Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλε μου,εγω μιλαω για την ομαδα του Ολυμπιακου.Πως εξηγεις το φαινομενο να παιζει αξιοπρεπες ποδοσφαιρο στην Ευρωπη,ενω στην Ελλαδα να παιζει ποδοσφαιρο Γ' Εθνικης?

Πολύ απλά, είναι ένα οργανωμένο κλαμπ, με σοβαρό προπονητή, αξιόλογους ποδοσφαιριστές και πλάνο... Αυτό που είπα νωρίτερα εγώ, είναι ότι με τόόόόόόόόόσες τζάμπα συμμετοχές στο τσ λ, θα έπρεπε να παίζει κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές ποδόσφαιρο.. Θα έπρεπε να παντελωνιάσει λιγότερο ο φαταούλας, να φέρει καλύτερους παίκτες, να οργανώσει καλύτερα την ακαδημία του και να το τμήμα scouting του..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...

... Ο ΠΑΟΚ θα γκελάρει πολύ ακόμα, ο ολυμπιακός όχι τόσο.. Τι να πω, μακάρι να πέσω έξω!..

Βλέπω δηλώσεις Ιβαν για 2 εκ. το Γενάρη. Ουσιαστικά ελπίζετε να σας κάτσει μια φάση α λα Νάτχο (δεν ήρθε στον Ολυμπιακο ο γμένος). Αλλα παρα την ενίσχυση, το θέμα είναι να πάρει αποτελέσματα εκτος με πιο αδύναμες ομάδες. Εκει ουσιαστικά βγαίνει εκτος στόχων.

Καθαρα θέμα κομπλεξ/νοοτροπίας οι χεσμεντε εμφανίσεις εκτος Τούμπας.

Δεν συμφωνω και πιστεύω πως δεν υφίσταται λογική που να υποστηρίζει πως επειδή δεν έχεις καλή ομάδα πρέπει η διαιτησία να είναι κακή μαζί σου. Θεωρώ ότι ειδικά οι του Παναθηναικού, υπερβάλουν στο συγκεκριμένο θέμα, όχι σε ότι αφορά την εύνοια υπερ του Ολυμπιακού, αλλά τα σφυρίγματα κατά της ομάδας τους. Νομίζω ότι είναι η πολιτική που ασκεί ο πρόεδρος της ομάδας και την έχει περάσει σε προπονητή και ίσως κάποιους παίχτες ώστε να στρέφουν το κεφάλι της κοινής γνώμης σε θέματα, τα οποία δεν είναι τόσο αγωνιστικά αλλά συνομωσιολογικά (παράγκες κτλ).

Συνομωσιολογικα θεματα οι παραγκες... Μαλιστα... :shock:

Τι μπορεις να απαντησεις σε αυτο οταν υπαρχουν ακομα ατομα τοσο νυχτωμενα και τυφλωμενα που ξεστομιζουν αυτο το πραγμα...

Οσον αφορα την πολιτικη του προεδρου που ''παρασερνει'' οπαδους και προπονητη... Ο παναθηναικος κοσμος διαμαρτυρεται απο την εποχη που αρχισε η παραγκα (ω ναι υπηρχε και υπαρχει!) και δεν ειναι φαινομενο που εμφανιστηκε οταν ανελαβε προεδρος ο Αλαφουζος.

Αυτο ελειπε να σε κλεβουν μπροστα στα ματια σου και να μην βγαζεις και αχνα.

Σφυρίγματα υπερ του Ολυμπιακού θα υπάρχουν και δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Θα δινονται πολύ ευκολότερα φάουλ πάνω στον Αφελάι γιατι είναι αυτός που είναι, όπως θα σφυρίζονται πολύ λιγότερα κατά του Αμπιντάλ γιατί επίσης είναι αυτός που είναι. Η μοναδική χρονιά που ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε σφυρίγματα ηταν το 2009, μάντεψε γιατί…(όχι δεν το πάω στο συνομοσιολογικό…το πάω στο ρόστερ). Ο διαιτητής, παντού και πάντα σφυρίζει υπερ του «δυνατού». Δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο αυτό ούτε έχουν όλοι τα @@ του Κολλίνα ή του Μερκ για να παίξουν 50/50 (που και εκεί αν δεν ειχες Ρεχάγκελ στον πάγκο ισως να ηταν και διαφορετικά τα πράγματα).

Τωρα εξισωνουμε τα σφυριγματα που παιρνουν ως ενα βαθμο οι ''δυνατοι'' σε αλλες χωρες με τα εγκληματικα και εσκεμμενα σφυριγματα που παιρνει ο διορισμενος.

Γελαει ο κοσμος (παλι).

Τα έχουμε ξαναπει. Υπάρχουν χαρακτηριστικά παραδείγματα που ο ΠΑΟ με σωστές επενδυσεις πήρε πρωτάθλημα, εκμεταλλευόμενος την κακή ή μηδαμινη επένδυση του αντιπάλου του. Στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες μετράει πολύ αυτό. Τι να κάνουμε? Φαντάσου να έφερνες λόγου χάρη, προπονητή μεγάλης Ευρωπαικής δύναμης, να παίζεις μπαλάρα,να εφερνες 3 διεθνής ποδοσφαιριστές επίσης μεγάλης δύναμης, να ήταν η μισή σου ομάδα στην Εθνική Ελλάδος αλλά πρωτάθλημα να μην έβλεπες ουτε με κυάλια (γιατι εγω το έζησα αυτό κάποτε)

Εγω το εζησα λεει...

Οτι το εζησες το εζησες αλλα αυτο που εζησες ειναι να εχει ο Παναθηναικος ομαδαρα και να κλεβει τα πρωταθληματα ο διορισμενος. Αυτο το εζησες οντως...

Συμφωνώ στο ότι η κατάσταση πρέπει να ξεβρωμίσει. Πες μου έναν τρόπο που μπορει να γίνει αυτό, αν δε βάλει το χεράκι της η πολιτεία? Πολιτεία όμως δεν είναι μόνο ο Βαγγέλης. Είναι και ο Γιάννης που κατά την άποψή μου επιλέγει τον δρόμο του να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, τον ιδιο δρόμο δηλαδή που διάλεξε ο Σωκράτης που ειχε την μεγαλύτερη ευκαιρία να καθαρίσει το ποδόσφαιρο (λειτουργησε πολύ εκδικητικά τότε) ή ο Βαγγέλας με τον Πατέρα το 2010.

Ξέρεις ποια θα είναι η κατάσταση ακόμα και αν τα βρουν οι μεγάλοι? Να μοιράζονται αυτοι τα πρωταθλήματα και οι από κάτω να είναι φιλικές τους προσκειμενες ομαδες. Οποιος δεν συμφωνει ή πάει να ανακάμψει με ωραίες επενδυσεις ή ταλαντουχους παιχτες θα γινεται Πανιώνιος ξέρω γω που τροφοδοτουσε για χρονια και ακομα τροφοδοτει.

Υ.Γ- Στην Ιταλία η Γιουβε υποβιβάστηκε για τα στημένα. Ρωτηστε τους Ιταλούς τι ε΄χει αλλάξει και αν η Γιουβε δε παιρνει σφυρίγματα να δειτε τι θα σας πουν…

Ο τροπος για να ξεβρωμισει ειναι να τιμωρηθει η ομαδα που το εχει βρωμισει. Αυτο για να αποκατασταθει και το αισθημα δικαιου...

Αλλα επειδη ειμαστε ελλαντα και αυτο δεν γινεται απλα να σταματησει να διαιωνιζεται το σιχαμα που εχουμε....

Ο παναθηναϊκός είναι για λύπηση. Ξεφτίλισαν την πιο αρχιδάτη ομάδα της Ελλάδας. Τον μεγάλο παναθηναϊκό που περιμέναμε κάθε Τετάρτη καρφωμένοι στις τηλεοράσεις. Και τώρα, χωρίς ίχνος κόμπλεξ το λέω, έχει το ίδιο βεληνεκές με τον αστέρα, την τρίπολη και τον ατρόμητο. Μικρή ομάδα, αμελητέα.. Κρίμα πραγματικά... Μου λείπει ο καλός παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ..

Να εκανες απλα συγκριση με ομαδες του Παναθηναικου του παρελθοντος να συμφωνησουμε.

Αλλα επειδη βλεπω να νομιζεις πως ο Παοκ εχει μεγαλυτερο βεληνεκες απο του Παναθηναικου (μιας και τον παραλειπεις) προφανως δεν συμφωνω.

Ο Παναθηναικος εγινε ...Παοκ και ειναι οντως λυπηρο αναλογιζομενος ομαδες του παρελθοντος...

Οι αιτιες που εγινε αυτο αλλο θεμα...

Να εκανες απλα συγκριση με ομαδες του Παναθηναικου του παρελθοντος να συμφωνησουμε.

Αλλα επειδη βλεπω να νομιζεις πως ο Παοκ εχει μεγαλυτερο βεληνεκες απο του Παναθηναικου (μιας και τον παραλειπεις) προφανως δεν συμφωνω.

Ο Παναθηναικος εγινε ...Παοκ και ειναι οντως λυπηρο αναλογιζομενος ομαδες του παρελθοντος...

Οι αιτιες που εγινε αυτο αλλο θεμα...

Φυσικά και έχει μεγαλύτερο βεληνεκές ο παοκ σήμερα!! Ο παναθηναϊκός έγινε παοκ του Knoll, του Salmon κλπ κλπ..

• Like 1

Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι η ομάδα σου υπήρξε ποτέ μεγαλυτερη ομάδα απ΄τον ΠΑΟΚ?

Πλουσιότερη και δυνατότερη κάποιους καιρους ναι...μικρότερη σιγουρα όχι (όπως και ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ).

ΠΑΟΚ δε θα γινεις ποτέ. Δε μπορεις να γινεις, όπως κανεις δε μπορει να πάρει το μεγαλείο της ομάδας του άλλου.

Φυσικά και έχει μεγαλύτερο βεληνεκές ο παοκ σήμερα!! Ο παναθηναϊκός έγινε παοκ του Knoll, του Salmon κλπ κλπ..

Και για ποιο λογο εχει μεγαλυτερο βεληνεκες ο Παοκ σημερα? Που το στηριζεις αυτο?

Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι η ομάδα σου υπήρξε ποτέ μεγαλυτερη ομάδα απ΄τον ΠΑΟΚ?

Πλουσιότερη και δυνατότερη κάποιους καιρους ναι...μικρότερη σιγουρα όχι (όπως και ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ).

ΠΑΟΚ δε θα γινεις ποτέ. Δε μπορεις να γινεις, όπως κανεις δε μπορει να πάρει το μεγαλείο της ομάδας του άλλου.

Καλα τοτε και η Κρισταλ παλας δεν ειναι μικροτερη απο την Μαντσεστερ. Μπορει η Μαντσεστερ να ειναι πιο δυνατη  αλλα το μεγαλειο ειναι ιδιο...

Κρισταλ Παλας η Μαντσεστερ δεν θα γινει ποτε (οχι πως θα ηθελε βεβαια...)

Και για ποιο λογο εχει μεγαλυτερο βεληνεκες ο Παοκ σημερα? Που το στηριζεις αυτο?

Καλα τοτε και η Κρισταλ παλας δεν ειναι μικροτερη απο την Μαντσεστερ. Μπορει η Μαντσεστερ να ειναι πιο δυνατη αλλα το μεγαλειο ειναι ιδιο...

Κρισταλ Παλας η Μαντσεστερ δεν θα γινει ποτε (οχι πως θα ηθελε βεβαια...)

Έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Πάει καλύτερα στο πρωτάθλημα και την ευρώπη. Είναι εύρωστος και έλκει παίκτες τύπου Νάτχο.Λυπάμαι αν στο χαλάω αλλά εθελοτυφλείς αν νομίζεις οτι ο παοκ είναι στα μέτρα του παναθηναϊκού..Sent from my iPhone using Insomnia
  • Like 1

Δεν ειναι στα μετρα του. Οπως περυσι ενα πραγμα που τα μαζευε με την σεσουλα...

Καλυτερους παιχτες!!! Εγω κατι τζιωληδες, σπυροπουλους, σαλπιγγιδηδες, αθανασιαδηδες, Κιτσιους και λοιπα λιμα βλεπω... Αν υπερεχει ατομικα σε 2-3 θεσεις πολυ το βλεπω...

Και φυσικα δεν παιζει μονο το ατομικο επιπεδο ρολο...

Και το φετινο πρωταθλημα βρισκεται στην αρχη ακομα... Και για να διακινδυνεψω μια προβλεψη παλι απο κατω θα ειναι ο Παοκ στο τελος.

Να πεις πως ειναι ισοδυναμες οι ομαδες ή ακομα πως ο Παοκ ειναι λιγο καλυτερος να το δεχτω.

Να λες πως εχει μεγαλυτερο βεληνεκες μονο ως αστειο μπορω να το εκλαβω...

Και το φετινο πρωταθλημα βρισκεται στην αρχη ακομα... Και για να διακινδυνεψω μια προβλεψη παλι απο κατω θα ειναι ο Παοκ στο τελος.

Υπό "normal" καταστάσεις θα είναι από κάτω ή σαν τα περσινά;..

<p>Δεν ειναι στα μετρα του. Οπως περυσι ενα πραγμα που τα μαζευε με την σεσουλα...</p> <p> </p> <p>Καλυτερους παιχτες!!! Εγω κατι τζιωληδες, σπυροπουλους, σαλπιγγιδηδες, αθανασιαδηδες, Κιτσιους και λοιπα λιμα βλεπω... Αν υπερεχει ατομικα σε 2-3 θεσεις πολυ το βλεπω...</p> <p>Και φυσικα δεν παιζει μονο το ατομικο επιπεδο ρολο...</p> <p> </p> <p>Και το φετινο πρωταθλημα βρισκεται στην αρχη ακομα... Και για να διακινδυνεψω μια προβλεψη παλι απο κατω θα ειναι ο Παοκ στο τελος.</p> <p> </p> <p>Να πεις πως ειναι ισοδυναμες οι ομαδες ή ακομα πως ο Παοκ ειναι λιγο καλυτερος να το δεχτω.</p> <p> </p> <p>Να λες πως εχει μεγαλυτερο βεληνεκες μονο ως αστειο μπορω να το εκλαβω...</p>

Από πάνω σου τελείωσε και πέρσυ.

Ο Τζιώλης καμία σχέση με τον Τζιώλη του παο. Κάτσε και δες τον.

Ο Σπυρόπουλος είναι πίσω από Ρατς και Τζαβέλλα..

Ο Σάλπι αποτελεί και για μένα μυστήριο.

Το να μην σου αρέσει ο κλαους μονο ως κομπλεξ το βλεπω.

Ο Κίτσιου είναι αναπληρωματικός του Σκόνδρα..

Από κάτω δε νομίζω να είναι, κάθε μέρα πασχαλιά;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Και τα play off μεσα στο πρωταθλημα ειναι δεν ειναι κατι ξεχωριστο... Και πριν τα play off ακομα η διαφορα 3 βαθμοι ηταν. Αυτο ειναι το αλλο βεληνεκες;

Επισης περυσι ειχαμε και το κυπελλακι...

Οι παιχτες που αναφερεις ειναι δηλαδη αλλο βεληνεκες απο αυτους του Παναθηναικου; Οι πεισσοτεροι δεν ειναι ουτε καν καλυτεροι...

Για τον Κλαους περα απο το γεγονος οτι ποτε δεν μου γεμισε το ματι σαν παιχτης, οταν τον βαλεις στη συγκριση με Μπεργκ μιλαμε για χαος.

Ουτε τον καρελη δεν φτανει...

Για την τελικη θεση προβλεψη εκανα. Δεν κοβω και το χερι μου...

Το θεμα ειναι πως δεν προκυπτει απο πουθενα αυτο που λες περι αλλου βεληνεκους. Ισα ισα....

Και τα play off μεσα στο πρωταθλημα ειναι δεν ειναι κατι ξεχωριστο... Και πριν τα play off ακομα η διαφορα 3 βαθμοι ηταν. Αυτο ειναι το αλλο βεληνεκες;

Επισης περυσι ειχαμε και το κυπελλακι...

Οι παιχτες που αναφερεις ειναι δηλαδη αλλο βεληνεκες απο αυτους του Παναθηναικου; Οι πεισσοτεροι δεν ειναι ουτε καν καλυτεροι...

Για τον Κλαους περα απο το γεγονος οτι ποτε δεν μου γεμισε το ματι σαν παιχτης, οταν τον βαλεις στη συγκριση με Μπεργκ μιλαμε για χαος.

Ουτε τον καρελη δεν φτανει...

Για την τελικη θεση προβλεψη εκανα. Δεν κοβω και το χερι μου...

Το θεμα ειναι πως δεν προκυπτει απο πουθενα αυτο που λες περι αλλου βεληνεκους. Ισα ισα....

Νομίζω ότι βλέπεις με οπαδικά μάτια.

Ας το πάμε με νούμερα, εμπιστεύεσαι το transfermarkt? Αν όχι μπορούμε να ανοίξουμε manager :P

Γιάννης Σκόνδρας  (1.32M) vs. Χρήστος Μπούρμπος (0.35M)

Razvan Rat (1.32M) vs. Nano (0.7M)

Στέφανος Αθανασιάδης (3.08Μ) vs. Marcus Berg (2.64M) vs. Νίκος Καρέλης (0.58M)

Ρόστερ ΠΑΟΚ 27 ποδοσφαιριστές (27.54M) vs Ρόστερ ΠΑΟ 28 ποδοσφαιριστές (20.2M)

Τα νούμερα μίλησαν.

Δεν σου γεμίζει ο Κλάους που, σε 191 εμφανίσεις (οι οποίες ξεκίνησαν από 17 ετών) έχει 77 γκολ και 26 ασσίστ, που εδώ και 3 χρόνια (από 22 ετών δηλαδή) περνάει τα 15 γκολ το χρόνο;;;

Το θέμα περί βεληνεκούς κολλάει στην δήλωση του Γεωργιάδη στον περσινό τελικό κυπέλλου.

Να σου θυμήσω: "Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟ, πριν πάνε στον ΠΑΟ, προτείνονται στον ΠΑΟΚ και αν απορριφθούν, προτείνονται στον παναθηναϊκό"

Γινόταν αυτό τα παλιά χρόνια; Όχι, γιατί το βεληνεκές του ΠΑΟ ήταν μεγαλύτερο του ΠΑΟΚ, ήταν μεγαλύτερη ομάδα. Σήμερα ο ΠΑΟ μετά βίας είναι ομάδα.

Α, για το κυπελλάκι, θα το σήκωνες αν δεν με είχε γδύσει ο μισητός σου αντίπαλος; Δεν θα το μάθουμε ποτέ, αλλά κουβέντα να γίνεται...

Τέλος, για το bold...

Όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ ο Μουσλίμοβιτς, νόμιζα ότι είχαμε τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος.

Τότε έπαιζε στην Λάρισα ο Γκαλίτσιος και ο κολλητός μου έλεγε ότι είναι απ'τα καλύτερα δεξιά μπακ της Ευρώπης και μακράν ο καλύτερος στην Ελλάδα.

Ένας άλλος γνωστός μου αριανός έβλεπε τον Χαβίτο, Ινιέστα.

Στο ΠΝ γνώρισα έναν Πανιώνιο που έλεγε ότι ο Γουνδουλάκης λόγω παράγκας δεν είναι αρχηγός της εθνικής..

Όλοι την ίδια αρρώστια έχουμε, δε σε παρεξηγώ, αλλά βλέπε λίγο και τα γεγονότα...

Οχι δεν μου λενε απολυτως τιποτα αυτα τα νουμερα για το επιπεδο της ομαδας και της αξιας των παιχτων.

Ο κλαους αν ηταν στον παναθηναικο αν επαιζε αυτη τη στιγμη τριτος θα ηταν ευχαριστημενος...

Οσο για παιχτες δεν προτεινονται γιατι ο παναθηναικος εχει βαλει ορια στο μπατζετ. Δεν λεει κατι αυτο.

Αν προσφερει τα ιδια χρηματα ο παναθηναικος και ο παοκ για ενα παιχτη μαντεψε που θα παει.

Το βεληνεκες της ομαδας εγω το καθοριζω απο το επιπεδο της ομαδας. Και σαν επιπεδο ο παοκ ειναι ισοδυναμος ή κατωτερος του παναθηναικου ακομα και τωρα...

Τα σποτελεσματα αυτο δειχνουν...

Οχι δεν μου λενε απολυτως τιποτα αυτα τα νουμερα για το επιπεδο της ομαδας και της αξιας των παιχτων.

Ο κλαους αν ηταν στον παναθηναικο αν επαιζε αυτη τη στιγμη τριτος θα ηταν ευχαριστημενος...

Οσο για παιχτες δεν προτεινονται γιατι ο παναθηναικος εχει βαλει ορια στο μπατζετ. Δεν λεει κατι αυτο.

Αν προσφερει τα ιδια χρηματα ο παναθηναικος και ο παοκ για ενα παιχτη μαντεψε που θα παει.

Το βεληνεκες της ομαδας εγω το καθοριζω απο το επιπεδο της ομαδας. Και σαν επιπεδο ο παοκ ειναι ισοδυναμος ή κατωτερος του παναθηναικου ακομα και τωρα...

Τα σποτελεσματα αυτο δειχνουν...

Φίλε ειλικρινά, ΕΥΤΥΧΩΣ δεν είσαι ολυμπιακός, δεν θα παλευόσουνα με τίποτα..

Δεν έχω κάτι να προσθέσω, προφανώς έχεις τα δικά σου κριτήρια... Brace yourself όμως, γιατί του χρόνου πας για 4ος, εκτός αν τα σπρώξει ο Καϋμενάκης, οπότε πας για 5ος..

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...