Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aν οι κοκκινες που τρωνε οι αντιπαλοι του ΟΣΦΠ μετρουσαν για γκολ, ο ΟΣΦΠ δε θα ειχε σταυρωσει νικη :lol:

Που να δεις τι έχει να γίνει την Κυριακή. Με 8 παίκτες θα τελειώσει ο ΠΑΟΚ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Που να δεις τι έχει να γίνει την Κυριακή. Με 8 παίκτες θα τελειώσει ο ΠΑΟΚ

Ηταν πετσινες οι κοκκινες σημερα.Εχεις δικιο.Για το πεναλτι ακομα μουγγα ομως.. Σε αλλες περιπτωσεις ειχαμε σεντονια που σκεπαζοταν ο Τζορνταν!

Ηταν πετσινες οι κοκκινες σημερα.Εχεις δικιο.Για το πεναλτι ακομα μουγγα ομως.. Σε αλλες περιπτωσεις ειχαμε σεντονια που σκεπαζοταν ο Τζορνταν!

Ήταν πέναλτυ γιατί δεν βρήκε για 1 εκατοστό την μπάλα ο αμυντικός. Έχεις δίκιο.

Σκέψου όμως, αν το έδινε, τι θα είχες να μου πεις;;;;;

Ήταν πέναλτυ γιατί δεν βρήκε για 1 εκατοστό την μπάλα ο αμυντικός. Έχεις δίκιο.

Σκέψου όμως, αν το έδινε, τι θα είχες να μου πεις;;;;;

Αν η γιαγια μου ηταν ροδα,θα χρησιμοποιουνταν στα αμαξια..

Καινουριο αυτο για το 1εκ ? χαχαχαχα..Κοιτα τι ανακαλυπτουν καποιοι..

Δηλαδη εσυ σημερα,πιστευεις οτι εγινε αλλοιωση αποτελεσματος ε? (Μην ξεχναμε,μεχρι τις 7.30 η Βεροια ηταν το παραρτημα που θα ανοιγε τα ποδια)

Αν η γιαγια μου ηταν ροδα,θα χρησιμοποιουνταν στα αμαξια..

Καινουριο αυτο για το 1εκ ? χαχαχαχα..Κοιτα τι ανακαλυπτουν καποιοι..

Δηλαδη εσυ σημερα,πιστευεις οτι εγινε αλλοιωση αποτελεσματος ε? (Μην ξεχναμε,μεχρι τις 7.30 η Βεροια ηταν το παραρτημα που θα ανοιγε τα ποδια)

Έπαιξε 100-0 ολυμπιακό ΠΑΛΙ. Χρειάζεται να πω τπτ άλλο;

Γενικα εχω σταματησει να ασχολουμαι, μονο διαβαζω και βλεπω καναν αγωνα της παοκαρας , αλλα δεν αντεχω, θα ρωτησω. Πως γινεται να σας αρεσει αυτο το πραμα (στους γαυρους παει η ερωτηση), ΞΕΡΕΤΕ οτι εχετε πολλα σφυριγματα υπερ σας, γιατι προσπαθειτε να μας βγαλετε βλακες μετα απο καθε αγωνα ?

Οι περισσοτεροι φιλοι μου γαυροι ειναι , αλλα οποτε πιανουμε αυτο το θεμα πονανε τα αυτια μου πραγματικα. 

Εχεις μια ομαδα με τεραστιο budget σε σχεση με τη Βεροια, εχεις μια διαιτησια που σε παιζει 70-30 , παιζεις εναντιον 10 σχεδον σε ολο το ματς, και χαιρεσαι για το -5 που κερδισες ετσι. Ποιο νοημα βρισκετε πραγματικα ?

(δεν τα γραφω σε καποιον συγκεκριμενα, απλα επειδη ετσι και αρχισω τετοια συζητηση με τη παρεα μου δεν αντεχω , ειπα να τα βγαλω απο μεσα μου εδω)

Γενικα εχω σταματησει να ασχολουμαι, μονο διαβαζω και βλεπω καναν αγωνα της παοκαρας , αλλα δεν αντεχω, θα ρωτησω. Πως γινεται να σας αρεσει αυτο το πραμα (στους γαυρους παει η ερωτηση), ΞΕΡΕΤΕ οτι εχετε πολλα σφυριγματα υπερ σας, γιατι προσπαθειτε να μας βγαλετε βλακες μετα απο καθε αγωνα ?

Οι περισσοτεροι φιλοι μου γαυροι ειναι , αλλα οποτε πιανουμε αυτο το θεμα πονανε τα αυτια μου πραγματικα. 

Εχεις μια ομαδα με τεραστιο budget σε σχεση με τη Βεροια, εχεις μια διαιτησια που σε παιζει 70-30 , παιζεις εναντιον 10 σχεδον σε ολο το ματς, και χαιρεσαι για το -5 που κερδισες ετσι. Ποιο νοημα βρισκετε πραγματικα ?

(δεν τα γραφω σε καποιον συγκεκριμενα, απλα επειδη ετσι και αρχισω τετοια συζητηση με τη παρεα μου δεν αντεχω , ειπα να τα βγαλω απο μεσα μου εδω)

78710849.jpg

koritsi_vroxi_4085.jpg

Δε το πιασα γιατι το λες αυτο , ειναι και περασμενη ωρα για μενα  :-D

Να το παρω καλοπροαιρετα ?

Ενώ μπορεί σαν άνθρωποι να είναι normal, (εγώ έχω γνωρίσει τουλάχιστον 2), όταν το θέμα πάει στον ολυμπιακό, μεταφέρονται σε ένα παράλληλο σύμπαν και ενώ τους φτύνεις, νομίζουν ότι βρέχει, και τους αρέσει κιόλας!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...