Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θεμα ειναι,που θα καταληξει αυτο.Δεν ειναι κανενας χαζος ο Ιβαν να πεταξει τα λεφτα του ετσι,οπως κανενας δεν ειναι χαζος στον χωρο αυτο.

Βλεπε ΠΑΟ επι πολυμετοχικοτητας,που οι "Πουρατοι" εφυγαν "Γεματοι" και τωρα εχει χαθει ο λογαριασμος των δοσεων!

Εισαι ο πρωτος που λεει οτι φαγώθηκαν χρηματα στον παναθηναικο γιαυτο χρωστάμε. Κακοδιαχείρηση εγινε.

Σε τελική ανάλυση, ο Αλαφούζος εχει μιλησει εκτενώς για το θεμα αυτο κανε ενα κόπο να το διαβάσεις, οταν κανεις κανα break απ το overtrolling.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εισαι ο πρωτος που λεει οτι φαγώθηκαν χρηματα στον παναθηναικο γιαυτο χρωστάμε. Κακοδιαχείρηση εγινε.

Σε τελική ανάλυση, ο Αλαφούζος εχει μιλησει εκτενώς για το θεμα αυτο κανε ενα κόπο να το διαβάσεις, οταν κανεις κανα break απ το overtrolling.

Αγορι μου,εβαλες επι Π.Μ 100+εκ χωρις αυτα που πηρες απο το CL οταν κατεκτησες το πρωταθλημα,και σου αφησαν χρεος +30εκ ευρω περιπου. Αυτα τα 100εκ που εβαλαν, +25εκ του cl + τα 30εκ του χρεους που αφησαν μεσα στην ΠΑΕ,που πηγαν? τι κακομεταχειρηση εγινε με ενα ποσο 150-170εκ ευρω? πλακα μας κανεις? Εσυ πιστευεις δηλαδη οτι δαπανησαν οι "πουρατοι" 100+εκ ευρω και μεσα σε 2 χρονια,τα παρατησαν χανοντας 100+εκ ευρω. ΟΚ,Αλλαξε πλευρο ομως μην πιαστεις!

Υ.Γ Οταν "φαγωθηκαν" λεφτα απο τον Παναθηναικο που λες,εννοω οτι φαγωθηκαν λεφτα σε μανατζερ,σε παικτες σε σε σε. Εκτος αν πιστευεις οτι εβαλαν ετσι απλα τοσα λεφτα και σηκωθηκαν και εφυγαν με αδεια χερια

Αγορι μου,εβαλες επι Π.Μ 100+εκ χωρις αυτα που πηρες απο το CL οταν κατεκτησες το πρωταθλημα,και σου αφησαν χρεος +30εκ ευρω περιπου. Αυτα τα 100εκ που εβαλαν, +25εκ του cl + τα 30εκ του χρεους που αφησαν μεσα στην ΠΑΕ,που πηγαν? τι κακομεταχειρηση εγινε με ενα ποσο 150-170εκ ευρω? πλακα μας κανεις? Εσυ πιστευεις δηλαδη οτι δαπανησαν οι "πουρατοι" 100+εκ ευρω και μεσα σε 2 χρονια,τα παρατησαν χανοντας 100+εκ ευρω. ΟΚ,Αλλαξε πλευρο ομως μην πιαστεις!

Υ.Γ Οταν "φαγωθηκαν" λεφτα απο τον Παναθηναικο που λες,εννοω οτι φαγωθηκαν λεφτα σε μανατζερ,σε παικτες σε σε σε. Εκτος αν πιστευεις οτι εβαλαν ετσι απλα τοσα λεφτα και σηκωθηκαν και εφυγαν με αδεια χερια

Τσαμπα πηραν την ΠΑΕ; Μηπως μερος απ'τα 100 πηγαν στον Βαρδινογιαννη;

Ποσα δινανε για το ΟΑΚΑ;

Κατι ιστοριες με τον Βοτανικο, ξερω γω..

Θυμασαι ποσο απειρα λεφτα σκαγανε για παικτες σαπακια; 2-2.5 ειχανε δωσει για τον Μελισση!!!

Ο Πατερας ηταν σε φαση Dan Bilzerian

Κατα τ'αλλα ενα ποσο λογικα θα μετοχοποιηθηκε και θα εχουνε ακομα τις μετοχες τους, χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι μεγαλομετοχοι, απλως μετοχοι..

Όντως, κακοδιαχείριση έγινε, κόστισαν κάτι παραπάνω εκείνες οι μπουγάδες με τον ψηλό Σισέ ;)

στην ομαδα μου την μεγαλυτερη ζημια την εκανε ο Βαρδινογιαννης μετα την πολημετοχικοτητα παιρνωντας δανει απο την ιδια του την τραπεζα και καταχρεωνωντας την ομαδα οταν εφυγαν οι πολυμετοχικοι υπηρχε κασσερι στα ταμεια 18 εκατομμυρια ευρω. μπραβο στον βαν ειναι σοβαρος ελπιζω τωρα να επιλεξει καισοβαρους συνεργατες

Εναν επενδυτή θέλει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ. Έναν άνθρωπο να δώσει το κάτι παραπάνω να έρθουν 1-2 παίχτες εγνωσμένης αξίας να πάρουν απ΄το χεράκι τους μικρούς μας. Να φτιαχτεί ένας κορμός. Υπάρχει το ταλέντο.

Τι είδαμε σήμερα ΠΑΟΚ; Τα γνωστά. Λάθος του Ιτάνζ και φάγαμε το πρώτο, ευτυχίσαμε με Περέιρα να φέρουμε το ματς στα ίσια και μετά μηδενικό. Ανούσια κατοχή. Και ο Παναθηναϊκός έριξε 4 στον Αστέρα. Τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου. Μια ζωή εμείς είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων στο 2ο μισό του πρωταθλήματος και στα πλέι οφ σερνόμαστε ενώ ο Παναθηναϊκός κάνει πρωταθλητισμό.

<p>Τι είδαμε σήμερα ΠΑΟΚ; Τα γνωστά. Λάθος του Ιτάνζ και φάγαμε το πρώτο, ευτυχίσαμε με Περέιρα να φέρουμε το ματς στα ίσια και μετά μηδενικό. Ανούσια κατοχή. Και ο Παναθηναϊκός έριξε 4 στον Αστέρα. Τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου. Μια ζωή εμείς είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων στο 2ο μισό του πρωταθλήματος και στα πλέι οφ σερνόμαστε ενώ ο Παναθηναϊκός κάνει πρωταθλητισμό.</p>

Τα είπες όλα

Sent from my iPhone using Insomnia

Η 4η περίοδος και το εξωπραγματικό κάτσιμό των μπασκεμπολιστών μας έδωσαν την εύκολη νικη στον Παναθηναικό. Απαράδεκτοι. Πετάει 3 συνεχόμενα καλάθια ο Φώτσης και βιώσαμε το όλα τελείωσαν, ο κόσμος καταστράφηκε και δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Δεν προσπάθησαν να επανέλθουν. Η διαφορά δυναμικότητας δεν ειναι τόσο μεγάλη. Δε περιμένω να έχω τη δυναμική του Παναθηναικού αλλά γνωρίζω οτι η ψαλίδα έχει κλείσει. Περιμένω να σηκώσουν το κεφάλι και να παίξουν καλύτερα στη Πυλαία. Μέχρι τα μισά της τρίτης περιόδου είδα πολύ καλή κυκλόφορία μπάλας, ωραίες κομπίνες. Δε το πίστεψαν όμως

Όσο για τους διαιτητές αστείοι. Δε περίμενα τίποτε καλύτερο βέβαια εναντίον του Παναθηναικού. Αστείοι που το τερμάτισαν με το αντιαθλητικό. Ανάποδα φάουλ, ανύπαρκτα μπρος πίσω. Μπορεί να μας νικήσει μόνος του ο Παναθηναικός. Δε σας έχει ανάγκη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...