Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρουσιασε κατι καλυτερο ο παοκ ?

Γιατί είπα εγώ ότι θα την πάρει ο ΠΑΟΚ 100% ή τίποτα τέτοιο; Από εκεί και πέρα η διαφορά των ομάδων που θα μπουν πλέυ οφ (ειδικά αν υπάρχουν ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ) δεν είναι και τόσο μεγάλη για να δικαιολογεί τη βεβαιότητά αυτή. Είστε απλά φαβορί, έχετε και το +3 και μέχρι εκεί. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τον Ατρόμητο και τη Λάρισα δεν μπορείς να ξέρεις τι θα κάνεις στα πλέυ οφ.

Δημοσ.

Στα play off θα το δεις κ εσυ οτι αυτες τις ομαδες θα τις κερδισουμε περιπατο

Και μετα θα βγαλεις και τα συμπερασματα σου για το τι συνεβη στην κανονικη διαρκεια του πρω-κ-ταθληματος

Δημοσ.

Ε ναι πετούσε η ομάδα όλη τη χρονιά (κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια σας), αλλά δεν σας άφηναν. Τώρα ξαφνικά στα πλέυ οφ θα σας παίξουν 50-50 και θα κάνετε περίπατο.

Δημοσ.

Και σε αγωνιστικά/εσωτερικά θέματα να το πας, έχουμε πρόσφατα δείγματα και δεν εντυπωσιάζει ακριβώς ο Παναθηναϊκός.

Τώρα αν δεν το πας ούτε εκεί, δεν μπορώ να ξέρω που το πας. Τέλος πάντων.

Δημοσ.

Ε ποιος θα παίξει ? με 4 βαθμούς διαφορά θα ξεκινήσουν.

Nα σου πω οτι τωρα ειναι 3-0-0-0 η βαθμολογια

και επειδη και η δικια μου ομαδα περασε κατι παρομοιο πολυ χειροτερο βεβαια και κατερευσε στα play off δεν θα ημουν και τοσο σιγουρος αμα ειμουν στη θεση σου ισως να προλαβετε γιατι εχει πολυ δρομο ακομα

Δημοσ.

Η Ταφόπλακα της ομάδας μας θα μπεί φέτος. Εδώ ρε τόσα λεφτά πήρανε φέτος απο uefa , τηλεοπτικά , διαρκείας κλπ , με παγωμένα χρέη και παγωμένα έργα στη Μεσήμβρια και βγήκαν και μας είπαν ότι ειναι και μέσα 2.3 μύρια. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ?

2.3 μύρια ήταν μέσα,διότι (κακώς) προϋπολόγισαν τα 2.3εκ έσοδα της συμμετοχής στους ομίλους της περασμένης σαιζόν,κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Κατα τ'άλλα,συμφωνώ μαζί σου.

Επίσης να προσθέσω,πως για τα έργα της τούμπας το λεγόμενο 1.2εκ που δόθηκε στην ΑΤΕ που το ανέλαβε, μέχρι πρότινος είχαν δοθεί μόλις 200-300.000ε και υπάρχει πιθανότητα να μην πληρωθεί καν το υπόλοιπο μιας και η εταιρία δήλωσε πτώχευση.Βέβαια,δεν έχω ακόμη επαφή με κάποιον απο κεί για τα τεκταινόμενα.

]

Δημοσ.

Ο ΠΑΟΚ είναι για 1 χρόνο ακόμη το πολύ.

Το καλοκαίρι θα φύγουν όλοι και όχι άδικα.

Το καράβι βουλιάζει. Μόνο εμείς θα μείνουμε για ακόμη μια φορά.

Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.

Καλά ρε οι πρασινοκόκκινοι δε ντρέπονται να μιλάνε?

ΟΥΣΤ............

Δημοσ.

oι Πρασινοι πηγαν να καθαρισουν λιγο τον κοπρο και ο προεδρος σου ζητησε να παραμεινει η κατασταση ως εχει.

επομενως τα ΟΥΣΤ κρατα τα για τον ζαγορακη

Δημοσ.

η αλλαγη προεδρου ειναι χεσμενη σκουπα;

Αφου λοιπον ολοι οι υποψηφιοι προεδροι της Σουπερλιγκ (μαζι και ο δικος σας) θεωρεις οτι ειναι χεσμενη σκουπα απορω τι κανετε σε αυτο το πρωταθλημα.

Δημοσ.

Εμείς ΠΑΟΚ είμαστε Mika. Όχι Ζαγορ.

Αν υπήρχε άλλο πρωτάθλημα να είσαι σίγουρος ότι δε θα παίζαμε στο δικό σας.

Μήπως θέλεις να διαλυθούμε κιόλας επειδή ο δικό σας είναι πιανόλας.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι εδώ πάντα να σας μπαίνει στη μύτη.

Να αλλάξει ο πρόεδρος? Γιατί? Τι θα αλλάξει?

Χέστηκε ο ΠΑΟΚ αν θα πάρεις εσύ το πρωτάθλημα η ο γαύρος.

Μήπως περνιέσαι για τίμιος?

Το θράσος περισσεύει.

Δημοσ.

απο τη στιγμη που ο Παοκ θελει το Μαρινακη και μονο για προεδρο σημαινει οτι δεν χεστηκε καθολου αν θα παρει πρωταθλημα ο γαυρος.

το περνιεσαι για τιμιος δεν το επιασα. Είπα εγω να γινει προεδρος της ΣΛ ο Γοντικας; εγω απλα επισημανα οτι η ομαδα σου θελει το Μαρινακη.

Δημοσ.

Σου ξαναλέω ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟ Η ΟΣΦΠ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Μου κάνει το ίδιο χάλι εσύ ή ο γαύρος.

Ο πρόεδρος της super είναι να είχαμε να λέγαμε. Διακοσμητικό στοιχείο.

Εξάλλου η ομάδα σου έχει πολύ μεγάλη παράδοση σε λαδώματα και δε θα έπρεπε να μιλάς.

1974_75louloudia.jpg

Επειδή δεν είμαι και πολύ μικρός θυμάμαι πολύ καλά τι ήσουν πριν τον Κόκκαλη.

Ακόμη και μετά από δίκες δεν έπεσες Β.

Το θράσος περισσεύει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...