daPro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ακου κόκκινη στο Τσορι.. αν το πάμε έτσι διακοπή αγώνα κ νίκη σε μας.συν πρόστιμο.συν -3 βαθμούς κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο που πήγες στο γήπεδο... Αυτό με το μπουκάλι με ξεπερνάει... Τι σκατό μπορεί να έχεις μέσα στο κεφάλι σου για να το κάνεις; Φίλε δεν ήταν της κερκίδας το άτομο. Μπήκε μέσα το πέταξε και έφυγε. Πήγαμε να τον πιάσουμε μερικοί αλλά δεν προλάβαμε. Για την 5 μιλάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε δεν ήταν της κερκίδας το άτομο. Μπήκε μέσα το πέταξε και έφυγε. Πήγαμε να τον πιάσουμε μερικοί αλλά δεν προλάβαμε. Για την 5 μιλάω.λες να μην ήταν παοκτζης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 λες να μην ήταν παοκτζης? Και ΠΑΟΚτσης να ήταν ήρθε μόνο να πετάξει αντικείμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε δεν ήταν της κερκίδας το άτομο. Μπήκε μέσα το πέταξε και έφυγε. Πήγαμε να τον πιάσουμε μερικοί αλλά δεν προλάβαμε. Για την 5 μιλάω. Πως μπήκε; Γιατί δεν τον ελέγξανε; Πως το πέταξε; Οι διπλανοί του τι έκαναν; Πως έφυγε; Γιατί έφυγε; Γιατί δεν συνελλήφθει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Και ΠΑΟΚτσης να ήταν ήρθε μόνο να πετάξει αντικείμενο.οκ περίεργο αυτό που λες..αλλά δεν νομίζω να ήταν μόνο το παλικάρι που έριξε αντικείμενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mapets Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μιλαμε για ενα ατομο? Ποσα χερια ειχε καλε? Γιατι εγω δεν ειδα μονο ενα μπουκαλι να πεφτει μεσα! Μαλλον ετρεξαν να τον πιασουν γιατι αρπαξε την μαλαματινα απο αυτον που την επινε και οχι επειδη την πεταξε! Υ.Γ Για το πεναλτι,ηθελα να δω τι θα ελεγαν οι περισσοτεροι εδω μεσα αν γινοταν αναποδα στο Καραισκακης στο 86' στο σκορ 0-0.. Παλι καλα παντως που δεν το εδωσε γιατι αν το εδινε,να δω ποσοι θα εβλεπαν τις οικογενειες τους ξανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Aπο αλλου περιμεναμε την καφριλα και απο αλλου μας ηρθε ουτε τους νεκρους δεν σεβαστηκαν . http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/to-aparadekto-pano-poy-aposurthhke-sth-lewforo.3293843.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάντως που πήγα στο match εκτός από τη φάση με το κορνερ από πλευράς εξέδρας δεν είδα να έγινε τίποτα άλλο. Από την άλλη χαμός από δακρυγόνα πριν μπούμε μέσα γιατί έτσι. Ίσα ίσα να νευριάσουν κόσμο. Μερικά διαιτητικά λαθάκια εδώ και εκεί αλλά τίποτα σοβαρό (ακούστηκε για χέρι στο τέλος και πέναλτι αλλά εγώ δεν πρόσεξα κάτι). Dominguez ήταν κανονικά κόκκινη αλλά τέσπα. Ο άλλος λέει 40eu εισιτήριο και δεν πάει καν γήπεδο. Καληνύχτα. Μέτριο match το Χ ήταν "δίκαιο" μιας και οι δύο πλευρές ήταν μέτριες. Άποψη μου πάντα.. Δεν παω στο γηπεδο διοτι δεν θελω . Δεν μπορω να ειμαι στο ιδιο χωρο με αλητες της κερκιδας , και επισης δε θελω να παω σε τετοιας επικινδυνοτητας ματς και να χαλασω χωρις λογο την υγεια μου και την αξιοπρεπεια μου απο τα δακρυγονα . Και οτι δηλαδη σηκωθηκε πρωι πρωι πριν μερες ενας και λεει θα δωσω 25€ να παρω εισητηριο για την 5 , θα πεταξω μπουκαλι και θα φυγω . The job is done . Μηπως ηταν επιδοτουμενος κιολας ; Οχι αδερφε ,απλα στην σαπιλα της 4 λερωνονται και τα καγκελα της 5 , της και καλα σοβαρης και ηρεμης κερκιδας . Εγω εκει δεν πηγαινω . Καληνυχτα σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Πως μπήκε; Γιατί δεν τον ελέγξανε; Πως το πέταξε; Οι διπλανοί του τι έκαναν; Πως έφυγε; Γιατί έφυγε; Γιατί δεν συνελλήφθει; Όταν μπήκαμε εμείς ο έλεγχος ήταν ανύπαρκτος (σε ακουμπούσε 1" και σε άφηνε) γιατί πέφταν από έξω δακρυγόνα και απλώς του βάζανε όλους γρήγορα μέσα. Σχεδόν δίπλα μας το πέταξε. Μέχρι να δούμε τι έγινε είχε φύγει (δεν λέω υπερβολές) μιας και προσπαθήσαμε να τον πιάσουμε αλλά @@ και μετά δεν τον ξαναείδαμε μέχρι το τέλος. Από ποιον να συλληφθεί;.. οκ περίεργο αυτό που λες..αλλά δεν νομίζω να ήταν μόνο το παλικάρι που έριξε αντικείμενα.. Εγώ μιλάω για το τελευταίο αντικείμενο που ήταν ο λόγος να γίνει για λίγο η διακοπή και έφυγε από την 5. Άλλα 2-3 ρίξανε από εδώ και τα υπόλοιπα από την 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mapets Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δεν παω στο γηπεδο διοτι δεν θελω . Δεν μπορω να ειμαι στο ιδιο χωρο με αλητες της κερκιδας , και επισης δε θελω να παω σε τετοιας επικινδυνοτητας ματς και να χαλασω χωρις λογο την υγεια μου και την αξιοπρεπεια μου απο τα δακρυγονα . Και οτι δηλαδη σηκωθηκε πρωι πρωι πριν μερες ενας και λεει θα δωσω 25€ να παρω εισητηριο για την 5 , θα πεταξω μπουκαλι και θα φυγω . The job is done . Μηπως ηταν επιδοτουμενος κιολας ; Οχι αδερφε ,απλα στην σαπιλα της 4 λερωνονται και τα καγκελα της 5 , της και καλα σοβαρης και ηρεμης κερκιδας . Εγω εκει δεν πηγαινω . Καληνυχτα σου Φιλε,αφου λεμε οτι τα αντικειμενα ηταν μονο 4 που επεσαν στον αγωνα,και το οποιο ενα απο αυτα,πεταχτηκε απο καποιον περαστικο.Μαλλον κανενας της Θυρας 7 θα ηταν πληρωμενος απο τον Βαγγελα!!! Επισης,λεμε οτι οι αστυνομικοι εφταιγαν για τα δακρυγονα,επεσαν χωρις λογο και αιτια,απλα για να νευριασουν τον κοσμο.Οπως ξερουμε εξαλλου,οι της Θυρας 4 (οπως και ολοι οι καφροι αντιστοιχων θυρων ολων των ομαδων,για να μην παρεξηγηθω) καθε Κυριακη πανε στην Εκκλησια,πρωτος ο Αναστασιαδης και απο πισω του αυτοι.. Και τελος,να γινει διακοπη συμβολαιου του Τσορι,που ενω εχει φαει ενα τουβλο και για λιγα εκατοστα ισως να μην εβλεπε ξανα να παιδια του,να μεινει σπιτακι του να τα προσεχει.Και επισης τα κορνερ απο την 4,να τα εκτελουν οι μπραβοι της ΠΑΕ ή οι Security του γηπεδου που θα βρισκονται εκει,ή αμα λαχει ρε παιδι μου,ας παει και κανενας Κλαους να τα βαρεσει,μην πληρωσει ο περαστικος με το μπουκαλι το 25αρι,κριση εχουμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο με μερικούς φιλάθλους του καναπέ εδώ μέσα. Εσείς είδατε τα πάντα από την TV ξέρετε καλύτερα. Ξέρουμε ξέρουμε, όλα σκατά εδώ πάνω και εκκλησία κάτω. Καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Σαν παρθένες κάνουν μερικοί ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mapets Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Κανεις δεν το επαιξε παρθενα.. Οχι να μας λετε ομως οτι η αστυνομια εφταιγε για αυτα που εγιναν εξω απο το γηπεδο,και ενας περαστικος γιαυτα που εγιναν μεσα στο γηπεδο.. Και επισης,εκτος απο το περιστατικο με τον Γλυκο στον πρωτο γυρο,ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ η αποστολη του ΠΑΟΚ (το τονιζω, ΤΟΥ ΠΑΟΚ) δεν αντιμετωπισε ΠΟΤΕ προβλημα στο Φαληρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις