Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν 6-7 χρονια πλανωταν σε ολη την Β.Ελλαδα το τρπτυχο "ΑΦΜ-ταυτοτητα-λεφτα" για την αυξηση μετοχικου κεφαλαιου , και καμια 13.000 φιλαθλοι του ΠΑΟΚ ειχαμε παει και πηραμε μετοχες απο την συγχωρεμενη Marfin .

Προφανως και δεδομενων των εξελιξεων , μουτζωνα τον εαυτο μου και σκυλομετανοιωσα που πηγα και εδωσα τα λεφτα μου .

Δυστυχως τοτε σαν 17χρονος ημουν πορωμενος και για να φανταστειτε πηγαινα και στο γηπεδο ....

Ξερει κανεις τι ισχυει σημερα με το θεμα των "μετοχων" που ειχαμε αγορασει τοτε ;

Τι γινεται,ειναι οντως μετοχες, ή να πεταξω την αποδειξη στην ανακυκλωση ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΗ διαιτησία! Καραϊσκάκη style!<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Τεράστιο διπλό σήμερα!<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Η διαιτησία φταιει που ειχες 14-1 τελικες στο δεύτερο ημίχρονο και απο την Παναγια δεν εφαγες 4 γκολ..

Εγω εχω μια απορία... Οχι τοσο προσωπικά απο σενα αλλα τους αλλους mr ποστ-αντικειμενικους..

Τι θα ελεγαν για τον Κομποτη αν οι παίκτες του Λεβαδειακου εχαναν αυτα που εχαναν? Τι θα έλεγαν οταν σε τετατετ εκαναν πλασε που η μπαλα δεν θα εμπαινε στο τερμα ουτε και χωρις τερ/κα?

Ξερετε εσεις, αυτοι που λεγατε για τον Καραμανο που δεν ηθελε να βαλει γκολ και καλα πριν κατι μηνες...

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

<p>Τι έγινε δηλαδή στο Καραϊσκάκης πέρα από το ακυρωθέν γκολ Κέρκυρα style?</p>

Οτι οι τελικες σημερα ηταν 21 -7 υπερ του Λεβαδειακου και οτι σε ολο το δεύτερο ημίχρονο δεν πέρασε το κέντρο ο ΠΑΟΚ

Aκόμη σφυρίζει στη Λιβαδειά ο Παππά(ρα)ς

70-30 και με το ζόρι να χάσουμε...προσπάθησε τουλάχιστον ελπίζω να το πάρει το χαρτζηλίκι, κρίμα είναι Χριστούγεννα έρχονται

Φεύγει η χρονιά με τον Π.Α.Ο.Κ. στην κορυφή :-)

<p>διεθνης με το σπαθι του και ο παπας αν και χαθηκε ο τιτλος του πρωταθλητη χειμωνα για το γαυρο</p>

Με το σπαθι του ο Ιβαν τα εκανε πλακάκια με τον Κομποτη και εκαναν ζέσταμα στον Ιτανζ

Aκόμη σφυρίζει στη Λιβαδειά ο Παππά(ρα)ς

70-30 και με το ζόρι να χάσουμε...προσπάθησε τουλάχιστον ελπίζω να το πάρει το χαρτζηλίκι, κρίμα είναι Χριστούγεννα έρχονται

Φεύγει η χρονιά με τον Π.Α.Ο.Κ. στην κορυφή :-)

99-1 σας επαιξε μεγαλη Παοκαρα που δεν σε αφηνουν απο το κυνηγητο!! Για το πρωτο γκολ που υπαρχει οφσαιντ... Ουτε λεξη!!

Με το σπαθι του ο Ιβαν τα εκανε πλακάκια με τον Κομποτη και εκαναν ζέσταμα στον Ιτανζ

99-1 σας επαιξε μεγαλη Παοκαρα που δεν σε αφηνουν απο το κυνηγητο!! Για το πρωτο γκολ που υπαρχει οφσαιντ... Ουτε λεξη!!

To ματς το είδες ή ότι διαβάζεις λες?

Να ξέρω αν είναι να μη στον κόπω να απαντήσω

Κάτι χαρακτηριστικό: O μαντούρο , ο οποίος πιθανόν να είναι εκτός ομάδας, ο Ολλανδός, ο ψάχνω για ομάδα δεν άντεξε και αγανάκτησε από το πως σφύριζε αυτός ο τύπος που τον έχουν στους πίνακες της Α εθνικής.

Ο καθένας επιλέγει να βλέπει ότι θέλει. Αν ό άλλος γουστάρει να βλέπει πως η διατησία σπρώχνει τον ΠΑΟΚ ποιοι είμαστε εμείς που θα του χαλάσουμε χατίρι?

To ματς το είδες ή ότι διαβάζεις λες?

Να ξέρω αν είναι να μη στον κόπω να απαντήσω

Φιλε,το παραπανω ποστ δεν πηγαινε για σενα..Πηγαινει στους γνωστους αντικειμενικους που εβγαιναν και ελεγαν πριν κατι μηνες και ελεγαν οτι ο Καραμανος επιτηδες εκανε σουτ στις εξεδρες για να μην βαλει γκολ στον Ολυμπιακο..

Απο το παιχνιδι ειδα το δευτερο ημιχρονο..Εκει οπου ειχες 1 τελικη και ο Λεβαδειακος 14 αν δεν κανω λαθος.. Εξαυτων 2 τετατετ κτλ κτλ..Επισης ειδα και 2 φαουλ κοντα στο κεντρο που δεν ηταν και δοθηκαν υπερ του Λεβαδειακου,και αλλα 2 γυρω απο την περιοχη που παλι δεν ηταν..Τωρα αν στο πρωτο ημιχρονο εγιναν και αλλα τετοια φαουλ,δεν το ξερω γιατι δεν το ειδα..

Υ.Γ Στις φασεις παντως που ειδα,ο Σαλπιγγιδης ειναι οφσαιντ στο γυρισμα πριν το γκολ του ΠΑΟΚ!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...