tsakonas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 απο τη στιγμη που ο Παοκ θελει το Μαρινακη και μονο για προεδρο σημαινει οτι δεν χεστηκε καθολου αν θα παρει πρωταθλημα ο γαυρος. το περνιεσαι για τιμιος δεν το επιασα. Είπα εγω να γινει προεδρος της ΣΛ ο Γοντικας; εγω απλα επισημανα οτι η ομαδα σου θελει το Μαρινακη. στο είπα και την άλλη φορα αλλα δε το κατάλαβες... το λευκό σημαίνει " i dont give a f@k for both of you." αν νομίζεις ότι σημαίνει στήριξη στο παιδοβούβαλο, τότε καλημέρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Tσακωνα δεν εχεις καταλαβει τι ψηφισε ο προεδρος σου. ποιοι "both of you" και πρασινα αλογα. Η ερωτηση ηταν: θελετε το Μαρινακη ή οχι για προεδρο. και ο ζαγορακης απαντησε πως δεν εχει κανενα προβλημα. ας λουστει τωρα τη βρωμια Σου ξαναλέω ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟ Η ΟΣΦΠ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Τον Ζαγορακη ομως τον νοιαζει απ οτι φαινεται δεν καταλαβαινω γιατι μου λες για τον Παο. σου ειπα εγω οτι ο Βαρδινογιαννης δεν ειναι λαμογιο; εγω σου λεω πως σου δωθηκε η ευκαιρια να καθαρισεις λιγο την κατασταση και εσυ δεν τη δεχτηκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 άντε καλά , αλλα λέει η γιαγιά μου, αλλα ακούν τα αυτιά μου. λευκό σημαίνει ούτε ναι ούτε όχι. πια βρωμιά να λουστεί μωρέ? αυτή που χτίζεται τόσα χρονια στη χαβούζα? τώρα βρώμισε? τώρα θα την μάθουμε? έτσι αλλάζει για σας η κατάσταση ? με αλλαγή προεδρου της supalig? είδαμε όταν ήταν το άλλο το μουσάτο βουβάλι , άλλαξαν πολλά στο ξαναλέω τελευταία φορα αν θες το καταλαβαίνεις.... ο ζαγόρ κρατάει πάντα ουδέτερη θέση . ο παοκ δεν είναι ο ζαγόρ. και οι δυο σας έχουνε γραμμένους k τους κόκκινους k τους πράσινους k τους κίτρινους. όπως και εσείς.../ δεν είδα ποτε να μας στηρίξετε εσείς με τα σφαγεία στη τούμπα ,"ψιχομανιδεs" κλπ... που ήσουν/ήσασταν τότε? p.s .πράσσειν άλογα αλλα επειδή είσαι πράσινος τα βλέπεις όλα πράσινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 η σιωπη ειναι συννενοχη. καλη συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktiniatros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Η ερωτηση ηταν: θελετε το Μαρινακη ή οχι για προεδρο. και ο ζαγορακης απαντησε πως δεν εχει κανενα προβλημα. Τελείως άκυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 γουσταρω επιχειρηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Γουστάρω συζήτηση. Συνεχίστε το για κάνα μήνα, δεν κούρασε ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 oι Πρασινοι πηγαν να καθαρισουν λιγο τον κοπρο και ο προεδρος σου ζητησε να παραμεινει η κατασταση ως εχει. επομενως τα ΟΥΣΤ κρατα τα για τον ζαγορακη Και θέλεις και επιχειρήματα μετά από αυτό? Για ρώτα τον Πατέρα να σου πει πώς δημιουργήθηκε η τρύπα στα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟ και γι' αυτό δεν πρόκειται να τον αφήσει σε χλωρό κλαρί ο Τζίγκερ. (ο Βαρδής καλύτερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Σε less than an hour παίζουμε με Εργοτέλη... Ας αρχίσει η αντεπίθεση σήμερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 γουσταρω επιχειρηματα τις κασέτες τις άκουσες? για πες μας τώρα για την βρωμιά και την σφουγγαρίστρα με τα κόπρανα ....και τον καθαρό παο.. για γέλια k για κλάματα είστε... όταν εμείς κράζουμε το κατεστημένο, μας λέτε για καραμέλες... λουστείτε τα τώρα, όχι ότι θα αλλάξει κάτι, και με τις παλιές κασέτες δεν άλλαξε κάτι... απλά καλύτερα να μασάς παρα να μιλάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 καλα αλλα αντ'αλλων. λες και ειπα εγω οτι αν αναλαβουν οι του Παο θα καθαρισει ο τοπος. σορυ αλλα δεν γινεται ετσι κουβεντα. απολαυσε το μαρινακη αφου τον θες και καλη συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 ναι όντως δε καταλαβαίνεις τίποτα.... εσύ δεν είπες ότι οι πράσινοι πάνε να καθαρίσουν τον τόπο?e? εδώ ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια. καθαρίστε πρώτα το σπίτι σας και μετά ελάτε και απτό δικό μας. καληνύχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 ειπα πανε οι πρασινοι (Γοντικας) να καθαρισουν (να βγαλουν απο προεδρο) τον Μαρινακη. και εσυ μου βαζεις λογια οτι μίλησα για αναληψη καθηκόντων απο ΠΑΟ(!) και μου πετας και για τον Πατερα (ακυρος). αλλα κακως καθομαι και ασχολουμαι. απλα μπηκε και ο Ζαγορακης στη λιστα με Μπεο, Πανοπουλο κλπ. τοσα χρονια μονοι μας παλευαμε το κατεστημενο του Γαυρου εναντια σε ολους, το ιδιο θα συνεχισουμε να κανουμε και τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 απλα μπηκε και ο Ζαγορακης στη λιστα με Μπεο, Πανοπουλο κλπ. τοσα χρονια μονοι μας παλευαμε το κατεστημενο του Γαυρου εναντια σε ολους, το ιδιο θα συνεχισουμε να κανουμε και τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Πο, τι διαβάζουμε. Ρε συ Mika, σίγουρα είσαι εσύ ή σου έκλεψαν το account αδερφέ μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις