MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Το επιχείρημα αυτό δεν υπήρξε όπως το αντιλαμβάνεσαι. Για το Σ/Κ κατά την γνώμη μου 90% έφταιγε η απόδοσή μας και 10% η διαιτήσία. Κι αν έφταιγε κιολας. Το να διαμαρτύρεσαι σε αυτη την περίπτωση αντί να κοιτάξεις την ομάδα σου φαίνεται άσχημο. Φυσικά και αν υπάρχει εμφανής αδικία ακόμα και σε μέρα κακής απόδοσής μας θα το επισημάνουμε αλλά το Σ/Κ κατά την γνώμη δεν ήταν τέτοια περίπτωση. Καθαρότατο το πέναλτυ. Ευτυχώς η παναγιά μας έσωσε. :-D Ναι μαγκα μου, ΑΛΛΑ δεν βλεπεις κατι. Παιζεις 90% ασχημα, τρως και ενα 10% απτα κορακια, βγαινεις να μιλησεις για το 90%, παραβλεποντας την αδικια. Και καλα κανεις. Σημερα που η κοκκινη γλιστρησε αυτοματως απτο τσεπακι του κορακιου με το που ο Κατσε ειπε κακες κουβεντες, βγαινουν και σου λενε οτι ειναι δικαιη. Ποιοι, οι οπαδοι του Μανιατη που δεν εχει αφησει οικογενεια διαιτητη και αντιπαλου παιχτη σε ησυχια και οι οπαδοι της ομαδας που απο το Σεπτεμβρη του 2012 μεχρι σημερα, μετραει συνολικα 1 (μια) κοκκινη στην ιδια διοργανωση.
tomato9 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 κιτρινη στον ιτανζ για την αποκρουση του πεναλτι 1
Adon1s Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Αωνας με ενταση ειναι,λογικο Ελεος και αυτος , μπορουσε να πει τσιφσα μοτρε ή αϊ μάκα φσό , για να μην τον καταλαβουν κιολας 1
tomato9 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ο ιβιτς ειχε βρισει στα σερβικα στον ημιτελικο κυπελλου με την αεκ και αποβληθηκε οποτε ουτε αυτο πιανει
Zus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Το κωλόπαιδο ο κάτσε να πάρει πόδι απ την ομάδα να ησυχάσουμε. Εσύ δεν τα έμαθες? Γελάει ο κόσμος με την κόκκινη (ίσως η μόνη σωστή απόφαση του Μήτσιου στο παιχνίδι), τι είναι αυτά που γράφεις? Απορία: Έχει χάσει ποτέ ο ΠΑΟΚ ματς με 10? Εγώ μόλις έμεινε με 10 πήγα και ακούμπησα ένα 10άρικο στο διπλό πάντως.
Atallos1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Εσύ δεν τα έμαθες? Γελάει ο κόσμος με την κόκκινη (ίσως η μόνη σωστή απόφαση του Μήτσιου στο παιχνίδι), τι είναι αυτά που γράφεις? Απορία: Έχει χάσει ποτέ ο ΠΑΟΚ ματς με 10? Εγώ μόλις έμεινε με 10 πήγα και ακούμπησα ένα 10άρικο στο διπλό πάντως. Ζταματα , επρεπε να του πει κ ευχαριστω ο Μητσιος Μην σου πω οτι επρεπε να δωσει κ κωλο Ρε τι ακουμε
tomato9 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 απιστευτη νικη αποχωρηση απο το πρωταθλημα ΤΩΡΑ
Adon1s Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Φανταζομαι αυριο ο Μητσιου θα ψαχνει να αλλαξει σπιτι και αμαξι . Εκανε οτι μπορουσε αλλα δεν υπακουσε οπως πρεπε στον φαταουλ .
funbreaker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ναι μαγκα μου, ΑΛΛΑ δεν βλεπεις κατι. Παιζεις 90% ασχημα, τρως και ενα 10% απτα κορακια, βγαινεις να μιλησεις για το 90%, παραβλεποντας την αδικια. Και καλα κανεις. Σημερα που η κοκκινη γλιστρησε αυτοματως απτο τσεπακι του κορακιου με το που ο Κατσε ειπε κακες κουβεντες, βγαινουν και σου λενε οτι ειναι δικαιη. Ποιοι, οι οπαδοι του Μανιατη που δεν εχει αφησει οικογενεια διαιτητη και αντιπαλου παιχτη σε ησυχια και οι οπαδοι της ομαδας που απο το Σεπτεμβρη του 2012 μεχρι σημερα, μετραει συνολικα 1 (μια) κοκκινη στην ιδια διοργανωση. Όταν για το 90% φταίει η αποδοση μας και 10% το κοράκι να βγαίνουμε να κράζουμε κατά 90% εμάς και κατά 10% το κοράκι. Όταν φτάιει κυρίως το κοράκι να κράζουμε το κοράκι. Αλλιώς γινόμαστε γραφικοί και χάνουμε όποιο δίκιο μπορεί να έχουμε σε κάθε περίπτωση. Εσύ δεν τα έμαθες? Γελάει ο κόσμος με την κόκκινη (ίσως η μόνη σωστή απόφαση του Μήτσιου στο παιχνίδι), τι είναι αυτά που γράφεις? Απορία: Έχει χάσει ποτέ ο ΠΑΟΚ ματς με 10? Εγώ μόλις έμεινε με 10 πήγα και ακούμπησα ένα 10άρικο στο διπλό πάντως. Να σου πω την αλήθεια κι εγώ εκνευρίστηκα με την κόκκινη. Όταν υπάρχει 2 σταθμά αυστηρότητας στο πρωτάθλημα αρχίζει να σου την δίνει. Όχι ότι δεν ήταν τυπικά σωστή απόφαση αλλά πιστεύω πως στον κύριο ανταγωνιστή δεν θα δινόταν τόσο εύκολα κάρτα για τέτοιο λόγο ούτε για πλάκα. Όσο για τον κάτσε μου την έσπαγε ανέκαθεν από τότε που ελεγε τα αλβανοεθνικιστικά του και φυσικά είναι τραγικός και για σήμερα γιατί οφείλει να είναι επαγγελματίας και να μην κάνει σαν παιδάκι.
we_will_rise Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Zus η κόκκινη στον Κάτσε δεν δίνεται ποτέ. Σε κάθε ματς, απ´το 1 ως το 90 κατεβάζουν καντίλια ασταμάτητα. Αν είναι κανένας ευαισθητούλης μπορεί να βγάλει κίτρινη για διαμαρτυρία. Η κόκκινη είναι σε φάση "δεν παίρνει διπλό ο παοκ σήμερα"! Είναι όλοι τους για φτύσιμο. Κακό ψόφο Sent from my iPhone using Insomnia 4
funbreaker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 απιστευτη νικη αποχωρηση απο το πρωταθλημα ΤΩΡΑ Κάτι τέτοια ακούγονται και μας βγαίνει το όνομα των γραφικών. Έλεος ρε παιδιά.
we_will_rise Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 απιστευτη νικη αποχωρηση απο το πρωταθλημα ΤΩΡΑ Κάτι τέτοια ακούγονται και μας βγαίνει το όνομα των γραφικών. Έλεος ρε παιδιά. Στα νεύρα του το είπε..Είναι σε φάση "ζέστη έχει, ρίξε κάτι πάνω σου"Sent from my iPhone using Insomnia 1
tomato9 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 οχι το λεω με απολυτη ψυχραιμια. με ψυχρη λογικη, αποφευγω τις θερμοαιμες ενεργειες γενικα αφου δεν προκειται να αλλαξει τιποτα και αφου παλι στη στραβη θα τα βαζουν ολοι με τους παικτες, τον προπονητη και τον προεδρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις