Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε σεις, ναι εκκλησια ηταν σε σχεση με αλλες χρονιες, πλακα κανετε;

Οι καφροι στο τελος φαγανε αμεσο μπλοκ απο τα ματ...

Ο χοντρος πηγε στα αποδυτηρια για συγχαρητηρια κλπ.. μη τα βλεπουμε ολα μαυρα...

Τα συνθηματα κλπ ηταν στην αρχη, οσο εμπαινε πιο βαθεια η....μπαλα... τοσο πιο λιγο ακουγοντουσαν οι στημονες...

Ο Αρετοπουλος ηταν αναμενομενο να σφαξει οσο μπορει, ευτυχως δε του καναμε την χαρη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εκκλησία ηταν το λυωμενο του threeλου χτες...διαφωνειτε?

Εχουνε δει κ ριζούπολη παίδες αρα ναι εκκλησία!!!

Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Με διαιτησία κόντρα κ με το γνωστό ολυμπιακό ήθος εντος κ εκτός τους έκανε πλάκα!!!

Τώρα Μάλμε δαγκωτό να γουσταρουμε περισσότερο!!!

• Like 1

Όχι ρε παιδιά, θέλουμε τον Ολυμπιακό στο Europa για να έχει παιχνίδι μεσοβδόμαδα(όπως και μεις αν περάσουμε)

Μακάρι να φτάσει μέχρι  τελικό

Με τους πυρσούς και τα καπνογόνα δεν το έχουν, ας μείνουν στα χορευτικά τους B)

• Like 1

Το ιδανικό σενάριο είναι να κερδίσει ο Ολυμπιακός για να πάρει πόντους η Ελλάδα και μάλιστα να περάσει και στους 16.

Σε διαφορετική περίπτωση, τουλάχιστον ας κληρωθεί με μας η Malmö να δω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον ΠΑΟΚ εκτός εδράς live :P

• Like 1

Όσον αφορά τον Αρετόπουλο, δείτε τα ποστ μου από χτες. Ήμουν κάθε άλλο παρά προκατειλημένος και με εξέθεσε. Έπαιξε 100-0, δεν έπαιξε απλώς έδρα, τα έδωσε Ο Λ Α στον ολυμπιακό, χώρια από τις ποδοσφαιρικές αποφάσεις όμως..

Δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι η κροτίδα τραυμάτισε τον Γλύκο, αλλά ότι ο αγώνας καθυστέρησε να αρχίσει λόγω ρίψης κροτίδων (5.000 πρόστιμο) και με την βοήθεια της γηπεδούχου ομάδας, ηρέμησαν τα πνεύματα.

Δεν απέβαλλε τον Μιλιβόγεβιτς που σκόπημα κλότσισε τον Γλύκο.

Δεν έγραψε το παραμικρό για την επίθεση των χούλιγκαν στους παίκτες του ΠΑΟΚ στην λήξη του αγώνα.

Πέρσυ στον ημιτελικό κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ πήγε στο εκτελεστικό απόσπασμα. Του στέρησαν με το έτσι θέλω, τα προκριματικά του τσ λ. Φέτος ο Ολυμπιακός θα την βγάλει με 5.000 πρόστιμο..

Ε μα...

Κοντεψες να μας τρελανεις 3 μερες. Σου ειπα , δεν τους ενδιαφερει να κρατανε τα προσχηματα, η εννοια τους ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο: να κανουν επιδειξη ισχυος. Αυτο εγινε και χθες και παλι καλα που φυγατε νικητες απο την διαιτητικη και κερκιδικη τρομοκρατια που επικρατησε στο τηγανι για νιοστη φορα.

Και προφανως δε θα γραψει τιποτε στο φυλλο αγωνος... Ο αλαφουζος πληρωνει προστιμα και για τα συνθηματα, ο Σαββιδης ομοιως, αλλα ο Μαρινακης οριζει Αρετοπουλο και την βγαζει καθαρη σε παιχνιδια που μονο οβιδες δεν ειδαμε εναντιον της αντιπαλης ομαδας απο τους υπαλληλους.

• Like 1

Ε μα...

Κοντεψες να μας τρελανεις 3 μερες. Σου ειπα , δεν τους ενδιαφερει να κρατανε τα προσχηματα, η εννοια τους ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο: να κανουν επιδειξη ισχυος. Αυτο εγινε και χθες και παλι καλα που φυγατε νικητες απο την διαιτητικη και κερκιδικη τρομοκρατια που επικρατησε στο τηγανι για νιοστη φορα.

Και προφανως δε θα γραψει τιποτε στο φυλλο αγωνος... Ο αλαφουζος πληρωνει προστιμα και για τα συνθηματα, ο Σαββιδης ομοιως, αλλα ο Μαρινακης οριζει Αρετοπουλο και την βγαζει καθαρη σε παιχνιδια που μονο οβιδες δεν ειδαμε εναντιον της αντιπαλης ομαδας απο τους υπαλληλους.

Ξέρεις κάτι ρε συ; Δεν είμαι 17 χρονών πια και θέλω να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Είναι λάθος να θεωρείς ότι θα χάσεις το ματς εξαιτίας του διαιτητή ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ! Μερικές φορές είναι λάθος ακόμα και μετά το ματς και έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια να βλέπω μόνο τι γίνεται στις 4 γραμμές και να πιστεύω ότι όλα θα κριθούν απ'την ικανότητα των ποδοσφαιριστών και την τύχη..

Μπορεί παλιά να ήμουν κομπλεξικός, δεν είμαι πια.

Μπορεί να έβλεπα τα στραβά των άλλων πιο πολύ απ'του ΠΑΟΚ, δεν το κάνω πια..

Προσπαθώ να βλέπω κάθε αγώνα με κρύο αίμα και καμαρώνοντας την αγαπημένη μου ομάδα...

Αλλά κάπου αρχίζεις να νιώθεις μαλάκας.. Εγώ περιμένω να δω την σύγκρουση του πρώτου και του δεύτερου της βαθμολογίας, περιμένω να δω ματσάρα και τους παίκτες να ιδρώνουν την φανέλα, και έρχεται αυτό το σκουπίδι να μας γαμήσει τη βραδιά..

Ε φτάνει πια ρε Αρετόπουλε. Μια δουλειά σε βάλανε να κάνεις, σφύρα σαν άνρθωπος και μη μας ανεβάζεις την πίεση!!!

• Like 1

Σύμφωνα με τον Δικέφαλο του Βορρά, ο διαιτητής του ντέρμπι δεν αναφέρει τίποτα για τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου κατά την διάρκεια προθέρμανσης και το μοναδικό που γράφει είναι πως υπήρξε διακοπή λίγων λεπτών από ρίψη κροτίδων και φωτοβολίδων και στη συνέχεια και μετά από συννενόηση των δύο ομάδων διεξήχθη ομαλά το ζέσταμα.  

Επίσης, όπως αναφέρει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος δεν έχει γράψει ούτε την είσοδο των οπαδών του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα αλλά ούτε και την επίθεση στον Φακούντο Περέιρα, κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα αποφύγουν τα χειρότερα.

Οτι είδε σφυριξε μην είστε κομπλεξικοί :P

• Like 1

Αυτό το παλικάρι ως τι περιφέρεται στον αγωνιστικό χώρο;Μέλος της διοίκησης;

Τον θυμάμαι πριν λίγα χρόνια σε ένα ντερμπι στο ίδιο γήπεδο να βρίζει το Μπασινα; σε ένα κόρνερ.

Ο Ι.Ν. Αγιου Στεφανου και Φανουριου

https://www.youtube.com/watch?v=OotUr1y78SI

Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε αυτό το βίντεο είναι πως κατά την εκφώνηση των ονομάτων των διαιτητών δεν βρίζει κανείς.

Στην τούμπα πέφτει αντίστοιχο μπινελίκι με την αντίπαλη ομάδα.

Οπότε ή πολύ ώριμοι είναι οι γαύροι ή δεν έχουν νιώσει ποτέ αδικημένοι.

Επειδή από το συνολικό βίντεο δεν μου φαίνονται ώριμοι, μάλλον δεν έχουν νιώσει ποτέ αδικημένοι.

Ύποπτο. :-D

Αυτό το παλικάρι ως τι περιφέρεται στον αγωνιστικό χώρο;Μέλος της διοίκησης;

Τον θυμάμαι πριν λίγα χρόνια σε ένα ντερμπι στο ίδιο γήπεδο να βρίζει το Μπασινα; σε ένα κόρνερ.

Είναι κάτι σαν μασκότ υποθέτω.

Αλήθεια η διοίκηση μας έβγαλε καμιά ανακοίνωση για την διαιτησία ή θα το αφήσει να περάσει έτσι?

• Like 2

Διαιτησια , φυλλο αγωνος, επεισοδια, κλωτσιδι Μιλιβογεβιτς, ορισμοι Αρετοπουλου κλπ κλπ.

Αλλο ενα σκανδαλωδες "παιχνιδι" sponsored by Εγκληματικη Οργανωση Πειραιως που θα περασει στα χαρτια ως "ηρεμια, ταξη και ασφαλεια".

Αλλα μιλαμε για τετοιο θιασο στο αγωνιστικο κομματι, που ακομα και με αυτες τις συνθηκες καταφεραν και χασανε :lol: Και παραπονιουνταν στο thread τους τις προαλλες οτι αξιζουν το σεβασμο της φιλαθλης Ελλαδας αλλα ολοι τους πανε κοντρα και δεν τους εκτιμουν :D

Φυσικα προς τους αφελεις, ΠΑΟΚτζηδες κι οχι μονο, μην κανετε ονειρωξεις για κουπες. Θα "μπουν στη θεση τους" τα πραγματα λιαν συντομως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...