krom271 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχει απολυτως καμια σχεση η αξια του ροστερ κλπ με την διαιτησια. Αν θες να κανουμε συζητηση για το επιπεδο των ομαδων την κανουμε. Η λογικη δεν εχω ομαδα επομενως ειναι ok να με γ@μ@ει η διαιτησια και δεν πρεπει να παραπονιεμαι μπαζει απο παντου. Δεν μπαινουνε στην ιδια προταση αυτα! Ποσο μαλλον στο ελληνικο πρωταθλημα που ακομα και οταν φτιαξεις καλη ομαδα, το πρωταθλημα θα το παρει ο διορισμενος. Παραδειγματα και χρονιες που εγινε αυτο...αμετρητες. Το ουσιαστικο στο ελληνικο πρωταθλημα δεν ειναι να φτιαξεις καλη ομαδα αλλα να ξεβρωμισει η κατασταση. Γιατι φιλε μου ή καλη ομαδα εχεις ή οχι τοσο καλη το αποτελεσμα θα ειναι ιδιο, και διαχρονικα θα οδηγησει με μαθηματικη ακριβεια στην αποδυναμωση της ομαδας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ο οποίος ΠΑΟΚ επι εποχης Σαββίδη τουλάχιστον, παράπονα απο διαιτησία δεν μπορει να έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχει απολυτως καμια σχεση η αξια του ροστερ κλπ με την διαιτησια. Αν θες να κανουμε συζητηση για το επιπεδο των ομαδων την κανουμε. Η λογικη δεν εχω ομαδα επομενως ειναι ok να με γ@μ@ει η διαιτησια και δεν πρεπει να παραπονιεμαι μπαζει απο παντου. Δεν μπαινουνε στην ιδια προταση αυτα! Ποσο μαλλον στο ελληνικο πρωταθλημα που ακομα και οταν φτιαξεις καλη ομαδα, το πρωταθλημα θα το παρει ο διορισμενος. Παραδειγματα και χρονιες που εγινε αυτο...αμετρητες. Το ουσιαστικο στο ελληνικο πρωταθλημα δεν ειναι να φτιαξεις καλη ομαδα αλλα να ξεβρωμισει η κατασταση. Γιατι φιλε μου ή καλη ομαδα εχεις ή οχι τοσο καλη το αποτελεσμα θα ειναι ιδιο, και διαχρονικα θα οδηγησει με μαθηματικη ακριβεια στην αποδυναμωση της ομαδας... Δεν συμφωνω και πιστεύω πως δεν υφίσταται λογική που να υποστηρίζει πως επειδή δεν έχεις καλή ομάδα πρέπει η διαιτησία να είναι κακή μαζί σου. Θεωρώ ότι ειδικά οι του Παναθηναικού, υπερβάλουν στο συγκεκριμένο θέμα, όχι σε ότι αφορά την εύνοια υπερ του Ολυμπιακού, αλλά τα σφυρίγματα κατά της ομάδας τους. Νομίζω ότι είναι η πολιτική που ασκεί ο πρόεδρος της ομάδας και την έχει περάσει σε προπονητή και ίσως κάποιους παίχτες ώστε να στρέφουν το κεφάλι της κοινής γνώμης σε θέματα, τα οποία δεν είναι τόσο αγωνιστικά αλλά συνομωσιολογικά (παράγκες κτλ). Σφυρίγματα υπερ του Ολυμπιακού θα υπάρχουν και δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Θα δινονται πολύ ευκολότερα φάουλ πάνω στον Αφελάι γιατι είναι αυτός που είναι, όπως θα σφυρίζονται πολύ λιγότερα κατά του Αμπιντάλ γιατί επίσης είναι αυτός που είναι. Η μοναδική χρονιά που ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε σφυρίγματα ηταν το 2009, μάντεψε γιατί…(όχι δεν το πάω στο συνομοσιολογικό…το πάω στο ρόστερ). Ο διαιτητής, παντού και πάντα σφυρίζει υπερ του «δυνατού». Δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο αυτό ούτε έχουν όλοι τα @@ του Κολλίνα ή του Μερκ για να παίξουν 50/50 (που και εκεί αν δεν ειχες Ρεχάγκελ στον πάγκο ισως να ηταν και διαφορετικά τα πράγματα). Τα έχουμε ξαναπει. Υπάρχουν χαρακτηριστικά παραδείγματα που ο ΠΑΟ με σωστές επενδυσεις πήρε πρωτάθλημα, εκμεταλλευόμενος την κακή ή μηδαμινη επένδυση του αντιπάλου του. Στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες μετράει πολύ αυτό. Τι να κάνουμε? Φαντάσου να έφερνες λόγου χάρη, προπονητή μεγάλης Ευρωπαικής δύναμης, να παίζεις μπαλάρα,να εφερνες 3 διεθνής ποδοσφαιριστές επίσης μεγάλης δύναμης, να ήταν η μισή σου ομάδα στην Εθνική Ελλάδος αλλά πρωτάθλημα να μην έβλεπες ουτε με κυάλια (γιατι εγω το έζησα αυτό κάποτε) Συμφωνώ στο ότι η κατάσταση πρέπει να ξεβρωμίσει. Πες μου έναν τρόπο που μπορει να γίνει αυτό, αν δε βάλει το χεράκι της η πολιτεία? Πολιτεία όμως δεν είναι μόνο ο Βαγγέλης. Είναι και ο Γιάννης που κατά την άποψή μου επιλέγει τον δρόμο του να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, τον ιδιο δρόμο δηλαδή που διάλεξε ο Σωκράτης που ειχε την μεγαλύτερη ευκαιρία να καθαρίσει το ποδόσφαιρο (λειτουργησε πολύ εκδικητικά τότε) ή ο Βαγγέλας με τον Πατέρα το 2010. Ξέρεις ποια θα είναι η κατάσταση ακόμα και αν τα βρουν οι μεγάλοι? Να μοιράζονται αυτοι τα πρωταθλήματα και οι από κάτω να είναι φιλικές τους προσκειμενες ομαδες. Οποιος δεν συμφωνει ή πάει να ανακάμψει με ωραίες επενδυσεις ή ταλαντουχους παιχτες θα γινεται Πανιώνιος ξέρω γω που τροφοδοτουσε για χρονια και ακομα τροφοδοτει. Υ.Γ- Στην Ιταλία η Γιουβε υποβιβάστηκε για τα στημένα. Ρωτηστε τους Ιταλούς τι ε΄χει αλλάξει και αν η Γιουβε δε παιρνει σφυρίγματα να δειτε τι θα σας πουν… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 .... Όπως στρώνεις κοιμάσαι λέει ένα ρητό. Προσωπικές απόψεις τα παραπάνω. Δε πρόκειται να απαντήσω σε κανέναν που θα ειρωνευτεί ή θα αρχίσει τα flame ποστ. Ωραίος, μεστός ο λόγος σου και κάπως έτσι τα βλέπω κι εγώ... Αν ήμουν ολυμπιακός θα είχα μεγάλα παράπονα απ'την διοίκηση γιατί θα περίμενα να είμαι τουλάχιστον σαχτάρ, πόρτο ή φενέρ.. Δεν γίνεται να έχεις πάρει 200 μύρια σε 10 χρόνια απ'το ch l και να φέρνεις nelson valdez. Φέρε 3 παικτάκια απ'την βραζιλία να ζαλιστούμε, φέρε τον depay που έλαμψε στο μουντιάλ αλλά όχι τόσο ώστε να τον πάρουν τα θηρία.. Γιατί πήρες τον αμπιντάλ; Είναι καλύτερος απ'τον αβραάμ; Γιατί πήρες εκείνο τον αρμένιο; Γιατί δεν δίνεις τα μισά λεφτά του αφελάι και να φέρεις Vieirinha????? Κάνε ένα γκάλοπ στους φίλους σου και ρώτα με ποιον θα κ@υλωναν περισσότερο; afellay που ήρθε για να κάνει μπάνια και να φάει χταποδάκι στα κάρβουνα ή αντελίνο που ΟΠΟΥ κι αν έπαιαξε μάτωνε φανέλα και είναι παιχτούρα τρελή;; Ο ολυμπιακός φυσικά μπορεί και πιστεύω ότι θα το πάρει φέτος.. Ο ΠΑΟΚ θα γκελάρει πολύ ακόμα, ο ολυμπιακός όχι τόσο.. Τι να πω, μακάρι να πέσω έξω! Ο παναθηναϊκός είναι για λύπηση. Ξεφτίλισαν την πιο αρχιδάτη ομάδα της Ελλάδας. Τον μεγάλο παναθηναϊκό που περιμέναμε κάθε Τετάρτη καρφωμένοι στις τηλεοράσεις. Και τώρα, χωρίς ίχνος κόμπλεξ το λέω, έχει το ίδιο βεληνεκές με τον αστέρα, την τρίπολη και τον ατρόμητο. Μικρή ομάδα, αμελητέα.. Κρίμα πραγματικά... Μου λείπει ο καλός παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ωραίος, μεστός ο λόγος σου και κάπως έτσι τα βλέπω κι εγώ... Αν ήμουν ολυμπιακός θα είχα μεγάλα παράπονα απ'την διοίκηση γιατί θα περίμενα να είμαι τουλάχιστον σαχτάρ, πόρτο ή φενέρ.. Δεν γίνεται να έχεις πάρει 200 μύρια σε 10 χρόνια απ'το ch l και να φέρνεις nelson valdez. Φέρε 3 παικτάκια απ'την βραζιλία να ζαλιστούμε, φέρε τον depay που έλαμψε στο μουντιάλ αλλά όχι τόσο ώστε να τον πάρουν τα θηρία.. Γιατί πήρες τον αμπιντάλ; Είναι καλύτερος απ'τον αβραάμ; Γιατί πήρες εκείνο τον αρμένιο; Γιατί δεν δίνεις τα μισά λεφτά του αφελάι και να φέρεις Vieirinha????? Κάνε ένα γκάλοπ στους φίλους σου και ρώτα με ποιον θα κ@υλωναν περισσότερο; afellay που ήρθε για να κάνει μπάνια και να φάει χταποδάκι στα κάρβουνα ή αντελίνο που ΟΠΟΥ κι αν έπαιαξε μάτωνε φανέλα και είναι παιχτούρα τρελή;; Ο ολυμπιακός φυσικά μπορεί και πιστεύω ότι θα το πάρει φέτος.. Ο ΠΑΟΚ θα γκελάρει πολύ ακόμα, ο ολυμπιακός όχι τόσο.. Τι να πω, μακάρι να πέσω έξω! Ο παναθηναϊκός είναι για λύπηση. Ξεφτίλισαν την πιο αρχιδάτη ομάδα της Ελλάδας. Τον μεγάλο παναθηναϊκό που περιμέναμε κάθε Τετάρτη καρφωμένοι στις τηλεοράσεις. Και τώρα, χωρίς ίχνος κόμπλεξ το λέω, έχει το ίδιο βεληνεκές με τον αστέρα, την τρίπολη και τον ατρόμητο. Μικρή ομάδα, αμελητέα.. Κρίμα πραγματικά... Μου λείπει ο καλός παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ.. Οπως μεγαλα παραπονα εχουμε πολλοι (τουλαχιστον απο εδω μεσα) για πολλες επιλογες φετινων μεταγραφων φετος..Εχει πεσει ΤΟ κραξιμο γιαυτο απο το καλοκαιρι και μετα.. Οσο για τον Αμπινταλ,ειναι θεμα ΚΑΙ marketing πιστευω για τον συλλογο και για το "προφιλ" στην Ευρωπη.Εξ ορισμου ο Ολυμπιακος παντα εφερνε ενα τουλαχιστον μεγαλο ονομα καθε χρονο,ασχετα οτι πολλες φορες δεν εχει βγει αγωνιστικα το "ονομα". Και πιστευω οτι οι καλες μεταγραφες δεν εγιναν λογω μη ανταγωνιστικου πρωταθληματος φετος.. Πιστευω πως αν ο ΠΑΟΚ δυναμωσει,επιστρεψει και η ΑΕΚ,θα αλλαξει το τοπιο στις μεταγραφες. Και η ελλειψη ανταγωνισμου φαινεται και στο γηπεδο,οπου οι περισσοτεροι παικτες του ΟΣΦΠ,στην Ελλαδα,δειχνουν αδιαφορια.Δεν βαζουν τα ποδια τους στη φωτια,δεν δινουν το 100% και περιμενουν να το κανουν στα Ευρωπαικα ματσ. Λενε,δεν θα τα δωσω ολα γιατι ενας πιθανος τραυματισμος σε αγωνα του Πρωταθληματος,θα μου στοιχισει ισως την παρουσια μου σε Ευρωπαικο ματσ,και συναμα τα "ματια" Ευρωπαικων συλλογων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Οπως μεγαλα παραπονα εχουμε πολλοι (τουλαχιστον απο εδω μεσα) για πολλες επιλογες φετινων μεταγραφων φετος..Εχει πεσει ΤΟ κραξιμο γιαυτο απο το καλοκαιρι και μετα.. Οσο για τον Αμπινταλ,ειναι θεμα ΚΑΙ marketing πιστευω για τον συλλογο και για το "προφιλ" στην Ευρωπη.Εξ ορισμου ο Ολυμπιακος παντα εφερνε ενα τουλαχιστον μεγαλο ονομα καθε χρονο,ασχετα οτι πολλες φορες δεν εχει βγει αγωνιστικα το "ονομα". Και πιστευω οτι οι καλες μεταγραφες δεν εγιναν λογω μη ανταγωνιστικου πρωταθληματος φετος.. Πιστευω πως αν ο ΠΑΟΚ δυναμωσει,επιστρεψει και η ΑΕΚ,θα αλλαξει το τοπιο στις μεταγραφες. Και η ελλειψη ανταγωνισμου φαινεται και στο γηπεδο,οπου οι περισσοτεροι παικτες του ΟΣΦΠ,στην Ελλαδα,δειχνουν αδιαφορια.Δεν βαζουν τα ποδια τους στη φωτια,δεν δινουν το 100% και περιμενουν να το κανουν στα Ευρωπαικα ματσ. Λενε,δεν θα τα δωσω ολα γιατι ενας πιθανος τραυματισμος σε αγωνα του Πρωταθληματος,θα μου στοιχισει ισως την παρουσια μου σε Ευρωπαικο ματσ,και συναμα τα "ματια" Ευρωπαικων συλλογων.. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό ότι είναι αδιάφοροι οι παίκτες επειδή τους είναι λίγο το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι βραζιλιάνοι της μέταλιστ που ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ για το πρωτάθλημα το κάνουν γιατί βρίσκουν γοητευτικό το ουκρανικό πρωτάθλημα;; Ιντριγκάρεται ο Devic πχ όταν παίζει με την Ταβρίγια;;; Φτηνή η δικαιολογία και δεν την τρώω εγώ τουλάχιστον.. Γιατί δηλαδή ο τζιοβάνι, ο σισσέ, ο μπρούνο άλβες, ο βιειρίνια, ο σέρτζιο κονσεισάο ιδρώνανε την φανέλα; Η άποψή μου είναι ότι το ξέρουν ότι παίρνουν τουρίστες απλά αδιαφορούν για τους οπαδούς, και τους αρκεί απλά το να μπορούν να πουν ότι "εγώ σας έφερα ονόματα".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ο Αντελiνο στην Ελλάδα μόνο για τον ΠΑΟΚ θα παίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Βεβαίως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Διαφωνείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Διαφωνείς; Λεφτά βρε, λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Και η μονπελιέ πριν λίγα χρόνια, και η ατλέτικο πέρσυ και η μαρσέιγ φέτος και η ντορτμουντ πριν λίγα χρόνια είχαν φθηνότερο ρόστερ από το φαβορί. Αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου, ότι μπορεί και το αουτσάιντερ να πάρει το πρωτάθλημα..! Και μάλιστα τότε είναι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά! Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες όμως θεωρείς πως όλα αυτά τα χρόνια φταίει η διαιτησία που δεν πήραμε το πρωτάθλημα και αλλιώς θα το παίρναμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Λεφτά βρε, λεφτά Για τον συγκεκριμένο αποκλείεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Εγώ δεν το πιστεύω αυτό ότι είναι αδιάφοροι οι παίκτες επειδή τους είναι λίγο το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι βραζιλιάνοι της μέταλιστ που ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ για το πρωτάθλημα το κάνουν γιατί βρίσκουν γοητευτικό το ουκρανικό πρωτάθλημα;; Ιντριγκάρεται ο Devic πχ όταν παίζει με την Ταβρίγια;;; Φτηνή η δικαιολογία και δεν την τρώω εγώ τουλάχιστον.. Γιατί δηλαδή ο τζιοβάνι, ο σισσέ, ο μπρούνο άλβες, ο βιειρίνια, ο σέρτζιο κονσεισάο ιδρώνανε την φανέλα; Η άποψή μου είναι ότι το ξέρουν ότι παίρνουν τουρίστες απλά αδιαφορούν για τους οπαδούς, και τους αρκεί απλά το να μπορούν να πουν ότι "εγώ σας έφερα ονόματα".. Τοτε για ποιο λογο εξηγεις εσυ οτι στην Ελλαδα βλεπουμε μπαλα Γ' Εθνικης ενω στην Ευρωπη βλεπουμε αξιολογη μπαλα? Απλα ξερουν οτι στην Ελλαδα δεν θα φανουν προς τα εξω,και δεν τα δινουν ολα επειδη φοβουνται τραυματισμους,κουραση κτλ,κατι το οποιο αν γινει,δεν θα παιξουν αξιολογα σε Ευρωπαικο ματσ,αρα δεν θα τους παρουν με καλο ματι ξενες ομαδες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες όμως θεωρείς πως όλα αυτά τα χρόνια φταίει η διαιτησία που δεν πήραμε το πρωτάθλημα και αλλιώς θα το παίρναμε? Την χρονιά που το πήρε ο βάζελος, αν δεν μας έκοβε ο σπάθας το διπλό στο χαριλάου, πιστεύω ότι θα το έπαιρνε ο παοκ! Για τον συγκεκριμένο αποκλείεται Δεν τον έχω γνωρίσει, μακάρι να έιναι η εξαίρεση στον κανόνα! Τοτε για ποιο λογο εξηγεις εσυ οτι στην Ελλαδα βλεπουμε μπαλα Γ' Εθνικης ενω στην Ευρωπη βλεπουμε αξιολογη μπαλα? Απλα ξερουν οτι στην Ελλαδα δεν θα φανουν προς τα εξω,και δεν τα δινουν ολα επειδη φοβουνται τραυματισμους,κουραση κτλ,κατι το οποιο αν γινει,δεν θα παιξουν αξιολογα σε Ευρωπαικο ματσ,αρα δεν θα τους παρουν με καλο ματι ξενες ομαδες.. Γιατί οι περισσότερες ομάδες σε επίπεδο διοίκησης είναι μπουρδέλα και προφανώς, οι παίκτες που φέρνουν είναι απ'το πανέρι. Δεν υπάρχει καν η πρόνοια για να προωθούνται νεαροί έλληνες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Την χρονιά που το πήρε ο βάζελος, αν δεν μας έκοβε ο σπάθας το διπλό στο χαριλάου, πιστεύω ότι θα το έπαιρνε ο παοκ! Δεν τον έχω γνωρίσει, μακάρι να έιναι η εξαίρεση στον κανόνα! Γιατί οι περισσότερες ομάδες σε επίπεδο διοίκησης είναι μπουρδέλα και προφανώς, οι παίκτες που φέρνουν είναι απ'το πανέρι. Δεν υπάρχει καν η πρόνοια για να προωθούνται νεαροί έλληνες.. Φιλε μου,εγω μιλαω για την ομαδα του Ολυμπιακου.Πως εξηγεις το φαινομενο να παιζει αξιοπρεπες ποδοσφαιρο στην Ευρωπη,ενω στην Ελλαδα να παιζει ποδοσφαιρο Γ' Εθνικης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις