Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Χιλιοειπωμένα πράγματα:

Τα της διαιτησίας, στο νήμα της διαιτησίας.

Θεωρείτε πως παραβιάζονται οι κανονισμοί; Αναφορά. Αντί να γκρινιάζετε που επί 5 σελίδες "σας χαλάνε" το νήμα (παρενθετικά, το νήμα ΔΕΝ είναι δικό σας, ΟΥΤΕ της ομάδας "σας", είναι νήμα για τη συζήτηση ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ των όσων αφορούν μια ομάδα που κάποιοι υποστηρίζουν ή όχι, κι αυτό έχει εξηγηθεί πλειστάκις) θα μπορούσατε να είχατε στείλει μια αναφορά και το θέμα θα είχε λήξει εν τη γεννέσει του.

Δημόσια σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των κανονισμών τιμωρούνται. Για απορίες συμβουλευτείτε τους κανονισμούς, για διαφωνίες pm στους συντονιστές. Παράπονα για το πώς ασκούν τα καθήκοντά τους οι συντονιστές, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στον ιδιοκτή του site (κοινώς, όποιος θέλει να μου παρουσιάσει τη θεωρία του σχετικά με το γιατί ευνοώ τους μεν ή τους δε, ας μη σπαταλήσει ούτε το δικό του χρόνο, ούτε το δικό μου, αμέσως καταγγελία στο Hal9000).

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο παοκ στο 1ο ημιχρονο ήταν νωθρός.Σε σημείο που μετά το 0-1 (δώρο της άμυνας) νόμιζα πως το 0-4 θα είναι ελαφρύ σκορ.

Αντ'αυτού, μας κάνει το δώρο η έταιρη άμυνα και ισοφαρίζουμε.Φυσικα θα μπορούσε 5" πριν να χε γίνει το 0-2 και να τελειώνει το παραμύθι.

Κακός ολυμπιακός,αλλά και κακός παοκ.

Μια επισήμανση μόνο.Εχω σιχαθεί του παικτες που νομίζουν πως αποκτούν ασυλία, μολις φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα.Και μιλώ για τον ιμπαγάσα,που φέτος θα έπρεπε να είχε τουλάχιστο 8 απευθείας κόκκινες κατά καιρούς, πολύ χειρότερος απτο γκαρσία της 1ης χρονιάς με εμάς.

Αλλά και το σίχαμα το μανιάτη που με εβγαλε απτα ρούχα μου.

Καλό ματς εύχομαι τη τετάρτη.

Υ.Γ. στο 2ο ημίχρονο απέδειξε η ομάδα,πως έχουμε μια 11 μόνο...δυστυχως.

Δημοσ.

Ο μανιάτης δεν κάνει κάτι διαφορετικό απ'όταν έπαιζε στον πανιώνιο. Ίδιος ακριβώς..

Και τον ιμπαγασα δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις ότι πιστεύει ότι έχει ασυλία ερχόμενος στον γαύρο.

Δεν ήρθε από την κάτω ραχούλα και την είδε ξαφνικά... Όντως έχει κάνει αρκετά δολοφονικά αλλά νομίζω ότι την γλιτώνει λόγω του προφιλ που έχει. 10αρι τεχνίτης παιχταράς κτλ..

Δημοσ.

Εννοώ πως ο ιμπαγάσα τα κάνει επειδή τον παίρνει.

Δεν θα θελα να φανταστώ τον γκαρσία στον ολυμπιακό.Θα χαν κλάψει πολλές μανουλες ποδοσφαιριστών.

Για το μανιάτη πάλι,ίσως επειδή δεν παρακολουθούσα πανιώνιο δε το ξερα.Αλλα χτες του άξιζε μια ρήξη χιαστών.

Τωρα για μεθαύριο,μακάρι να βρεθεί η ομάδα σε καλή μέρα.Θα παίξουμε σίγουρα 4-5-1 με τη γνωστή περσυνή ομάδα.Ελπίζω ο βιτόλο να θυμηθεί το 70% του παλιού του εαυτού του.

Επίσης ελπίζω να κάνει ο λίνο το comeback σ'αυτό το παιχνίδι.Κακά τα ψέματα, είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι του παοκ.

Αν πάρουμε το κύπελλο,καπαρώνουμε τη θέση στην ευρώπη και παρατάμε και τα πλει οφ για να ξεκουραστεί η ομάδα.

Το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο,αυτό είναι δεδομένο.

Ας είναι και η διαιτησία 50ρίσια και οτι βρέξει ας κατεβάσει.

Δημοσ.

Συγχαρητήρια στην αεκ για τη προκριση.

Θα πρεπε να αποβληθεί στο 64' ο λυμπε με 2η κιτρινη για το χερι.

Οσο για τους καφρους,όλοι είδαμε τι έγινε.Ουτε πλάνα κόπηκαν,ούτε μολότων κρύφτηκαν,ούτε οι κάμερες δείχναν το φεγγάρι στη Τουμπα.Οπότε ερωδιέ άσε κατα μέρος τις ειρωνείες.

Δε νομίζω να βρεθεί παοκτσής που να μην καταδικάσει τα επειδόδια αυτά.

Του χρόνου τώρα.

Δημοσ.

ολα τα εδειξε η tv και καλα εκανε... οι καφροι φαγανε κραξιμο και ακουστηκε καθαρα...

στα αγωνιστικα τωρα, μετα το γρηγορο γκολ στο 2ο , δεν υπηρχαμε, φαγαν κ οι παικτες γιουχαρισμα στο τελος

Δημοσ.

Eιχα δηλώσει πως μετά απο αυτό το παιχνίδι,μιας απο τις δυο ομάδες θα διαλυθεί σε μεγάλο βαθμό.

Διότι αν δεις τις πορείες,την αγανάκτηση του κόσμου,το επίπεδο αν θες ενίοτε, δεν εχουν μεγαλες διαφορές ή αεκ με τον παοκ.

Φαντάσου σε αντίστοιχη περίπτωση στο οακα τι θα χε γίνει.

Τώρα η χρονιά μένει να σωθεί με έξοδο στην ευρωπη,ξεφτιλα...Και νομίζω πως έρχονται χρόνια δύσκολα για μας...πολύ δύσκολα.

Και επίσης,ευτυχώς που φέτος δεν έδωσα τα 540ε μου,για διαρκείας.Δε θα ήθελα με τίποτα να μετέχω έστω κι έτσι σε τέτοια ξεφτιλίκια.

Δημοσ.

Νικο,επειδή φέτος οι δικοί σας μπηκανε 2-3 φορές μέσα,εγιναν πόσες μανούρες απ'εξω,πιστεύω οτι αν γινόταν σήμερα κατι αντιστοιχο (αποκλεισμός με 0-1) τότε θα βλέπαμε απίστευτες εικόνες.

Δεν εννοώ πως οι δικοί μας είναι παναγίτσες,αλλα τουλάχιστο φέτος οι δικοί σας εχουν πολύ μένος.

Το οποιο φυσικά θα καταλαγιάσει με το κύπελλο. (γιατί είμαστε θύματα,όχι τπτ άλλο)

Δημοσ.

Δε νομίζω να βρεθεί παοκτσής που να μην καταδικάσει τα επειδόδια αυτά.

δεν θελουμε να ψαχνουμε παοκτζηδες που να μην τα καταδικασαν αυτα. τους ειδαμε στην τηλεοραση.

Θελουμε τιμωρια να κοπουν αυτα τα καραγκιοζιλικια απο τους μεθυστακες. τα εκαναν ολα μανταρα και μου λεει ο αλλος "παντςως τους γιουχαρανε" τι να το κανω εγω αυτο? μηδεν σεβασμος στους ποδοσφαιριστες. ανικανη διοικηση. κλιμα πολεμου.

τοσο καιρο βγαιναν και λεγαν ολοι στα καναλια. ΝΑΙ θα τιμωρησουμε τα χουλιγκανια, ΝΑΙ θα τιμωρησουμε τις ΠΑΕ, ΝΑΙ θα βαλουμε νομους κατα της βιας.. μπλα μπλα μπλα

κουραφεξαλα. ριξε τωρα αποκλεισμο στον παοκ. ριξε τιμωρια σκληρη για να αποφασισει ο καθε ζαγορακης να ξυπνησει και να τραβηξει το αυτακι απο τα τουμποπαιδα

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε μου αυτοί εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα...Ετσι ο καθε ζαγοράκης,ο καθε αδαμίδης,ο καθε μαρινάκης, θα έχει τέτοια σιχάματα στα γήπεδα.

Ας κόψει ολος ο κόσμος τα γήπεδα και ας μείνουν αυτοι οι 100-200-500-1000 οσοι είανι μονοι τους.

Αι στο διάολο πια,βαρέθηκα.

Δημοσ.

τι συμφεροντα εξυπηρετησαν σημερα που μπηκαν και κυνηγαγαν παιχτες και επιτελειο οι μεθυσμενοι? απλα χουλιγκανια ηταν που αποκλειστηκανε και τα πηραν στο κρανιο γιατι αυτη ειναι η παιδεια του ποδοσφαιρικου ανεγκεφαλου οχλου.

ο παοκ σαν διοικηση τι μετρα πηρε να τα αποτρεψει αυτα?

γεγικα ολοι οι φορεις τι θα κανουν τωρα?

η ατιμωρησια εδω ισοδυναμει με FREE PASS σε βανδαλισμους και παρομοια περιστατικα στο μελλον.

αν κερδιζες 1-0 και γινοντουσαν τα ιδια δε θα βαριοσουν πιστεψε με

Δημοσ.

nomisteraki, ο ΠΑΟΚ υπάρχει χάρη σε αυτούς. Αυτοί βάζουν τα λεφτά και κρατάνε όρθια την εταιρία, γι'αυτό δεν μπορεί να "πάρει μέτρα", "τους διώξει" κλπ...

Πλέον με σιγουριά μπορώ να πω, ότι είμαστε τα μεγαλύτερα ΚΩΛΟΖΩΑ σαν οπαδοί.. Πρώτη φορά ντρέπομαι τόσο πολύ που είμαι παοκ..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε αυτή τη χώρα πραγματικά δεν έχουμε ιδέα τι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε νυχτωμένοι πέρα για πέρα.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε αποκλειστεί. Θα ήταν, δηλαδή, τόόόσο πρωτότυπη είδηση αν έβαζε ένα γκολ στα λεπτά που είχαν απομείνει; Εκεί που βγαίνουν όλοι μπροστά και οι αντίπαλοι μαζεύονται στα καρέ τους και δεν ξεμυτίζουν; Θα ήταν κάτι που είχαμε να δούμε χρόνια;

Τι διακόπτεις το παιχνίδι ρε καραγκιόζη οπαδέ;! Καταδικάζεις την ομάδα σου με τα ίδια σου τα χέρια; Είσαι με τα καλά σου; Πόσο ζώο μπορεί να είσαι πια; Δεν γνωρίζεις τίποτα για το παιχνίδι που παρακολουθείς και τραγουδάς συνθήματα στα οποία λες ότι δίνεις τη ζωή σου για το σύλλογο σου και άλλα τέτοια;

Πόσο;! Πραγματικά όμως! ΠΟΣΟ;!

ΥΓ. Meanwhile, στην Ευρώπη παίζουν μπάλα. Και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε μαντράχαλους να καταλάβουν πράγματα που μπορεί να τα καταλάβει ένα παιδάκι 3 χρονών.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...