Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ

ε αστο διαλο ρε. τι εβαλε ο αλλος

Σούμα πρώτου ημιχρόνου..

Κάκιστος ο παοκ, ευτυχώς ο ολυμπιακός δεν είχε φαντασία για να βγάλει καλές σέντρες και να φτάσει σε τελικές προσπάθειες..

Ωραίο το γκολάκι του κλάους, μπράβο στον Σκόνδρα για το καθαρό μυαλό μου, εγώ θα το είχα μπουμπουνήσει!

Ακόμα πιο ωραίο το γκολ του φουστέρ και απορώ γιατί τέτοια αληγορία η άμυνά μας.

Ο Αρετόπουλος παίζει λίγο πιο έντονα έδρα απ'ό,τι περίμενα. Κίτρινη κάρτα στο 8 στον Ρατς (πληρωθήκαμε όσοι παίξαμε κάρτα στον παοκ στο 10λεπτο) και 3 φάουλ 10 μέτρα έξω απ'την περιοχή εντελώς ανύπαρκτα μπας και γίνει ό,τι και με τον βάζελο.. Επίσης το γκολ του ΠΑΟΚ έκανε καμια 10 δευτερόλεπτα να το δώσει, ελπίζοντας να βρει λόγο να το ακυρώσει..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης το γκολ του ΠΑΟΚ έκανε καμια 10 δευτερόλεπτα να το δώσει, ελπίζοντας να βρει λόγο να το ακυρώσει..

χαχα τι λες ρε φιλε...απλα πες οτι πονεσε που δεν το χαρηκατε ουτε 5 λεπτα κ αστα σαπια..

Αυτο που σε καθε φαση ο κορακας κοντοστεκεται και δινει την εντυπωση οτι λυνει εξισωσεις και αναλυει δεδομενα στο μυαλο του για το αν μπορει να παρει το σφυριγμα ο γαυρος ανυποψιαστα, εχει κουρασει....

ο γλυκος πιστευει οτι ειναι ο ironman κα δεν φοβαται? ας ζητησει αλλαγη, ολοι θα τον δικαιολογησουν. αντεξε 45' τις βολες του πυροβολικου, ας τις φαει τα υπολοιπα 45' ο ιτανζ :unsure:

που είναι ρε παιδιά εκείνο το ωραίο με την μούτζα;

Α να'το

225840.jpg?itok=5ZOxtggm

giphy.gif

λίγο τρολάρισμα έτσι για το καλό και θα επανέλθω μετά για ανάλυση του αγώνα που θα την βρείτε.. ανατρεπτική

Ο επόπτης στο 75 και στο 90+ στέρησε απο τον παοκ 3ο ή και 4ο γκολ. Αστεία τα 5 λεπτά καθυστερήσεις. Γάβρικη και η διαιτησία του Αρετόπουλου χωρις να κάνει το έγκλημα. Εβγαλε κάτι αστείες κάρτες και έδωσε κανα 2 γελοία φαουλ.

Στα αγωνιστικά τωρα, πολλά μπράβο, παίξατε με κόντρα διαιτησία(κυρίως επόπτες) και πήρατε αποτέλεσμα. είναι πολύ νωρίς να μιλήσετε για πρωτάθλημα, ουτε στα μισά δεν είμαστε.

• Like 1

Εμένα μου στέρησε το οβερ 3,5 και θα παιρνα μισό μηνιάτικο :devil:

Μπράβο στην ομάδα. Κανείς δεν περίμενε τόσο σοβαρή εμφάνιση

Μεγάλε Άγγελε υποκλίνομαι

Μπράβο στην ομάδα για το πολύ σημαντικό και αρχιδάτο διπλό με κόντρα διαιτησία μες στο τηγάνι

Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια χωρίς να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, τα καλύτερα έρχονται

1510414_10152871075759687_82909678850080

10801613_10152871127474687_8566013876683

10688223_10152871219039687_3741685266482

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...