Zerg13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 χαχα είσαι ωραίος...Καλή εβδομάδα ναχουμε.. εδώ του παοκ δεν μιλάνε για διαιτησία κ εσύ ο πράσινος στην κλασική μουρμούρα. Λες και μπούρδες. Μια χαρα διαμαρτηρήθηκε ο Αναστασιάδης. Πως και "του ΠΑΟΚ" δεν μιλάνε, ο Αναστασιάδης πιανού είναι του γάβρου; ή του ΠΑΟ; Καλά οι βάζελοι δεν ντρέπονται να θέλουν να κερδίσουμε? Το έχουν πάρει απόφαση δηλαδή πως δεν κυνηγάνε πρωτάθλημα? Σιγά την διαφορά που έχουμε, 1 βαθμό πίσω απ τον γαύρο είναι. Γιατί να μην κερδίσετε; Αν το αξίζετε να το πάρετε. Μου την σπάει κυρίως ο Καλογερόπουλος και τέτοιου τύπου γαβροδιαιτητές. Θα τα δείτε όλα φέτος περίμενε. Θα νιώσετε σαν Παναθηναικοί του 1996-2008. ελεος φιλαρακι.ελεος απλα... Μια λαμπάδα στον Σπάθα να ανάψετε εσείς εκει που είστε στην Α', ο ίδιος διαιτητής σπρώχνει εσάς και τον γάβρο(Αστέρας-οσφπ), μια παράξενη σύμπτωση. Άρματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 αντε και του χρονου...δικαια περασαν οι Γαλλοι.. τελευταια ομαδα της Γαλλιας παιζει με την πρωτη της Ελλαδος και οι διαφορες ειναι εμφανεστατες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό το κακό έχει ο Άγγελος, αφού δε σε ενδιαφέρει το παιχνίδι γιατί βάζεις βασικούς; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gεεckin0s Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 μου βγάζει τον πιο βασικό παίκτη της ομάδας και βάζει τον χοντρό και απροπόνητο μαντούρο??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 <p>μου βγάζει τον πιο βασικό παίκτη της ομάδας και βάζει τον χοντρό και απροπόνητο μαντούρο???????</p> Η ερώτηση είναι γιατί δεν τον ξεκίνησε! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gεεckin0s Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Η ερώτηση είναι γιατί δεν τον ξεκίνησε! Sent from my iPhone using Insomnia τον μαντούρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το περίμενα το κλαρίνο Όταν ψάχνεις το γκολ της πρόκρισης και οι επιλογές σου στον πάγκο είναι οι Μάρτενς/Μαντούρο.....καληνύχτα! Κάντε καμιά μεταγραφή. . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anterovgaltis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δηλ. Φταίνε οι Μαντούρο Μαρτενς για την ήττα? οκ δεν αποδίδουν όσο πρεπει αλλα έχασες γιατι οι δυο αλλαγές σου δεν άλλαξαν το παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το ματς χάθηκε πιο πολύ γιατί δεν ειχαν καθαρό μυαλό οι παίκτες να κυνηγήσουν το ματς όταν άκομα μπορούσαν. Στο 65ο λεπτό έκαναν λες και το ματς ήταν στο 85. Αίντε βγείτε μπροστά και ότι γίνει. Κλασσική νοοτροπία Ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη που είναι με τη πλάτη στο τοίχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gεεckin0s Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δηλ. Φταίνε οι Μαντούρο Μαρτενς για την ήττα? οκ δεν αποδίδουν όσο πρεπει αλλα έχασες γιατι οι δυο αλλαγές σου δεν άλλαξαν το παιχνιδι? όχι φυσικά, έχασες γιατί πολύ απλά ήσουν χειρότερος.Δε δικαιολογείται όμως να βγάζεις κάτσε.Δε λέω ότι φταίει αυτό που χάσαμε, αλλά ποια η λογική της αλλαγής?Ήταν κουρασμένος ο κάτσε?Μια χαρά έτρεχε σα μηχανάκι όπως πάντα Πολύ κρίμα όμως..είχες την ευκαιρία να πάς στους 32 σχετικά εύκολα, θα παιρνες και τα 600κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δηλ. Φταίνε οι Μαντούρο Μαρτενς για την ήττα? οκ δεν αποδίδουν όσο πρεπει αλλα έχασες γιατι οι δυο αλλαγές σου δεν άλλαξαν το παιχνιδι? Δε λέω ότι φταίνε αυτοί οι 2 για την ήττα(άσχετο αν πρέπει να πάρουν πούλο αύριο κιόλας) Το φτωχό μας ρόστερ φταίει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anterovgaltis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Το ματς χάθηκε γιατι πολυ απλά τα Γαλλακια ηταν μια ταχύτητα πάνω και φυσικα ξέρουν να παιζουν πιο σωστό ποδόσφαιρο. Το ματς χάθηκε γιατι ο Π.Α.Ο.Κ. φέτος βασίζεται στο ακατάπαυστο πρέσινγκ, που όταν όμως βρίσκεσαι απέναντι σε μια ομαδα που μπορει να το σπάσει, είτε γιατι εχει έναν-δυο παίκτες στο κέντρο που μπορούν να κρατήσουν σπάσουν τη μπάλα (ναι, τόσοι αρκούν απέναντι σε μια ελληνική ομαδα) είτε γιατι τηρούν τα βασικά με το να αλλάζουν τη μπάλα γρήγορα όντας κοντά οι γραμμες πολυ απλά βραχυκυκλώνεις και κουράζεις/κουράζεσαι. Το ματς χάθηκε γιατι κανένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μικρής δυναμικότητας ευρωπαϊκής ομάδας δεν μπορει να αντέξει δυο παιχνιδια τη βδομάδα. Και φυσικα όταν το δεξί σου μπακ(έπιανε τον ωμο του συνέχεια) , το ένα cb (είχε να προπονηθεί κανονικά εβδομάδες) αλλα το γεγονός πως πολλοί ειναι απο τραυματισμό (πχ γκολάςα) δεν θέλει και πολυ να μην μπορείς να ακολουθήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Τι δε πήγε καλά; Το περιμένατε τόσο χάλια; Δεν ήμασταν καλά. Τα περισσότερα παιδιά προσπάθησαν. Το πρόβλημα μου είξναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο κάποια παιδιά που μπήκανε μέσα για να ξεκουράσουν όσους τραβάνε κουπί, δεν το κάνανε. Αυτό είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουράσουμε παιδιά κι αυτό φαίνεται. Αλλά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί κάποιοι απέδειξαν σήμερα ότι δεν πρέπει να ξαναφορέσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Και δεν θα τη φορέσουν. Ήθελα να είμαι πολύ δίκαιος για να μην πουν για ευκαιρίες που δεν του δόθηκαν. Για τους υπόλοιπους και για μένα, αυτοί δεν πρέπει να είναι εδώ. Κι αυτό θα γίνει. Να σταθούμε στις αλλαγές που είπατε. Όσοι βγήκαν, όσο αγωνίζονταν, δεν ήταν από τους χειρότερους. Γιατί τους βγάλατε; Είχαν φτάσει τα όριά τους; Δε το συζητώ. Ξέρετε τι ώρα είναι τώρα; Μία παρά. Τη Κυριακή παίζουμε πέντε και τέταρτο και θα κληθούν Γκολάσα Κάτσε και Τζανδάρης να αποδώσουν. Κύριε Αναστασιάδη, για τη σημερινή ήττα φταίνε πρόσωπα; Όχι εγώ φταίω. Καθαρά. Αλλά στο κομμάτι και τον τομέα αυτό, τελείωσε το πανηγύρι. Το να χάσεις ένα παιχνίδι, συμβαίνει. Αλλά να μπαίνεις μέσα να βοηθήσεις κι αντ αυτού να τρέχεις λιγότερο απ τους προηγούμενους και να βγαίνεις σα σιδερωμένος, είναι άσχημο πολύ, για όλους. Και για τον κόσμο και για εμάς. Κύριε Αναστασιάδη πιστεύετε ότι η νίκη στον Πειραιά αποδιοργάνωσε τους παίκτες; Δε νομίζω ότι είναι αυτό. Περιμέναμε ότι μέσα στα εννιά αυτά παιχνίδια, μένουν τρία, και μέσα σε βαριά γήπεδα και λόγω τραυματισμών αλλά και λόγω κρισιμότητας, περιμέναμε να αντέξουμε. Αποδείχθηκε ότι έκανα λάθος γιατί βασίστηκα στην εμπειρία κάποιων να βοηθήσουν την ομάδα σε κρίσιμο παιχνίδι. Θα μπορούσα να πάρω τα υπόλοιπα παιδιά που ξέρω ότι προσπαθούν. Αλλά αυτό είναι ρίσκο. μπορεί να τα χάσεις τα παιδιά. Αποδείχθηκε ότι έκανα λάθος. Δεν αποποιούμαι τις ευθύνες μου. Αν το καταλάβω όμως, τελειώνει. Από εδώ και πέρα αυτοί οι κύριοι τελείωσαν. Με βάση όσα λέτε σήμερα, αλλάζει το σκεπτικό σας για το ρόστερ; Εμένα με ενδιαφέρουν τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται. Με απασχολεί πρώτιστα να μη πετάξουμε όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Μετά, θα ασχοληθούμε με άλλα πράγματα. Απαγορεύεται να αποπροσανατολιστούμε. Δεν είπατε ονόματα. Εκτός από το Μάρτενς κατ εμέ, στον αγώνα μπήκαν κι ο Μαντούρο κι ο Παπαδόπουλος. Σε ποιους άλλους αναφέρεστε; Μη με βάζετε να λέω ονόματα. Είναι φως φανάρι. Εκείνο που έχει σημασία είναι μέσα στα αποδυτήρια να ξεκαθαρίσει. Δεν μπορεί ο άλλος να σκοτώνεται και άλλος να παίζει ετσι. Δεν είναι μόνο η αγωνιστική παρουσία, είναι και στις προπονήσεις. Κάθε μέρα πρόβλημα, πονάκια, θλάσεις. Είναι συνεχόμενο και πρέπει να σταματήσει. Κάποια στιγμή ξεχειλίζει και τέλος. Γιατί να μη παίξει ένα παιδί δικό μας να ξέρουμε και τι να περιμένουμε; Όσο μπορούν. Από μικρός που έπαιζα έμαθα να ματώνω τη φανέλα. Αν δε μπορούσα έφευγα. Το να κάθεσαι μέσα και να μη μπορείς να κουνηθείς είναι άλλη κατάσταση. Κάποια παιδιά δίνουν ψυχή στο γήπεδο. Με ενέσεις και ταλαιπωρία. Κι έχουν την ομάδα πρώτη. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιχτών. Θέλω να τελειώσουμε το Γολγοθά μέχρι τις 21 του μήνα και να δούμε τι θα κάνουμε. Από την αισιοδοξία μου πάντα βγάζω ένα πράγμα. Ακόμα κι από ένα θάνατο, όπως η αποτυχία σήμερα- γιατί είναι η πολλοστή φορά που απογοητεύουμε τον κόσμο, δε μπορεί να τον διώχνουμε απ το γήπεδο-, μπορούμε να βγάλουμε θετικά. Σήμερα, μια ήττα πικρή μεγάλη στεναχώρια, πρέπει να δούμε τα θετικά στοιχεία και να προχωρήσουμε. Από αυτή τη στιγμή. Κόουτς ο κόσμος στο τέλος έστειλε δυο μηνύματα. Χειροκρότημα για τη προσπάθεια μέχρι τώρα, αλλά και το σύνθημα για τις μεταγραφές. Είπατε ότι δε θέλετε να προσανατολιστείτε. Αλλά κι ο κόσμος θέλει να ακούσει έστω ένα μήνυμα για να έχει τη προσμονή για τη συνέχεια. Ο τελευταίος που θα μιλήσει για μεταγραφές είμαι εγώ. Είναι πολύ μεγάλο λάθος. Αποπροσανατολίζει πλήρως την κατάσταση. Να είστε καλά. Καλά τα λέει ο κόουτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anterovgaltis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλα τα λεει, αλλα οπως ο ίδιος εχει πει ότι γίνεται στα αποδυτήρια μένει στα αποδυτήρια. Επίσης όταν προςωποιεις το πρόβλημα αυτόματα δημιουργείς προσδοκίες, πως όταν δηλ φύγουν αυτοί όλα θα ειναι καλυτερα. Αλήθεια πιστεύει κανένας πως αν φύγουν ο βελγο-Ολλανδός όλα θα αλλάξουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλα τα λεει, αλλα οπως ο ίδιος εχει πει ότι γίνεται στα αποδυτήρια μένει στα αποδυτήρια. Επίσης όταν προςωποιεις το πρόβλημα αυτόματα δημιουργείς προσδοκίες, πως όταν δηλ φύγουν αυτοί όλα θα ειναι καλυτερα. Αλήθεια πιστεύει κανένας πως αν φύγουν ο βελγο-Ολλανδός όλα θα αλλάξουν; Άμα είμαστε κωλόφαρδοι και έρθει κανένα κελεπούρι τύπου Νατχο, μπορεί. Χλωμό όμως το κόβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις