Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως εαν απο ημιεπαγγελματικο γινει αμιγως επαγγελματικο να δεις που σε μερικά χρόνια θα έχουμε...ποδοσφαιρικά φαινόμενα.

Εννοω φυσικά πως αν του χρονου χωσει μισο μυριο ο χ προεδρος, του παραχρονου χωσουν δυο προεδροι απο ενα κτλ...

Ανεβαινει ο πήχης, αυξάνονται και οι οπαδοι με τα γνωστα επακόλουθα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν του απαντω πλεον, εφαγα ηδη μπαν για τις ανοησιες του, επιπεδο κατανοησης και αντιληψης ασχολιαστο. Το πε και μονος, μονο για κουπες ειναι οι γαυροι, τπτ αλλο.

Οσο για τον βαζελο που πεταγεται να μας πει για τις καθαριοτητες, μαλλον ακαθαρσιες, τα ειδαμε και στο μπασκετ, βοθροι.

Ρε σεις, είχα χθες μια κουβέντα και δεν ξέρω μια λεπτομέρεια..

Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής από τη βόρεια ελλάδα που έχει κάνει αυτόν τον διάλογο με τον σάββα;

Ο Θεοδωρίδης με δημοσιογράφο από τη Β. Ελλάδα

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης (Θ) συνομιλεί με τον δημοσιογράφο - παρουσιαστή από τη βόρεια Ελλάδα και του υπαγορεύει τι να πει το βράδυ στην εκπομπή του για θέματα διαιτησίας, επειδή «το έχει ζητήσει ο πρόεδρος».

Θ: Θα του πεις... εδώ στη Θεσσαλονίκη βράζει ο ΠΑΟΚ με αυτά που έκανε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Χ: Ναι.
Θ: Τα ίδια έκανε με τον Ατρόμητο, τα ίδια έκανε και με την ΑΕΚ.
Χ: Με τη διαιτησία, το θέμα, ναι, ναι, ναι.
Θ: Ναι, δηλαδή πες, μου αρέσει που βγαίνει ο προπονητής τους... είναι ντροπή... ξε... βγαίνει ο λάισμαν, ο ένας, ο άλλος εδώ... αυτά τα παιχνίδια κρίνανε αποτελέσματα.
Χ: Ε, βέβαια.
Θ: Θα το πεις, Κώστα, γιατί μου το ζήτησε ο πρόεδρος να το πεις.
Χ: Ναι, παιδί μου, με τον Παναθηναϊκό, βέβαια, τι στεναχωριέσαι;
Θ: Ε;
Χ: Εγώ είμαι εδώ, τελείωσε, τι στεναχωριέσαι; Δεν είμαι ο άνθρωπός σου; Ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών!
(...)
Θ: Πες ότι σε πήρα μόνο να σου πω «χρόνια πολλά». Μη με ανακατέψεις εμένα, να μη φαίνομαι...

Είναι από τη γνωστή υπόθεση όπου είναι όλοι αθώοι και φταίει ο αλαφούζος

http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF/cover-story/130607/%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CE%B9-%C2%AB%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF%C2%BB-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1

Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής από τη βόρεια ελλάδα που έχει κάνει αυτόν τον διάλογο με τον σάββα;

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης (Θ) συνομιλεί με τον δημοσιογράφο - παρουσιαστή από τη βόρεια Ελλάδα και του υπαγορεύει τι να πει το βράδυ στην εκπομπή του για θέματα διαιτησίας, επειδή «το έχει ζητήσει ο πρόεδρος».

Θ: Θα του πεις... εδώ στη Θεσσαλονίκη βράζει ο ΠΑΟΚ με αυτά που έκανε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Χ: Ναι.

Θ: Τα ίδια έκανε με τον Ατρόμητο, τα ίδια έκανε και με την ΑΕΚ.

Χ: Με τη διαιτησία, το θέμα, ναι, ναι, ναι.

Θ: Ναι, δηλαδή πες, μου αρέσει που βγαίνει ο προπονητής τους... είναι ντροπή... ξε... βγαίνει ο λάισμαν, ο ένας, ο άλλος εδώ... αυτά τα παιχνίδια κρίνανε αποτελέσματα.

Χ: Ε, βέβαια.

Θ: Θα το πεις, Κώστα, γιατί μου το ζήτησε ο πρόεδρος να το πεις.

Χ: Ναι, παιδί μου, με τον Παναθηναϊκό, βέβαια, τι στεναχωριέσαι;

Θ: Ε;

Χ: Εγώ είμαι εδώ, τελείωσε, τι στεναχωριέσαι; Δεν είμαι ο άνθρωπός σου; Ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών!

(...)

Θ: Πες ότι σε πήρα μόνο να σου πω «χρόνια πολλά». Μη με ανακατέψεις εμένα, να μη φαίνομαι...

http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF/cover-story/130607/%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CE%B9-%C2%AB%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF%C2%BB-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1

xhtas_fcpaok.jpg

Καποτε εκανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ μαζι με τον Συριγο, οπως αυτη:

https://www.youtube.com/watch?v=mE4mNZHPdO0

Δεν ξερω γιατι μπλεχτηκε με τον βουρκο

Θ: Θα του πεις... εδώ στη Θεσσαλονίκη βράζει ο ΠΑΟΚ με αυτά που έκανε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΠΑΟΚ.Χ: Ναι.Θ: Τα ίδια έκανε με τον Ατρόμητο, τα ίδια έκανε και με την ΑΕΚ.Χ: Με τη διαιτησία, το θέμα, ναι, ναι, ναι.Θ: Ναι, δηλαδή πες, μου αρέσει που βγαίνει ο προπονητής τους... είναι ντροπή... ξε... βγαίνει ο λάισμαν, ο ένας, ο άλλος εδώ... αυτά τα παιχνίδια κρίνανε αποτελέσματα.Χ: Ε, βέβαια.Θ: Θα το πεις, Κώστα, γιατί μου το ζήτησε ο πρόεδρος να το πεις.Χ: Ναι, παιδί μου, με τον Παναθηναϊκό, βέβαια, τι στεναχωριέσαι;Θ: Ε;Χ: Εγώ είμαι εδώ, τελείωσε, τι στεναχωριέσαι; Δεν είμαι ο άνθρωπός σου; Ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών!

(...)Θ: Πες ότι σε πήρα μόνο να σου πω «χρόνια πολλά». Μη με ανακατέψεις εμένα, να μη φαίνομαι...

http://www.espressonews.gr/περιεχόμενο/άρθρο/cover-story/130607/νέοι-«καυτοί»-διάλογοι-για-στημένα-ματς-και-άλλα

Η ποιο αθώα συνομιλία απο λες ειναι αυτη απο το link. Θα εχουμε γλέντια

Τον στρατό τσάτσων ΑΡΔ που έχει ο βάζελος σε όλα τα media, δεν τον ανταγωνίζεται ούτε η Βόρεια Κορέα.

Για να μη μιλήσω, για την παοκοκρατούμενη Θεσσαλονίκη σε όλα τα media με δημοσιογράφους όπως ο Μίρτσος.

Πάλι καλά που υπάρχει και ένας Ραφτό και λέει κάποια πράγματα με το όνομά τους.

Πωλούνται σύννεφα για να πέσουν κάποιοι που ανακάλυψαν μόλις χθες πώς λειτουργεί η ελληνική δημοσιογραφία.

• Like 1

Με την καταβολή 10.886.811 ευρώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από σήμερα απελευθερωμένη από τα βάρη του παρελθόντος, ενώ είναι η πρώτη και μόνη ΠΑΕ διαχρονικά που επιλέγει την πλήρη αποπληρωμή χρέους της!"

http://www.paokfc.gr/nea/20150512-eleutheros-o-paok/

αφου γουσταρεις φαε Παυλαρα και Λαικισμο αμα την βρισκεις δεν εχω θεμα εμενα ουτε χρεη μου παγωσαν ουτε μου κανανε γηπεδο κουτρα και το ρευμα στην λεωφορο το πληρωνω και δεν ειχα και τον Ακη πελατη να παιρνει τα διαρκειας  μου για να μασει ψηφους ουτε ειχα τον Σαχπατζιδη επενδυτη ΠΑΟΚ ΠΑΣΟΚ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ

μαυρη μερα η σημερινη για τους απανταχου αντιπαοκτσηδες προπαγανδιστες. λακ, ζους και ραπτοπουλος φορουν πλεον μονο robe di kappa

Πανελληνια

Αποκλειστικα

Ομαδα

Καθαρη

Με την καταβολή 10.886.811 ευρώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από σήμερα απελευθερωμένη από τα βάρη του παρελθόντος, ενώ είναι η πρώτη και μόνη ΠΑΕ διαχρονικά που επιλέγει την πλήρη αποπληρωμή χρέους της!"

http://www.paokfc.gr/nea/20150512-eleutheros-o-paok/

Γιατί η πρωτη; Του Παναθηναϊκού τι του χάρισαν; Τι χρέη ειχαμε πριν αναλάβει ο Αλαφούζος θυμάται κανένας; τα διπλά απο σας. Ποιος μας χάρισε μισο ευρω;

Και γιατι να πληρώσετε κορόιδα ειστε; Η ΑΕΚ 1)επι Ντέμη 2) επι Μελισσανίδη και ο γαβρος επι Κοσκωτα δεν δωσαν δραχμή.

1) Δε χρωστας τιποτα εσυ; Τα εχεις ολα πληρωμενα; Εισαι σιγουρος; Για δες παλι...

2) Επελεξες ποτε την πληρη αποπληρωμη χρεους; Ολα ντουκου; Χωρις δοσεις;

3) και ο Αρης....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...