Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ το σκέφτηκα, η αλήθεια είναι, να ζμπρώξω κανα ψιλό, αλλά το ίδιο σκέφτηκα και με την ξάνθη και ακόμα τα κλαίω

Να με ρωτούσες να πληρωνόσουν. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πολλοι στεναχωρεθηκαν οχι απο την νικη του παοκ αλλα απο την αποκρουση του πεναλτι απο τον ιτανζ. δεν τους εχει απομεινει πλεον ουτε καν καποιο πατημα για να προπαγανδισουν πλασαροντας σεναρια "επιστημονικης" φαντασιας :whistle:

Ρε συ τομάτα, τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας εσύ και ο Γαύρος τα πλάθετε. Εγώ εξήγησα πιο πριν γιατί έπαιξα διπλό με το σκορ στο 1-0 και με 10

Εγώ με το Σουηδικό viaplay βλέπω αγγλία και ch l σε HD. 259 sek το μήνα έχει και θα χρειαστείς και κάτι ψίχουλα για σουηδικό VPN. Αν θες info στείλε pm

Μου άρεσε η προσέγγιση του Κόλκα που είπε ότι ο Κάτσε έδωσε ευχή στον διαιτητή.

Βλέπεις αυτή τη φάτσα:

mitsios_b.jpg

Δε σου έρχεται να του "ευχηθείς";

Καλά να τα πει κανένας άλλος, αλλά ο Κόλκας; Ο Κόλκας ρε, really? Η διασταύρωση Κοντοπίδη με Ραπτόπουλο; :P

Φίλε ο Κόλκας είναι ο Τσουκαλάς της γενιάς μας..

Σου παραθέτω μόνο μερικές ατάκες από μεταδόσεις αγώνων..

"...ψήρισμα νεαπολίτικο από τον Κάτσε, ο οποίος περνάει όμορφα στον Λάζαρ..."

"...βγαίνει επικύνδινα ο ΤΦ του Πανθρακικού, τον οποίο αν παίζαμε μήλα, εγώ δε θα έπαιρνα στην ομάδα μου..."

"...και δίνει πέναλτυ ο υπαλληλάκος. Τι να του πεις τώρα; Να του πεις για τη μανούλα του;..."

"...η φάση αυτή στο συμβολικό 69..."

"...δεν του βγαίνει του Στέφενς η απόφαση να βάλει τον Σπυρόπουλο αμυντικό χαφ, και δεν μου βγαίνει και μένα η απόφαση να κόψω το κάπνισμα..."

(απευθυνόμενος σε φίλαθλο)"...ρίξε κάνα γαμοσταυρίδι ρε, εγώ δε μπορώ, είμαι στην αέρα..."

Γίνεται να μην τον λατρεύεις;

• Super Moderators

Είχε νομίζω 9 αγώνες χωρίς νίκη και στο χτεσινό του γύρισε αγώνα ομάδα με 10 παίκτες και διαιτησία 100-0. Δηλαδή τι άλλο να κάνει η διοίκηση;

Οι σοβαρές διοικήσεις, οφείλουν να στηρίζουν τους προπονητές τους, ειδικά στα άσχημα (αυτό το λέω και για τον ΠΑΟΚ που ήδη ακούγονταν ψίθυροι πριν τον αγώνα και σίγουρα στο 1-0 και όλο το πρώτο ημίχρονο με την εμφάνιση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, το χάος στον πάγκο κτλ.). Ειδικά όταν σε έχει παίξει έτσι η διαιτησία, γιατί δεν σε παίρνει (ως διοίκηση, εννοώ, όχι προσωπικά) να βάλεις ως παράγοντα απομάκρυνσης τη διαιτησία. Καθόλου.

Οι σοβαρές διοικήσεις, ανθρώπους που τις έχουν στηρίξει όταν έτρεχαν από τη Μυτιλήνη να παίξουν "εντός έδρας" σε όποιο γήπεδο της Αττικής περίσσευε, οφείλουν με τη σειρά τους να τους στηρίζουν, ειδικά στα άσχημα. Ποιος τους κράτησε στην κατηγορία; Ποιος έκανε αξιοπρεπέστατη πορεία υπό τόσο αντίξοες συνθήκες πέρυσι; Αχαριστία λέγεται αυτό. Και κοντόφθαλμη αντιμετώπιση των πραγμάτων.

Να δω τώρα ποιον θα φέρει η Καλλονή και τι καλύτερο θα καταφέρει.

Φίλε ο Κόλκας είναι ο Τσουκαλάς της γενιάς μας..

Σου παραθέτω μόνο μερικές ατάκες από μεταδόσεις αγώνων..

"...ψήρισμα νεαπολίτικο από τον Κάτσε, ο οποίος περνάει όμορφα στον Λάζαρ..."

"...βγαίνει επικύνδινα ο ΤΦ του Πανθρακικού, τον οποίο αν παίζαμε μήλα, εγώ δε θα έπαιρνα στην ομάδα μου..."

"...και δίνει πέναλτυ ο υπαλληλάκος. Τι να του πεις τώρα; Να του πεις για τη μανούλα του;..."

"...η φάση αυτή στο συμβολικό 69..."

"...δεν του βγαίνει του Στέφενς η απόφαση να βάλει τον Σπυρόπουλο αμυντικό χαφ, και δεν μου βγαίνει και μένα η απόφαση να κόψω το κάπνισμα..."

(απευθυνόμενος σε φίλαθλο)"...ρίξε κάνα γαμοσταυρίδι ρε, εγώ δε μπορώ, είμαι στην αέρα..."

Γίνεται να μην τον λατρεύεις;

Ναι ρε φίλε, αλλά που πας με τέτοια μούτρα να την πεις στον άλλο? :lol:

το ματς βρωμάει παράγκα από χιλιόμετρα και μας λετε ιστοριες για αγριους

για την φυλλαδα "Γαυρος" οπως και για εναν θεσσαλονικεα παραγωγο που αναφερθηκε πιο πανω η ανατροπη ειναι υποπτη :shock:

δεν τους πτοει ουτε η σφαγη αλλα ουτε κι η αποκρουση του πεναλτι της καλλονης :wacko: 

μαλιστα ο παραγωγος προχωρησε σημερα κι ενα βημα παραπανω λεγοντας οτι οπως πηρε το ματς στην ξανθη ο οσφπ ετσι το πηρε κι ο παοκ στην καλλονη :blink:

κολκας και ζαιρης μακραν οι πιο γραφικοι ρεπορτερ του παοκ. Ακολουθουν βραζιλιανος τζορμπατζογλου. ποτε δεν χωνεψα τους ρεπορτερ της δικης μου ομαδας γκοντζος νικολογιαννης μενιος ειναι εμετικοι σε δ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...