Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ξερουμε τι εστι συνδεσμιτης , και τι σημαινει και πως συνεβη κατι τετοιο .

Σαφως και δεν πηγαν 5 ατομα απο τον εκει συνδεσμο με γλυκα και λουλουδια και με μαλι χωριστρα ζητωντας ευγενικα να μη γινει το ματς με τα 5χρονα.

Ολοι εχουμε.εικονα του τι ειναι ενας συνδεσμιτης .

Και στο κατω κατω ποιος τους εβαλε τοποτηρητη στην Μηχανιωνα ;;

Τελοσπαντων,σαν ΠΑΟΚτσης ντρεπομαι σαν φιλαθλος που εξακολουθουν να υπαρχουν τετοια ατομα και συμπεριφορες καθως και συνδεσμοι που εκκολαπτουν και θρεφουν τετοιες νοοτροπιες.

Ειναι ο λογος που εχω να παω στο γηπεδο 6 χρονια .

Ειλικρινα ντρεπομαι .

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα,για να κανω τον συνηγορο του διαβολου , δε ξερω κανεναν τρελο να παραδεχεται οτι ειναι τρελος ή κανεναν κλεφτη να παραδεχεται οτι ληστεψε .

Σαφως και θα προσπαθησουν να το κουκουλωσουν .

Δεν εχω λογω να τους αμφισβητησω,ωστοσο απο τη στιγμη που δεν ημασταν εκει καταλαβαινεις οτι δε μπορουμε να εχουμε αποψη .

Αυτο που πρεπει να γινει ειναι στην ΠΑΕ να λαβουν μετρα αντιμετωπισης τετοιων φαινομενων.

Για 5 μεθυσμενους συνδεσμιτες αμαυρωνεται και στιγματιζεται η ΠΑΕ και οι υγιεις φιλαθλοι της ομαδας .

Ηττα στο μπάσκετ σημερα...για ενα ματς το οποίο θα επρεπε να ειχαμε κερδίσει ειτε στο γήπεδο (που έγινε), ειτε στα χαρτιά.

Οπότε την επόμενη βδομαδα ΑΝ στο 39:45 χάνουμε εγω ο ιδιος θα ρίξω τον αναπτήρα στο διαιτητή για να διακοπεί το ματς και με το δεδικασμενο να επαναληφθεί.

• Like 1

Παιδιά η Βέροια, σαν πόλη, μοιάζει με την Τρίπολη;<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Ναι, με την διαφορά οτι εδω δεν εδωσε καθαρό πέναλτι!

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Ηττα στο μπάσκετ σημερα...για ενα ματς το οποίο θα επρεπε να ειχαμε κερδίσει ειτε στο γήπεδο (που έγινε), ειτε στα χαρτιά.

Οπότε την επόμενη βδομαδα ΑΝ στο 39:45 χάνουμε εγω ο ιδιος θα ρίξω τον αναπτήρα στο διαιτητή για να διακοπεί το ματς και με το δεδικασμενο να επαναληφθεί.

Γιατι έπρεπε να το πάρετε στα χαρτιά; :rolleyes: Σε παρακαλώ παντως, ριξε καναν αναπτηρα, θελω να δω την ευαισθησία των διαιτητών.

Ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ξερουμε τι εστι συνδεσμιτης , και τι σημαινει και πως συνεβη κατι τετοιο .

Σαφως και δεν πηγαν 5 ατομα απο τον εκει συνδεσμο με γλυκα και λουλουδια και με μαλι χωριστρα ζητωντας ευγενικα να μη γινει το ματς με τα 5χρονα.

Ολοι εχουμε.εικονα του τι ειναι ενας συνδεσμιτης .

Και στο κατω κατω ποιος τους εβαλε τοποτηρητη στην Μηχανιωνα ;;

Τελοσπαντων,σαν ΠΑΟΚτσης ντρεπομαι σαν φιλαθλος που εξακολουθουν να υπαρχουν τετοια ατομα και συμπεριφορες καθως και συνδεσμοι που εκκολαπτουν και θρεφουν τετοιες νοοτροπιες.

Ειναι ο λογος που εχω να παω στο γηπεδο 6 χρονια .

Ειλικρινα ντρεπομαι .

Ετσι και δεν εχει να κανει με Αρη - Παοκ, οσφπ, μηχανιώνα κλπ Ειναι καθαρά θέμα καφρίλας μιας μικρής μερίδας οπαδων. Γι' αυτό μιλησα για κάθαρση εκ των έσω. 

Παιδιά η Βέροια, σαν πόλη, μοιάζει με την Τρίπολη;

Sent from my iPhone using Insomnia

Ναι, με την διαφορά οτι εδω δεν εδωσε καθαρό πέναλτι!

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Θα δώσει, κάνε υπομονήSent from my iPhone using Insomnia

Γιατι έπρεπε να το πάρετε στα χαρτιά; :rolleyes: Σε παρακαλώ παντως, ριξε καναν αναπτηρα, θελω να δω την ευαισθησία των διαιτητών.

Κάνεις το βλάκα ή μου φαίνεται;

Γιατί βγήκε απόφαση πως έπρεπε να διακοπεί.

Και δεν με πείραζε να τον κερδίσω στα χαρτιά, ας τον συνέχιζαν για εναπομείναντα λεπτα.

Ορίστε διάβασε, εκτός αν θέλεις να σου κάνω περίληψη.

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/661651/aris-paok-31-33-diakopi-vid

Και επαναλαμβάνω, πως θα κάνω τα ΙΔΙΑ αν χάνουμε στο παλατάκι. Αφού θα ξαναπαιχτεί...

Υ.Γ. Αλλα είχες δίκιο, όχι αναπτήρα, αλλά ταινία θα πετάξω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...