funbreaker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Έτσι είναι. Ξενέρωμα. Μεγάλες προσδοκίες από μια ομάδα που δεν είναι αντίστοιχα μεγάλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Οι υπάνθρωποι που λερώνουν την ομάδα μας εδώ και χρόνια έδρασαν και πάλι.. Γύφτοι, ΟΡΚ Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποχώρησε με το λεωφορείο της ΠΑΕ από το αεροδρόμιο και έφτασε λίγο πριν της 11 στο γήπεδο της Τούμπας. Εκεί περισσότεροι από 150 οπαδοί υποδέχτηκαν τους παίκτες με άγριες διαθέσεις. Με το ειρωνικό σύνθημα «Νά τοι, νά τοι οι πρωταθλητές» και το «όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ...» έδειξαν από το πρώτο δευτερόλεπτο τη δυσαρέσκειά τους. Απίστευτες σκηνές στο γήπεδο και ακραίες αντιδράσεις. Ο κόσμος προσπάθησε να προπηλακίσει τους Κατσικά, Γλύκο. Όρμηξαν αμέσως μετά τον Παντελή Κωνσταντινίδη ενώ βρίζουν και τον Ζήση Βρύζα. Εκνευρισμένος είναι εντωμεταξύ ο Ρόμπερτ Μακ που χτυπούσε ο ίδιος με κλωτσιές το αυτοκίνητό του γιατί μόλις έφτασε εκεί είδε ότι του είχαν κλέψει προσωπικά αντικείμενα Πηγή: http://www.metrosport.gr/article/sinechis-enimerosi-ormixan-na-propilakisoun-gliko-katsika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 μπουρδέλο η ομάδα. Κρίμα, πραγματικά κρίμα. Αποδείχθηκε (οσο και αν κοροιδευουμε) πως με διοικηση ζαγοράκη ο παοκ λειτουργησε για καποια χρόνια ως σοβαρή εταιρεία. Προγραμμα 3ετίας, και ειχαμε σαρδελες και μπακαλιάρους, που στο τέλος του πλάνου κόντεψε, έπαιξε κάποιες φορές πολυ ωραίο ποδόσφαιρο, παρόλο που επαιρνε τα περισσότερα παιχνιδια με μισό μηδέν. Κανω τον ιδιο απολογισμό ΣΗΜΕΡΑ μετά απο 3 χρόνια Σαββίδη. Τι βλέπω; εδωσε καμμια 30ριά μύρια εδω κι εκεί, χωρις προγραμμα χωρίς τίποτα. Μεγαλεπήβολες δηλώσεις, που ακολούθησαν το ρεζιλίκι. Φέτος, το απόλυτο όλων...και δε νομίζω να περίμενε σοβαρός παοκτσης πρωτάθλημα φέτος...τα λεγα και οταν ειμασταν πρωτοι. Με 14 παίκτες ΔΕΝ μπορείς να πας για πρωτάθλημα... Παρε μια απόφαση ιβάν, διότι ΕΣΥ φταίς, διότι ΕΣΥ πληρώνεις και έχεις αυτή τη διοικηση...αν δε λυπάσαι τα λεφτά σου, μείς στα @@ μας. Τοσο καιρό στη φάπα είμασταν, στη φάπα θα μα'στε. Και μολις ανέβει η ΑΕΚ, θα δούμε (φαντάζομαι) πως λειτουργούν τα σοβαρά σωματεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 μπουρδέλο η ομάδα. Κρίμα, πραγματικά κρίμα. Αποδείχθηκε (οσο και αν κοροιδευουμε) πως με διοικηση ζαγοράκη ο παοκ λειτουργησε για καποια χρόνια ως σοβαρή εταιρεία. Προγραμμα 3ετίας, και ειχαμε σαρδελες και μπακαλιάρους, που στο τέλος του πλάνου κόντεψε, έπαιξε κάποιες φορές πολυ ωραίο ποδόσφαιρο, παρόλο που επαιρνε τα περισσότερα παιχνιδια με μισό μηδέν. Κανω τον ιδιο απολογισμό ΣΗΜΕΡΑ μετά απο 3 χρόνια Σαββίδη. Τι βλέπω; εδωσε καμμια 30ριά μύρια εδω κι εκεί, χωρις προγραμμα χωρίς τίποτα. Μεγαλεπήβολες δηλώσεις, που ακολούθησαν το ρεζιλίκι. Φέτος, το απόλυτο όλων...και δε νομίζω να περίμενε σοβαρός παοκτσης πρωτάθλημα φέτος...τα λεγα και οταν ειμασταν πρωτοι. Με 14 παίκτες ΔΕΝ μπορείς να πας για πρωτάθλημα... Παρε μια απόφαση ιβάν, διότι ΕΣΥ φταίς, διότι ΕΣΥ πληρώνεις και έχεις αυτή τη διοικηση...αν δε λυπάσαι τα λεφτά σου, μείς στα @@ μας. Τοσο καιρό στη φάπα είμασταν, στη φάπα θα μα'στε. Και μολις ανέβει η ΑΕΚ, θα δούμε (φαντάζομαι) πως λειτουργούν τα σοβαρά σωματεία. Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου.. Μπορεί να μην υπόθηκε ποτέ ευθέως, αλλά ο φετινός στόχος του ΠΑΟΚ είναι να ξεκινήσει το χτίσιμο μια ομάδας, που σε πλάνο 2-3ετίας (βλέπε συμβόλαιο αγγελίδη) θα χτυπήσει ΜΕ ΒΑΣΙΜΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ το πρωτάθλημα. Παράλληλα, δεν θα ξεφτιλιστεί καμία χρονιά με το να μείνει εκτός ομίλων. Τι έκανε λοιπόν φέτος η ομάδα; 1. Ανανέωσε τον καλύτερο παίκτη της, Κλάους. 2. Ανανέωσε τον Γλύκο που για μένα πρέπει να υπάρχει στο ρόστερ και δεν υπάρχει κάποιος Ρομπέρτο, θα παίζει αυτός. 3. Έχει για 2 χρόνια έναν σπουδαίο αριστερό μπακ. Για μένα η πιο δύσκολη θέση να βρεις παίκτη. 4. Βρήκε ένα λαυράκι (Μακ) 5. Έφερε σχεδόν τζάμπα έναν τίμιο επιθετικό (Περέιρα) 6. Έφερε για 1.5 χρόνο δύο σπουδαίους παίκτες, έναν αμυντικό κι έναν μέσο (Κόστα, Νομπόα) 7. ΔΕΝ έφερε κανένα λοιμό. 8. Τους ψιλο-βγήκε ο Τζανδάρης και κρύψαμε κάπως τη γύμνια του κέντρου. Μάνι μάνι, έχεις από τώρα, για το 2015/2016 από 1 πολύ καλό παίκτη σε κάθε γραμμή και μια ομάδα που μέχρι να αποδεκατηστεί από τραυματισμούς, κούραση και κάρτες πήγαινε τρένο. Τι δεν έκαναν: 1. Δεν κόψανε τον κώλο από τους εγκληματίες που καταστρέφουν τον ΠΑΟΚ από μέσα. 2. Δεν κατάφεραν να μπουν στην ψηρού όλοι όσοι έχουν περάσει έστω και απ'έξω απ'τα γραφεία του Ολυμπιακού (όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα) 3. Δεν προχώρησαν έναν γύρο ακόμα σε κύπελλο και ευρώπη. Θα είμαι ικανοποιμένος ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ αν: 1. Κάνουν το 1ο απ'αυτά που δεν έκαναν. 2. Βγουν τουλάχιστον 2οι στα play off.. edit: Δεν πρόλαβα καν να τελειώσω την φράση μου και ορίστε... Στο καλό και να μας γράφετε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 καλά αυτό με το πλάνο 2ετίας και τον τζακ αγγελίδη είναι καλύτερο και από ανέκδοτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 καλά αυτό με το πλάνο 2ετίας και τον τζακ αγγελίδη είναι καλύτερο και από ανέκδοτο... Ανυπομονώ να ακούσω τα επιχειρήματά σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 A) ο άγγελος αν θυμάσε έκανε κανα μήνα να υπογράψει το καλοκαίρι. γιατί άραγες? Β) μαζί με τον άγγελο στο προπονητικό team ήταν και ο γκαρσία, ήρθε έφυγε κάνεις δε καταλαβε γιατί και τι Γ) η προετοιμάσία ξεκίνησε με παίχτες που στο ενδιάμεσο φύγανε τρέχοντας(?) Δ) έφυγε ο τσιτσιακοφ ήρθε ο τζακ. από γλάστρα σε γλάστρα δλδ. τι προσφέρουν ποτέ δε κατάλαβα. αμοίβονται και με ένα σκασμό λεφτά. Ε) μεταγραφές? εδώ γελάμε. η λογική τους (αν υπάρχει) είναι όποιος είναι ελέυθερος τον παίρνουμε να συνεχίζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 A) ο άγγελος αν θυμάσε έκανε κανα μήνα να υπογράψει το καλοκαίρι. γιατί άραγες? Αυτό είναι ερώτηση, εγώ θέλω κατάφαση. Την δική σου άποψη Β) μαζί με τον άγγελο στο προπονητικό team ήταν και ο γκαρσία, ήρθε έφυγε κάνεις δε καταλαβε γιατί και τι Εγώ θεωρώ ότι θεώρησε λίγα τα λεφτά (πόσα ήθελε άραγε για να κάνει τον μεταφραστή; ). Η δική σου άποψη; Γ) η προετοιμάσία ξεκίνησε με παίχτες που στο ενδιάμεσο φύγανε τρέχοντας(?) Πολύ πριν έρθει ο Τζακ. Ο σχεδιασμός του καλοκαιριού άλλαξε άρδην μετά τον βιασμό που υπέστην η ομάδα λόγω του αποκλεισμού του ολυμπιακού + το δούλεμα της πολιτείας για τα χρέη. Έχω την εντύπωση ότι ο Σαββίδης σκέφτηκε σοβαρά να πάει την ομάδα σβηστά μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα χρέη. Δ) έφυγε ο τσιτσιακοφ ήρθε ο τζακ. από γλάστρα σε γλάστρα δλδ. τι προσφέρουν ποτέ δε κατάλαβα. αμοίβονται και με ένα σκασμό λεφτά. Ο Τσιστιακόφ ήταν τα αυτιά και τα μάτια του Ιβάν στα αποδυτήρια. Ο Τζακ είναι ο αντ'αυτού του Ιβάν. Είναι αυτός που αναμόρφωσε την Μακάμπι και το ίδιο θα κάνει και στον ΠΑΟΚ. Ε) μεταγραφές? εδώ γελάμε. η λογική τους (αν υπάρχει) είναι όποιος είναι ελέυθερος τον παίρνουμε να συνεχίζω? Το financial fair play τιμωρεί τις ομάδες που ξοδεύουν πάνω από ένα ποσοστό των κερδών τους.. Σε παραπέμπω σε συνεντεύξεις του φαταούλα. Να συνεχίσεις! Φυσικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 A) δεν το θέλανε Β) δεν τον ήθελε ούτε ο αγγελος Γ) για τα χρέη υπήρχε και εξακολουθεί και υπάρχει ο νόμος ορφανου.... Δ) αν ως πρότυπο έχουμε τη μακαμπί καλύτερα να τελειώσουμε εδώ τη κουβέντα. Ε) ε ναι, το να πάρεις τον ουσέρο δίνοντας κάτι στο κολοκοτρωνίτση είναι θέμα ffp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 A) δεν το θέλανε Β) δεν τον ήθελε ούτε ο αγγελος Γ) για τα χρέη υπήρχε και εξακολουθεί και υπάρχει ο νόμος ορφανου.... Δ) αν ως πρότυπο έχουμε τη μακαμπί καλύτερα να τελειώσουμε εδώ τη κουβέντα. Ε) ε ναι, το να πάρεις τον ουσέρο δίνοντας κάτι στο κολοκοτρωνίτση είναι θέμα ffp Α) διαφωνώ. Let's agree to disagree Β) διαφωνώ. Let's agree to disagree Γ) Κι εγώ αυτό θα έκανα αλλά με αλλουνού το πορτοφόλι δεν μπορούμε να απαιτούμε τπτ. Δ) Αν πετύχει το ίδιο ποσοστό βελτίωσης, που την πήρε στα τάρταρα και την άφησε πρωταθλήτρια και ευρωπαία εγώ είμαι οκ. Ε) πήρες Noboa! Προτιμούσες Ουσέρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 δεν έχει σημασία ποιον θέλω εγώ αλλά ποιον θέλει ο προπονητής, και έχω την εντύπωση πως ο άγγελος δεν ήθελε κανέναν από τους δύο. ας μας πουν ο αρδ πιους παίχτες πρότεινε ο άγγελος. οποίος τους ήθελε στην ομάδα μέχρι 31-12.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Mylo, σαν άλλος οδοστροτήρας, ισοπέδωσες τα πάντα. Κατά τ'άλλα, Γιάχος κύριοι. Θα γίνει αναμανιό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Κατά τ'άλλα, Γιάχος κύριοι. Θα γίνει αναμανιό Έλα, το ξέρεις και το ξέρω ότι αν φας γκολ, δεν τελειώνει το παιχνίδι. Όποιον διαιτητή κι αν έβαζαν, θα γκρίνιαζες. Το μόνο που σου έχει απομείνει επικοινωνιακά για να ταΐσεις τα Ούρουκ Χάι είναι μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Ειδάλλως αν δεν γίνει και αυτό, ο Μακ δεν θα έχει αυτοκίνητο να κλωτσήσει. Το ματς είναι καρμπόν με το ματς του ΟΑΚΑ με το βάζελο το 2012, στο 1-0 του Αμπντούν. Βάζεις γκολ και φεύγεις για τα αποδυτήρια. Mark my words PS Είναι απλά αστείο, για να μην πω εξοργιστικό, ο επίσημος ΠΑΟΚ να ζητά να μην ανέβει στη Θεσσαλονίκη ο Μαρινάκης, όταν ο Σαββίδης φιλοξενείται σε σουίτα κάθε φορά στο Καραϊσκάκης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Έλα, το ξέρεις και το ξέρω ότι αν φας γκολ, δεν τελειώνει το παιχνίδι. Όποιον διαιτητή κι αν έβαζαν, θα γκρίνιαζες. Το μόνο που σου έχει απομείνει επικοινωνιακά για να ταΐσεις τα Ούρουκ Χάι είναι μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Ειδάλλως αν δεν γίνει και αυτό, ο Μακ δεν θα έχει αυτοκίνητο να κλωτσήσει. .. Εδώ πάνω Ούρουκ Χάι εκεί κάτω Trolls; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Έλα, το ξέρεις και το ξέρω ότι αν φας γκολ, δεν τελειώνει το παιχνίδι. Όποιον διαιτητή κι αν έβαζαν, θα γκρίνιαζες. Το μόνο που σου έχει απομείνει επικοινωνιακά για να ταΐσεις τα Ούρουκ Χάι είναι μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Ειδάλλως αν δεν γίνει και αυτό, ο Μακ δεν θα έχει αυτοκίνητο να κλωτσήσει. Το ματς είναι καρμπόν με το ματς του ΟΑΚΑ με το βάζελο το 2012, στο 1-0 του Αμπντούν. Βάζεις γκολ και φεύγεις για τα αποδυτήρια. Mark my words PS Είναι απλά αστείο, για να μην πω εξοργιστικό, ο επίσημος ΠΑΟΚ να ζητά να μην ανέβει στη Θεσσαλονίκη ο Μαρινάκης, όταν ο Σαββίδης φιλοξενείται σε σουίτα κάθε φορά στο Καραϊσκάκης. Διαφωνώ! Πέρσυ δεν έφαγα γκολ απ'τον Σάμαρη; Έγινε τίποτα; Είναι 100% αλήθεια ότι όποιον διαιτητή και να έβαζαν θα γκρίνιαζα γιατί είναι όλοι κόκκινοι Σε έναν ιδανικό κόσμο συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτο να μην προσκαλούν τον πρόεδρο του αντιπάλου. Ο συγκεκριμένος όμως είναι ένας εγκληματίας που προκαλεί την οργή και μόνο η παρουσία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις