είναι τραγελαφικό. Γενικά, και χωρίς διάθεση κακοφανισμού, από Ατρόμητο, Αστέρα και ΠΑΟΚ, όπως τους έχω δει, αυτόν που δε βλέπω με τίποτε να προκρίνεται στην τωρινή κατάσταση, είναι ο ΠΑΟΚ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Θα γινει επιχειρηση σκουπα! Ζητημα να μεινουν 3-4 απ'τους σημερινους 11ατους στην ομαδα.. Οπως εγινε στις πρωτες σεζον του Ζαγορακη και πηγε μια χαρα η ομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrSeanKon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ο ΠΑΟΚ για τρίτη φορά σήμερα με έκαψε. Δεν τον ξαναποντάρω ποτέ. Έχω χάσει ένα σεβαστό ποσό (τον πόνταρα σε μεμονωμένα παιχνίδια με πολλαπλασιαστή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Tον έχεις δει τον ΠΑΟΚ καθόλου τελευταία ή πας με τα στατιστικά; Γιατί, αν είχες δει τον ΠΑΟΚ που είδα εγώ στα τρία τελευταία παιχνίδια, για παράδειγμα, δε θα τον άγγιζες ούτε με στολή βιοχημικού πολέμου. Απογοητευτικός, σε όλα τα επίπεδα. Οι περισσότεροι παίκτες εκεί μέσα ξέρουν πως δεν έχουν κανένα μέλλον στην ομάδα, επομένως κανένα κίνητρο, ακόμη και το "καλό" εισιτήριο για το EL δεν τους σώζει, ο προπονητής είναι φευγάτος. Το έχω γράψει ήδη, ρεαλιστικά οι προοπτικές είναι δύο: ή καις τη φετινή χρονιά σε επίπεδο Ευρώπης και πας να χτίσεις κάτι σοβαρό για το πρωτάθλημα και του χρόνου ό,τι γίνει στην Ευρώπη ή λες "ΠΑΟΚ είμαι και δεν παρατάω τίποτε", με κίνδυνο τον Ιανουάριο να είσαι και πάλι εκτός κάθε στόχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ΠΑΟΚ 365 ρε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 αντε να δουμε τι θα πουνε τωρα οι παοκαρχες τυπου κολκα απο τις πιο αντιπαθητικες μορφες στην αθλητικη δημοσιογραφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Α, ειναι δημοσιογραφος ο κολκας; χαχαχαχαχαχα! Νομιζα οτι ειναι ενας πιο πονειρός παοκτσης που εκμεταλευεται με εξυπνο τρόπο τους συνοπαδους του για να παιρνει κλικ για το σαιτ του.. Επίπεδο λιγο πιο κατω απο του Ραπτόπουλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις