Erwdios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Το αφήνω έτσι να το βλέπω να γελάω. :-D :-D Ούτε να το σκέφτεσαι να το αγγίξεις, θα σε στείλω στην πειθαρχική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnOldFriend Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Καλά, κάτσε να βρουν πρώτα ποιος πέταξε το τασακομπούκαλο στη μάπα του Μιραλάς σε αγώνα κεκλεισμένων και ξαναμιλάμε για ισονομία. Επίσης κάτσε να δούμε αν θα τιμωρηθεί ο Τσιρίλο για τα όσα δήλωσε και μετά θα έχει άλλο νόημα η λέξη ισονομία. Απαγορευεται να ομιλεις δια ισονομια. Απαγορευεται να χρησιμοποιεις αυτη τη λεξη. Βρες καποια αλλη. Αλλά μην την ακουμπας αυτη τη λεξη ρε παιδι μου εσυ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Θα μας βγαλετε και ευνοημενους απο πανω. Ε ρε γελιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Ποιός? Ο Ολυμπιακος θα βγαλει τον ΠΑΟΚ ευνοημενο!! Θα κατεβουν οι αγγελοι, θα ανεβει ο ιδιος ο Χαρος ο πορθμεας να σας μαζεψουν με αυτα που λετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Απαγορευεται να ομιλεις δια ισονομια. Απαγορευεται να χρησιμοποιεις αυτη τη λεξη. Βρες καποια αλλη. Αλλά μην την ακουμπας αυτη τη λεξη ρε παιδι μου εσυ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Θα μας βγαλετε και ευνοημενους απο πανω. Ε ρε γελιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Ποιός? Ο Ολυμπιακος θα βγαλει τον ΠΑΟΚ ευνοημενο!! Θα κατεβουν οι αγγελοι, θα ανεβει ο ιδιος ο Χαρος ο πορθμεας να σας μαζεψουν με αυτα που λετε. Μια χαρά ευνοημένος είσαι σε θέματα πειθαρχικής δίωξης κατά καιρούς. Για το ντου των οπαδών σου στην Τούμπα, θυμισέ μου την ποινή που σου είχε επιβληθεί. Ωραίο αυτό με τον Χάρο τον Πορθμέα. Υπάρχει και ο Χάρος ο Ισθμέας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnOldFriend Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μια χαρά ευνοημένος είσαι σε θέματα πειθαρχικής δίωξης κατά καιρούς. Για το ντου των οπαδών σου στην Τούμπα, θυμισέ μου την ποινή που σου είχε επιβληθεί. Ωραίο αυτό με τον Χάρο τον Πορθμέα. Υπάρχει και ο Χάρος ο Ισθμέας? Σχετικα ειναι ολα. Φυσικα και ειμαι ευνοημενος και εγω σε μερικα. Δηλαδη τι περιμενες μόνο στον ΠΑΟΚ να τηρουνται κατα γραμμα ολοι οι νόμοι?? Αν εμεις ευνοουμαστε διαιτητικα και εξωαγωνιστικα 1 φορα εσεις ευνοηστε καπου 1 τρισεκατομμυριο. Οσο για τον Χαρο, δεν ξερω με αυτα που λετε ισως μας κανει την τιμη ο ιδιος ο Αδης να ανεβει να σας μαζεψει. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Οσο για τον Χαρο, δεν ξερω με αυτα που λετε ισως μας κανει την τιμη ο ιδιος ο Αδης να ανεβει να σας μαζεψει. :lol: Εσύ δεν μπορείς να κερδίσεις τον Άρη ρε, θέλεις να παίξεις και με τον Άδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ωραίο αυτό με τον Χάρο τον Πορθμέα. Υπάρχει και ο Χάρος ο Ισθμέας? Τι παιδί είναι αυτό ρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ΚΕΔ αποφάσισε ο Σταύρος Τριτσώνης από τον Σύνδεσμο Αθηνών να διευθύνει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα της Superleague http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/orismos_proklhsh.795007.html τυχαίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Οχι, απλως οταν παιζει στην εδρα της με αντιπαλους εκτος Παναθηναικου και Ολυμπιακου τοτε εχει μια μικρη ευνοια. Το ιδιο και ο Παναθηναικος αλλά αυτος την εχει και εκτος εδρας. Καλα για Ολυμπιακο δεν συζητω. Υπηρχε δηλαδη περιπτωση κατα την γνωμη σου να αφησει την ΑΕΚ με 9 παικτες μεσα σε 2 λεπτα για διαμαρτυρια?? Με τιποτα! Ε εκει στεκομαι. Θελω και εγω την ιδια ευνοια. Ισονομια. Η οποια δεν υπαρχει. Με τον Αστέρα δεν έδωσε φέτος 4 πέναλτι.Όχι ένα.Και πόσες κόκκινες έχουμε φάει.Και τις προάλλες με τον Εργοτέλη.Και με τον ΠΑΟΚ στην τούμπα.Με τον Άρη πέρυσι στο ΟΑΚΑ με 9 παίχτες δεν παίζαμε;(και του κάναμε και ανατροπή ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 To Θέμα ειναι πως πηγαινουμε ξανα οακα για πρωταθλημα, χωρίς τη μιση της μισής ομάδας που παίζαμε τόσο καιρό. Και ειναι ενα ματς σημαντικο,για τα πλειοφς. Τουλάχιστο θα ξεκουραστει ο γκαρσία που φαινεται οτι εχει πέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnOldFriend Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ΚΕΔ αποφάσισε ο Σταύρος Τριτσώνης από τον Σύνδεσμο Αθηνών να διευθύνει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα της Superleague http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/orismos_proklhsh.795007.html τυχαίο; Μπορει καποιος να μου θυμισει πότε ηταν η τελευταια φορα που επαιξε ο ΠΑΟΚ με ομαδα αθηνων και ειχε διαιτητη απο τον συνδεσμο Θεσσαλονικης? .............Λοιπον?..............Θα περιμενω πολυ ακομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 στα ανέκδοτα βάλτο αυτό... καλο ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μπορει καποιος να μου θυμισει πότε ηταν η τελευταια φορα που επαιξε ο ΠΑΟΚ με ομαδα αθηνων και ειχε διαιτητη απο τον συνδεσμο Θεσσαλονικης? .............Λοιπον?..............Θα περιμενω πολυ ακομα? Πρόσεχε τι εύχεσαι.Να σας βάλουνε κανέναν Αριανό να φύγετε από το γήπεδο με 7 παίχτες και 3 πέναλτι εις βάρος σας. To Θέμα ειναι πως πηγαινουμε ξανα οακα για πρωταθλημα, χωρίς τη μιση της μισής ομάδας που παίζαμε τόσο καιρό. Και ειναι ενα ματς σημαντικο,για τα πλειοφς. Τουλάχιστο θα ξεκουραστει ο γκαρσία που φαινεται οτι εχει πέσει. Μην μασάς.Προπονητικό διπλό θα γίνει.Πάλι 0-0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Καλά ποιους θα κατεβάσει ο Χάβος σήμερα; Πραγματικά δεν παίζουν οι μισοί από τους βασικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnOldFriend Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Καλά ποιους θα κατεβάσει ο Χάβος σήμερα; Πραγματικά δεν παίζουν οι μισοί από τους βασικούς. Ε και? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Πάμε γερά να γλιτώσουμε τη συντριβή. Α ρε ΠΑΟΚ κατάντια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις