Adon1s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι απαραδεκτο να κυνηγιουνται οι ποδοσφαιριστες επειδη εχασαν , μεταφορικα ή κυριολεκτικά. Αυτό συμβαίνει απο μειοψηφία των οπαδών της ομάδας οι οποιοι και δυστυχως υπερπροβάλλονται ανάγοντας λανθασμένα την παραλογη λογικη οτι ολοι οι οπαδοι τους κυνηγανε,παιρνοντας μαζί και την υγιή μερίδα των φιλάθλων. Σαφως αυτο πολλαπλασιαζεται απο τα ΜΜΕ της πλάκας υης πολης μας που κινουν τα νηματα. Οταν μια ομαδα χανει πρεπει πρωτιστως οι οπαδοί να ειναι διπλα της και να την στηριζει. Οι φίλαθλοι ευσι και αλλοιως ειναι παβτα διπλα. Ας δειξει την δυσαρεσκεια του ο κοσμος με αλλο τροπο. Οι γυφτιες και κατινιες του στυλ "τους περιμεναν στο παρκινκ για γιουχαρισμα" δειχνει απλα το επιπεδο και την νοοτροπια τους. Αυτα βλέπουν οι αλλοι και πως να μη μιλανε μετα. Κατσε και βοηθα την ομαδα ψυχολογικα και με εισητηριο. Τον Ιουνιο με βαση το αποτελεσμα κανε τη κριτικη. Σχετικα με τη μαφια Οταν εισαι πρωτος,κατι αν μη τι αλλο ασυνηθιστο για την Ελλαδα,αισθανεσαι αρχοντας και δυνατος μιας και νοιωθεις οτι νικησες το κυκλωμα και τις καταστασεις. Οταν με τον ενα ή τον αλλο τροπο σου βαζουν εξοφθαλμες τρικλοποδιες και επιβεβαιώνεται η οργανωση του κυκλωματος,εχεις απηυδήσει. Πως να μη φωναζεις για το κυκλωμα,οταν αυτο αποδυκνείεται ανίκητο; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ...Κυνηγάμε τους ποδοσφαιριστές μας γιατί χάνουν απ´τον παναιτωλικό. Περίεργο είναι;.... Για Ελλάδα όχι, η αλήθεια είναι. Αλλά έτσι δεν βλέπεις αποτελέσματα. Χειρότερα τα κάνεις. Με τον Σάλπι εδώ και χρόνια συμβαίνει (σε μικρότερο βαθμο) ότι με Βύντρα στον ΠΑΟ. Σε κάθε ήττα μαζικο πέσιμο στον αποδιοπομπαίο τράγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Για Ελλάδα όχι, η αλήθεια είναι. Αλλά έτσι δεν βλέπεις αποτελέσματα. Χειρότερα τα κάνεις. Με τον Σάλπι εδώ και χρόνια συμβαίνει (σε μικρότερο βαθμο) ότι με Βύντρα στον ΠΑΟ. Σε κάθε ήττα μαζικο πέσιμο στον αποδιοπομπαίο τράγο. Διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και διαγώνια με το οποιοδήποτε μη λεκτικό πέσιμο στο 14. Αλλά ο πούστης μας έχει κάνει τα νεύρα τσατάλια. Κόψε την μπάλα άνθρωπέ μου, τι σου ζητάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ρε συ, δεν λέω ότι είναι χάρμα οφθαλμών ο τύπος, αλλά με το χέρι στην καρδια, πιστεύεις αυτος είναι το πρόβλημα για την κακη εικόνα του ΠΑΟΚ;Ή ότι αν τον διώξουν θα αλλάξει ο ΠΑΟΚ προς το καλύτερο; Για τώρα μιλάμε, όχι καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ρε συ, δεν λέω ότι είναι χάρμα οφθαλμών ο τύπος, αλλά με το χέρι στην καρδια, πιστεύεις αυτος είναι το πρόβλημα για την κακη εικόνα του ΠΑΟΚ; Ή ότι αν τον διώξουν θα αλλάξει ο ΠΑΟΚ προς το καλύτερο; Για τώρα μιλάμε, όχι καλοκαίρι. Με το χέρι στην καρδιά;; Αν δεν υπήρχε αυτός θα ξεκινούσε χτες ο Μακ. Αν δεν υπήρχε αυτός ο ΠΑΟΚ θα είχε αγοράσει εξτρέμ. Αν δεν υπήρχε αυτός ο ΠΑΟΚ θα είχε πάει τουλάχιστον με το 1-1 στα αποδυτήρια στον τελικό κυπέλλου πέρσυ. Τον σιχαίνομαι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ! Αν είχαμε ένα εξτρέμ ακόμα, ευχαρίστως να τον διώξουν από τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μου αρέσει ο Σαλπι, αλλα δεν φταίει αυτός. Τόσο μπορεί τόσο κάνει. Ο Άγγελος φταίει που τον βάζει. Βέβαια μέχρι τώρα δεν είχε και πολλές επιλογές, αλλα πιστεύω τωρα εχει. Ο Σάλπι είναι πολύ καλός να τον βάλεις στο 65-70' που έχει εμπειρία να "ηρεμήσει" λίγο το παιχνίδι, να κρατήσει μπάλα κτλ. Είχα ικανό τον Άγγελο εαν πέρναμε vieirinha να τον είχε αλλαγή και να είχε μέσα Σαλπι - Μακ... Παρεμπιπτόντως τρομερό λάθος του Vierinha που δεν ήρθε...ΤΡΟΜΕΡΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Rise το γυρισες κ εσυ αδερφε? Οταν ησουν μπροστα δεν ειδα να λες το ιδιο ποιημα που λες τωρα , μεχρι τοτε ηταν ολα καλα . Πηρατε κ το διπλο στο Φαληρο κ αρχισαμε τα πανηγυρια . Ξαφνικα μολις περασατε 5 βαθμους πισω αρχισατε τα ιδια κ κυνηγατε ξανα τους ποδοσφαιριστες σας . το οποιο το λέμε από τον δεκέμβριο, ότι θα έρθεις στην τούμπα με το λιγότερο +5 πόντους διότι η διορατικότητα ενός Παοκτσή έχει φτάσει max level τα τελευταία 15 χρονια (έπρεπε να το παίξω στοίχημα ο φουστης ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Περιμένω τοποθέτηση του Άγγελου. Αν δεν έρθει θα πρόκειται για μεγάλη κοτάρα «Μπορώ να αντέχω να με βρίζουν να με φθείρουν και να διαρρέουν ψέματα, όσοι αντίπαλοι θέλουν. Μπορούν να το κάνουν και μέλη της οικογένειας μου, αφού όμως μάθουν την αλήθεια. Και εγώ πιστεύω στον Θεό, αλλά θεωρώ ότι την πίστη σου την υπηρετείς μόνο με ΑΛΗΘΕΙΑ. Πέρασα ένα δύσκολο εξάμηνο και δεν μίλησα για να μην κάνω κακό στην ομάδα μου, που που φέρεται άψογα. Παρότι εξασφάλισα ειδική άδεια για να επισκεφτώ τον προσωπικό μου γιατρό (ενώπιων των συμπαικτών μου) και ενώ ενημέρωσα την επόμενη μέρα τον προπονητή μου ότι θα μπορέσω να συμμετέχω κανονικά στην αποστολή για το Καραϊσκάκη, προς έκπληξή μου ενημερώθηκα μέσα σάιτ ότι βρίσκομαι εκτός αποστολής. Τις επόμενες ημέρες κι ενώ ο προπονητής αναγνώρισε το λάθος του και με διαβεβαίωσε πως θα το κάνει αυτό δημόσια, ποτέ δεν το έκανε αυτό πειστικά. Έπειτα, μετά το παιχνίδι της Τρίπολης, μου ανακοίνωσε πως επειδή είμαι εγώ ο φταίχτης της ήττας, δεν πρόκειται με εκείνο προπονητή να ξαναπαίξω και με έθεσε ακόμα μία φορά εκτός ομάδας. Εγώ μιλάω με το όνομά μου μπροστά Δεν βάζω τον πλαϊνό μου να διοχετεύει επανειλημμένα ψέματα στα media. Εξάλλου, η Παναγία και το ψέμα δεν πάνε μαζί.». Γιώργος Τζαβέλλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Σιγα να μην ασχολειται ο καθε προπονητης, οποιος και να ειναι αυτος, με το τι λεει στα media/social media/comments σε selfies ο καθε ποδοσφαιριστης-μαιντανος που επαιζε καποτε στην ομαδα του. Και να μιλαγαμε και για καμια σοβαρη προσωπικοτητα που τα εγραφε αυτα να ελεγα οκ, καλα θα ηταν να τοποθετηθει ο Αναστασιαδης. Αλλα για το Θεο, ο Τζαβελας τα εγραψε, δηλαδη τυπος που για να τραβηξει την προσοχη και τα likes θα πουλαγε και τη μανα του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Περιμένω τοποθέτηση του Άγγελου. Αν δεν έρθει θα πρόκειται για μεγάλη κοτάρα Η αλήθεια είναι ότι ένας τόσο μεγάλος ψευτόμαγκας δεν μπορεί να λείπει από το παιχνίδι της Τούμπας Εγώ λέω ότι ευτυχώς δεν τον έβαλε στο Φάληρο, γιατί θα είχαμε θύματα. Κόκκινο πανί ο τύπος μετά τα περσινά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι ένας τόσο μεγάλος ψευτόμαγκας δεν μπορεί να λείπει από το παιχνίδι της Τούμπας Εγώ λέω ότι ευτυχώς δεν τον έβαλε στο Φάληρο, γιατί θα είχαμε θύματα. Κόκκινο πανί ο τύπος μετά τα περσινά. Τι έκανε πέρσυ ρε συ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Θα παίξουμε αύριο με τον ΟΦΗ; Τι φάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι ένας τόσο μεγάλος ψευτόμαγκας δεν μπορεί να λείπει από το παιχνίδι της Τούμπας Εγώ λέω ότι ευτυχώς δεν τον έβαλε στο Φάληρο, γιατί θα είχαμε θύματα. Κόκκινο πανί ο τύπος μετά τα περσινά. για τις φωτο του μανιάτη και του τσόρι αλλά Χ.Α με τα στυλιάρια θα μας πείς τίποτα ή απλά τους μαθέναν πως γίνονται οι γεωργικές εργασίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 https://www.facebook.com/video.php?v=559897787447351 Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Αν παίξει όπως το τελευταίο διάστημα, θα την φάει με ΟΣΦΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις