Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να μιλησει παρακαλω ο +1 απο τη Λαρισα!Αυτος που αγαπαει μονο παικτη που φοραει γαντια για μποξ και οταν δινει γλωσσοφιλα στον δικεφαλο!

Γιαυτο ποτε δεν θα δεις τιτλο,γιατι σας εφαγε το οπαδιλικι που σας πουλανε.Γιαυτο ηταν Θεος ο Τζαβελας για εσας,μεχρι να παρετε αλλον παικτη και να πει μια στραβη ο Τζαβελας για να τον ξεγραψετε. Μεχρι τοτε ομως,μαγκας και ουκ χαι ηταν,ΠΑΟΚΑΡΑ απο κουνια

Οι άσχετες ασυναρτυσιες που κολλάνε; πολύ θα θέλατε τον λαό μας... Αλλά χωρίς μικρόφωνο δε μπορείτε.

Ομάδα του δημοσίου είσαι οπότε χαίρεσαι τα στημένα... Μπράβο αυτά σας αξίζουν.

Στο ξαναλέω τελευταία φορά άσχετα αν δε το καταλάβεις. Στα μεζεα οι τίτλοι. Εγκληματίες του ποδοσφαίρου είστε, θα πάρετε και άλλους.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι άσχετες ασυναρτυσιες που κολλάνε; πολύ θα θέλατε τον λαό μας... Αλλά χωρίς μικρόφωνο δε μπορείτε.

Στο ξαναλέω τελευταία φορά άσχετα αν δε το καταλάβεις. Στα μεζεα οι τίτλοι. Εγκληματίες του ποδοσφαίρου είστε, θα πάρετε και άλλους.

Μεταξυ μας, σκατα λαο εχουμε. Στις νικες απαιτουμε τσαμπιολις και στις ηττες μη τον ειδατε. Καλο λαο στην Ελλαδα εχουν μονο ο αρης και η αελ. Ολοι οι υπολοιποι ειμαστε ανιερα καθικια..

αγαπητέ θα συμφωνήσω μαζί σου εν μέρει όμως.

Με ολα αυτά που εχουν γινει, με ενα σωρό πρόεδρους που εχουν περάσει, με τοσο ψέμα που ταϊστηκε αυτός ο λαος με με με, κάποια στιγμή θα σιχαινόταν.

Γι'αυτο φτάσαμε σε σημείο σήμερα να εχουμε οπαδούς της καλής πορείας και μόνο. Και να πιστευώ και εγώ, πως αν ο παοκ (ανευ σαββίδη) έπεφτε σαν τον αρη Γ', δε θα είχε ουτε 500 ατομα στο γήπεδο.

Αλλα δε φταίει ο λαος, φταίνει όλοι οι απο πάνω, που κάναν έτσι το λαο.

Μηπως θυμάσαι επι ζαγοράκη; με το πλανο τριετίας; πώς ο λαος πειστηκε και στήριξε; ε πιστεύω ήταν η τελευταία φορά. Τουλάχιστο για μένα ήταν.

Τεσπα, είναι τεράστια η κουβέντα, που στο φορουμ δε μπορει να γινει δυστυχώς.

χαχα ανεκδοτο...μιλαει ο γαυρος του 1990? παω πασο.

οσο για τα χρεη, τα πληρωσε ο σαββιδης ολα, και τα τελευταια 11,5 μυρια τωρα ειναι ετοιμα....

εσυ τι εχεις πληρωσει;

οτι ναναι...

παναθηναικος ειμαι...

αγαπητέ θα συμφωνήσω μαζί σου εν μέρει όμως.

Με ολα αυτά που εχουν γινει, με ενα σωρό πρόεδρους που εχουν περάσει, με τοσο ψέμα που ταϊστηκε αυτός ο λαος με με με, κάποια στιγμή θα σιχαινόταν.

Γι'αυτο φτάσαμε σε σημείο σήμερα να εχουμε οπαδούς της καλής πορείας και μόνο. Και να πιστευώ και εγώ, πως αν ο παοκ (ανευ σαββίδη) έπεφτε σαν τον αρη Γ', δε θα είχε ουτε 500 ατομα στο γήπεδο.

Αλλα δε φταίει ο λαος, φταίνει όλοι οι απο πάνω, που κάναν έτσι το λαο.

Μηπως θυμάσαι επι ζαγοράκη; με το πλανο τριετίας; πώς ο λαος πειστηκε και στήριξε; ε πιστεύω ήταν η τελευταία φορά. Τουλάχιστο για μένα ήταν.

Τεσπα, είναι τεράστια η κουβέντα, που στο φορουμ δε μπορει να γινει δυστυχώς.

Και σου απαντω φιλε μου. Αρης και ΑΕΛ. Αν εμεις περασαμε ζορια αυτοι τι να πουν;

Να βριζω τον καθε παικτη οταν περναει τα 32 και να τον βγαζω σε λαικα δικαστηρια επειδη οι 3αρες πεφτουν βροχη κατω απο τα Τεμπη? ή να σπαω τα αμαξια των παικτων μεχρι την επομένη που θα φιλησουν παλι τον δικεφαλο στην φανελα? Οχι δεν θα παρω,κρατηστε τον εσεις και μαζι τις μαθηματικες σημειωσεις του Τζαβελα.

Υ.Γ Και επισης,ας μην ηταν ολη η ιστορια σας 2 παιχνιδια εναντιον Παναθηναικου και Ολυμπιακου και θα σου ελεγα εγω για μεγαφωνα!

Εχω μια απορία...http://www.gazzetta.gr/plus/article/735437/dioxi-ston-proin-podosfairiko-paragonta-gia-toys-2-tonoys-iroinis

Απο τη στιγμή που ασκήθηκε δίωξη σε...αυτόν, δε μπορεί να δημοσιευθεί το ονομα του; είναι παράνομο;

Να βριζω τον καθε παικτη οταν περναει τα 32 και να τον βγαζω σε λαικα δικαστηρια επειδη οι 3αρες πεφτουν βροχη κατω απο τα Τεμπη? ή να σπαω τα αμαξια των παικτων μεχρι την επομένη που θα φιλησουν παλι τον δικεφαλο στην φανελα? Οχι δεν θα παρω,κρατηστε τον εσεις και μαζι τις μαθηματικες σημειωσεις του Τζαβελα.

Υ.Γ Και επισης,ας μην ηταν ολη η ιστορια σας 2 παιχνιδια εναντιον Παναθηναικου και Ολυμπιακου και θα σου ελεγα εγω για μεγαφωνα!

άσχετα ασυναρτητα λόγια να χαμε να λέγαμε. Μιλάς εσύ που φέτος γεμισες 2 φορές το γήπεδο πρωταθλητή για γέλια

άσχετα ασυναρτητα λόγια να χαμε να λέγαμε. Μιλάς εσύ που φέτος γεμισες 2 φορές το γήπεδο πρωταθλητή για γέλια

Εγω δεν παω γηπεδο γιατι εχω χορτασει πρωταθληματα και κυπελλα.Δεν παω γηπεδο γιατι η ομαδα δεν βλεπεται, + λογω οικονομικου σε συναρτηση με ολα που προανεφερα.. Εσυ φετος ποσες φορες το γεμισες? (και αναφερομαι στον πρωτο γυρο,που ησουν πρωτος και εχεις να δεις πρωταθλημα απο την προηγουμενη χιλιετια) Γηπεδο πας μονο για να κραξεις τον Σαλπι και για να σπασεις κανενα αμαξι οταν αρχισουν οι 3αρες και τα ντορτια!

Εγω δεν παω γηπεδο γιατι εχω χορτασει πρωταθληματα και κυπελλα.Δεν παω γηπεδο γιατι η ομαδα δεν βλεπεται, + λογω οικονομικου σε συναρτηση με ολα που προανεφερα.. Εσυ φετος ποσες φορες το γεμισες? (και αναφερομαι στον πρωτο γυρο,που ησουν πρωτος και εχεις να δεις πρωταθλημα απο την προηγουμενη χιλιετια) Γηπεδο πας μονο για να κραξεις τον Σαλπι και για να σπασεις κανενα αμαξι οταν αρχισουν οι 3αρες και τα ντορτια!

Εκει που το ξεκινας καλα, λες μια βλακεια και τα ισοπεδωνεις ολα. Γιατι;

στο μονο αθλημα που παιζεται στα ισια ο παοκ εκανε νταμπλ περιπατο με γεματο γηπεδο. στα αλλα που ελεγχονται απο νταβατζηδες ακομα και πρωτος να ειναι τα γηπεδα του θα ειναι αδεια, αφου ολοι ξερουν και το βλεπουν σε καθε αγωνιστικη οτι δεν προκειται να του επιτραπει να παρει πρωταθλημα :eek:

στο μονο αθλημα που παιζεται στα ισια ο παοκ εκανε νταμπλ περιπατο με γεματο γηπεδο. στα αλλα που ελεγχονται απο νταβατζηδες ακομα και πρωτος να ειναι τα γηπεδα του θα ειναι αδεια, αφου ολοι ξερουν και το βλεπουν σε καθε αγωνιστικη οτι δεν προκειται να του επιτραπει να παρει πρωταθλημα :eek:

Ναι,εκει που ειναι καθαρο το αθλημα, το παιρνεις καθε χρονο "αερα" και εχεις γεμισει κουπες!!

Γιατι σε καποιους τα θελει ο ..... τους!!

Γιατί αυτό είναι το επίπεδο του. Δεν το έχεις καταλάβει ακόμα;

κουπες εχω γεμισει στα καθαρα ερασιτεχνικα τμηματα οπως χαντμπολ και γυναικειο ποδοσφαιρο. αλλα και στα τμηματα υποδομης της παε οπου σε εχω τον καλυτερο πελατη. το βολλεϊ ειναι ημιεπαγγελματικο και το μπατζετ του ηταν δυσβασταχτο για τον α.σ.παοκ που ειναι νοικοκυρης κι οχι σαν τους α.σ. αρη, ηρακλη κλπ που χρωστανε δεκαδες εκατομυρια. μολις βρεθηκε ενας σοβαρος επιχειρηματιας οπως ο ανδρεου και με την συνδρομη του σαββιδη που γεμιζει με εσοδα τα ταμεια του ερασιτεχνη σου κανα πλακα κι εκει :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...