Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζί σου σε αυτό.. Αν και εγώ το βλέπω λίγο αλλιώς. Πάει την ομάδα "σβηστά" μέχρι να τακτοποιηθούν τα χρέη. Προφανώς και στα πλάισια του "σβηστά" έκανε τις σωστότερες κινήσεις ώστε να φαίνεται ότι "έχουμε πλάνο"... Δεν νομίζω δηλαδή ότι θα συνεχίσει έτσι μετά τα χρέη...

Παλι δεν με καταλαβες.Δεν λεω πως δεν βαζει λεφτα,προσπαθοντας να κανει ομαδα τυπου περυσινου ΠΑΟ με χαμηλο μπατζετ..

Ασε το μπατζετ εκτος της συζητησης μας,μιλαω καθαρα αγωνιστικα.. Θελω να πω δηλαδη οτι παει σε πιο καλες επιλογες και στο τεχνικο τιμ,και στο αγωνιστικο κομματι.Δεν λαμβανω υποψιν το οικονομικο σκελος αλλα 100% τις καλυτερες επιλογες και τους πιο καταλληλους ανθρωπους σε διαφορες θεσεις στην ΠΑΕ που πανω απο ολα αυτες οι επιλογες,εχουν ορεξη για δουλεια για να φτιαξουν κατι καλο.

Σαφως και τρεχει την ΠΑΕ "σβηστα" οπως λες μεχρι να κανονιστουν τα χρεη και τι θα γινει με αυτα,και καλα κανει κατα την γνωμη μου.Αλλα δεν το λαμβανω υποψιν μου αυτο το ποσο "σβηστα" τρεχει την ΠΑΕ αλλα τις καλυτερες επιλογες που κανει σε αυτη σε αρκετα κομματια της σχετικα με περυσι.Και ειμαι σιγουρος οτι αν συνεχισει αυτες τις καλες επιλογες παραλληλα με το να τρεξει την ΠΑΕ πιο "αναμμενα" θα παει ακομα καλυτερα..

Σε αυτο επικεντρωνομαι εγω,στις καλυτερες επιλογες και στην καλυτερη διαχειρηση που κανει στην ΠΑΕ φετος σχετικα με περυσι ανεξαρτητα απο το μπατζετ..

Δημοσ.

Ο ολυμπιακός πέταξε βαθμούς τζάμπα..

Ο βάζελος, φαντάζομαι, όπως με δυναμό θα προσπαθήσει απλώς να αποφύγει τον διασυρμό..

Ο αστέρας μπορεί την ισοπαλία, ίσως και την νίκη..

Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ όμως, είναι φαβόρι και θα νικήσει!!!

Δημοσ.

Ο ολυμπιακός πέταξε βαθμούς τζάμπα..

Ο βάζελος, φαντάζομαι, όπως με δυναμό θα προσπαθήσει απλώς να αποφύγει τον διασυρμό..

Ο αστέρας μπορεί την ισοπαλία, ίσως και την νίκη..

Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ όμως, είναι φαβόρι και θα νικήσει!!!

κ εμείς φαβορί είμασταν αλλά χάσαμε 2-0.. oh wait..
  • Like 1
Δημοσ.

Κούραση... έβλεπες το ΤΖιολη να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα και να κάνει χαζά λάθη...εμφανώς "καμμένος" από τα συνεχή παιχνίδια, όπως και ο Σκόνδρας. Ίσως θα έπρεπε να βγουν πιο νωρίς, ή ένας από τους δυο να μην ξεκινούσε.

Μου άρεσε πολύ ο Παπαδόπουλος, που αν και δεν έκανε προετοιμασία δείχνει πόσο καλός και σωστός αθλητής είναι.

Το ντέρμπυ είναμια άλλη ιστορία. Προσωπικά "προτιμώ" που κατεβαίνουμε μετά από ευρωσφαλιάρα  , γιατί όποτε πήγαμε στο Καραισκάκης "φουσκωμένοι" είχαμε δράματα. Πάντως ο Π.Α.Ο.Κ. είναι σε καλύτεη κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Πολύ κακή η ομάδα σήμερα, 0 μυαλό

Βαρέθηκα να μετράω λάθη και πουλήματα μπάλας...ειδικά στο 2ο που κουράστηκαν έκαναν λάθος πάσα στα 2 μέτρα

Η Γάλλοι από την άλλη φάνηκαν δουλεμένη ομάδα, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ

Στη Τούμπα με σοβαρή εμφάνιση τους έχουμε πιστεύω

Δημοσ.

Πολύ κακή η ομάδα σήμερα, 0 μυαλό

Βαρέθηκα να μετράω λάθη και πουλήματα μπάλας...ειδικά στο 2ο που κουράστηκαν έκαναν λάθος πάσα στα 2 μέτρα

Η Γάλλοι από την άλλη φάνηκαν δουλεμένη ομάδα, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ

Στη Τούμπα με σοβαρή εμφάνιση τους έχουμε πιστεύω

ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟΣ ΠΑΟΚ εως την στιγμη που δεχτηκε 2 γκολ(και εκτός της αρχης οπου μπηκε καλα). Μετα ξυπνησε καπως αλλά ηταν αργα. Εως τοτε ομως δεν μπορουσε να αλλαξει οχι 2 αλλά ουτε μια πασα!!!!

Δυστυχως αυτα εχει το φτωχο ροστερ. Δεν μπορει να πιστευει κανείς οτι θα βγει η χρονια με 14 παικτες. Αυτα τα σκαμπανεβασματα θα υπαρχουν καθολη τη διαρκεια της χρονιας εαν δεν ενισχυθει η ομαδα τον Γεναρη με 3-4 παικτες επιπεδου Ρατ/Μακ πχ.

Η Γκινκαμπ απο την αλλη, δεν ειναι τοσο τραγικη ομαδα οσο την παρουσιαζαν οι περισσοτεροι. Και αυτο γιατι ναι μεν εχει τραγικο σερι και ειναι τελευταια στο Γαλλικο πρωταθλημα αλλά αν ξυπνουσαν μερικοι και βλεπανε 1-2 παιχνιδια της θα βλεπανε οτι δεν τα εχασε με κατω τα χερια και κυριως οτι η τελευταια θεση δεν λεει τιποτα αφου με ΜΙΑ μόνο νικη αν κανει μπορει να βρεθει και στην 13η θεση(απο την 20!!).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ καλή η ομάδα σήμερα, μέχρι το 60+ ο Ατρόμητος δεν υπήρχε στο γήπεδο

Ο Σιδηρόπουλος προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε

Φιορεντίνα τώρα την Πέμπτη και την Κυριακή ντέρμπυ κορυφής με τη Βέροια :lol:

Δύσκολο να μείνει σε αυτό το επίπεδο σταθερά μέχρι το τέλος η ομάδα με αυτό το ρόστερ, θέλουμε καλή ενίσχυση οπωσδήποτε τον Ιανουάριο

Δημοσ.

αυτο το πεναλτυ που δεν εδωσε στον μακ ειναι παγκοσμιο φαινομενο. ενα ακομη απο τα εκατονταδες εις βαρος του παοκ, μεσα κι εξω απο την τουμπα, με μικρες και μεγαλες ομαδες. κι ο σα πιντο δηλωσε οτι θα κερδιζε το παιχνιδι αν δεν τον αδικουσε ο διαιτητης. :blink:  δεν υπαρχει ελπιδα καμια για αυτην τη χωρα :unsure:

Δημοσ.

Ναι απ την μπάλα περιμέναμε να δούμε ότι δεν υπάρχει ελπίδα γι αυτή την χώρα.
Εν τω μεταξύ αν δεν μας πεθάνουν απ το άγχος μια φορά δεν γίνεται. Μακάρι να μην γίνει μλκια και με την βέροια στην επόμενη αγωνιστική που στην Αθήνα έχουμε το ντέρμπι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...