Sugizo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 άλλο ένα καθαρό πρωτάθλημα στη συλλογή του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Aν οι κοκκινες που τρωνε οι αντιπαλοι του ΟΣΦΠ μετρουσαν για γκολ, ο ΟΣΦΠ δε θα ειχε σταυρωσει νικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Aν οι κοκκινες που τρωνε οι αντιπαλοι του ΟΣΦΠ μετρουσαν για γκολ, ο ΟΣΦΠ δε θα ειχε σταυρωσει νικη Που να δεις τι έχει να γίνει την Κυριακή. Με 8 παίκτες θα τελειώσει ο ΠΑΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Που να δεις τι έχει να γίνει την Κυριακή. Με 8 παίκτες θα τελειώσει ο ΠΑΟΚ Ηταν πετσινες οι κοκκινες σημερα.Εχεις δικιο.Για το πεναλτι ακομα μουγγα ομως.. Σε αλλες περιπτωσεις ειχαμε σεντονια που σκεπαζοταν ο Τζορνταν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ηταν πετσινες οι κοκκινες σημερα.Εχεις δικιο.Για το πεναλτι ακομα μουγγα ομως.. Σε αλλες περιπτωσεις ειχαμε σεντονια που σκεπαζοταν ο Τζορνταν! Ήταν πέναλτυ γιατί δεν βρήκε για 1 εκατοστό την μπάλα ο αμυντικός. Έχεις δίκιο. Σκέψου όμως, αν το έδινε, τι θα είχες να μου πεις;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ήταν πέναλτυ γιατί δεν βρήκε για 1 εκατοστό την μπάλα ο αμυντικός. Έχεις δίκιο. Σκέψου όμως, αν το έδινε, τι θα είχες να μου πεις;;;;; Αν η γιαγια μου ηταν ροδα,θα χρησιμοποιουνταν στα αμαξια.. Καινουριο αυτο για το 1εκ ? χαχαχαχα..Κοιτα τι ανακαλυπτουν καποιοι.. Δηλαδη εσυ σημερα,πιστευεις οτι εγινε αλλοιωση αποτελεσματος ε? (Μην ξεχναμε,μεχρι τις 7.30 η Βεροια ηταν το παραρτημα που θα ανοιγε τα ποδια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αν η γιαγια μου ηταν ροδα,θα χρησιμοποιουνταν στα αμαξια.. Καινουριο αυτο για το 1εκ ? χαχαχαχα..Κοιτα τι ανακαλυπτουν καποιοι.. Δηλαδη εσυ σημερα,πιστευεις οτι εγινε αλλοιωση αποτελεσματος ε? (Μην ξεχναμε,μεχρι τις 7.30 η Βεροια ηταν το παραρτημα που θα ανοιγε τα ποδια) Έπαιξε 100-0 ολυμπιακό ΠΑΛΙ. Χρειάζεται να πω τπτ άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ε βέβαια...τι 60-40 κ 70-30 που λένε μερικοί..Πες τα ξεκάθαρα αδερφέ..100-0 τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ε βέβαια...τι 60-40 κ 70-30 που λένε μερικοί..Πες τα ξεκάθαρα αδερφέ..100-0 τέλος. Τα λέω ρε φίλε, τα λέω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 100-0 εσας, 0-100 εμας, αντε ρε κουφαλιτσες αλλο ενα βαρετο πρωταθλημα απο τα πολλα που εχετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Tragic σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Γενικα εχω σταματησει να ασχολουμαι, μονο διαβαζω και βλεπω καναν αγωνα της παοκαρας , αλλα δεν αντεχω, θα ρωτησω. Πως γινεται να σας αρεσει αυτο το πραμα (στους γαυρους παει η ερωτηση), ΞΕΡΕΤΕ οτι εχετε πολλα σφυριγματα υπερ σας, γιατι προσπαθειτε να μας βγαλετε βλακες μετα απο καθε αγωνα ? Οι περισσοτεροι φιλοι μου γαυροι ειναι , αλλα οποτε πιανουμε αυτο το θεμα πονανε τα αυτια μου πραγματικα. Εχεις μια ομαδα με τεραστιο budget σε σχεση με τη Βεροια, εχεις μια διαιτησια που σε παιζει 70-30 , παιζεις εναντιον 10 σχεδον σε ολο το ματς, και χαιρεσαι για το -5 που κερδισες ετσι. Ποιο νοημα βρισκετε πραγματικα ? (δεν τα γραφω σε καποιον συγκεκριμενα, απλα επειδη ετσι και αρχισω τετοια συζητηση με τη παρεα μου δεν αντεχω , ειπα να τα βγαλω απο μεσα μου εδω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Γενικα εχω σταματησει να ασχολουμαι, μονο διαβαζω και βλεπω καναν αγωνα της παοκαρας , αλλα δεν αντεχω, θα ρωτησω. Πως γινεται να σας αρεσει αυτο το πραμα (στους γαυρους παει η ερωτηση), ΞΕΡΕΤΕ οτι εχετε πολλα σφυριγματα υπερ σας, γιατι προσπαθειτε να μας βγαλετε βλακες μετα απο καθε αγωνα ? Οι περισσοτεροι φιλοι μου γαυροι ειναι , αλλα οποτε πιανουμε αυτο το θεμα πονανε τα αυτια μου πραγματικα. Εχεις μια ομαδα με τεραστιο budget σε σχεση με τη Βεροια, εχεις μια διαιτησια που σε παιζει 70-30 , παιζεις εναντιον 10 σχεδον σε ολο το ματς, και χαιρεσαι για το -5 που κερδισες ετσι. Ποιο νοημα βρισκετε πραγματικα ? (δεν τα γραφω σε καποιον συγκεκριμενα, απλα επειδη ετσι και αρχισω τετοια συζητηση με τη παρεα μου δεν αντεχω , ειπα να τα βγαλω απο μεσα μου εδω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δε το πιασα γιατι το λες αυτο , ειναι και περασμενη ωρα για μενα Να το παρω καλοπροαιρετα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δε το πιασα γιατι το λες αυτο , ειναι και περασμενη ωρα για μενα Να το παρω καλοπροαιρετα ? Ενώ μπορεί σαν άνθρωποι να είναι normal, (εγώ έχω γνωρίσει τουλάχιστον 2), όταν το θέμα πάει στον ολυμπιακό, μεταφέρονται σε ένα παράλληλο σύμπαν και ενώ τους φτύνεις, νομίζουν ότι βρέχει, και τους αρέσει κιόλας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις