Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα μου στέρησε το οβερ 3,5 και θα παιρνα μισό μηνιάτικο :devil:

Μπράβο στην ομάδα. Κανείς δεν περίμενε τόσο σοβαρή εμφάνιση

Εγώ επέλεξα ποιότητα και όχι ποσότητα! Να σκοράρει ο Κλάους, το έδινε 4.5

• Like 1
Δημοσ.

Ποιά λεωφορεία ρε παιδιά?

Ο Αναστασιάδης από άποψη τακτικής τον έκανε μια χαψιά τον Ισπανό

Ο Π.Α.Ο.Κ. μπήκε από την αρχή με ένα συγκεκριμένο πλάνο και το κράτησε μέχρι το τέλος παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα πολύ συγκεντρωμένα

Τον Αναστασιάδη τον έπιασε η κάμερα να φωνάζει να βγουν μπροστά τουλάχιστον 3 φορές

• Like 5
Δημοσ.

Τοτε φωναζατε για λεωφορεια though :)

Μπα δε νομίζω. Τακτική Αναστασίου.

Απλά ο ΠΑΟΚ πίεζε ψηλά σήμερα σήμα κατατεθέν του Αγγελου

Δημοσ.

Ποιά λεωφορεία ρε παιδιά?

Ο Αναστασιάδης από άποψη τακτικής τον έκανε μια χαψιά τον Ισπανό

Ο Π.Α.Ο.Κ. μπήκε από την αρχή με ένα συγκεκριμένο πλάνο και το κράτησε μέχρι το τέλος παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα πολύ συγκεντρωμένα

Τον Αναστασιάδη τον έπιασε η κάμερα να φωνάζει να βγουν μπροστά τουλάχιστον 3 φορές

Τωρα το λεμε πολυ συγκεντρωμενα?:P

Εννοειται μακραν μπροστα ο Αναστασιαδης σημερα

Αλλα still , στο πρωτο ημιχρονο δεν εχεις περασει το κεντρο μεχρι το 40 κ παιζεις με 11 πισω απο την σεντρα . Στο δευτερο ειναι αλλη δουλεια μιας κ ανοιξε πιο πολυ το ματς

Το ιδιο πραγμα δηλαδη που κανουν ολες οι ομαδες στο Καραισκακη

• Like 1
Δημοσ.

ο αγγελος επανορθωσε με τον καλυτερο τροπο για τα γκολ που δεχθηκαμε στη φλωρεντια και στην τουμπα λογω λανθασμενων επιλογων του. η οπισθοχωριση ειναι λογικη κι ερχεται απο μονη της στους παικτες, δεν ηταν τακτικη αγγελου. στο σαραιταβλι επαιζαν, καθε επιθεση οφσαιντ, καθε μαρκαρισμα καρτα :blink:

• Like 1
Δημοσ.

1-2 αντι για 1-3

δε μας δωθηκε πεναλτι

καργα διαιτησια εναντιον μας

για κατι τετοια ειμαι Π.Α.Ο.Κ..1 τετοια νικη κανει για 100 κανονικες

• Like 3
Δημοσ.

Εμ αφού ο Μίτσελ ειπε να ξεκινήσει με το κρέας μπροστά πως θα έβαζες goal. Το πρόβλημα σας φέτος ειναι η αμυνα και κυρίως τα center back

Δημοσ.

ο αγγελος επανορθωσε με τον καλυτερο τροπο για τα γκολ που δεχθηκαμε στη φλωρεντια και στην τουμπα λογω λανθασμενων επιλογων του. η οπισθοχωριση ειναι λογικη κι ερχεται απο μονη της στους παικτες, δεν ηταν τακτικη αγγελου. στο σαραιταβλι επαιζαν, καθε επιθεση οφσαιντ, καθε μαρκαρισμα καρτα :blink:

Εξαιρετικες δηλωσεις Αναστασιαδη , αυτο που ελειπε απο τον Παοκ τοσα χρονια

Eκτος απο τα γνωστα με την Παναγια :D

• Like 1
Δημοσ.

Ανθρώπινο λάθος το ακυρωθεν γκολ στο τέλος και τα 5!!! λεπτά καθυστερήσεων...μπας και...αλλά δεν!

• Like 2
Δημοσ.

Εξαιρετικες δηλωσεις Αναστασιαδη , αυτο που ελειπε απο τον Παοκ τοσα χρονια

Eκτος απο τα γνωστα με την Παναγια :D

σημερα νικησαμε και ξεφτιλισαμε και τη διαιτησια B)

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο στον ΠΑΟΚ που στάθηκε απέναντι στην καλύτερη ομάδα των τελευταίων 10 χρόνων και στην διαιτησία που για άλλη μια φορά ντρόπιασε την αποστολή της.  Εύχομαι το πρωτάθλημα φέτος να πάει στην Θεσσαλονίκη, αν επιτραπεί.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...