Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από Νυρεμβέργη, ~300k αν θυμάμαι καλά

5 φορές πιο ουσιαστικός παίκτης από τον Στοχ του 1+M, όση μπάλα και να ξέρεις αν έχεις άχυρα στο κεφάλι σου........

Edit:Να προσθέσω ότι τις περισσότερες ενέργειες(σήμερα αλλά και στα προηγούμενα ματς) τις έκανε από τα αριστερά που δεν είναι και η δυνατή του πλευρά

Δεξί εξτρέμ παίζει κανονικά αλλά κάπου πρέπει να χωρέσει και ο κοντός

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρωτάθλημα δεν κερδίζεται σε έναν αγώνα

Εγώ και με Χ ευχαριστημένος θα είμαι

Το πρωτάθλημα πέρυσι σε έναν αγώνα το έχασες: Στο 4-0 του Φαλήρου

Ποια ψυχολογία μου έπιασε πάτο;

Την αμέσως επόμενη αγωνιστική έριξα τρίμπαλο στα σκουλήκια και μετά πήρα διπλό μες στα Γιάννενα

Η ομάδα πέρυσι ήταν σκορποχώρι και ο προπονητής δεν έβγαλε καν τη χρονιά και συ νομίζεις ότι αν δε χαναμε στο τηγάνι θα παίρναμε το πρωτάθλημα

Συνέχισε να λες τα δικά σου, εγώ πάω για ύπνο

Γκέλαρες από εδώ κι από εκεί, γιατί μετά την τεσσάρα έπιασε η ψυχολογία σου πάτο.

Υπερβολικό σε βρίσκω, αν πιστεύεις πως αν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε μέσα στο Καραισκάκι μετά θα έπαιρνε και το πρωτάθλημα, αυτό δεν τιμά ούτε την ομάδα σου ούτε αντικατοπτρίζει την περσινή πορεία του ΠΑΟΚ.

Μακάρι να χτυπήσουμε έστω και Χ την κυριακή, το πρόγραμμα που μας περιμένει είναι δύσκολο, Γκινγκαμπ σε 3 μέρες, γαύρο την κυριακή, ατρόμητο εντός την επόμενη και μετά απο δύο αγωνιστικές βάζελο εντός και αστέρα εκτός.

Κάτι που με χάλασε πολύ εχτές. Ανά 5 λέπτα, συνθήματα για τον ολυμπιακό, τον πστη τον ολυμπιακό, και το λιμάνι, και τις μάνες, και στις τούμπας τα στενά και για την ομάδα μας που και που κανα συνθηματάκι...

Πότε επιτέλους θα εκσυγχρονιστεί οπαδικά ο ΠΑΟΚ;

Γιατί δεν έχουμε κάνει ΠΟΤΕ κορεό;

Γιατί τα συνθήματα είναι 70% μίσος για τον οσφπ και 30% στήριξη στην ομάδα;

Γιατί είναι ΤΟΣΟ ΖΩΑ ???

Δε λέω, καλός ο παλμός, καλή η φωνή, αλλά πότε θα δούμε μία ποδοσφαιροκεντρική κερκίδα;

• Like 1

Όταν πάψουμε να είμαστε περήφανοι για να ζώα που έχουμε για φιλάθλους και να το προβάλουμε ως μόδα και όταν σταματήσουμε να λέμε με χαρά "μπαογκ", τότε μπορεί να αναβαθμιστεί σταδιακά και το οπαδικό μας κοινό.

Προς το παρόν δεν βλέπω τέτοια βούληση ούτε από τους φιλάθλους, ούτε από τους συνδέσμους ούτε δυστυχώς από την διοίκηση (βλέπε φαινόμενα Γκαρσία).

Ξέρεις πόσοι γαύροι έβλεπαν χθες το ματσάκι? ;)

Τα κορεό δε νομίζω ότι είναι εκσυγχρονισμός, εμένα ας πούμε δε με τρελαίνουν, προτιμώ old school φάση(φωνή τύμπανο και καπνό)

Τα συνθήματα όντως πολλές φορές επικεντρώνονται στο να μπινελικώσουμε τον αντίπαλο, σκέψου όμως τι πίεση του ασκείται στα εντός

Χθες το ματσάκι ήταν 4-0 από το ημίχρονο, λογικό η κερκίδα μετά να επικεντρωθεί στο επόμενο πολύ σημαντικό ματς και να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες

• Like 1

Ξέρεις πόσοι γαύροι έβλεπαν χθες το ματσάκι? ;)

:lol:

Ξέρεις πόσοι παοκτζήδες βλέπουν κάθε βδομάδα Ολυμπιακό? Πέρα από το ματς πριν από τα μεταξύ μας, δε νομίζω ότι ασχολείται κανείς με εσάς.

Βέβαια αυτά που αναφέρει ο rise συμβαίνουν και στο Φάληρο με τον ΠΑΟ σε παιχνίδια με τον Εργοτέλη π.χ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...