we_will_rise Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μακ, Τζαβέλλας εκτός αποστολής τελικά γμτ Μετά τα χριστούγεννα να περιμένεις τον Τζαβέλλα.. Ο Μακ δεν νομίζω ότι έχει κάτι, μάλλον του λείπει ο ρυθμός και δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθεί με το πηγαινέλα.. Πάντως, δεν ξέρω γιατί, αλλά μόνο σε μας γίνεται αυτό. Ακόμα και ο πιο γελοίος μυϊκός τραυματισμός κρατάει τους παίκτες μίνιμουμ 1 μηνα έξω και είναι πραγματικά έτοιμοι μετά από 45 μέρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 προβλέπω κάνα ντόρτι να τρώμε απ'το πεθαμένο γαύρο και δε μ'αρέσε καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Οχι οτι ειμαστε καλυτεροι απο τον γαβρο... αλλα δε μας βλεπω και πολυ χειροτερους... αλλα ρε φιλε... εδιτ; με προλαβε το παοκι τωρα το ειδα.. Μετά τα χριστούγεννα να περιμένεις τον Τζαβέλλα.. Ο Μακ δεν νομίζω ότι έχει κάτι, μάλλον του λείπει ο ρυθμός και δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθεί με το πηγαινέλα.. Πάντως, δεν ξέρω γιατί, αλλά μόνο σε μας γίνεται αυτό. Ακόμα και ο πιο γελοίος μυϊκός τραυματισμός κρατάει τους παίκτες μίνιμουμ 1 μηνα έξω και είναι πραγματικά έτοιμοι μετά από 45 μέρες! εφυγε ο Ολλανδος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ο Τσίμα? Και γω τον πήγαινα τον τυπά, έκανε καλή δουλειά πέρυσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Οχι οτι ειμαστε καλυτεροι απο τον γαβρο... αλλα δε μας βλεπω και πολυ χειροτερους... αλλα ρε φιλε... 10408853_814470951932740_9014548834190736809_n.jpg 1. Το 90% του αντρικού πλυθησμού στην Ελλάδα υποστηρίζει κάποια ομάδα. Για να αντέξει κάποιος να φτάσει τόσο ψηλά στην διαιτησία, εκτός από διαπλεκόμενος, πρέπει να είναι και πορωμένος με την μπάλα. Οι πορωμένοι με την μπάλα υποστηρίζουν και κάποια ομάδα.. Δεν με ανησυχεί η φωτογραφία. Αν ήμουν ο Αρετόπουλος θα έπαιζα όσο πιο 50-50 μπορώ τον Ολυμπιακό για να αποδείξω ότι είμαι αδέκαστος. 2. Από την άλλη, στην Αγγλία, ήθηστε οι διαιτητές να δηλώνουν τι ομάδα είναι με μόνη επίπτωση ότι δεν διαιτητεύουν παιχνίδια της ομάδας που υποστηρίζουν, καλή ιδέα και για εδώ αλλά τότε οσφπ/παο/αεκ θα έπρεπε να τους παίζουν κανα δυο διαιτητές. 3. Ο Άγγελος όταν παρουσιάστηκε το καλοκαίρι δήλωνε επίμονα ότι πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με διαιτητολογίες, αθηνολογίες κλπ. 4. Θα κράξω τον Αρετόπουλο αν αλλιώσει το σημείο (12Χ) του αγώνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 2. Από την άλλη, στην Αγγλία, ήθηστε οι διαιτητές να δηλώνουν τι ομάδα είναι με μόνη επίπτωση ότι δεν διαιτητεύουν παιχνίδια της ομάδας που υποστηρίζουν, καλή ιδέα και για εδώ αλλά τότε οσφπ/παο/αεκ θα έπρεπε να τους παίζουν κανα δυο διαιτητές.Εδω ειμαστε μπροστα ομως. Βαζουμε τους διαιτητες να διαιτητευσουν τις ομαδες τους σε ντερμπι! Κι αυτο οπως βλεπω, οχι απλα δεν ενοχλει καποιους, αλλα δεν τους βαζει ουτε σε σκεψεις. Και πώς αλλωστε, οταν η Σουπερλιγκα και οι διαιτητες της δεν εχουν δωσει το παραμικρο δικαιωμα για αμφισβητηση τοσα χρονια... *Περα απο καποια ατυχη περιστατικα, ησσονος σημασιας παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εδω ειμαστε μπροστα ομως. Βαζουμε τους διαιτητες να διαιτητευσουν τις ομαδες τους σε ντερμπι! Κι αυτο οπως βλεπω, οχι απλα δεν ενοχλει καποιους, αλλα δεν τους βαζει ουτε σε σκεψεις. Και πώς αλλωστε, οταν η Σουπερλιγκα και οι διαιτητες της δεν εχουν δωσει το παραμικρο δικαιωμα για αμφισβητηση τοσα χρονια... *Περα απο καποια ατυχη περιστατικα, ησσονος σημασιας παντως. Σε μία ιδανική κοινωνία δεν θα έπρεπε ούτε να ανησυχεί, ούτε να βάζει σε σκέψεις. Στην παρούσα κοινωνία, δεν με ανησυχεί γιατί πιστεύω ότι αν θέλανε να κάνουν βρωμιά με διαιτητή θα βάζανε κάποιο για τον οποίο δεν μπορούμε να πούμε κουβέντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Σε μία ιδανική κοινωνία δεν θα έπρεπε ούτε να ανησυχεί, ούτε να βάζει σε σκέψεις. Στην παρούσα κοινωνία, δεν με ανησυχεί γιατί πιστεύω ότι αν θέλανε να κάνουν βρωμιά με διαιτητή θα βάζανε κάποιο για τον οποίο δεν μπορούμε να πούμε κουβέντα!Θα ισχυε αν στο παρελθον ειχαν δειξει οτι τους ενδιαφερει να κρατουν τα προσχηματα. Τουναντιον το επιπεδο στο οποιο εχουν περασει χρονια τωρα ειναι να κανουν επειδειξη δυναμης σε καθε ευκαιρια, προς γνωσιν και συμμορφωσιν. Οπως και να εχει, ειτε τα παει καλα ο διαιτητης, ειτε οχι, υπηρχαν καλυτερες επιλογες, ξεκινωντας φυσικα απο εμπειροτερους και διεθνεις διαιτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Θα ισχυε αν στο παρελθον ειχαν δειξει οτι τους ενδιαφερει να κρατουν τα προσχηματα. Τουναντιον το επιπεδο στο οποιο εχουν περασει χρονια τωρα ειναι να κανουν επειδειξη δυναμης σε καθε ευκαιρια, προς γνωσιν και συμμορφωσιν. Οπως και να εχει, ειτε τα παει καλα ο διαιτητης, ειτε οχι, υπηρχαν καλυτερες επιλογες, ξεκινωντας φυσικα απο εμπειροτερους και διεθνεις διαιτητες. Κάπου πήρε τ'αυτί μου ότι ο Αρετόπουλος δεν ήταν η πρώτη επιλογή. Όπως λες, προτιμήθηκαν οι εμπειρότεροι αλλά δηλώσαν κόλλημα. Υποθέτω ότι έχει πάει το σκατό στην κάλτσα μετά τον Ζωγράφο. Και δεν εννοώ ότι φοβούνται μη φάνε ξύλο, αλλά ότι μην το παραμικρό λάθος τους, τους κοστίσει την καριέρα τους.. Θυμάσαι εκείνον που δεν τους είχε δώσει το μούφα πέναλτυ στο αγρίνιο και τον έφαγε η μαρμάγκα; Ε σκέψου τώρα να είναι 0-0 στο 78, να κάνει τριπλό άξελ με σπαγκάτο ο μητρογκόλ και να μην το δώσει. Ούτε κλέφτικα δεν θα ξανασφυρίξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Άντε να δούμε τι θα γίνει σήμερα Με ένα Χ ευχαριστημένος θα είμαι εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ολοι.. Άντε να δούμε τι θα γίνει σήμερα Με ένα Χ ευχαριστημένος θα είμαι εγώ θα ειμαστε ολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εδω ειμαστε μπροστα ομως. Βαζουμε τους διαιτητες να διαιτητευσουν τις ομαδες τους σε ντερμπι! Κι αυτο οπως βλεπω, οχι απλα δεν ενοχλει καποιους, αλλα δεν τους βαζει ουτε σε σκεψεις. Και πώς αλλωστε, οταν η Σουπερλιγκα και οι διαιτητες της δεν εχουν δωσει το παραμικρο δικαιωμα για αμφισβητηση τοσα χρονια... *Περα απο καποια ατυχη περιστατικα, ησσονος σημασιας παντως. Νοτ σουρ ιφ τρόλινγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Mην κρινεις εξ'ιδιων. Ο διαιτητης που ποσταρεις σε φωτο ηταν εμπειροτατος, θα μπορουσε να ειναι και διεθνης αλλα αρνηθηκε την προταση της Ευρωλιγκας, αρα ειχε ολα τα φοντα να διαιτητευσει τελικο, αριστη επιλογη απο πλευρας διοργανωσης. Και φυσικα τα πηγε αριστα. Πες μας τωρα τις φιλοσοφιες σου για την προπαγανδα των ΠΑΕ που ανακαλυπτουν θεματα με τον Αρετοπουλο, την ιδια ωρα που ποσταρεις Σχινα για επιχειρημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Είναι δυνατόν να στείλανε τον Παναή να κάνει ζέσταμα μπροστά στα uruk hai;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Είναι δυνατόν να στείλανε τον Παναή να κάνει ζέσταμα μπροστά στα uruk hai;; Kατσε ρε εδω μερικοι μας λεγανε οτι το γηπεδο ειναι εκκλησια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις