Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτύνεις και νομιζει ο άλλος ότι βρέχει (προς γαυρους αναφέρεται προφανώς).

Νομίζω το δούλεμα πεφτει κυρίως γιατι όταν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει διαφορά στις αρχές, έδειξαν μια αλαζονια πολλοι ΠΑΟΚτζίδες, χωρις καν να έχουμε φτάσει στα μισα. Και πάλι ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες, έχει ενισχυθει σημαντικά (και θα φανει αυτο στο επόμενο διάστημα), αλλά συνεχίζουν σε κρίσιμα σημεία πολλοι παίχτες του να είναι "λίγοι".

Υ.Γ δεν είχα δει το ποστ σου rise.

Δημοσ.

Φτύνεις και νομιζει ο άλλος ότι βρέχει (προς γαυρους αναφέρεται προφανώς).

Νομίζω το δούλεμα πεφτει κυρίως γιατι όταν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει διαφορά στις αρχές, έδειξαν μια αλαζονια πολλοι ΠΑΟΚτζίδες, χωρις καν να έχουμε φτάσει στα μισα. Και πάλι ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες, έχει ενισχυθει σημαντικά (και θα φανει αυτο στο επόμενο διάστημα), αλλά συνεχίζουν σε κρίσιμα σημεία πολλοι παίχτες του να είναι "λίγοι".

Υ.Γ δεν είχα δει το ποστ σου rise.

Αλαζονία μπορεί να έδειξαν τίποτα βλαμμένοι ρε συ.. Εδώ μέσα κανένας μας, τουλάχιστον απ'τους τακτικούς ΠΑΟΚσήδες δεν έγραψε ότι πάει ο ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα..

Τι πιθανότητες να έχει ο ΠΑΟΚ ρε συ; Όπως όλες οι ομάδες του κόσμου γκελάρει. Όταν ο ολυμπιακός, απ'όπου περνάει αφήνει καμμένη γη, τι ελπίδες να έχει ο άλλος; Και η Τσέλσι να έρθει εδώ, playoff θα την στείλεις.

Δημοσ.

...

Τι πιθανότητες να έχει ο ΠΑΟΚ ρε συ;

...

55 , 40 & 5  για ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ & ΠΑΟ αντίστοιχα

Αυτο πιστεύω εγώ βασει δυναμικής ομάδων, αλλά ξαναλέω πρέπει να συνέλθει όλος ο ΠΑΟΚ. Παίζει σκατα χωρις ουσιαστικο λόγο (π.χ τραυματισμοι, πωλήσεις σημαντικών παικτών ή αποχώρηση κοουτς).

Δημοσ.

55 , 40 & 5  για ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ & ΠΑΟ αντίστοιχα

Αυτο πιστεύω εγώ βασει δυναμικής ομάδων, αλλά ξαναλέω πρέπει να συνέλθει όλος ο ΠΑΟΚ. Παίζει σκατα χωρις ουσιαστικο λόγο (π.χ τραυματισμοι, πωλήσεις σημαντικών παικτών ή αποχώρηση κοουτς).

Μακάρι να ίσχυε αλλά νομίζω ότι δεν βλέπεις την πραγματικότητα. Το πρωτάθλημα ελέγχεται από την μαφία και τα παρακλάδια της και είναι 100% του ολυμπιακού.

Επειδή μου απαντάς σοβαρά όμως, και θέλω να κάνω το ίδιο, σε ένα παράλληλο σύμπαν, χωρίς παρασκήνιο, πιστεύω ότι είναι κάπου στο 70-30 οι πιθανότητες, ακριβώς γιατί όπως είπες, ο ΠΑΟΚ γκελάρει παντού. Δεν τα παίρνει τα ματς η φανέλα μόνη της..

Δημοσ.

Κοίτα στην Ελλάδα εύκολα δίνουμε μεγάλες πιθανότητες, αναλόγως τη "στιγμή".

Και όταν ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει στο +8 τον Νοέμβριο, αμέσως χρίστηκε φαβορι.

Ο ΟΣΦΠ έχει βαρυ πρόγραμμα για 40 μέρες, που ξεκίνησε απο σημερα (συνολικά 11 ματς).

Εγώ αναμένω 2-3 αρνητικά αποτελέσματα (βεβαια για τον ΠΑΟΚ το ζητούμενο είναι να τις κανει στο Πρωτάθλημα και όχι Κύπελλο/Ευρώπη).

Και ένας σημαντικος παράγοντας: οπαδοί ΠΑΟΚ. Σε κάθε αρνητικο αποτέλεσμα είναι απέναντι και όχι δίπλα στους παίχτες.

Επιπρόσθετο άγχος και πίεση...

Δημοσ.

Και ένας σημαντικος παράγοντας: οπαδοί ΠΑΟΚ. Σε κάθε αρνητικο αποτέλεσμα είναι απέναντι και όχι δίπλα στους παίχτες.

Επιπρόσθετο άγχος και πίεση...

Αυτό είναι απο τα μεγαλύτερα προβλήματα αυτή τη στιγμή στη ομάδα. Δεν έχουν ψυχολογία οι παίκτες και φαίνεται ότι παίζουν με τη πλάτη στο τοίχο. Μέχρι και ο Άγγελος που είναι μάστερ στο να ανεβάζει τους παίκτες ψυχολογικά, δεν δείχνει να μπορεί να βοηθήσει και πάρα πολύ τη δεδομένη στιγμή.

Δημοσ.

<p>Κοίτα στην Ελλάδα εύκολα δίνουμε μεγάλες πιθανότητες, αναλόγως τη "στιγμή".</p> <p>Και όταν ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει στο +8 τον Νοέμβριο, αμέσως χρίστηκε φαβορι.</p> <p> </p> <p>Ο ΟΣΦΠ έχει βαρυ πρόγραμμα για 40 μέρες, που ξεκίνησε απο σημερα (συνολικά 11 ματς).</p> <p>Εγώ αναμένω 2-3 αρνητικά αποτελέσματα (βεβαια για τον ΠΑΟΚ το ζητούμενο είναι να τις κανει στο Πρωτάθλημα και όχι Κύπελλο/Ευρώπη).</p> <p> </p> <p>Και ένας σημαντικος παράγοντας: οπαδοί ΠΑΟΚ. Σε κάθε αρνητικο αποτέλεσμα είναι απέναντι και όχι δίπλα στους παίχτες.</p> <p>Επιπρόσθετο άγχος και πίεση...</p>

Ποτε δεν πηγε +8 ο παοκ. Θα πηγαινε αν κερδιζε τον βαζελο, αλλα δεν.

Εγω επιμενω, και μονο νικες ως το τελος να κανει, καπαρωμενο ειναι το πρωταθλημα!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ποτε δεν πηγε +8 ο παοκ. Θα πηγαινε αν κερδιζε τον βαζελο, αλλα δεν.

Εγω επιμενω, και μονο νικες ως το τελος να κανει, καπαρωμενο ειναι το πρωταθλημα!

Θα ίσχυε αυτό αν δεν είχες πάρει ένα βαρβάτο διπλό στο Φάληρο. Αν ήθελε να σε τελειώσει κάποιος, θα σε τελείωνε εκεί, όμορφα κι ωραία.

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε δεν πηγε +8 ο παοκ...

Είχα την αίσθηση ότι κάποια αγωνιστική είχε φτάσει. Μάλλον θα'ταν με ματς επόμενη μέρα ο ΟΣΦΠ.

Μπορει να θυμάμαι λάθος.

Δημοσ.

Θα ίσχυε αυτό αν δεν είχες πάρει ένα βαρβάτο διπλό στο Φάληρο. Αν ήθελε να σε τελειώσει κάποιος, θα σε τελείωνε εκεί, όμορφα κι ωραία.

Δε νομίζω ότι εμείς οι κοινοί θνητοί μπορούμε να κατανοήσουμε τις μεθοδεύσεις της μαφίας..

Είχα την αίσθηση ότι κάποια αγωνιστική είχε φτάσει. Μάλλον θα'ταν με ματς επόμενη μέρα ο ΟΣΦΠ.

Μπορει να θυμάμαι λάθος.

Anyway..

Δημοσ.

Ναι ο Ολυμπιακός και η μαφία του ποδοσφαίρου μας φταίνε...Όταν δεν μπορείς να πάρεις τον Παναιτωλικό μεσα στην Τούμπα, δεν σου φταίει κανέις φίλε rise.

Δεν λέω μέχρι στιγμής η ομάδα ήταν άτυχη, είχε κακά αποτελέσματα πες το όπως θες, αλλα μετά απο 15 μέρες διακοπή να μην μπορείς να πάρεις Παναιτωλικό είναι αίσχος!!

ΥΓ: Και όποιος είδε τον αγώνα, ξέρει οτι δεν κάναμε τίποτα σοβαρές ευκαιρίες!

• Like 1
Δημοσ.

Και να πούμε ξανά τα ίδια και τα ίδια, το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν μέτριος δεν σου δίνει το δικαίωμα να τον σφυρίζει κόντρα

Δημοσ.

Οχι δεν το δέχομαι. Τουλάχιστον για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό δεν δέχομαι τίποτα για διαιτησίες κτλ. Πρέπει να ήταν 2-0 απο το πρώτο ημίχρονο.

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι εμείς οι κοινοί θνητοί μπορούμε να κατανοήσουμε τις μεθοδεύσεις της μαφίας..

Anyway..

Rise το γυρισες κ εσυ αδερφε?

Οταν ησουν μπροστα δεν ειδα να λες το ιδιο ποιημα που λες τωρα , μεχρι τοτε ηταν ολα καλα  . Πηρατε κ το διπλο στο Φαληρο κ αρχισαμε τα πανηγυρια . Ξαφνικα μολις περασατε 5 βαθμους πισω αρχισατε τα ιδια κ κυνηγατε ξανα τους ποδοσφαιριστες σας .

• Like 2
Δημοσ.

Anyway..

Rise το γυρισες κ εσυ αδερφε?

Οταν ησουν μπροστα δεν ειδα να λες το ιδιο ποιημα που λες τωρα , μεχρι τοτε ηταν ολα καλα . Πηρατε κ το διπλο στο Φαληρο κ αρχισαμε τα πανηγυρια . Ξαφνικα μολις περασατε 5 βαθμους πισω αρχισατε τα ιδια κ κυνηγατε ξανα τους ποδοσφαιριστες σας .

Βρες μου post μου που να είπα ότι ο παοκ παιρνει πρωτάθλημα. Κυνηγάμε τους ποδοσφαιριστές μας γιατί χάνουν απ´τον παναιτωλικό. Περίεργο είναι;

Και όταν πήραμε διπλό στο Καραϊσκάκη, έγραψα ότι σας έπαιξε 100-0, κι ας πήραμε διπλό. Και όποτε σας παίζει 100-0 το λέω. Φυσικά δε μπορώ να βλέπω όλα τα ματς του ολυμπιακού..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...