Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οπαδικά σαϊτ το contra/gazzeta/sport24...μάλιστα. Πρέπει να'ταν ΠΑΟΚ απο "μικρά".

Ντάξει, κοίτα, το "τα διπλά" δε νομίζω ό,τι πρέπει να το πάρουμε τοις μετρητοίς. Εκτός αν εννοούσε ότι με bonus αν βγει πρώτος σκόρερ ή κατακτήσει την χρυσή μπάλα ξερω γω, τότε ναι, βγαίνουν διπλά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω στάθηκα στο οτι την ειδηση την αναπαρήγαγαν χαμουτζίδικα μέσα, άλλοτε προσκείμενα στον ολυμπιακό, άλλοτε στον παο, αλλά σπανίως στον πάοκ.

Δε μένω στα ποσά, που ως γνωστόν οι δημοσιογράφοι (οι αθλητικοί δε) κάνουν τη τρίχα τριχιά.

εγω στάθηκα στο οτι την ειδηση την αναπαρήγαγαν χαμουτζίδικα μέσα, άλλοτε προσκείμενα στον ολυμπιακό, άλλοτε στον παο, αλλά σπανίως στον πάοκ.

Δε μένω στα ποσά, που ως γνωστόν οι δημοσιογράφοι (οι αθλητικοί δε) κάνουν τη τρίχα τριχιά.

Κλάιν μάιν αδερφέ.. Εδώ είναι η ουσία:

Κερδίζει τις εντυπώσεις σε όλα του ο Ρικάρντο Κόστα και αποδεικνύει πως μόνο τυχαία δεν είναι τα καλά λόγια που ακούγονται γι' αυτόν από κάθε κατεύθυνση (με πιο πρόσφατο το εγκώμιο που του έπλεξε ο Μαντούρο μιλώντας στα αποδυτήρια της Μεσημβρίας χθες.

Οι εξετάσεις, ιατρικές και εργομετρικές, στις οποίες υποβλήθηκε πριν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, έδωσαν αποτελέσματα που έκαναν τους ανθρώπους της ομάδας να χαμογελούν.

Καταρχήν, από ιατρικής άποψης, έχει ένα άριστο μυοσκελετικό σύστημα. Δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε επέμβαση, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχει ούτε έναν τραυματισμό.

Από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας, εξάλλου, τα εργομετρικά του έβγαλαν μετρήσεις ετοιμοπόλεμου ποδοσφαιριστή. Έσπασε τα κοντέρ ο Πορτογάλος που είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αν ο Άγγελος Αναστασιάδης το θελήσει. Προφανώς, ο Έλληνας τεχνικός θα εφαρμόσει ένα πρόγραμμα για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την άλλη Κυριακή.

Πηγή

Έτοιμος να παίξει ακόμα και με τον Παναιτωλικό! Τα συγχαρητήριά μου στην ΠΑΕ. Έτσι πρέπει να είναι οι μεταγραφές Ιανουαρίου. Υγιείς, ενεργοί ποδοσφαιριστές, πανέτοιμοι να προσφέρουν στο γήπεδο!

οπαδικά σαϊτ το contra/gazzeta/sport24...μάλιστα. Πρέπει να'ταν ΠΑΟΚ απο "μικρά".

Οχι,ηταν ο Κοστα ΠΑΟΚ απο μικρος γιαυτο.

Υ.Γ Ο παικτης ειχε συμφωνησει ηδη με τον ΠΑΟΚ,και ισως υπηρχε προσυμφωνο οπως ακουγεται. Οποτε καλως δεν ηρθε στον Ολυμπιακο.Αυτο λεγεται επαγγελματιας φιλε μου,και μπραβο του που δν ηρθε για το μαρουλι.

Υ.Γ2 Οσο γιαυτους που λενε για ανιθηκους τροπους απο τον Ολυμπιακο κτλ,μαλλον εχουν μαυρα μεσανυχτα. Μεταγραφες ειναι,παντου γινονται αυτα.Να μπαινουν σφηνα ομαδες σε αλλες για να "κλεψουν" τον παικτη.Μαλλον καποιοι ομως ζουν σε μια ουτοπια τυπου "ερωτας,λουλουδια σε ενα καταπρασινο λιβαδι κτλ"

...

Έτοιμος να παίξει ακόμα και με τον Παναιτωλικό! Τα συγχαρητήριά μου στην ΠΑΕ. Έτσι πρέπει να είναι οι μεταγραφές Ιανουαρίου. Υγιείς, ενεργοί ποδοσφαιριστές, πανέτοιμοι να προσφέρουν στο γήπεδο!

Ναι αλλά 33 χρονώ ο Ριχάρδος χεχε ;p

Πολυτέλεια σ'αυτην την λίγκα, μην τα ξαναλέω.

1 προσθήκη ακόμα στα εξτρεμ ή μπακ και ο ΠΑΟΚ ανεβάζει για τα καλα δυναμικότητα.

...Αυτο λεγεται επαγγελματιας φιλε μου,και μπραβο του που δν ηρθε για το μαρουλι...

Ακριβώς γιατι είναι επαγγελματίας έρχεται πρωτίστως για το μαρούλι.

Αν ταιριάξει στον σύλλογο θα αποδώσει και στο χορτάρι, αλλά είναι πολλοι οι παράγοντες να πετύχει ή αποτύχει μια μεταγραφή.

1 προσθήκη ακόμα στα εξτρεμ ή μπακ και ο ΠΑΟΚ ανεβάζει για τα καλα δυναμικότητα.

Για τον ΠΑΟΚ η φάση είναι τρίγωνη.

Age, Low budget, Abillity. Pick any two..

Δε νομίζω ότι υπήρχε καλύτερη εφικτή επιλογή, well played Zisis

Ακριβώς γιατι είναι επαγγελματίας έρχεται πρωτίστως για το μαρούλι.

Αν ταιριάξει στον σύλλογο θα αποδώσει και στο χορτάρι, αλλά είναι πολλοι οι παράγοντες να πετύχει ή αποτύχει μια μεταγραφή.

Εννοω οτι ειναι επαγγελματιας στις επιλογες του οσο αφορα την αποψη οτι αφου ειχε συμφωνησει ηδη,δεν θελησε να αθετησει την συμφωνια που ειχε ηδη κανει.. Ασχετα αν ο Ολυμπιακος του προσφερε περισσοτερα χρηματα

Ναι καλα, γιαυτο πηρε τηλεφωνο τον ατζεντη απο το ελ βελ...ο ατζεντης διαλεξε και τελος...

μη τρωτε παπα

Θες να μου πεις οτι του εδωσαν τα λεφτα x2 οταν την ιδια στιγμη ειχε μιλησει προσωπικα με τον παικτη και ο προπονητης του Ολυμπιακου,και απλα ο παικτης αφεθηκε στα χερια του Μαναντζερ του καθαρα? Πλακα κανεις τωρα?

Ειχε μιλησει και με κοσμο στον ΠΑΟΚ ομως..

Αυτο ακριβως σου λεω. Οτι σαν σωστος επαγγελματιας,δεν αθετησε τον λογο και τα "χερια" που ειχε δωσει με τους ανθρωπους του ΠΑΟΚ.

Το ιδιο πραγμα λεμε

Αυτο ακριβως σου λεω. Οτι σαν σωστος επαγγελματιας,δεν αθετησε τον λογο και τα "χερια" που ειχε δωσει με τους ανθρωπους του ΠΑΟΚ.

Το ιδιο πραγμα λεμε

Ποιο λόγο και ποιά χέρια όταν παίζονται εκατομύρια. Και σιγά την ανηθικότητα αν πήγαινε τελικά στον γαύρο αφού του δίνει τα διπλά. Μαλάκας θα ήταν αν δεν πήγαινε.

Προφανώς και είτε τα διπλά είναι μούφα πληροφορία είτε ήταν για συμβολαιο μεγαλύτερου χρονικού διαστήματος και δεν ήθελε η υπάρχει και κάποια άλλη πληροφορία που δεν ξέρουμε.

Αυτό με τα διπλά είναι επίσημα επιβεβαιωμένο?

Kάναμε μεγάλη μεταγραφή. Πήγα στην Ιταλία, μίλησα με τον Πουλίδο και μέσα σε δύο ώρες τα βρήκαμε. Μιλάει ιταλικά, όπως και εγώ, και τα συμφωνήσαμε σε όλα. Του εξήγησα ότι τον θέλω στον Λεβαδειακό και αυτός πείστηκε να έρθει'' δήλωσε στο Sport24.gr ο Γιάννης Κομπότης και απάντησε στα όσα καταγγέλει η Τίγκρες, ότι δηλαδή ο Μεξικανός δεν είναι ελεύθερος.

''Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Ο Πουλίδο μας έδειξε τα χαρτιά του, ότι είναι ελεύθερος. Εντάξει, την Κυριακή με την Ξάνθη δεν θα παίξει, γιατί δεν θα έχουν έρθει όλα τα χαρτιά που πρέπει. Αλλά από την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμος'' είπε και πρόσθεσε: ''Έχει να παίξει μήνες ποδόσφαιρο, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει. Ας παίξει εδώ και μετά θα τον πουλήσω εγώ σε μεγάλη ομάδα''.

Ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού ισχυρίστηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση στην όλη υπόθεση: ''Ποιος Ολυμπιακός; Στο λέω και στο δηλώνω: Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία ανάμιξη. Ασφαλώς και τον ήθελε, αλλά δεν προχώρησε η συμφωνία του μαζί τους. Εμείς του είπαμε ότι τον θέλουμε και επέλεξε εμάς''.

Γεια σου κυριε εισαγγελεα, η απαθεια ειναι ωραια...

ο γκαγκστερ εχει ξεφτιλισει κυβερνησεις, δικαστικο συστημα, ποδοσφαιρικες ομαδες και ενωσεις, τους παντες και τα παντα. ενας θεσμος δεν εχει μεινει ορθιος στη μπανανια

αιωνια η μνημη, αιωνια η μνημη, αιωνια αυτου η μνημη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...