Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οφθαλμιατρο ποτε πηγατε τελευταια φορα? Μηπως απο τοτε που εφαγε τη μπουνια ο Εντιγκα? Κανενα χερι δεν υπαρχει,η μπαλα βρισκει στον μοιρο και στην κοιλια του παικτη. Απορω που καθε βδομαδα λετε τα ιδια και τα ιδια,που ειστε πρωτοι και γλυτωσατε το 5μπαλο σημερα δεν το λετε. Το μονο σοβαρο λαθος που εχει κανει ο διαιτητης ειναι το πεναλτι εκτος περιοχης που δοθηκε που εκ των υστερων δεν επαιξε ρολο στο ματσ αφου χαθηκε.

Και επισης,για να ξερετε.. Οταν υπαρχει πεναλτι,δεν υπαρχει συνεχεια της φασης,ειτε αυτη μπει γκολ ειτε οχι.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ στο πεναλτι οποια και αν ειναι η εξελιξη της φασης.

Άμα εγώ πρέπει να πάω οφθαλμίατρο εσύ πρέπει να πας δημοτικό να μάθεις τα μέρη του σώματος. Επίσης δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με το "μοιρο". Από τα μοιρολόγια το έβγαλες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω ιδέα αν η μπάλα βρήκε στο χέρι μου, ό,τι και να πω ψέματα θα είναι, σκέφτηκα μόνο το γκολ":blink:  είπε στην NOVA ο Γιαννιώτας για την μανσετα που εκανε στο κοντρολ και ο οποιος θυμισε κολοβο με την πορωση του στα γκολ :whistle:

μπραβο και στο ζησοπουλο που χαρηκε με το πεναλτι που πηρε εκτος περιοχης :eek:

ολοι οι υποτακτικοι εκφραζουν με καθε ευκαιρια την αφοσιωση τους στον χαλιφη. και το μισος τους για οσους δεν σκυβουν οπως κανουν αυτοι :ph34r:

Στο τρίτο γκολ πάντως, ο Γιαννιώτας, αν και σκουλήκι, προς τιμήν του δεν έπεσε φαρδύς πλατύς απ'το σπρώξιμο του Ρατς με σκοπό να κερδίσει πέναλτυ και κόκκινη.. Θα μπορούσε να μας έχει κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά

Pa0ki μη τα ισοπεδώνεις όλα και μη σκας.. ΠΑΟΚ είσαι, το μάιο θα'μαστε καλά

Ναι θα είμαστε πολύ καλά, στην 3η θέση...

Άμα εγώ πρέπει να πάω οφθαλμίατρο εσύ πρέπει να πας δημοτικό να μάθεις τα μέρη του σώματος. Επίσης δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με το "μοιρο". Από τα μοιρολόγια το έβγαλες;

Ακόμη και στην τραγική περίπτωση που όντως ήταν χέρι και είμαστε τυφλοί εγώ και ο άλλος κάτι τέτοιο θα προκύπτει μετά από πάρα πολύ προσεκτική και λεπτομερή ανάλυση του βίντεο οπότε δόλος στον διαιτητή δεν μπορεί να καταλογιστεί απ την στιγμή που δεν φαίνεται εμφανώς ούτε καν στο βίντεο και υπάρχουν διαφωνίες.

Προσωπικά δεν βλέπω κανένα χέρι. Ακόμη κι αν με ανάλυση ακτίνων Χ διαπιστωθεί πως ήταν, δεν θα νιώσω καθόλου αδικημένος ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ.

Αυτό που εγώ είδα  ήταν την ομάδα μου να σέρνεται στο γήπεδο και δεν θα κάτσω να ασχολούμαι με ένα ούτε καν αμφιλεγόμενο χέρι για να την ξελασπώσω.

• Like 2

Ναι θα είμαστε πολύ καλά, στην 3η θέση...

Ακόμη και στην τραγική περίπτωση που όντως ήταν χέρι και είμαστε τυφλοί εγώ και ο άλλος κάτι τέτοιο θα προκύπτει μετά από πάρα πολύ προσεκτική και λεπτομερή ανάλυση του βίντεο οπότε δόλος στον διαιτητή δεν μπορεί να καταλογιστεί απ την στιγμή που δεν φαίνεται εμφανώς ούτε καν στο βίντεο και υπάρχουν διαφωνίες.

Προσωπικά δεν βλέπω κανένα χέρι. Ακόμη κι αν με ανάλυση ακτίνων Χ διαπιστωθεί πως ήταν, δεν θα νιώσω καθόλου αδικημένος ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ.

Αυτό που εγώ είδα  ήταν την ομάδα μου να σέρνεται στο γήπεδο και δεν θα κάτσω να ασχολούμαι με ένα ούτε καν αμφιλεγόμενο χέρι για να την ξελασπώσω.

Quoted for emphasis. Αυτό είδαμε όλοι και ας αφήσουμε τις μαλακίες με την διαιτησία κατά μέρος.. Πρώτα την καμπούρα μας!

εδω ο ιδιος δηλωνει οτι δεν ξερει αν εβαλε το χερι του και ουτε αυτο ειναι αρκετο για να πειστουν καποιοι.  :confused:  οποιος εχει αμφιβολιες για το δολο του διαιτητη ο οποιος απεβαλε το στοχ κι οχι τον φουστερ :blink: ας ξαναδει τη φαση παρατηρωντας τη θεση του. εχει αψογη οπτικη γωνια, παραπλησια με του τζαβελλα που χτυπιεται σα χταποδι για το εμφανεστατο χερι

αντι να ζηταμε να καθαρισει το ποδοσφαιρο φτασαμε στο σημειο να ζηταμε να κερδιζουμε και τους διαιτητες που δινουν πεναλτι εκτος περιοχης και μετρουν γκολ με το χερι :wacko: μονο ενας βουλινος τελικα ειχε καρυδια και απεσυρε την ομαδα οταν τον εσφαξαν. συμπτωματικα και σε εκεινον τον αγωνα το σκορ 3-0 ηταν :huh:

Τπτ, αστειεύομαι...

Μπάσκετ δε βλέπω ποτέ, αλλά σήμερα είχα προαίσθημα για ματσάρα και το χάζευα στο live. Την διακορέψαμε την χανούμισα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...