mylo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 2 στα επέιγοντα και 4 στη φυλακή. είναι να απορείς με τη βλακεία που δέρνει μερικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Και ο αλλος μπατσος , παει και κανει καφριλες στους καφρους... τι να πεις... Οσο για την ομαδα, 3-0 περιμενα, καλο ειναι το 4-3 καφενειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εγώ διαβάζω όλο το κλάμα στο FB από ανήλικα ανορθόγραφα παιδάκια. Πιο τραγικοί από την ίδια την ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εγω over το έπαιξα πάντως και πληρώθηκα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά...οκ δεκτο το οτι εχουμε ζωα οπαδούς ολοι και και και και... Πείτε μου σε ποιας ομάδας, ακόμη και ευρωπαϊκής, θα περάσεις απο ξένο σύνδεσμο,συλλογο, πεστοοπωςθες, με κασκολ αντιπάλου ομάδας (και δη "μισητής") φωνάζοντας συνθήματα υπερ της δικής σου και ΔΕΝ θα σε λυντσάρουν... Οχι πως δίνω, δίκιο σ'αυτο που εγινε, προς θεού. Δεν ξεχνώ ενα σκηνικό. Για τους βόρειους κυρίως. Η κοπέλα μου ως φοιτητρια έμενε στη παπαναστασίου, 200μ. απτο γηπεδο του Αρη. Απέναντι απτο γηπεδο, επι της παπαν. υπάρχει ένα γυράδικο. (εκει που ο κοκε ετρωγε τα πιτογυρα,χαχαχα). Μια ακυρη ημερα (νύχτα) παω να παρω ενα πιτογυρο. ΕΥΤΥΧΩΣ για μένα ηταν παρα πολυ αργα και δεν ειχε κοσμο. Βγάζω να πληρωσω, ξεδιπλώνει το πορτοφόλι και εχω πιστωτική και το διαρκείας του ΠΑΟΚ. Με κοιτάζει ο γυράς, με κοιτάζει ο πακετάς και με λούζει κρυος ιδρώτας... Ε τα 200μ αυτά, τα εκανα να αξιζουν τις θερμίδες της βρωμιάς. Αν ήταν μεσημέρι με 5 μαλάκες σουπερ3, πιστεύω θα θελα πλαστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Πείτε μου σε ποιας ομάδας, ακόμη και ευρωπαϊκής, θα περάσεις απο ξένο σύνδεσμο,συλλογο, πεστοοπωςθες, με κασκολ αντιπάλου ομάδας (και δη "μισητής") φωνάζοντας συνθήματα υπερ της δικής σου και ΔΕΝ θα σε λυντσάρουν... Δεν υπαρχουν συνδεσμοι στο εξωτερικο οπως οι δικοι μας. Ειναι απλα fan clubs. Σπανια εχουν κοσμο εκτος αγωνων. Αρα μονο στο Ελλαντα γκενιν αφτο. Στην Γερμανια και στην Αγγλια, διπλα διπλα πηγαινουν στο γηπεδο, εχω παει και στις 2 χωρες σε ματσακια και το εχω δει με τα ματια μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Στην Ισπανια συνεχως βλεπεις φιλαθλους να καθονται διπλα διπλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomisteraki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 ναι .. στα κρατητηρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 ναι .. στα κρατητηρια.. Μαλλον δεν παρακολουθεις και πολυ Ισπανια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Aντε κουφαλιτσες το πηρατε το κυπελλακι, πρωτο στην ιστορια σας congrats Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ξέρει κανείς γιατί στο βόλεϋ πανηγυρίζουν κάθε πόντο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ξέρει κανείς γιατί στο βόλεϋ πανηγυρίζουν κάθε πόντο; Γιατι ειναι πιο δυσκολο να "σκοραρεις" και ειναι πραγματικα ομαδικο αθλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 τέλος ο άγγελος από τον ΠΑΟΚ. αν ο ερχομός του ήταν πισογύρισμα τότε η επαναπρόσληψη του ΓΧ είναι άνευ όρων παράδοση. καλό καλοκαίρι λοιπόν. ας ελπίσουμε να πληρώσει τα χρέη ο ιβαν και πλέον να ασχοληθεί με την παε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Να φύγει και να μη ξανάρθει η θεούσα. 80 χρονώ κοντεύει, φτάνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 το θέμα είναι ποιος θα έρθει, και δεν ομιλώ για τον ΓΧ, αλλά το καλοκαίρι. η φετινή χρονιά κάηκε και κάηκε από τον ίδιο τον άγγελο. υγ: δεν χάσαμε προπονητή, άγγελο χάσαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις