Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειπα πανε οι πρασινοι (Γοντικας) να καθαρισουν (να βγαλουν απο προεδρο) τον Μαρινακη.

και εσυ μου βαζεις λογια οτι μίλησα για αναληψη καθηκόντων απο ΠΑΟ(!) και μου πετας και για τον Πατερα (ακυρος).

αλλα κακως καθομαι και ασχολουμαι. απλα μπηκε και ο Ζαγορακης στη λιστα με Μπεο, Πανοπουλο κλπ.

τοσα χρονια μονοι μας παλευαμε το κατεστημενο του Γαυρου εναντια σε ολους, το ιδιο θα συνεχισουμε να κανουμε και τωρα.

είπα λέξη προς λέξη τι είπες...

εσύ μίλησες για την πράσινη φασίνα καθαριότητας.....

τα υπόλοιπα είναι για γέλια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Mika Φίλε μου, γιατί περίμενες στήριξη από τον Ζαγοράκη;;; Και γιατί το λευκό σημαίνει αγαπάω-Μαρινάκη και όχι μισώ-Παναθηναϊκό;;

Σκέφτεσαι την πιθανότητα να ψήφιζε υπέρ της μομφής ο Ζαγόρ και να τον λέγανε εδώ στον βορρά γαϊτανάκι του ΠΑΟ (όπως κάνουν με την φιλιππινέζα) ;; Ψήφισε λευκό, κλαίτε μόνο εσείς και όλα καλά..

1-0 τον εργο στο ημίχρονο.. Ωραία παίζουμε..

2-0. Ψιλοχάλια η ομάδα μετά το πρώτο γκολ. Οι μόνοι που μου άρεσαν ήταν Κοντρέρας, Βιτόλο, Κούτσια και ο Τσουκαλάς το κάρφωσε ωραία.

Είχε και μια φάση ο Τέλης που μπορούσε να δοθεί πέναλτι (είδες Mika τι κάνει το λευκό; :-D).

Ο γνωστός Κωνσταντινέας με Ολυμπιακό

μακάρι να παίξει όπως με τον ari δικαια... αλλιώς προβλέπω μακελειό καραϊσκάκης style...άμα αρχίσει τα πάμε παικταρά μου

http://olapaok.gr/po...ako.801425.html

Μετά από πολύ καιρό ξανά στην Θύρα 1 με τον άνθρωπο που με έκανε ΠΑΟΚσή !!!

Θα έχω και camera, παρακαλώ στα αδέρφια στα πέταλα να μου δώσουν καλά πλάνα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...