Zus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ισοπαλία ήταν το δίκαιο κ για τους δύο. Δεν ισχύει. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει υποψία ευκαιρίας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δε χρειαζεται να γινεις πλουσιος για να γινει κατι τετοιο φιλε. Λιγες λυσεις υπαρχουν και ειναι ανεξοδες αλλα θελει διοικηση με αρκιντια,και οχι αρκιντια διοικηση . Πρωτα πρωτα , τυπικη εως ελαχιστη στηριξη στους συνδεσμους,ενα απο τα νεοπλασματα της ομαδας, πλην του εξωτερικου οπου και αποτελει τον μονο λογο να υφισταται συλλογος φιλων μιας ομαδας. Δευτερον,αναμορφωση τιμων ωστε να ερχεται στους αγωνες οποιος πραγματικα θελει και οχι ο καθε πικραμενος. Εξωνυχιστικα μετρα περιφρουρησης των εισοδων του γηπεδου , ωστε να μην μπαινει το καθε πρεζονι πηδωντας επανω απο τα καγκελα . Διαμορφωση καταλληλων εισοδων με 2 πλασιασμο των φρουρων και ελεγκτων . Διαμορφωση οικογενειακων κερκιδων σε ΟΛΕΣ τις θυρες , ωστε να αποτρεπεται η παρεκκλιση απο μη υγιεις συμπεριφορες. Καλυτερα αποτελεσματα και αποστωματικες απαντησεις και σαφως καλυτερες διαπροσωπικες σχεσεις μεταξυ φιλαθλων και ομαδος . Καλυτερη φυλαξη και προστασια των παικτων. Οι γελοιοτητες,μετα απο καθε αποτυχια να σπανε το αμαξι του καθε παικτη - υπαλληλου της ομαδας ειναι εμετικη . Κα κυριοτερο ολων , τα εν οικω μη εν δημω . Καλη η διαφανεια αλλα.δε χρειαζεται να γινονται ολα γνωστα (βλεπε group της ομαδας στο facebook ). Επισης , εκ των εσω απομακρυνση των ποντικων της ομαδας . Αν εξαιρεσεις τα μετρα νε τις εισοδους , ολα τα αλλα δεν θελουν εκατομμυρια για να υλοποιηθουν. μερικες γρηγιρες ιδεες που σκεφτηκα . Δεν χρειάζονται όλα αυτά που λες. Λύνεται πιο εύκολα: Κάμερες και εισιτήρια με θέση και ταυτότητα. Οι κάμερες καταγράφουν. Όπου καταγραφεί παραβατική συμπεριφορά το άτομο αυτό δεν θα ξαναμπαίνει στην τούμπα και θα οδηγείται και στην δικαιοσύνη. Εγώ ως παοκτσης έχω να πω πως είμαστε ρεζίλια. Κύριοι της διοίκησης οι μεγάλες ομάδες δεν χτίζονται με προστασία των πιθήκων και με τσαμουκάδες αλλά με επενδύσεις και μπάλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ισχύει. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει υποψία ευκαιρίας.καλά ρε έτσι το πα..Μη φάμε καμιά πέτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Επισης επειδη η καμερα εκανε ζουμ κοντινο επανω στον παικτη του Ολυμπιακου, εγω ειδα απλα να κλωτσαει την μπαλα προς αγνωστη κατευθυνση και οχι συγκεκριμενα προς την κερκιδα. Ας ειμαστε δικαιοι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 To προβλημα της βίας δεν το εχει μια ΠΑΕ, ο ΠΑΟΚ αλλα πολλες. Το χειρότερο απ ολα ειναι η ατιμωρησία, που απολαμβάνει μια ομαδα που ολοι ξέρουμε ποια ειναι. Μονο η πολιτεία μπορει να το λύσει, οχι ειδικά. Σφαιρικά και με μετρα. Θεωρώ οτι η πρωτη ομαδα που υποθάλπτει τετοια περιστατικά ειναι ο γαβρος. Γιατι δεν θυμαμαι να ανατινάζονται φούρνοι ή να καίγονται καφετέριες παιχτών, με καμια αλλη ομαδα. Απο κει και περα ακολουθούν και άλλες παε, φυσικά, και η ομαδα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 καλά ρε έτσι το πα..Μη φάμε καμιά πέτρα. Δεν κινδυνεύεις εδώ μέσα, έχει παιδιά που συζητάνε Πες τα έξω από τα δόντια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Η καθε παε ας προσπαθησει να καθαρισει το σπιτι της , δεν ειναι κακο . Αφενος τα του ΠΑΟΚ υπερπροβαλλονται , αφεταιρου πιστευω δεν η προβολη αυτη δεν ειναι αβασιμη και καθε φορα ολο και κατι ωινεται και επιβεβαιωνονται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Επισης επειδη η καμερα εκανε ζουμ κοντινο επανω στον παικτη του Ολυμπιακου, εγω ειδα απλα να κλωτσαει την μπαλα προς αγνωστη κατευθυνση και οχι συγκεκριμενα προς την κερκιδα. Ας ειμαστε δικαιοι . Φίλε το είπε ο Κόκλας Κόλκας. ΤΟΝ ΑΦΜΙΣΒΗΤΕΙΣ; Δεν κινδυνεύεις εδώ μέσα, έχει παιδιά που συζητάνε Πες τα έξω από τα δόντια Εγώ κοιτάω την οθόνη με οργή πάντως. Μπουρπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε το είπε ο Κόκλας Κόλκας. ΤΟΝ ΑΦΜΙΣΒΗΤΕΙΣ; Εγώ κοιτάω την οθόνη με οργή πάντως. Μπουρπ.. Ω ρε το βόδι, δεν κουμπώνει το πουκάμισο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Σαν να μου λες να μαθαινω τα νεα της ημερας απο το "το Κουλουρι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ω ρε το βόδι, δεν κουμπώνει το πουκάμισο Είναι αμέσως μετά από το γεύμα που παρέθεσε η ΠΑΕ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Σαν να μου λες να μαθαινω τα νεα της ημερας απο το "το Κουλουρι" Γιατί τί έχει το κουλούρι? Έφαγα εγώ ένα θεσσαλονίκης προχθές κάτσε καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 "Ο ολυμπιακός ήρθε να πάρει το Χ".. Τον ζάλισε το θυμίαμα παιδιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάντως που πήγα στο match εκτός από τη φάση με το κορνερ από πλευράς εξέδρας δεν είδα να έγινε τίποτα άλλο. Από την άλλη χαμός από δακρυγόνα πριν μπούμε μέσα γιατί έτσι. Ίσα ίσα να νευριάσουν κόσμο.Μερικά διαιτητικά λαθάκια εδώ και εκεί αλλά τίποτα σοβαρό (ακούστηκε για χέρι στο τέλος και πέναλτι αλλά εγώ δεν πρόσεξα κάτι).Dominguez ήταν κανονικά κόκκινη αλλά τέσπα.Ο άλλος λέει 40eu εισιτήριο και δεν πάει καν γήπεδο. Καληνύχτα.Μέτριο match το Χ ήταν "δίκαιο" μιας και οι δύο πλευρές ήταν μέτριες. Άποψη μου πάντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάντως που πήγα στο match εκτός από τη φάση με το κορνερ από πλευράς εξέδρας δεν είδα να έγινε τίποτα άλλο. Από την άλλη χαμός από δακρυγόνα πριν μπούμε μέσα γιατί έτσι. Ίσα ίσα να νευριάσουν κόσμο. Μερικά διαιτητικά λαθάκια εδώ και εκεί αλλά τίποτα σοβαρό (ακούστηκε για χέρι στο τέλος και πέναλτι αλλά εγώ δεν πρόσεξα κάτι). Dominguez ήταν κανονικά κόκκινη αλλά τέσπα. Ο άλλος λέει 40eu εισιτήριο και δεν πάει καν γήπεδο. Καληνύχτα. Μέτριο match το Χ ήταν "δίκαιο" μιας και οι δύο πλευρές ήταν μέτριες. Άποψη μου πάντα.. Μπράβο που πήγες στο γήπεδο... Αυτό με το μπουκάλι με ξεπερνάει... Τι σκατό μπορεί να έχεις μέσα στο κεφάλι σου για να το κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις