krom271 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Και περυσι πως παω για β λεγατε και επεφταν οι τεσσαρες.... Κριτηρια δικα δου εχεις εσυ μαλλον. Περυσι απο κατω τελειωσες, εφαγες και τα ντορτια στο κυπελλο αλλα κατα τα αλλα εχεις μεγαλυτερο βεληνεκες. Αν δεν βλεπεις το χασμα αναμεσα σε αυτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μινγουάιλ, ο Νίνης ξοφλημένος απ'τον ΠΑΟΚ πηγαίνει στον ΠΑΟ που είναι ανώτερη ομάδα. ΟΚ. Μόνο ο Νίνης; Ο Σίντελφελντ; Ο Φυτανίδης που προτίμησε να ανανεώσει στον ατρόμητο απ'το να πάει σ'αυτούς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Το γεγονος οτι πηρε ενα δικο του παιδι πισω για να του δωσει την ευκαιρια για come back σημαινει πως ο παοκ εχει μεγαλυτερο βεληνεκες; Τα συμπερασματα που βγαζετε σκοτωνουν. Οταν τα αποτελεσματα δειχνουν κατι αντιθετο απο αυτο που λεμε καταφευγουμε σε αοριστιες και ανακριβειες του τυπου εχουμε καλυτερους παιχτες κλπ ωραια Στο γηπεδο που ειναι το σημαντικο βεβαια ολα αυτα μοιαζουν τουλαχιστον αστεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Στο γηπεδο που ειναι το σημαντικο βεβαια ολα αυτα μοιαζουν τουλαχιστον αστεια.... Είναι το σημαντικό επειδή η θρυλική κωλοφαρδία σου σε έφερε αντιμέτωπο με τις 2 ελληνικές ομάδες που μπορούν να σε ξεφτιλίσουν όταν αυτές ήταν ψόφιες και παρέπεεαν. Μια βδομάδα πριν και θα σου έκοβε ταρίφα και ο ΠΑΟΚ και ο ολυμπιακός.. Αν θυμάμαι καλά σου πήρε διπλό ο όφης. Πως πάει το βεληνεκές εδώ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Και γιατι ησουν ψοφιος. Τι παραπανω εκανες.. Της κοντης ψ...ης οι τριχες τις φταινε αυτο ξερω εγω. Ακου εκει αν ηταν μια βδομαδα νωριτερα... Παντως το να ονειρευεσαι ξεφτυλισμα με τοσο προσφατο το τετραμπαλο με ξεπερναει... Ακουσαμε και το αλλο. Επειδη χαθηκαν βαθμοι σε ενα παιχνιδι σημαινει πως ο παοκ εχει μεγαλο βεληνεκες. Τα επιχειρηματα σου με ξεπερνουν! Κοιτα εκει μην αποκλειστεις απο την κερκυρα ΣΕ ΟΜΙΛΟ για το κυπελλο και ασε τις φαντασιωσεις για μεγαλο βεληνεκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Και γιατι ησουν ψοφιος. Τι παραπανω εκανες.. Παντως το να ονειρευεσαι ξεφτυλισμα με τοσο προσφατο το τετραμπαλο με ξεπερναει... Ακουσαμε και το αλλο. Επειδη χαθηκαν βαθμοι σε ενα παιχνιδι σημαινει πως ο παοκ εχει μεγαλο βεληνεκες. Τα επιχειρηματα σου με ξεπερνουν! Κοιτα εκει μην αποκλειστεις απο την κερκυρα ΣΕ ΟΜΙΛΟ για το κυπελλο και ασε τις φαντασιωσεις για μεγαλο βεληνεκες... Ήμουν ψόφιος γιατί είχα πριν 2 μέρες ταξίδι στην φλωρεντία, οπού έδινα υπερπάντων αγώνα (και τον χτύπησα, και πήρα αποτέλεσμα) και από 5 μέρες ταξίδι στην κρήτη όπου επίσης εδινα σημαντικό αγώνα. Και μου έλειπε όλη η αριστερή πλευρά, το δεξί μπακ και ο βασικός μου κεντρικός αμυντικός! Αφού έβαλα 4 σε Πλατανιά, ΟΦΗ, Βέροια, γιατί να μη βάλω και σε σένα; Σου εξήγησα πολύ καλά γιατί έχει μεγαλύτερο βεληνεκές ο παοκ και φυσικά σε ξεπερνούν τα επιχειρήματά μου γιατί τα δικά σου είναι επιχειρήματα 12χρονου. Εγώ σου μιλάω με αριθμούς! Το πιο πιθανό είναι ότι θα αποκλειστώ απ'το κύπελλο και σύμφωνα με την λογική σου, το βεληνεκές μου θα είναι μικρότερο/ίσο με του απόλλωνα καλαμαριάς, της κέρκυρας και του ΠΑΣ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ε τοτε να ξερουμε να μην σε βαζουμε να παιζεις ετρωπη και πρωταθλημα κανενα μηνα πριν το παιχνιδι μπας και παρεις αποτελεσμα. Τι λεει ο τυπος! Σε εμενα δεν μπορεις να βαλεις 4 γιατι απο εμενα τρως 4. Τι μου εξηγησες; Τους καλυτερους παιχτες να γελαει ο κοσμος; Οτι εχασα απο τον οφη; Ή τους αριθμους που περυσι σε εφεραν σπο πισω και φορτωμενο με τετραμπαλο στο κυπελλο. Γιατι αυτοι ειναι οι αριθμοι και οχι οι αριθμοι θεωριας που εβαλες εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Κατάλαβα, καλή συνέχεια και σε σένα λοιπόν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Κατάλαβα, Επιτελους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Είναι το σημαντικό επειδή η θρυλική κωλοφαρδία σου σε έφερε αντιμέτωπο με τις 2 ελληνικές ομάδες που μπορούν να σε ξεφτιλίσουν όταν αυτές ήταν ψόφιες και παρέπεεαν. Μια βδομάδα πριν και θα σου έκοβε ταρίφα και ο ΠΑΟΚ και ο ολυμπιακός.. Αν θυμάμαι καλά σου πήρε διπλό ο όφης. Πως πάει το βεληνεκές εδώ;;; ο γάβρος παράπαιε απο τον Δεκέμβρη και ξεπούλησε και σε παίχτες. Ποια βδομάδα; Η κωλοφαρδία είναι όλη των γαύρων γιατι με τον χειρότερο γάβρο της 10ετίας(μετά Δεκέμβρη) πήγαν και αποκλειστήκαν απο σας. Δεν μπορούσαν να περάσουν; ο Μαρκους είχε τρομερή φόρμα,& ψυχολογία στο μέγιστο. Ο ΠΑΟΚ πάντα έχει πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό, θες σε Play off θες σε πρωταθλήμα, κύπελλο. Κάτι παθαίνετε. Αποδίδουν πολύ καλά πέραν του αναμενόμενου και οι παίχτες μας ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Φίλε ειλικρινά, ΕΥΤΥΧΩΣ δεν είσαι ολυμπιακός, δεν θα παλευόσουνα με τίποτα.. Δεν έχω κάτι να προσθέσω, προφανώς έχεις τα δικά σου κριτήρια... Brace yourself όμως, γιατί του χρόνου πας για 4ος, εκτός αν τα σπρώξει ο Καϋμενάκης, οπότε πας για 5ος.. Αυτό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Με εξαίρεση τον Ρατ και τα 2 δεξια μπακ και αυτά υπό όρους (π.χ ο Κιτσιου έχει ταλέντο αλλά δεν πείθει ότι έχει περισσότερο από τον Μαρινάκη που δώθηκε για να πάρει παιχνίδια)κανένας αλλος παίκτης του Παοκ δεν θα μπορούσε να βρει θέση στον τωρινό Παναθηναικό. Εντάξει ο Γλύκος είναι καλύτερος από τον Κοτσόλη και πιθανότατα ισα βάρκα ίσα νερά με τον αγγλο μπορεί και καλύτερος αλλά δεν είναι ο τερματοφύλακας που θα κάνει την διαφορά (Ρομπέρτο). Οσο για την προοπτική των ομάδων ας περιμένουμε πρώτα να δουμε σε ποια ρυθμιση θα μπουν τα χρέη του Παοκ γιατί αν δεν μπουν η προοπτική του Παοκ είναι το ανέκδοτο της χρονιάς Ο οπαδός έχει καθε δικαίωμα να πιστεύει ότι η ομάδα του είναι η σημαντικότερη. Το αν είναι καλύτερη υπάρχει αντικειμενικό κριτήριο και είναι το αποτέλεσμα και είναι πρόσφατο στη έδρα του Παοκ και χωρίς ίχνος εξωαγωνιστικής εύνοιας (το αντίθετο). Αν στο τέλος του πρωταθληματος τερματίσει ο Παοκ παραπάνω και ο Παναθηναικός δεν παρει κανέναν τίτλο προφανώς θα είναι καλύτερος εως τότε μετράνε οι μεταξυ τους αγώνες. Ρεαλιστικός στόχος και των 2 είναι να ζορίσουν πολύ περισσότερο από πέρυσι τον Ολυμπιακό. Τώρα αν κάποιος θεωρεί ότι επειδή στο manager o Κλαους είναι ακριβότερος από Μπεργκ είναι και καλύτερος δεν νομίζω ότι υπάρχει λογικό επιχείρημα να τον μεταπείσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Τελικα,δεν θα γινει ρυθμιση των χρεων του ΠΑΟΚ.. Κατα δευτερον,δεν νομιζω οτι ο φιλος μιλαει για το ποιος εχει καλυτερη ομαδα ή καλυτερους παικτες στην ουσια,αλλα το βεληνεκες που ονομασε,πιστευω οτι το λεει σαν "προοπτικη" ομαδας αυτη τη στιγμη. Οτι δηλαδη εχει μια σταθερη παρουσια στην Ευρωπη ο ΠΑΟΚ,με καλη συγκομιδη βαθμων,καλα αποτελεσματα,χρημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εδω TAKE5 ομως δεν μιλαμε απλα για το αν ο Παοκ ειναι καλυτερος απο τον Παναθηναικο. Αυτο θα το συζητουσα και θα ακουγα τα επιχειρηματα τους. Εδω μιλανε για ομαδα αλλου βεληνεκους!!! Τι συζητηση να κανεις εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εδω TAKE5 ομως δεν μιλαμε απλα για το αν ο Παοκ ειναι καλυτερος απο τον Παναθηναικο. Αυτο θα το συζητουσα και θα ακουγα τα επιχειρηματα τους. Εδω μιλανε για ομαδα αλλου βεληνεκους!!! Τι συζητηση να κανεις εκει... Για αυτη τη στιγμη μιλησε φιλε μου.. Οχι γενικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις