Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον μου κανανε τέτοια προσφορά επειδή είμαι συνδρομητης τους 2 χρόνια τώρα και αυτό τον μήνα έληγε το συμβολαιο μου,γι αυτό.Είμαι παλιός χρήστης γι αυτό

Δημοσ.

Aσε εμείς πιαστήκαμε θύματα. Κι αυτό γιατί στην ανανέωση σήκωσε το τηλ η μάνα μου. Της πάσαραν τα HD κανάλια (εννοείται οχι σπορ/ταινιες) για ενα χρόνο και ανανέωσε.

Δίχως να γνωρίζει τι είναι ολα αυτά...

Στο θέμα μας.

Περιμένω πως και πως Τάκη Τσουκαλά. Θελω αν υπάρχουν πειραιώται/αθηναίοι παοκτσήδες να γράψουν την εκπομπή ή αν μπορούμε να την δούμε κάπου ονλαιν για να δακρύσω απ'τα γέλια.

Υ.Γ. και πολύ αργησε να γραφτεί η 1η παπαριά...! "ο παοκ ηταν πολυ τυχερος 2 ευκαιρίες εκανε, ενώ εμείς 15-20" τάδε εφη (σαρρή) Θεοδωρίδης.

Δημοσ.

Περιμενω τους γνωστους τυπους του φορουμ να μας πουν για τον Αρετοπουλο και οτι οι ΠΑΕ πηγαν να δημιουργησουν κλιμα χωρις να υπαρχει λογος

Εγώ ξέρω ότι ο μόνος διαιτητής που είναι αρεστός στον ΠΑΟΚ είναι ο Κάκος.

Να αφήνει δηλαδή το ξυλίκι αβέρτα, να μη δίνει καταφανέστατες κόκκινες, να κάνει το παιχνίδι ροντέο με τα σφυρίγματά του κοκ.

Στο παιχνίδι με τον βάζελο ο ΠΑΟΚ είχε και τη διαιτησία υπέρ του και παρ' όλα αυτά κατάφερε να χάσει με εμφατικό τρόπο (προηγήθηκε δύο φορές)

Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι πολλές φορές η προκατάληψη δημιουργείται σκόπιμα από την εκάστοτε ΠΑΕ για να καλύψει τις αδυναμίες κάποιας ομάδας σε ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα (το οποίο είναι και το πιθανότερο βάση της δυναμικής και της προϊστορίας των δύο ομάδων στο Φάληρο)

Παράδειγμα αποτελεί το 0-1 πέρυσι μέσα στη Λεωφόρο με τον Μήτρογλου, που αν διαβάσεις εδώ μέσα τι έγραφαν τότε οι βάζελοι, θα νόμιζες πραγματικά ότι είδες άλλο ματς. Μιλάμε για ένα ματς που είχε πέσει το κλωτσίδι της αρκούδας και ο ΠΑΟ το τελείωσε με 11 παίχτες.

Φυσικα μετα το σημερινο, τρεχα βρες τους... :lol:

#nikolouli #silver_alert

• Like 1
Δημοσ.

Παντως φανταστείτε μετά το ακυρωθεν γκολ του ΠΑΟΚ να εβαζε γκολ ο γαύρος στο 95!

Τι θα γινόταν σήμερα (το προσπάθησε ο κόρακας)

• Like 1
Δημοσ.

Μπραβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας που καταφερε να κερδισει μεσα στο τηγανι/βουρκο οχι μονο τον πεθαμενο γαυρο και την σαπια διαιτησια, αλλα και πολυ ουδετερο κοσμο....και το σεβασμο καποιων Ολυμπιακων...

Μακαρι να μην πεταξουμε τωρα βαθμους στα χωρια...

Συγχαρητηρια παντως στο γαυρο,το γηπεδο ηταν εκκλησια (εκτος της εναρξης οκ λογικο)..... να τα βλεπουν τα δικα μας τα παρταλια.

Δημοσ.

Εκκλησία

Ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων/κροτίδων, αντεθνικά συνθήματα, μπούκα οπαδών με τη λήξη και ξύλο

Αλλά είπαμε, ζούγκλα άισχος κ.λπ είναι μόνο η τούμπα

Τιμωρία θα έχουν μετά τα χθεσινά?

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ το είδα κάπως έτσι..

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο και αυτό οφείλεται σε 2 λόγους. Ο πρώτος είναι η διαφορά δυναμικότητας. Μαζουάκου και Αφελάι έμοιαζαν "ζεστοί" και έπρεπε να είναι συγκεντρωμένοι στα αμυντικά καθήκοντα γιατί αν τρώγαμε γκολ πρώτοι ήταν τελειωμένο. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο διαιτητής έπαιζε 100-0. Η κάθε επαφή σε παίκτη ολυμπιακού δινόταν φάουλ ενώ το αντίθετο όχι, βγήκε η κίτρινη στον Ρατς στο 8' λεπτό, το μήνυμα εστάλη. Όταν βλέπουν οι παίκτες ότι ο διαιτητής σε παίζει 100-0 δεν νομίζω ότι μπορείς να παίξεις έξυπνα, κλεφτοπόλεμο θα παίξεις, να σώσεις οτιδήποτε κι αν σώζεται.

Κατά τ'άλλα, όλοι οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι, μόνο απ'τον Ρατς περίμενα καλύτερες αντιδράσεις.

Ο ολυμπιακός περνάει την φάση του, δεν είχαν φαντασία οι παίκτες του, δεν του βγήκαν οι ενέργειες, έχασε το παιχνίδι. Αν είχε μπει το σουτ του Μιλιβόγιεβιτς που έβγαλε ο Γλύκος θα λέγαμε άλλα σήμερα..

Όσον αφορά τον Αρετόπουλο, δείτε τα ποστ μου από χτες. Ήμουν κάθε άλλο παρά προκατειλημένος και με εξέθεσε. Έπαιξε 100-0, δεν έπαιξε απλώς έδρα, τα έδωσε Ο Λ Α στον ολυμπιακό, χώρια από τις ποδοσφαιρικές αποφάσεις όμως..

Δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι η κροτίδα τραυμάτισε τον Γλύκο, αλλά ότι ο αγώνας καθυστέρησε να αρχίσει λόγω ρίψης κροτίδων (5.000 πρόστιμο) και με την βοήθεια της γηπεδούχου ομάδας, ηρέμησαν τα πνεύματα.

Δεν απέβαλλε τον Μιλιβόγεβιτς που σκόπημα κλότσισε τον Γλύκο.

Δεν έγραψε το παραμικρό για την επίθεση των χούλιγκαν στους παίκτες του ΠΑΟΚ στην λήξη του αγώνα.

Πέρσυ στον ημιτελικό κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ πήγε στο εκτελεστικό απόσπασμα. Του στέρησαν με το έτσι θέλω, τα προκριματικά του τσ λ. Φέτος ο Ολυμπιακός θα την βγάλει με 5.000 πρόστιμο..

Άντε, πάμε παρακάτω..

• Like 1
Δημοσ.

Εκκλησία

Ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων/κροτίδων, αντεθνικά συνθήματα, μπούκα οπαδών με τη λήξη και ξύλο

Αλλά είπαμε, ζούγκλα άισχος κ.λπ είναι μόνο η τούμπα

Τιμωρία θα έχουν μετά τα χθεσινά?

EIΠΑΜΕ:

ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ στο φυλλο αγωνα.

Μόνο οτι πεταχτηκαν καποιες κροτιδες στην αρχη του αγωνα εκτός αγωνιστικου χωρου.

Δημοσ.

Λίγα λόγια για τον Αρετόπουλο, μας έδωσε 1 φάουλ σε κάθε ημίχρονο, τι άλλο θέλετε δηλαδή? :P

Δημοσ.

Λίγα λόγια για τον Αρετόπουλο, μας έδωσε 1 φάουλ σε κάθε ημίχρονο, τι άλλο θέλετε δηλαδή? :P

Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος αν πάψει να είναι διαιτητής Α' εθνικής για κανα 2 χρόνια.. Έτσι για να στρώσει χαρακτήρα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...