Zus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ρίχνει γροθιά σε εναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και αστοχεί, και μετα απο αυτο γενική σύρραξη ακολουθεί. Ο ορισμός της κοκκινης Είσαι εκτός τόπου και χρόνου, μην παίζεις με τα νεύρα μας Να το και το πεναλτι? του Αθανασιαδη πανω στον Σαντανα.. Είσαι τρελός? Θέλεις να μη βγει κανείς ζωντανός από εκεί μέσα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Πάει και τον σπρώχνει ο Μακ αν είδα καλά και ο Τσόρι του βάζει το χέρι στα μούτρα. Έχει φάει μπετό ο Τσόρι και ο άλλος πάει και τον σπρώχνει για να εκτελέσει το κόρνερ. Και αυτό που κάνει ο Τσόρι είναι για κόκκινη... Αν ο άλλος θέλει να χάσεις με οποιοδήποτε τρόπο, γράφει και τέτοια, μην εκπλήσσεσαι. Χέρι στα μούτρα αντιπάλου ειναι κόκκινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Χέρι στα μούτρα αντιπάλου ειναι κόκκινη. Ο τραυματισμός παίχτη ξέρεις ότι προβλέπει διακοπή αγώνα σε πρώτη φάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο θα επρεπε να εχει εφαρμοστεί ξεκινώντας απο την ομαδα σου. Μονο για φέτος θυμαμαι τον γλυκό που τον χτυπησατε με αντικείμενο στην έδρα σας και του Στηλ του πετούσανε ρουκέτες εδάφους εδάφους την ωρα του αγώνα και δεν ειδα να διακόπτετε κανενα ματς. Και σαν να μην έφτανε αυτο δεν γράφτηκε τιποτα στο φύλλο αγώνα. Το προβλημα ξερεις ποιο ειναι; Τα δικα σας δικα σας και τα δικα σας δικα μου, ετσι σκέφτεστε, καποιοι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο θα επρεπε να εχει εφαρμοστεί ξεκινώντας απο την ομαδα σου. Μονο για φέτος θυμαμαι τον γλυκό που τον χτυπησατε με αντικείμενο στην έδρα σας και του Στηλ του πετούσαμε ρουκέτες εδάφους εδάφους την ωρα του αγώνα και δεν ειδα να διακόπτετε κανενα ματς. Και σαν να μην έφτανε αυτο δεν γράφτηκε τιποτα στο φύλλο αγώνα. Το προβλημα ξερεις ποιο ειναι; Τα δικα σας δικα σας και τα δικα σας δικα μου, ετσι σκέφτεστε, καποιοι. Αυτό έπρεπε να εφαρμοστεί από τότε που οι δικοί σας πέτυχαν τον Πράνιτς με φωτοβολίδα και τον Μήτρογλου με μπουκάλι, όταν πανηγύριζε το 0-1 εκεί μέσα πέρυσι. Δεν έχουμε όλοι την κοντόφθαλμη μνήμη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα είδα: μια ομάδα που ήθελε το διπλό αλλά "δε θα σκάσουμε κιόλας". μια ομάδα που υποτίθεται ότι έπαιζε εντός έδρας. 10 υπάνθρωπους που αναρωτιέμαι γιατί απ'όλες τις ομάδες επέλεξαν τον παοκ. 2 λάθη του Γιάχου. Το πρώτο είναι ότι δεν έληξε το ματς εκεί στο κόρνερ. Το 2ο είναι ότι όταν ο Τσόρι πετάει την μπάλα στην εξέδρα είναι κόκκινη. Όπως την έφαγαν ο Λάζαρ και ο Κονσεϊσάο στο χαριλάου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Το πέναλτι δεν το είδες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Το πέναλτι δεν το είδες??? Σε κάθε εκτέλεση στημένης φάσης τραβολογιούνται και πέφτουν. Εγώ δεν είδα κανένα πέναλτυ. Ούτε θυμάμαι ΠΟΤΕ να πήρε ο ΠΑΟΚ τέτοιο πέναλτυ και όποτε το κερδίζει αντίπαλος το θεωρώ κόκκινο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ο Αθανασιάδης κάνει συνεχώς το ίδιο πέναλτι. Το ότι δεν πήρες εσύ ποτέ τέτοιο πέναλτι δεν επιβεβαιώνεται και δε μου λέει και τίποτα προσωπικά αν ισχύει. Στα υπόλοιπα που αναφέρεις, εφόσον είχε γίνει το 1, δεν θα είχαμε φτάσει στο 2. Το 2 είναι δικαιολογημένη αντίδραση ενός ανθρώπου που έχει φάει μπετό στον ώμο και πιο πριν έχει αποφύγει ρετσίνες μαλαματίνες, τσίπουρα και ότι άλλο είχαν φέρει οι γνωστοί της 4 μαζί τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Νταξει τον τράβηξε αρκετά θα μπορούσε να το δώσει.. αλλά καλύτερα που δεν τοδωσε..ισοπαλία ήταν το δίκαιο κ για τους δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ο Αθανασιάδης κάνει συνεχώς το ίδιο πέναλτι. Το ότι δεν πήρες εσύ ποτέ τέτοιο πέναλτι δεν επιβεβαιώνεται και δε μου λέει και τίποτα προσωπικά. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Κι εμένα δε μου λέει τίποτα που θέλετε πέναλτυ σε κάθε φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Σε κάθε εκτέλεση στημένης φάσης τραβολογιούνται και πέφτουν. Εγώ δεν είδα κανένα πέναλτυ. Ούτε θυμάμαι ΠΟΤΕ να πήρε ο ΠΑΟΚ τέτοιο πέναλτυ και όποτε το κερδίζει αντίπαλος το θεωρώ κόκκινο! Στο'πα ότι θα κάνει πέναλτυ πάλι; Είναι το 4ο σερι ματς που κάνει τουλάχιστον ένα πέναλτυ (άσχετα αν το σφυρίζει ή όχι ο εκάστοτε ρεφ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Νταξει τον τράβηξε αρκετά θα μπορούσε να το δώσει.. αλλά καλύτερα που δεν τοδωσε..ισοπαλία ήταν το δίκαιο κ για τους δύο. Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε ισοπαλία Στο'πα ότι θα κάνει πέναλτυ πάλι; Είναι το 4ο σερι ματς που κάνει τουλάχιστον ένα πέναλτυ (άσχετα αν το σφυρίζει ή όχι ο εκάστοτε ρεφ). Ωχοουυυυ δεν είναι πέναλτυ λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ... Ωχοουυυυ δεν είναι πέναλτυ λέμε. Καλά καλά, εγώ στο'πα πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Καλά καλά, εγώ στο'πα πάντως Ότι το 'πες, το 'πες, δεν το αρνούμαι.. Ρε μνια, θα παίξετε έτσι και στο ευρωπαϊκό; Να πάρει κάνα πόντο και η ελλαδίτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις