funbreaker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 και ομως... η μαυρη γραμμη ειναι παραλληλη στην ασπρη μετρηστε και αποστασεις αν δεν πιστευετε... εχουμε πλεον φτασει σε αλλα επιπεδα αλλοίωσης μπραβο στον βοηθο και δεν τολμω να σκεφτω ποτε θα ξαναπαιξει χαχα μεγάλε είσαι απίστευτος, μου φτιαξες την μέρα. Καλά ρε πήγες και τράβηξες την μαύρη γραμμή μετρώντας ίσες αποστάσεις σε μια εικόνα με προοπτική? Έκατσα και μέτρησα γιατί δεν πίστευα πως μπορεί να εννοούσε αυτό, αλλά όντως το εννοούσες. Και το ακόμα πιο αστείο, πίστεψες ότι θα ήταν πολύ λογικό να επρόκειτο για μια συνωμοσία της tv. Οπότε με βάση την επιστημονική απόδειξη σου, η κοιλιά του μαρινάκη είναι ίση με την μισή κερκίδα. Αν δεν πιστεύεις μέτρα τις αποστάσεις... 1
tsakonas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Καλή η προσπάθεια συμψηφισμου της σαπίλας, αλλά δε σε πιστεύουμε Για το σχόλιο του kirileman. Ακόμα και με την γραμμή της νοβα είναι οφ.. Απορώ τι συζητάμε
kirileman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Καλή η προσπάθεια συμψηφισμου της σαπίλας, αλλά δε σε πιστεύουμε Για το σχόλιο του kirileman. Τί ακριβώς δεν πιστεύεις; Ότι ο Ξηρός ετοίμαζε "μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα"; Ούτε και εγώ. Κατά τα άλλα, αυτό που γράφω δεν αμφισβητείται. Όποιος βρίσκεται στην κορυφή βάλλεται -πολλές φορές αδίκως- και μάλιστα από ανθρώπους που όχι μόνο μπάλα δε γνωρίζουν -ή βασικές αρχές προοπτικής, όπως ξαναείδαμε χθες και σήμερα-, αλλά στερούνται λόγω οπαδισμού κάθε ίχνους λογικής και κριτικής σκέψης. Αυτό δε σημαίνει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι σάπιο -που είναι, όσο σάπια είναι και άλλα "μεγάλα" πρωταθλήματα της Ευρώπης, βλ. Ισπανία, Ιταλία κ.α.-, αυτό σημαίνει ότι ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος. Τουλάχιστον έξω βλέπουν μπάλα.
funbreaker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ελπίζω εσείς οι Παοκτζήδες να πήρατε μια μικρή γεύση του παραλογισμού που ακολουθεί κάθε αντίστοιχη "αμφισβητούμενη" νίκη του Ολυμπιακού. Εκεί που διυλίζεται ο κώνωψ. Ένας απίστευτος ντόρος για ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπήρξε καμία αλλοίωση αποτελέσματος, ούτε κάποιο κραυγαλέο φαλτσοσφύριγμα. http://www.gazzetta.gr/football/article/687078/gkol-toy-panionioy-poy-den-metrise-vid-pic "Παρόλα αυτά, το γκολ δεν μέτρησε μιας και οι διαιτητές είδαν οφσάιντ τον παίκτη που έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα..." Όχι, προσωπικά πήρα μια γεύση της προσπάθειας των ολυμπιακών να βρουν ανύπαρκτες αντιστοιχίες στην διαιτησία αυτού του παιχνιδιού με τα δικά του στημένα. Δεν αμφιβάλλω πως απ την στιγμή που σας έχει βγει το όνομα τρώτε πρήξιμο για το παραμικρό και καμιά φορά υπάρχουν και υπερβολές. Το ρητορικό ερώτημα είναι όμως γιατί σας βγήκε το όνομα. 1
tomato9 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 ολα τα σαιτ χθες το βραδυ στη λαιβ ενημερωση για την εξελιξη του αγωνα ελεγαν οτι δεν ειναι οφσαιντ γιατι ειναι στην ιδια ευθεια. αυτη τη λογικη και κριτικη ικανοτητα πρεπει να υιοθετησουν ολοι αλλιως ειναι ασχετοι. κι οποιος λεει οτι η απαγορευση επιθεσεων στον αστ. τριπολης στο ματς με γαυρο, η αποβολη στοχ και οχι φουστερ, η παραταση στον ημιτελικο της τουμπας δεν γινονται και στα μεγαλα πρωταθληματα της ευρωπης δεν βλεπει μπαλα και ειναι τυφλωμενος απο οπαδισμο
tsakonas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Τί ακριβώς δεν πιστεύεις; Ότι ο Ξηρός ετοίμαζε "μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα"; Ούτε και εγώ. Κατά τα άλλα, αυτό που γράφω δεν αμφισβητείται. Όποιος βρίσκεται στην κορυφή βάλλεται -πολλές φορές αδίκως- και μάλιστα από ανθρώπους που όχι μόνο μπάλα δε γνωρίζουν -ή βασικές αρχές προοπτικής, όπως ξαναείδαμε χθες και σήμερα-, αλλά στερούνται λόγω οπαδισμού κάθε ίχνους λογικής και κριτικής σκέψης. Αυτό δε σημαίνει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι σάπιο -που είναι, όσο σάπια είναι και άλλα "μεγάλα" πρωταθλήματα της Ευρώπης, βλ. Ισπανία, Ιταλία κ.α.-, αυτό σημαίνει ότι ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος. Τουλάχιστον έξω βλέπουν μπάλα.Ναι ωραία συμφωνούμε ε και; μη μου λες για σαπίλα γενικά, η σαπίλα είστε εσείς. Αυτό λέω.
kirileman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Όχι, προσωπικά πήρα μια γεύση της προσπάθειας των ολυμπιακών να βρουν ανύπαρκτες αντιστοιχίες στην διαιτησία αυτού του παιχνιδιού με τα δικά του στημένα. Δεν αμφιβάλλω πως απ την στιγμή που σας έχει βγει το όνομα τρώτε πρήξιμο για το παραμικρό και καμιά φορά υπάρχουν και υπερβολές. Το ρητορικό ερώτημα είναι όμως γιατί σας βγήκε το όνομα. Όπως είχε βγει το όνομα του ΠΑΟ και της ΑΕΚ στα δικά μας πέτρινα χρόνια. Εκτός από την ένταση και την έκταση του "εγκλήματος", δε βλέπω κάποια άλλη διαφορά. Η ίδια σαπίλα, η ίδια καχυποψία, οι ίδιες υπερβολές και ο ίδιος παραλογισμός.
funbreaker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Όπως είχε βγει το όνομα του ΠΑΟ και της ΑΕΚ στα δικά μας πέτρινα χρόνια. Εκτός από την ένταση και την έκταση του "εγκλήματος", δε βλέπω κάποια άλλη διαφορά. Η ίδια σαπίλα, η ίδια καχυποψία, οι ίδιες υπερβολές και ο ίδιος παραλογισμός. Επειδή δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα και ίσως να μην γνωρίζω, αυτό και αυτό αμφισβητούνται? Ως προς αυτό που λες για τις άδικες κατηγορίες πάντα υπερ του πρώτου έχεις δίκιο ότι συμβαίνει συχνά, όχι μόνο στο ποδόσφαιρό αλλά παντού. Τώρα ως προς ΑΕΚ και ΠΑΟ δεν έχω ιδέα τι παίχτηκε στο παρελθόν. Δεν θα παραξενευόμουν πάντως αν υπήρξαν αντίστοιχα φαινόμενα από επιχειρηματίες προέδρους που έκαναν τη μπάλα επιχείρηση με κάθε μέσο. Τα λεφτά είναι πολλά και ζούμε στην Ελλάδα. Φυσικά όμως θα μου πεις πως αν δεν ξέρεις κάτι με στοιχεία πρέπει να σκας. Γι αυτό και σε ρώτησα τι παίζει με τα δύο παραπάνω λινκς μιας και δεν είμαι ιδιαίτερα καμένος με τα ποδοσφαιρικά. Επίσης θα σου έδειχνα και αυτό, αλλά υποθέτω πως θα μου πεις πως από οποιαδήποτε ομάδα κι αν μαζέψεις τις λάθος αποφάσεις χρόνων θα μπορούσε να δημιουργηθεί παρόμοιο βίντεο. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος γι αυτό αλλά οκ.
anterovgaltis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Αυτό δε σημαίνει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι σάπιο -που είναι, όσο σάπια είναι και άλλα "μεγάλα" πρωταθλήματα της Ευρώπης, βλ. Ισπανία, Ιταλία κ.α.-, αυτό σημαίνει ότι ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος. Τουλάχιστον έξω βλέπουν μπάλα.Καλά οχι και ετσι. Το ελληνικό ποδόσφαιρο ειναι πολυ πάνω σε δείκτες διαφθοράς σε επίπεδα αφρικανικών πρωταθλημάτων.Στην ελλαδα, πέρα απο τα διαφορετικά οικονομικά μεγέθη, εχει καταργηθεί το στοιχείο του ανταγωνισμού το οποίο ειναι βασικό για να δεις καλή μπάλα. Πολλές φορες που καποιος αδύναμος σύλλογος παει να κάνει την υπέρβαση δεν μπορει λόγω παρεμβάσεων έξω απο τη φύση του αθλήματος. Μην τσουβαλιάζουμε τα πάντα για να δώσουμε άλλοθι.
pontez2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Όπως είχε βγει το όνομα του ΠΑΟ και της ΑΕΚ στα δικά μας πέτρινα χρόνια. Εκτός από την ένταση και την έκταση του "εγκλήματος", δε βλέπω κάποια άλλη διαφορά. Η ίδια σαπίλα, η ίδια καχυποψία, οι ίδιες υπερβολές και ο ίδιος παραλογισμός.Συμφωνώ σε αυτό. Υπήρξαν εγκλήματα εκείνη την εποχή. Αυτό βέβαια δε δικαιολογει τον Μαρινακι ουτε διαιτησιες οπως η χθεσινή. Ο Πανιώνιος εχει παραπονα για χθες. Ισως εχει δίκιο σε κάποιες περιπτώσεις χώρις να σημαίνει οτι αδικήθηκε. Το γκολ στο τελος αν μετρούσε θα φωναζαμε εμείς. Συνηθως τέτοιες φάσεις δινονται υπερ του επιθετικου. Το ότι δόθηκε υπερ μας σημαίνει ότι κατι αλλάζει. Ειμαι αισιόδοξος για φέτος. Δε βλεπω εγκλήματα κατά μας. Οχι όπως κάποτε. Πιστεψτε το. Ο γάβρος είναι χάλια. Ο παναθηναικος αυτοκτονει. Αν δεν αλλάξει κάτι θα το παρουμε.
krom281 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ειναι τουλαχιστον αστειο να βαζετε σε συγκριση την χουντα των τελευταιων 20 ετων με παλιοτερα χρονια. Τι εγκληματα εγιναν παλιοτερα? Υπαρχει κατι που ξερετε, το στηριζετε καπου ή απλα το πετατε ετσι για να το πειτε? Ποιο ειναι το εγκλημα που εγινε παλιοτερα? Να σταματησει επιτελους η πιπιλα της ισοπεδωσης και εξομοιωσης των παντων ετσι απλα για να πουμε κατι χωρις να ξερουμε τι μας γινεται...
kirileman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Επειδή δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα και ίσως να μην γνωρίζω, αυτό και αυτό αμφισβητούνται? Ως προς αυτό που λες για τις άδικες κατηγορίες πάντα υπερ του πρώτου έχεις δίκιο ότι συμβαίνει συχνά, όχι μόνο στο ποδόσφαιρό αλλά παντού. Αν και δε έχω πληροφορηθεί για κάποια καταδικαστική απόφαση, από εμένα σίγουρα όχι, θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να τον δω παρέα με τους αρχηγούς της παράταξης που στήριζε και στηρίζει οικονομικά (αν και ούτε εκεί υπάρχουν ακόμα αποδεικτικά στοιχεία και αποφάσεις), μια και έχω μια έμφυτη απέχθεια στα συγκεκριμένα κτήνη και την ιδεολογία τους. Για τα υπόλοιπα, βαριέμαι να μπαίνω σε συζητήσεις του τύπου "ποιός έκανε τα μεγαλύτερα εγκλήματα". Εκ των πραγμάτων και εκ των τίτλων, προφανώς και είναι ο Ολυμπιακός, όπως αντίστοιχα η Ρεάλ στην Ισπανία κλπ (εκεί να δείτε εγκληματικά σφυρίγματα). Ειλικρινά, δε με ενοχλούν πια ούτε τα στημένα, ούτε η διαφθορά, ούτε η σούπερ-κομπίνα που λέγεται στοίχημα, αυτά τα έχω αποδεχτεί. Με ενοχλεί που δε βλέπω μπάλα. 1
pontez2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ειναι τουλαχιστον αστειο να βαζετε σε συγκριση την χουντα των τελευταιων 20 ετων με παλιοτερα χρονια. Τι εγκληματα εγιναν παλιοτερα? Υπαρχει κατι που ξερετε, το στηριζετε καπου ή απλα το πετατε ετσι για να το πειτε? Ποιο ειναι το εγκλημα που εγινε παλιοτερα? Να σταματησει επιτελους η πιπιλα της ισοπεδωσης και εξομοιωσης των παντων ετσι απλα για να πουμε κατι χωρις να ξερουμε τι μας γινεται... Αστείο είναι να προσπαθούν κάποιοι να αλλάξουν το παρελθόν. Όλοι ξερουμε τι έγινε τοτε. Ξερουμε και τι έγινε μετα. Τώρα όμως υπάρχει ελπιδα. Εφερα διπλο στο Καραϊσκάκης. Αυτά δε γίνονται καθε μερα. Νικαω σε παιχνίδια που άλλες χρονιές τα εχανα με συνοπτικά σφυριγματα. Αν δεν αυτοκτονουσαμε και σε 2-3 παιχνίδια θα χαμε μεγαλη διαφορά. Δε θα τα ρίχνω ολα στη διαιτησία και στη κλαψα επειδή είναι μόδα από μια μεριδα οπαδών. Στο χέρι του ΠΑΟΚ είναι φέτος ο τίτλος. Μεταγραφές τωρα.
funbreaker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Αν και δε έχω πληροφορηθεί για κάποια καταδικαστική απόφαση, από εμένα σίγουρα όχι, θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να τον δω παρέα με τους αρχηγούς της παράταξης που στήριζε και στηρίζει οικονομικά (αν και ούτε εκεί υπάρχουν ακόμα αποδεικτικά στοιχεία και αποφάσεις), μια και έχω μια έμφυτη απέχθεια στα συγκεκριμένα κτήνη και την ιδεολογία τους. Για τα υπόλοιπα, βαριέμαι να μπαίνω σε συζητήσεις του τύπου "ποιός έκανε τα μεγαλύτερα εγκλήματα". Εκ των πραγμάτων και εκ των τίτλων, προφανώς και είναι ο Ολυμπιακός, όπως αντίστοιχα η Ρεάλ στην Ισπανία κλπ (εκεί να δείτε εγκληματικά σφυρίγματα). Ειλικρινά, δε με ενοχλούν πια ούτε τα στημένα, ούτε η διαφθορά, ούτε η σούπερ-κομπίνα που λέγεται στοίχημα, αυτά τα έχω αποδεχτεί. Με ενοχλεί που δε βλέπω μπάλα. Μάλιστα. Δεν έχεις ενημερωθεί για κάποια καταδικαστική απόφαση αλλά δεν σε προβληματίζει καθόλου η ύπαρξη αυτών των σκανδάλων και του καπνού που ενδεχομένως κρύβει και την φωτιά. Προτιμάς να επικαλέισαι την ανυπαρξία καταδικαστικών αποφάσεων για να προβάλεις την πεποίθηση πως ο ολυμπιακός ποτέ δεν ευνοήθηκε ούτε τα διαπλεκόμενα λαμόγια που είχε για πρόεδρους και είναι μπλεγμένοι στα προαναφερθέντα σκάνδαλα παρανόμησαν ποτέ με σκοπό το κέρδος. Από την άλλη, ενώ παραμερίζεις τον καπνό και τις σοβαρές αυτές ενδείξεις μιας και όπως λες δεν έχουμε αποδείξεις, παραπονιέσαι για την έλλειψη ανταγωνισμού και τα χάλια του ελληνικού πρωταθληματος. Δεν σου αρέσει που δεν βλέπεις μπάλα αλλά σε πειράζει και να αγγίζουμε την διαφθορά και τις παράγκες επειδή αφορούν την ομάδα που υποστηρίζεις. Επιπλέον δεν καταλαβαίνω γιατί για να κατηγορήσουμε τον ολυμπιακό για ποδοσφαιρική διαφθορά πρέπει πρώτα να αναφερθούμε σε οποιαδήποτε άλλο περιστατικό διαφθοράς έχει συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φυσικά και το κάθε επιχειρηματικό λαμόγιο που διετέλεσε παράγοντας μεγάλης ομάδας είναι πιθανό να προέβει σε παρόμοιες ενέργειες. Όπως είπες υπήρξαν περίοδοι που κατηγορούνταν κι άλλοι. Αυτό τι σημαίνει? Πως επειδή κάποτε κατηγορήθηκαν κι άλλοι και επειδή τώρα εδώ κατηγορήσαμε τον ολυμπιακό, τελικά αυτό είναι απόδειξη πως είναι όλοι αθώοι? Το ενδεχόμενο να είναι όλοι ένοχοι δεν παίζει? Και σε αυτή την περίπτωση, το γεγονός πως έχουν υπάρξει κι άλλοι με παρόμοιες συμπεριφορές απενοχοποιεί την διαπλοκή από την πλευρά του ολυμπιακού? Το να μην μας πειράζει η ποδοσφαιρική διαφθορά, να αποδεχόμεναστε τα στημένα και να χαιρόμαστε με τους τίτλους της ομαδούλας μας ακόμα κι όταν βρωμάνε αλλά παράλληλα να μην μας αρέσει που δεν βλέπουμε μπάλα είναι πράγματα που δεν συνδυάζονται.
pontez2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ο γάβρος πάντως παλι πάει για τρικλοποδια. Οπότε τα της διαιτησίας και αλλες δικαιολογιες τα ακουω βερεσε πλεον. Μονο απο εμάς εξαρτάται φέτος. Update. Λείπω τόσα χρόνια. Τοσο κακό Ολυμπιακό έχω χρόνια να δω. Είχαν διαιτησία παλιά αλλά είχαν και παιχτες. Εικονισμα στο τέρμα τους να κανουν. Λογικά θα νικήσουν σήμερα δυστυχώς αφού το εβαλαν τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις