tsakonas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν υπάρχει χέρι; Μέσα σε 8 λεπτά το κορακι που θα το ζηλευε ακόμα και ο μποροθρυλος, ο ψυχομανης κτλ, δίνει ανύπαρκτο πέναλτι και δε δίνει το προφανές χέρι στο γκολ... Ξεφτιλες ούτε πρωταθλητές χειμώνα δε θα μας αφήσουν, τόσο πολύ τρωγονται. Εντωμεταξυ αφού είμαστε κακιστοι ποιος ο λόγος να μας σφαζουν; την ίδια ώρα που ο γαυρος παίρνει ανύπαρκτο πέναλτι με τον φωστηρα... Γελάει ο κόσμος πάλι με τη σαπίλα
Zus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Γιατί το βλέπεις από link προφανώς, γι' αυτό δεν υπάρχει χέρι. Του γαύρου βέβαια δεν του κατακυρώνουν και καθαρό γκολ με τον Φωστήρα, αλλά εντάξει, ότι μας συμφέρει, κλασικά. Επίσης ο Βίτορ σκοντάφτει μόνος του και δίνει επιθετικό, σε φάση που ο Γιαννιώτας φεύγει μόνος του ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ωραίο offside στον Μπαράλες. Καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε ορισμένοι Και χαρισμένη κάρτα στον Αθανασιάδη. Παράγκα κύριοι Και 2-0 με κάτω τα χέρια σε φάση που κάνει πεντακάθαρο πέναλτι ο Αθανασιάδης. Περαστικά.
tsakonas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Έλα κάνε μας τη χάρη... Προσπάθησε να αποδείξεις ότι δεν είσαι έλεφαντας... Τι λινκ λες; το βλέπω, είναι χέρι... Θα μας πεις γιατί δεν είναι; Μη μπερδεύεις την ανικανότητα με την ξεφτίλα
Sugizo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Αυτός τι είναι? Ο τσους Χαχαχαχα γαμάτος, φάουλ λεει
tsakonas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πέναλτι λέει ο Αθανασιάδης, ενώ έχει μπει το γκολ. Μάθε μπαλιτσα αγόρι μου που λέει ο γελωτοποιος σας
Zus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Έλα κάνε μας τη χάρη... Προσπάθησε να αποδείξεις ότι δεν είσαι έλεφαντας... Τι λινκ λες; το βλέπω, είναι χέρι... Θα μας πεις γιατί δεν είναι; Μη μπερδεύεις την ανικανότητα με την ξεφτίλα Δες το replay, δεν υπάρχει χέρι. Έτσι φαίνεται, αλλά δεν υπάρχει χέρι. Το πέναλτι είναι εκτός περιοχής και κακώς το δίνει, όπως επίσης και το offside του Μπαράλες. Στη φάση του γκολ του Σανκαρέ, ο Αθανασιάδης κάνει πέναλτι. Χαλάρωσε και δες τα χάλια της ομάδας σου. Πέναλτι λέει ο Αθανασιάδης, ενώ έχει μπει το γκολ. Μάθε μπαλιτσα αγόρι μου που λέει ο γελωτοποιος σας Πλεονέκτημα στο πέναλτι? Really?
Sugizo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ναι ρε, γκολ και φάουλ δεν το ξες? Μπάσκετ φάση
tsakonas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μάλιστα, είναι χέρι αλλά δεν είναι χέρι γιατί έτσι. Επιστήμονες ειδικοί πάντα στις σαπιες αναλύσεις. Άστο ψηλε... Ναι φυσικά υπάρχει πλεονέκτημα στο πέναλτι όταν είναι προφανές το γκολ, που εδώ δεν ήταν προφανής η θέση αλλά έγινε στο δευτερόλεπτο.. Εδώ δε βλέπει τα πεντακάθαρα, θα δει τα αμφισβητουμενα.. Τα βλέπω και τα ξέρω τα χάλια της ομάδας μου εσύ τα βλέπεις τα χάλια της Σούπερ λιγδας ή όλα καλά;
Zus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ναι ρε, γκολ και φάουλ δεν το ξες? Μπάσκετ φάση Το πέναλτι προηγείται του γκολ. Ανοίξτε τα ματάκια σας, δεν κάνει κακό. Πάρε και το τρίτο, έτσι όμορφα και απλά. Καφενείο Μάλιστα, είναι χέρι αλλά δεν είναι χέρι γιατί έτσι. Επιστήμονες ειδικοί πάντα στις σαπιες αναλύσεις. Άστο ψηλε... Ναι φυσικά υπάρχει πλεονέκτημα στο πέναλτι όταν είναι προφανές το γκολ, που εδώ δεν ήταν προφανής η θέση αλλά έγινε στο δευτερόλεπτο.. Εδώ δε βλέπει τα πεντακάθαρα, θα δει τα αμφισβητουμενα.. Τα βλέπω και τα ξέρω τα χάλια της ομάδας μου εσύ τα βλέπεις τα χάλια της Σούπερ λιγδας ή όλα καλά; Δεν υπάρχει χέρι. Κάτσε να βγουν οι φάσεις, να σταματήσεις να κλαψουρίζεις. Σύμφωνα με τον κανονισμό, δεν υπάρχει πλεονέκτημα στο πέναλτι. Αν δεν είχε βάλει γκολ ο Σανκαρέ, δεν θα είχε σφυρίξει τίποτα ο σφαγέας σου
Sugizo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Το 3ο μάλιστα καλο Μετά τις φαρσοκωμοδιες Btw Γαύρος βλέπει ματς του ΠΑΟΚ? Χαίρομαι
ougxar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 οπως το κοβω το 5ο θα ειναι καλυτερο...με τετοια αμυνα 1
Zus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Το 3ο μάλιστα καλο Μετά τις φαρσοκωμοδιες Btw Γαύρος βλέπει ματς του ΠΑΟΚ? Χαίρομαι Είδα και το Πλατανιάς - Πανιώνιος αν σε ενδιαφέρει. Είμαι οπαδός του επιθετικού ποδοσφαίρου BTW ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη πιο αδούλευτη ομάδα στη Σουπερλίγκα, πίσω από τον Ολυμπιακό. Χαίρεσαι να βλέπεις αυτό τον Αστέρα. Κι αν δεν τον είχε σφάξει ο Σπάθας 3 θα είχε ρίξει και στον Ολυμπιακό άκοπα. Το 1-0 στο 00:49. Πεντακάθαρο http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediafileid=471334&utm_source=%CE%91%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82%CE%A4%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82+%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A1+0&utm_medium=mc_live_thumbnail&utm_campaign=live_goals_md1739221&Sport=1&Competition=1713&Season=158001&Country=82&Team=91089,16657&Round=414577&Week=621
funbreaker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τι χέρι και μλκίες ρε. Ως πότε θα τα ρίχνουμε στην διαιτησία? Χάνουμε το δίκιο μας έτσι για όταν πρέπει οραγματικά να τα ρίξουμε στην διαιτησία. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τι χέρι και μλκίες ρε. Ως πότε θα τα ρίχνουμε στην διαιτησία? Χάνουμε το δίκιο μας έτσι για όταν πρέπει οραγματικά να τα ρίξουμε στην διαιτησία. Αν τετοια φαση σφυριζοταν σε βαρος του γαυρου θα επεφτε η κυβερνηση που θα εκλεγει σε 2 βδομαδες, πριν εκλεγει. Κι εσεις ακομα με την νοοτροπια "νταξει μωρε, ας εστιασουμε αλλου κι ας αφησουμε τους αδεκαστους διαιτητες να συνεχισουν το λαμπρο τους εργο".
jmirko15 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μου αρέσει που σχολιάζουν και οι γαύροι πάντως. Εγώ ξέρω πρώην φανατικούς γαύρους που ντρέπονται να λένε την ομάδα τους πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις