Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε συ, ίσως τους βγει η αλλαγή

Ο Μίτσελ είχε χάσει τα αποδυτήρια τελείως και έβαζε και κάγκουρα βασικό :(

φήμες θέλουν να υπάρχει ρήτρα στο δανεισμό του κάγκουρα για συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων με τον γαυρο

Δημοσ.

Χέσε το εξτρέμ, μπροστά την ψιλοπαλεύεις. Μια αμυντικάρα θέλεις...

Τον Γαβραάμ δε τον θέλω. Τύπου Contreras χρειάζεται η ομάδα

2 μήνες τώρα χωρίς εξτρέμ παίζουμε(ο Δημητράκης δεν πιάνεται) και μπροστά δύσκολα περνάει η μπάλα

Φαντάσου την ομάδα με Μακ δεξιά και παίκτη σαν τον Βιεϊρίνια αριστερά τι πάρτυ θα κάνει

Αμυντικάρα θέλουμε οπωσδήποτε...γενικά αν δεν κάνουμε την υπέρβαση τώρα θα χτυπάμε το κεφάλι μας μετά

φήμες θέλουν να υπάρχει ρήτρα στο δανεισμό του κάγκουρα για συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων με τον γαυρο

Ελπίζω να έχει πολλές ακόμη να συμπληρώσει :-D

Δημοσ.

απιστευτο!! ο αμυντικος πηρε παραμασχαλα τη μπαλα και λεει παιζεται, χαχαχχαχαχαχαχαχ!!!!! :lol:

νεος κανονισμος για τις ομαδες που αντιμετωπιζουν τον παοκ, επιτρεπονται και ασκησεις εδαφους με μπαλα οπως στη ρυθμικη γυμναστικη :shock:

Δημοσ.

παντα ο αποκλεισμος απο εναν θεσμο αφηνει πικρη γευση. τουλαχιστον φευγει ενα μεγαλο αγχος αφου πλεον δεν υπαρχει ο κινδυνος αφαιρεσης 15 βαθμων οποτε τα πλει οφ θα παιχτουν στα ισια βαθμολογικα

• Like 1
Δημοσ.

Υπέγραψε ο παικταράς :-D

Μεγάλη μεταγραφή

VER_3860.jpg

Σαν το μαυρο διαμαντι Πελε δεν ειναι :P

Περα απο την πλακα,μεγαλη μεταγραφη για τον ΠΑΟΚ.

Δημοσ.

Είμαι περίεργος να δω πως θα τον αξιοποιήσει ο Άγγελος. Το πλέον προφανές είναι να πάρει την θέση του Τζανδάρη αλλά δε ξέρω καθόλου τα στοιχεία του ως παίκτη.

Δημοσ.

Παιχταρας για την σουπερλιγδα. Το ζητούμενο όμως είναι πως θα τον χειριστεί στα αποδυτήρια με τον μισθό που θα παίρνει... Τεράστια ανισότητα... Είδωμεν...

Δημοσ.

η ωρα της επιστρφης των χαμενων βαθμων στον μποροθρυλο εφτασε αφου ο καλογεροπουλος απεδειξε περισυ στο σαραιταβλι οτι ειναι ιδιας κλασης με σπαθα και μανταλο :ph34r:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...