Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά, χαλαρώστε οι γαύροι, μη φύγει με κανένα διπλό σήμερα ο Ατρόμητος από το Φάληρο και τραβάμε τα μαλλιά μας. Κι εμείς ψιλοχάλια είμαστε.

Απλά το σημερινό, μετά και το παιχνίδι με τη Βέροια είναι καλό για να λιώνουν κάποιες καραμέλες σιγά, σιγά.

Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι αν χάσει σήμερα, βάζει υποψηφιότητα για τρίτος, μιας και τον βάζελο τον έχει στη Λεωφόρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανοησιες.

Οταν θα φυγεις εσυ και ξεβρωμισει ο τοπος θα παρουν και αλλοι σειρα.

Για τον γατουλι7.

Επισης, για να παρουμε πρωταθλημα πρεπει να παιξουμε μπαλα.... απο το φαληρο και μετα δεν παιζουμε μπαλα αρα δεν παιρνουμε πρωταθλημα... Σε αντιθεση με καποιους αλλους...

ναι μωρέ βγήκαν στους δρόμους οι κριτικοί να ψάξουν για λεφτά και βρήκαν 54 χιλιάρικα

Συναντηση παντως ειχε ο Βρυζας στον ΟΦΗ,οχι ο Μαρινακης..Και του δωσατε και 2 δανεικους.. Οποτε,ψαξου μηπως σας τρολαρει ο ιδιος ο Βρυζας!!!

Ανοησιες.

Οταν θα φυγεις εσυ και ξεβρωμισει ο τοπος θα παρουν και αλλοι σειρα.

Για τον γατουλι7

Ολη η ιστορια σου με +1 απο τη Λαρισα και λες αυτο? δεν ειναι 2-5-10-20 χρονια.Ειναι ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ..

Να μου το πει Βαζελος αυτο ναι,100 % μαζι του..Αλλα να μου το πει ο ΠΑΟΚ? Ο ΠΑΟΚ? Σαν να μου λεει ο Ατρομητος ή ο Πλατανιας.. Αν ειναι δυνατον!!!

Μόλις πηρα χαμπάρι, πως χάνουμε απ'τον ΟΦΗ 2-1

Αυτός εινια ο οφη που του χουν αφαιρεθεί βαθμοί, που βρισκει δε βρισκει λεφτά για να παίξει το επόμενο ματς;

Μάλιστα...

Υ.Γ. επειδή δεν θυμάμαι, πηρε κάποιος αντίπαλος του όφη στα χαρτιά παιχνίδι λόγω χρεών των κρητικών ή μπερδεύομαι;

Ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη αλλα άνευ αγώνα.... Η Κέρκυρα προσπαθεισε να το πάρει στα χαρτιά όταν έχασε με 3-2 αλλα δεν δικαιώθηκε

3-1 καλώς τα παιδιά. Ξεφτίλα.

Δηλαδή ο ατρόμητος πήρε ανευ αγώνα τη νίκη, ενώ εμείς πχ χάνουμε και τέλος;  οπότε αν ο οφη παιξει πχ στα μισά ματς και κερδίσει και στα υπόλοιπα ματς τιμωρηθεί και τα πάρουν οι αντίπαλοι στα χαρτιά, αυτοί που παίξαν και χάσαν είναι οι μαλάκες της υπόθεσης ;

Οπως εμείς σήμερα...οχι πως ειναι δικαιολογία αυτό...το ρεζιλίκι αυτό δε παίζεται.

Ψιλοάδικο μου φαίνεται (και σύμπτωση που βρήκε τα 60-70Κ...χθες) για να παίξει με τον πάοκ...Τεσπα.

Υ.Γ. διαβαζω πως ο αγγελος εχει θέσει τη παραίτηση του στην διαθεση της διοικησης. Αυτός δεν έλεγε εγω δε παραιτούμαι, με απολύουν;

Επόμενος προπονητής (το χω πει εδώ και καιρό) ο βλάνταν ίβιτς.

Και πνιγμενη και κοκκινη στον Κοστα.. Ευτυχως δηλαδη γιατι αν ειχε αποβληθει θα ηταν λογω του ντερμπι..

Υ.Γ Παντως μην ανησυχειτε,θα σας δωσουμε το ματσακι την Κυριακη,να τα οικονομησει ο Βαγγελας,να κανετε και φιεστα και φετος εσεις!! :P

Σε χαλασε ε? Το ηθελες 0-3 ε? δεν πειραζει,και το 3-0 το ιδιο ειναι.. Η σειρα αλλαζει!!

φτάνει με τις βλακείες σου. αϊντε

• Like 1

Κρίμα για την ομάδα. Τους πίστεψα στην αρχή αλλά αποδείχθηκε οτι είχαν δίκιο τα παιδιά που έλεγαν πως δεν έχει πάγκο και διάρκεια ο ΠΑΟΚ. Βέβαια αυτό δε δικαιολογεί να χάνουμε από μια υποβιβασμένη ομάδα που τραβάει τα πάνδεινα έχοντας απλήρωτους ποδοσφαιριστές.

Και φέτος φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Κάτι για διαιτησία που διαβάζω μου προκαλούν γέλια. ΠΑΟΚ είμαστε. Καμία διαιτησία δε μας αδίκησε. Χάσαμε 3 βαθμους από τον Παναθηναικό εδώ μέσα χάσαμε από τον Παναιτωλικό, φάγαμε 4 από τη Ξάνθη και 3 από τον ΟΦΗ. Ειναι 12 βαθμοί πρωταθλητή.

Τους χαρακτηρίζω ως αθλητές που δε ξέρουν να διαχειριστούν μια πρωτιά. Ακόμα και αν νικήσουμε τον γάβρο στη Τούμπα δε θα αλλάξει κάτι. Δε κερδιζουμε κάτι. Θα χάσουμε μετά από τον Ατρόμητο στην έδρα μας ή θα αναστήσουμε τον Εργοτέλη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...